Posturi "rotunde"

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

4165

Mesajde baixinho© » Vin Noi 14, 2003 11:13 am

Postul cu numarul 5000 al userului dana

FanClub Forum > Muzica > Rock romanesc > thread exclusivist : clasa muncitoare-schimbul 3

supa de covrigi animalule, supa de covrigi ...

sodai 90

neatzo ... da, da gagicasa e in BV poa venim in gashca peste tine ca nar fi prima data... itzi iei tzeapa atunci? itzi iei :j

nu te intrebi de ce am din nou 5000 de posturi? :D
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

4180

Mesajde baixinho© » Vin Noi 14, 2003 4:00 pm

Postul cu numarul 200.000 pe acest forum a fost scris de Wydarr

FanClub Forum > Generalitati > Stiinte > Arme de razboi

Hai sa o luam asa pe caprarii ca vad ca mi-ai pus intentionat sau nu in "gura" chestii pe care nu le-am zis.
1) Intai de toate eu nu am spus pur si simplu ca TT-ul este cel mai ma-sa de pistol de la prastia lu' David incoace. Pur si simplu am zis ca SE POATE TRAGE cu el si inca destul de bine. Tot ceea ce trebuie este sa cunosti arma si sa ai un pic de disciplina a tragerii.
De altfel daca te vei uita acolo unde am descris TT-ul dpdv al reculului am si scris "recul puternic dar controlabil". Este adevarat ca mi-ar fi placut un Glock 17 sau un Sig sau orice alta arma de mana cu renume, cu fiabilitate su greutate si recul mic calibrul 9mm Para, dar.. am tras cu ce mi s-a dat si am tras destul de bine. Nu poti sa fi soldat si sa te scuzi... stiti.. noi n-avem Glock 17 nu putem sa tragem in cap la 25m. Pur si simplu nu se poate face asta.. nu in armata.

2) Am vorbit cu oameni care au facut armata mai multa decat o sa fac eu in doua vieti probabil, care au tras si cu M-16 si cu PM romanesc (printre ei au fost subofiteri care au facut stagii cu trupe NATO) si parerea celor care au tras cu M-16 a fost unanima. Este mai slaba decat a PM-ului. Acest lucru poate ca este din cauza ca energia la gura tevii este ceva mai mare in cazul 7,62 (1992 jouli) fata de 1570 jouli in cazul .223 (5,56mm). De asemnea puterea de penetrare a glontului cu camasa de cupru si miez de otel de cal. 7,62mm este cea mai mare la o arma de mana, o depaseste pe cea a celui cal 5,56 si in plus este si standard in evaluarea vestelor antiglont cu placi ceramice de nivel de protectie IV. Asa ca parerea mea este ca nu poate fi vorba de o comparatie de putere intre 7,62x39 si .223 Remington. Desi duc lipsa de timp promit ca data viitoare cand postez o sa vin cu niste tabele de penetrare ale vestelor anti-glont pe calibre, pentru a ilustra aceste afirmatii.

3) Aici nu era vorba de arme de vanatoare... era vorba pur si simplu de arme de razboi. Aici nu vei intalni calibre de tipul .500 Tyrranosaurus sau mai stiu eu ce nenorociri.

3) Nu cunosc de vreun PM calibrul 30-06.

C ya later
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

4320

Mesajde baixinho© » Lun Dec 01, 2003 11:37 am

Postul cu numarul 1000 al userului animaloo

FanClub Forum > Generalitati > Generalitati > Imaginea ta e o arma mortala

nenea bufnita....dar ceva concret poti sa zici si matale nu de altceva dar ma apuca somnu si crez ca vazui o viziune sau avui una :con:
cu deosebita lene si stima, animaloo
scriitor de aberatii
ANTI

baixinho©

4376

Mesajde baixinho© » Mar Dec 09, 2003 4:32 pm

Postul cu numarul 2000 al userului neatza

FanClub Forum > Muzica > Rock romanesc > thread exclusivist : clasa muncitoare-schimbul 3

dano, eo am zis de mai demult ca dau nejte ber, da nu az ca voi fi ocupat cu am achizitziona nejte mergatori. shi cum ma duc cu consuarta are shi ea are acelash scop, ie clar co sa dureze mult mai mult decat miash putea eo imagina.
ANTI

baixinho©

4439

Mesajde baixinho© » Joi Dec 18, 2003 11:01 am

Postul cu numarul 2000 al userului Wild Rose

FanClub Forum > Muzica > Muzica > Melodii de moment

Metallica - Unforgiven II
She layed beside me, under wicked sky. Blacker days, darker nights
We share this paradise
The door cracks open, but there's no sun-shinin' thru
Black heart scarring, darker steel
But there's no sun-shinin' thru,
no there's no sun-shinin' thru, no there's no sun-shinin...

What I've felt, what I've known
Turn the pages, turn the stone
Behind the door, should I open it for you

--> probabil ca am mai spus cate ceva despre aceasta melodie..fiind una dintre preferatele mele...
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Vin Ian 02, 2004 2:45 pm

Postul cu numarul 3000 al userului Gabizzu

FanClub Forum > Generalitati > Kterinca & Aberatzii > (((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

A. si eu
B. e simplu

C. ce revelion marfa
D. dar as mai vrea
E. este 18 si inca nu m-am trezit

acesta este postul 3000. 3000 de mesaje pe fanclub.ro!
:)
baixu, contorizeaza te rog :D.
sorry da-s mult prea ametit ca sa tin un discurs, asa ca la oscar. :)
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Joi Ian 15, 2004 11:32 am

Postul cu numarul 5000 al userului eyewitness
FanClub Forum > Muzica > Rock romanesc > clasa muncituare rockerista - thread exclusivist a patra oara

danone , numi stric io postu cu numaru 5000 pe subiectu ala cu pedeapsa asa ca te las sa zburzi in voie p-acolo cu fane si aurolacu :D. postu cinci mii numa pe cemeu putea fi si cat mai scurt sal puata contoriza baicsu.

nota: chiar daca acest thread este pe aberatii, v-as ruga sa nu-l stricati cu comentarii idioate.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Vin Ian 16, 2004 11:46 am

Postul cu numarul 1000 al userului Jadore Mafia
FanClub Forum > Generalitati > Kterinca & Aberatzii > Fuck School

Imi incep fiecare dimineata la 5 jumate, aseara m`am bagat in pat la 11 jumate , am adormit deabea la 4, la 5 jumate sar din pat de parca sunt la inchisoare, imi iau prosopul din dulap, ajunsa in baie dau drumul la apa fiarta,cel putin ar trebuii sa fie fiarta, ii ia 5 minute sa se incalzeasc, eu in tot acest timp mor de frig(de la oboseala) termin si cu baia, se face 6:15am, ma grabesc sa imi bag cartile si caietul pe care il folosesc la toate materile in giozdn,desigur asta a vro 15 min pt. ca sunt imprastiate peste tot prin camera. ma duc in bucatarie iau o cutie de sprite si vine maicamea cu nervii de dimineata"Crina iarasi nu ti`a facut temele, o sa iti inchid internetul.........' etc.. eu "nu mamico, mi`am facut temele uite" (scot o foaie la intamplare din giozdan si io arat), maicamea ma crede si imi zice sa mananc ceva, eu refuz,deh ma omor cu kilogramele, se face 7, si ies pe usa,ma duc si astept bus`ul, care mereu intarzie, trec 20 de min de stat in frig nimic, trec inca 10, nimic (la 8 incep orele). In tot acest timp vorbesc cu o prietena(ucraineanca) despre haine si alte kkt`uri in acelasi timp in urechii imi cant bug sau parazitii, la 7;45 ajunge si bus`ul.

Biologie; desigur ajung cu 15 mai tarziu,nu e vina mea, dar totusi proful se leaga de mine, si ma pune sa ii spun ce am avut de invatat,cum eu nu pun mana pe cartea de biologie va dati seama ce a iesit, dr totusi printr`o minune reusesc sa imi amintesc ce am invatat. Ma tarasc in banca mea, prima de la usa, si trag un pui de som,primesc inapoi lucrarea data cu 3 zile inainte, cinev acolo sus ma iubeste, am trecut si de data asta fara sa invat.

fOTOGRAFIE: Proful nostru e mai rau decat o adolescenta at that time of the month, he has mood chages every 5 minutes,eu ma asez la masa mea, ma fac mica mica mica, si ma rog la d`zeu sa nu ma vada, din nefericire ma vede, ma intreaba daca am sa ii dau vro poza, eu desigur ii zic ca nu, se uita urat la mine, eu nu pot sa fac nimic altceva decat sa ii spun ca ma duc sa lucrez, urla ceva dupa mine, imi iau mp3player`ul si ma duc in darkroom,ma refugiez acolo cu mafia si parazitii mei :rolleyes: Imi fac tema la spaniola, o scrisoare lui Paco

Trece si ora asta urmeaza SPANIOLA, intru in clasa, hey wazzup etc, se suna , intara Evan pe usa, in gluma ii zik "ur late" desgur el intarzie tot timpul, imi spune ca nu si`a facut tema, si daca pot sa il ajut. Desigur ca il ajut,incepem sa scriem scrisoarea impreuna, eu fiind favorita profei, nu se ia de noi pt. ca nu suntem atenti :D Ne punem sa conjugam verbul ir, desigur sunt singura din clasa care stie cum.Ii dau raspunsurile lu Helen, si ma intorc inapoi la scrisoarea lu Evan, nush ce vroia sa ii traduc si am ajuns la faza" If Paco looked like u and he was a guy I would make gay sex to him, or it would be easier to make love to you" eu desigur ma prefac ca de fiecare dat ca nu aud si rad, terminam cu scrisoarea si se termina si ora de spaniola.

URMEAZA HEALTH CLASS,unde raspunsul ca intodeauneste ABSTINENTA , profa care imi e simptic st si ne explica pt. 45 de min despre alcool dupa care ne da o lucrare.
Se termina si ora asta,cum ies din clasa intru in tavi, alt roman,imi cer scuze in limba materna, si el imi rasp. in engleza :rolleyes:
Ma indrept catre IMC ma asez la un comp, si imi astept gasca sa apare, in tot acest timp mai ma freaca unu sau alta cu teme si altele, profu de biologie vine dupa mine si ma cearta inca o data,eu in tot acest timp imi imaginez ca ii dau foc.
mergem mancam, bag in mine ca o vaca si ma duc la engleza, acolo profu imi atrage atentia ca vb. prea mult, ma da afara din clasa, toti mirati ca eu,inocenta in carne si oase a fost dta afar din clasa.
Alt clasa, vocab studies,o clasa in care sunt numai de a 11, sunt singura de a 10 a din clasa, asta e clasa de kkt, eu intarzi,trebuie sa merg de la un capat la altul al scolii,ii trantesc eseul pe ctedra, care nici macar nu era terminat, ma asez in banca si joc carti pt. restul orei cu o tipa si inca 2 tipi care radeau ca prostii

Matematica: dupa 2 zile de absenta, profa revine, e asa de scumpa,are 28 de ani, e blond cu ochi albastrii,e desteapta si logodita, ii spunem ca ne pare rau ca a fost bolnav si incepe caterinca in timp ce ea ne arata niste probleme, eu imi desenez pe mana inimioare de plictiseala,iar colegul meu,care deja are pantalonii pana la genunghi,isi trage boxerii in jos astfel incat cand sta jos sa i`se vada curul,toti radem,profa saraca se simte,eu rad cu lacrimi si intr`un final ii zik lui Gene sa se termine,urmatorul e LUC care se ridica frumos,se duc la tabla si isi scrie numarul de tel...la care eu ii zik sa nu se astepte la multe telefoane:)))Normal ca el crede ca daca imi spune Catrina va schimba ceva:) ..FUCK SCHOOL
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Sâm Ian 17, 2004 8:07 pm

Oribilul Mosh a scris postul cu numarul 11.000 pe un thread care a fost inchis, motiv pentru care nu pot prezenta aici opera de arta.
ANTI

baixinho©

Mesajde Aliosha » Sâm Ian 17, 2004 8:17 pm

De ce, pe un thread inchis nu merge sa dai select/copy ?
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde baixinho© » Vin Ian 23, 2004 10:01 am

Postul cu numarul 6000 al userului dana
FanClub Forum > Admin > Anunturi administrative > Avertismente si Banari > Literatura

avert pt george marinca pentru doua posturi consecutive
peseu: bag sama ca s-a umplut de lutzi, adica femeile ie pruaste, inteleg ... dar arbitrii?
l-am gasit...
avert pentru Gabizzu si Aurolacul pentru offtopic grosolan la subiect strict de recenzii
http://www.fanclub.ro/showthread.ph...1893#post221893
si inca una la gabizu pt prostie flagranta, doua posturi consecutive si agramatisme:
http://www.fanclub.ro/showthread.ph...1852#post221852 (post doi, cel modificat)
http://www.fanclub.ro/showthread.ph...0&pagenumber=24 (post unu, cel neobservat)
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Dum Ian 25, 2004 10:38 am

Postul cu numarul 1000 al userului Aurolacul
FanClub Forum > Generalitati > Totul despre Sex > V-ati casatori cu cineva pentru VIZA sau CETATENIE??

Pei cand ii da sotul ei "drag" 2 palme in fatza mea exact dupa casatorie, shi cateva capuri in maxilar cateva luni mai tarziu, e caler ca nu poti sa iubesti asa o persoana. Shi din cate stiu nu e masochista.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Mar Feb 03, 2004 8:16 pm

Postul cu numarul 3000 al userului nocturna
FanClub Forum > Generalitati > Politic & Social > Diaspora cu probleme de gramatica vs. carcotashii autohtoni

adica cum ar veni tu nu shtii sa mergi da' vrei sa-nvetzi direct sa schiezi. este de asemenea shi cazu' lui dornea care e chiar mai grav de atat, el inca neshtiind ce-s acelea picioare.

fireshte, o demigranta. tzinetz-o tot asha, tzara e mandra de voi.

peseu: simte-te libera sa te exprimi in italiana shi eventual sa ne vorbeshti unpic shi despre berlusconi. :D
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Vin Feb 06, 2004 8:06 pm

Postul cu numarul 5000 al userului baixinho ©
FanClub Forum > Muzica > Rock romanesc > clasa muncitoare rockerista, subiect exclusivist

ba ie 1-1, ca federer l-a cam calcat pe cap pe hanescu.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Mie Feb 18, 2004 9:47 am

Postul cu numarul 2000 al userului animaloo
FanClub Forum > Muzica > Rock romanesc > clasa vesnic muncituare - subiect cu circuit inchis

niatza la toti muncitorii si truditorii si lenesii si alcoolistii de pe cemeu

bre ce am mai crexcut is la postu cu nr 2000...
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Vin Feb 20, 2004 9:53 am

Postul cu numarul 1000 al userului tre
FanClub Forum > Generalitati > Kterinca & Aberatzii > Intrebari tampite; raspunsuri pe masura.

de ce te bagi in treburile lor?
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Sâm Feb 28, 2004 12:39 pm

Postul cu numarul 1000 al userului Mr Teo
FanClub Forum > Generalitati > Kterinca & Aberatzii > the longest thread[subiect] in the history of fanclub.ro!!!:D

Ba da de mine de ce nu va legati?
Eu am pe lista de prieteni oricine de la vali, la neatza, aurolaku, aiu, .....etc...
Sper ca asta sa fie postul 1000.
Daca da contorizeaza don baixo(bacsiniu).
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Dum Feb 29, 2004 12:52 pm

Postul cu numarul 5000 al userului vali
FanClub Forum > Muzica > Barfe Online > Andreea Balan - Aparente . A trecut la rock?

eronat
e o bucata din bugmafia si una din michaela jackson
s-au lipit cu scoci, s-a bagat un jenant "hip-hopper" si gata piesa
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Mar Mar 02, 2004 11:30 am

Postul cu numarul 1000 al userului n3aGabitz
FanClub Forum > Muzica > Hip-Hop > Eminem > Slim Shady iz Back!!!

Tocmai am intrat in posesia noului single D12 - My band de pe forumul site-ului D12World (http://www.d12world.com/board)

Piesa este peste asteptarile mele, ce pot spune e ca e o piesa inteligenta si f. funny. Slim Shady iz BACK. Daca va era dor de eminemul ala sarit si cu durere de p*** de pe Marshall Mathers LP, ei bine veti iubii aceasta piesa.

Peace

ps: albumul iese in Magazine pe 27 Aprilie (probabil or sa mute data, mai aproape ca deja a iesit single-ul asta pe net, probabil in maxim 2-3 saptamani o sa fie tot albumul). Fanii Shady nu ezitati sa cumparati acest album cand iese.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Dum Mar 07, 2004 12:01 pm

Postul cu numarul 6000 al userului eyewitness
FanClub Forum > Muzica > Rock romanesc > clasa vesnic muncituare - subiect cu circuit inchis

file, important ie daca ai aflat ce,cum,unde si cu cine bei in uichendu asta ca ieri iereai dezorientat si chiar ipancientat ca vine uichendu si nai abar
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Lun Mar 08, 2004 3:37 pm

Postul cu numarul 12.000 al userului Oribilul Mosh
FanClub Forum > Generalitati > Kterinca & Aberatzii > )))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((

postul 12 000 , dedicat lui baixinho care il va si contoriza
Rapid Bucuresti...este echipa ce in permanentza va sta in umbra mult mai galonatelor si titratelor Steaua si Dinamo....adevaratele echipe ale capitalei.
Rapidul ...o echipa mica atat prin prisma performantzelor sale cat si prin prisma suporterilor....pe care o tzara intreaga stim bine cum ii catalogheaza - nimic altceva decat niste ciori borate provenite dintr-o natie care trage Romania in jos.
Mu*e Rapid !
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Mar Mar 09, 2004 11:48 am

Postul cu numarul 3000 al userului neatza

Avand in vedere ca acesta este postul meu cu numaru treimii, am preferat sa las posteritatzii un post mai mic, duar din punct de vedere numeric. Asta pentru ca originalu a fost mutat cu mishelie intrun loc neguros shi rece.

era laomomendat intro crajma nejte oamini care bea, chefuia, povestea shi se simteza bine. la un alt moment dat, apare in respectiva carciuma un anume iuzar (a se opserva diferentza dintre termenii "oamini care chefuiesc" shi "iuzar"). shi cum asta nar fi de ajuns de injositor, iuzaru se asheaza la masa cu respectivii oamini.

din respectivu moment, oaminii incearca sai dea dentzeles lu respectivu iuzar, ca discutziile lui nu intereseaza pe niminea.

un anumit om dacolo de la masa la ignorat totalmente pe nou venit.

in momentu in care uizaru sa sculat de la masa in scop ca sa plece, i se adreseaza lu omu care la ignorat pe tot parcursul nedoritei intalniri:
citat:

iuzaru: sper sa ne mai vedem shi alta data.
omu: eu sper sa nu ne mai vedem niciodat.
i: dece?
o: in primu rand pentru ca nu imi face placere, in al doilea rand pentru ca nu avem ce vorbi, iar in al treilea rand, eu am o viatza inafara de internet.
i: haide ba ca gasim noi ceva de discutat
o: nu cred! shi orcum, cautzi degeaba, pentru ca eo tot nu vreau sa ma vad cu tine.
i: putem vorbi despre pif sau rahan
o (razand cu lacrimi): ba tu iesht chiar prost! tu chiar crezi ca pe mine ma intereseaza asha ceva in realitate?
i: atuncia putem sa ne intalnim sa bem bere
o: ba, tu iesht greu de cap? nu intzelegi ca nu ma intereseaza apsolut deloc persuana ta? du-ten plm!

sfashitu discutziei.

ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Joi Mar 11, 2004 5:34 pm

Postul cu numarul 7000 al userului danone
FanClub Forum > Generalitati > Generalitati > Miss FanClub

IOOOOOOOOO ???????????? Duamne fereshte, unde am jicnit io? am expus nishte fapte (catz aratzi tzatzele pe net, nu am zis niciunde guale sau ce s-a mai insinuat, ca te pictezi pe fatza ceea ce e evident, ca ai o greutate ... o greutate ... ceia ce ie evident)

io nu vaz duamne fereshte nici o jicnire, ca duar nu te obliga nimeni satz pui posele pe net ca dupe aia sa auzi comentarii...
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Vin Mar 12, 2004 10:53 am

Postul cu numarul 3000 al userului MiG29
FanClub Forum > Sport > FanClub Dinamo > Despre Dinamo (joc,echipa,galerie shi ce mai e)

Ca tot ie asta un post rotund,putina istorie m-am gandit ca nu strica:

Palmaresul lui F.C.DINAMO Bucuresti:

16 titluri de Campioana a Romaniei: 1955-1956
1961-1962 1962-1963 1963-1964 1964-1965
1970-1971 1972-1973 1974-1975 1976-1977 1981-1982
1982-1983 1983-1984 1989-1990 1991-1992 1999-2000
2001-2002 ;

10 Cupe ale Romaniei:
1959 1964 1968 1982 1984 1986 1990 2000 2001 2003 ;

-DINAMO este prima echipa romaneasca participanta in Cupa Campionilor Europeni, editia 1956.
-DINAMO este prima echipa romaneasca care s-a calificat in semifinalele Cupei Campionilor Europeni, editia 1983-1984,si in semifinalele Cupei Cupelor,editia 1989-1990.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Vin Apr 09, 2004 11:58 am

Postul cu numarul 1000 al userului nae cinefil
FanClub Forum > Muzica > Rock romanesc > clasa vesnic muncituare - uorc sacs - subiect exclusivist

bre, da` baixu nu-shi mai schimba semnatura? sau o lua de buna?!:)

leiter edit: deci am o mie de posturi, motiv de sarbatorire care din cauza de sarbatoare mai mare o sa-l sarbatoresc martz!(sunt incoHerent, da` ie de emotzie)
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Sâm Apr 10, 2004 2:33 pm

Postul cu numarul 4000 al userului gabuba
FanClub Forum > Generalitati > Scoala veche > Scrieri, ganduri si jurnale > Personajul sters din tabloul de pe masa.

Am vrut ca postul cu numarul 4000 sa il las pa pagina mea de jurnal.
4000 de aberatii...
4000 de raspunsuri...
4000 de de posturi...
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Mie Apr 14, 2004 11:43 am

Postul cu numarul 8.000 al userului danone
FanClub Forum > Muzica > Rock > clasa vesnic muncituare - uorc sacs - subiect exclusivist

da mah da' pana acum nu a stat niciodata asa mult pe prima pajina

ie concurs de fraze care au aceeash litera lanceput de cuvant? ti-a ieshit :D

aiu are un avert da' abar n-am pt ce, a suparat pe uda uda
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Joi Apr 15, 2004 3:18 pm

Postul cu numarul 1000 al userului paiacec
FanClub Forum > Generalitati > Kterinca & Aberatzii > Foaie verde, trei masline/ Aberati si voi cu mine

Foaie verde ruginita
Unii bea,altzii vomita
Peste rime-ncrucishate
De useri mai sus postate!
...Shi iar verde maghiran
Ca suntem poetzi de neam
...Shi iar verde de bujie
C-am facut postul o mie!
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Mie Apr 21, 2004 4:30 pm

Postul cu numarul 3000 al userului animaloo
FanClub Forum > Muzica > Rock > Clasa Muncitoare > clasa vesnic muncituare - uorc sacs - subiect exclusivist

ba daca nu aveam servici si a doua zi cursuri si tu n-ai sta la dracu o consideram o invitatie

pese: ba asta fu al treimiilea post al meu pe feceu (ie f nu dublu v). cu aceasta ocazie as vrea sa multumesc lu sefu care fu atat de caindcu mine ca mi-a platit tot timpu asta...multumesc sefu
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Joi Apr 22, 2004 4:45 pm

Postul cu numarul 2000 al userului cubu
FanClub Forum > Muzica > Rock > Rock strain > Voci masculine deosebite din rock.

Cine a zis ca La Brie suna a Robbie Williams? Io zisai invers. Adica RW seamana cu LB. Ca altfel e blasfemie. Si, Doamne, chiar seamana...
Si nu mai [B]fii
ma capoasa. De ce nu ma faci vedeta in lan? Cat despre Daniel Gildenlow, credeam ca vii cu ceva nou...[/b]
ANTI

baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma