Initial trimis de Bortzianu' poate poate ..
.. bafta
poate poate nimic. intr-un fel este explicabil. de cand acel ziarist de la Evenimentul Zilei a fost batut crunt la Timisoara de catre persoane inca si niciodata identificate, s-a luat decizia ca breasla ziaristilor sa fie unita si ca ziarele sa nu se mai atace intre ele. cu mici exceptii, evident, dar faptul ca, de exemplu, scrie in National ca Mihaela Radulescu o critica sau o lauda pe X ori pe Y nu se pune la socoteala, deoarece asta nu se numeste atac.
sincer, ma asteptam sa vad o miscare din partea Carcotasilor, cu atat mai mult cu cat nu ii inghit nici macar cu lamaie pe badea si oreste (vai, am scris numele lor cu litera mica; asta este), dar probabil ca ori au trecut in viteza peste mailurile cu pricina, ori le-ai citit prea tarziu pentru a face ceva ori, pur si simplu, au considerat ca este mai bine sa-i atace in alt mod (iar acest lucru s-a constatat la ultima lor emisiune).
personal, am ridicat problema la mine in redactie, dar nu s-a luat nici o initiativa de a publica ceva deoarece nu este deontologic. adica nu puteam sa scriu eu ca ala mi-a copiat mie postul (si al lui neatza, evident, dar era vorba de mine) si sa sar la beregata lui. motivul pentru care s-a stat in joc de glezne a fost argumentul celor de la live, care au specificat ca au facut acel articol pe baza unui mail primit de cineva care lucreaza la ei in redactie, nu ca l-au copiat direct de pe forum. chestia asta nu o inghite nici un copil de doi ani, dar nu ai cum sa demonstrezi contrariul. din pacate, asta este. insa nu inseamna ca vizita pe care mi-am propus sa le-o fac in redactia lor (cu sau fara neatza) nu o voi realiza. ce o sa se intample acolo, nu am de unde sa stiu, ca nu sutn Nostradamus.