Ziarul Live vs. neatza & Baixinho

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Bortzianu' » Mie Dec 17, 2003 12:42 pm

..neatza si baixh ... le-am trimis un e-mail carcotasilor ..poate poate .. :)
.. bafta
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Dec 17, 2003 12:44 pm

le-am trimes shi eu, inca de sapt trecuta. da' ie bine daca sunt mai multzi doar sa nu ne confunde ca fiind aceeash persuana. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde neatza » Mie Dec 17, 2003 12:52 pm

multzam bortziene! dau o bere cand so putea.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Bortzianu' » Mie Dec 17, 2003 1:39 pm

Initial trimis de neatza
multzam bortziene! dau o bere cand so putea.

:) ..luni pe 22 dec in club a ..poti da :)
Bortzianu'
Junior Member

4460

Mesajde baixinho© » Sâm Dec 20, 2003 8:22 pm

Initial trimis de Bortzianu'
poate poate .. :)
.. bafta

poate poate nimic. intr-un fel este explicabil. de cand acel ziarist de la Evenimentul Zilei a fost batut crunt la Timisoara de catre persoane inca si niciodata identificate, s-a luat decizia ca breasla ziaristilor sa fie unita si ca ziarele sa nu se mai atace intre ele. cu mici exceptii, evident, dar faptul ca, de exemplu, scrie in National ca Mihaela Radulescu o critica sau o lauda pe X ori pe Y nu se pune la socoteala, deoarece asta nu se numeste atac.
sincer, ma asteptam sa vad o miscare din partea Carcotasilor, cu atat mai mult cu cat nu ii inghit nici macar cu lamaie pe badea si oreste (vai, am scris numele lor cu litera mica; asta este), dar probabil ca ori au trecut in viteza peste mailurile cu pricina, ori le-ai citit prea tarziu pentru a face ceva ori, pur si simplu, au considerat ca este mai bine sa-i atace in alt mod (iar acest lucru s-a constatat la ultima lor emisiune).
personal, am ridicat problema la mine in redactie, dar nu s-a luat nici o initiativa de a publica ceva deoarece nu este deontologic. adica nu puteam sa scriu eu ca ala mi-a copiat mie postul (si al lui neatza, evident, dar era vorba de mine) si sa sar la beregata lui. motivul pentru care s-a stat in joc de glezne a fost argumentul celor de la live, care au specificat ca au facut acel articol pe baza unui mail primit de cineva care lucreaza la ei in redactie, nu ca l-au copiat direct de pe forum. chestia asta nu o inghite nici un copil de doi ani, dar nu ai cum sa demonstrezi contrariul. din pacate, asta este. insa nu inseamna ca vizita pe care mi-am propus sa le-o fac in redactia lor (cu sau fara neatza) nu o voi realiza. ce o sa se intample acolo, nu am de unde sa stiu, ca nu sutn Nostradamus. :D
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde UnCopilutz » Mar Dec 23, 2003 6:45 pm

Ce lucruri ieftine , la ce lucruri de doi bani se preteaza jurnalistii ... salariatii de la Live , Doamne . Nu credeam . Si nu ma asteptam chiar la ei ,care se dau a fi mare revista de mistocari si de oameni destepti . Mi-am schimbat parerea despre dansii ... Daca pana acum am adunat vreo 10 ziare de ale lor ...nu stiu zau cate o sa mai fie de acum inainte .
merita sa i tarati prin tribunale !
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Dec 23, 2003 8:22 pm

ete merita. ce sa merite ma? ca un maimutzoi de pseudo ziarist ar fi primit mail cu doua mesaje ale unor persoane de pe fanclub. la o adica si neatza putea sa ia mesajul dintr-o carte. in fine, e lunga povestea si aberanta.
ziaristul de la live daca a primit povestea pe mail eu zic ca e ok, desi trebuia sa verifice sursa. asa scrie in manualele pe care se presupune ca le-a avut in facultate.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde vali » Mie Dec 24, 2003 6:13 am

hai sa zic si eu un punct de vedere, nu ca si admin aici, ci ca patit si patzitor.

1. ca sa ii da in judecata te costa timp si bani. la noi procesele de acest tip sunt foarte putine si amenzile sunt de asemenea "cat nu face" as ca mai bine iti bagi pula, ii injuri un pic si aia e.

2. treaba cu copirightu pe net e destul de aiurea. exista intr-adevar dreptul la proprietate intelectuala ( http://www.rightsforartists.com/siteindex.html ) dar se accentueaza pe lucrari artistice (imagini, proza, poezie etc). nu stiu cum se aplica asta pe "chestiile debitate" sau pe parerile ecsprimate undeva. pur si simplu gheo poa sa vina si sa zica ca si el s-a gandit la asta. sau...e mai greu de dovedit ca nu cumva tu ai facut rost de materialele lor si le-ai publicat pe net.

is mai multe de zis, da nu se rezolva nimic.

ca de obicei, e parerea mea.
some people deserve to die
vali

Mesajde UnCopilutz » Joi Dec 25, 2003 5:12 pm

bine . daca nu prin tribunale atunci prin cacat !
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

4491

Mesajde baixinho© » Dum Dec 28, 2003 2:05 pm

Initial trimis de vali
e mai greu de dovedit ca nu cumva tu ai facut rost de materialele lor si le-ai publicat pe net.

acele posturi au fost scrise intr-un anumit context, veneau dupa unele discutii, nu au fost de sine statatoare. oricum, acum deja subiectul nu prea mai este de actualitate. din pacate. asta nu inseamna ca nu voi realiza ceea ce mi-am propus. dar sa teraca sarbatorile astea. apropo, stie cineva numarul de telefon al lui badea sau al lui oreste? :D daca il are cineva, nu este nevoie sa mi-l trimita prin pm, poate sa il puna si aici.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde vali » Dum Dec 28, 2003 2:43 pm

0722482216
nu instig la nimic ;)
nu stiu daca mircica mai are numaru asta
some people deserve to die
vali

Mesajde SOD » Dum Dec 28, 2003 3:56 pm

daca e de bataie,io ma bag.adica,sau cum ar veni,aim in!hihihihihi!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

4508

Mesajde Unregistered » Mar Dec 30, 2003 8:05 pm

vali, merci. o sa incerc

SODy, tinem legatura. :D
Unregistered

4508

Mesajde baixinho© » Mar Dec 30, 2003 8:08 pm

postul de mai sus imi apartine, evident. nijte rai. auzi, sa ma delogheze. hmmmm.
ANTI

baixinho©

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii