de baixinho© » Mar Mar 09, 2004 11:48 am
Postul cu numarul 3000 al userului neatza
FanClub Forum > Muzica > Rock romanesc > clasa vesnic muncituare - subiect cu circuit inchis
Avand in vedere ca acesta este postul meu cu numaru treimii, am preferat sa las posteritatzii un post mai mic, duar din punct de vedere numeric. Asta pentru ca originalu a fost mutat cu mishelie intrun loc neguros shi rece.
era laomomendat intro crajma nejte oamini care bea, chefuia, povestea shi se simteza bine. la un alt moment dat, apare in respectiva carciuma un anume iuzar (a se opserva diferentza dintre termenii "oamini care chefuiesc" shi "iuzar"). shi cum asta nar fi de ajuns de injositor, iuzaru se asheaza la masa cu respectivii oamini.
din respectivu moment, oaminii incearca sai dea dentzeles lu respectivu iuzar, ca discutziile lui nu intereseaza pe niminea.
un anumit om dacolo de la masa la ignorat totalmente pe nou venit.
in momentu in care uizaru sa sculat de la masa in scop ca sa plece, i se adreseaza lu omu care la ignorat pe tot parcursul nedoritei intalniri:
citat:
iuzaru: sper sa ne mai vedem shi alta data.
omu: eu sper sa nu ne mai vedem niciodat.
i: dece?
o: in primu rand pentru ca nu imi face placere, in al doilea rand pentru ca nu avem ce vorbi, iar in al treilea rand, eu am o viatza inafara de internet.
i: haide ba ca gasim noi ceva de discutat
o: nu cred! shi orcum, cautzi degeaba, pentru ca eo tot nu vreau sa ma vad cu tine.
i: putem vorbi despre pif sau rahan
o (razand cu lacrimi): ba tu iesht chiar prost! tu chiar crezi ca pe mine ma intereseaza asha ceva in realitate?
i: atuncia putem sa ne intalnim sa bem bere
o: ba, tu iesht greu de cap? nu intzelegi ca nu ma intereseaza apsolut deloc persuana ta? du-ten plm!
sfashitu discutziei.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)