De ce?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde gabuba » Vin Dec 05, 2003 1:25 pm

bah, unii dintre voi au cam uitat ca realitatea e dincolo de forum, sau mi se pare mie?!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde nae cinefil » Vin Dec 05, 2003 2:07 pm

gabizzu, vad ca ada milea shi teza la romana tz-au luminatara viziunile! sa ai bafta eniuei!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

4353

Mesajde baixinho© » Vin Dec 05, 2003 2:08 pm

iar daca nu exista acest forum, nu aveam niciodata placerea sau curiozitatea sa-i cunosc pe unii dintre useri, poate doar ocazia. deci realitatea dintre useri exista datorita forumului. ca acolo poti sa injuri fara sa-ti iei ban, asta-i cu totul alta mancare de peste, dar la fel de adevarat este ca unii se comporta in realitate exact ca pe forum, iar altii nu vor/pot sa inteleaga acest aspect.

ps: exista si acei useri care pe forum se bat cu caramida in piept ca ce ciumeci este iei, iar in realitate sunt vai de ei. nu fac aptsolut nici o aluzie, asa ca nu va ingramaditi sa-mi sariti in cap.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gabuba » Vin Dec 05, 2003 2:15 pm

si mai este o categorie (asta ca o completare la cele zise de baixu)
... acea categorie formata din aia care nu intelege (iei, ca ieste) ca nu is dumnezei si ca nu pot judeca oamenii de la o singura intalnire. si tot acesti oameni au falsa impresie ca sunt placuti de o mare parte din oameni, scotzand din discutie faptul ca pot fi ignorati pt comportamentele si expresiile lor licentioase... nu fac absolut nici o aluzie, asa ca nu va ingramaditi sa-mi sariti in cap.

in alta ordine de idei, multzam cinefile.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Love2Fly » Sâm Dec 06, 2003 12:12 am

Initial trimis de dana
breh vorbesc io alambicat sau matale ai aterizat la baloteshti?
[B] [...]
din cand in cand de plictiseala te mai distrezi pe seama unuia sau altuia pe care il consideri mai putin capabil :rolleyes: [/B]

Adevarul e ca esti cam prea filozoafa pt mine...:p
Una e sa te distrezi din plictiseala cateodata si alta e sa te iei tot timpul de cineva. Sau se moare de plictiseala pe forum?
Atunci de ce se mai intra aici?:con:
Love2Fly
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii