Initial trimis de Unregistered
Pe cand un nou videoclip ?
pe saptamana viitoare
Moderator: anjin-san
IriCanada scrie:Hello fara zahar!!!
In primul rand felicitari, aveti niste melodii foarte reusite.Am locuit si eu in Dorohoi pana acu 4 luni, cand am plecat in Canada. Am auzit ca a aparut si un videoclip la melodia Sandu. Poate sa-mi dea careva un site de unde sa iau videoclipul pt ca nu l-am vazut si sunt foarte curioasa.
Bafta in continuare
Alintata scrie:Imitatie perfecta dupa Eminem-My name is (la refren) si Stan (in continut)..oricum melodia e de caterinca shi e tare..da` versuri shi voce..bleah..voi ce zicetzi ?
bobo.fara.zahar scrie:...a...si ca sa lamuresc niste chestii privitor la celalalt link cu noi, refrenul nu il canta ada milea, cu toate ca noua ne place foarte mult despre ea si ar fi interesanta ideea de-o colaborare, iar despre tipa care joaca in clip nu vreau sa va spun mai mult decat ca o cheama emilia. sohatzky, e simpatica treaba aia a ta cu adevarul si prostia, suna, asa, estetic, da n-are nici o logica. cele doua notiuni nu sunt in antiteza, ca sa le poti tu pune in aceeasi fraza pe pozitii opuse. floriris, ne flatezi. nu suntem foarte buni chitaristi nici pe departe, poate doar bunicei. dar suntem perseverenti, ne place foarte mult chitara in general si toate piesele de pe album sunt compuse si instrumentate pe|cu chitara. hades,"sandu" este hip-hop, cu sincere pareri de rau pentru tine. toba e de hip-hop, cadenta versurilor e de hip-hop si structura generala a piesei e de hip-hop. daca tu gasesti in piesa, pardon,"cacatul" ala vreo urma de euro-pop, geampara sau salsa, eu ma jur pe rosu ca retrag piesa de pe piata si o rescriu. in rest, multa bafta. hai pa, c-am scris prea mult.
p.s. thanks, alex k. ascultati-l, ca stie ce spune.
BOBI fara zahar scrie:RUSINEEEE! AM SCRIS TESTICOL IN LOC DE TESTICUL. ASA IMI TREBUIE, DACA SUNT RUSINOS SI NU SCRIU COI.
Alintata scrie:Imitatie perfecta dupa Eminem-My name is (la refren) si Stan (in continut)..oricum melodia e de caterinca shi e tare..da` versuri shi voce..bleah..voi ce zicetzi ?
Calinescu scrie:am observat o tendinta in lumea muzicii. sa ne luam dupa topuri si dupa vanzari. asta conteaza? de ce nu va-u produs albumu adian/vali/costi/laurentiu... ca ei au cele mai multe vanzari (si implicit, dupa gandirea voastra, cea mai de calitate muzica), si v-ati dus la matze si hassan?
se confunde calitatea cu cantitatea. prost
Calinescu scrie:am observat o tendinta in lumea muzicii. sa ne luam dupa topuri si dupa vanzari. asta conteaza? de ce nu va-u produs albumu adian/vali/costi/laurentiu... ca ei au cele mai multe vanzari (si implicit, dupa gandirea voastra, cea mai de calitate muzica), si v-ati dus la matze si hassan?
se confunde calitatea cu cantitatea. prost
CHAOSgirl scrie:fetito cred ca nu stii ce vrei .cum poate sa ti placa ca fac caterinca daca zici ca versurile si vocea sunt "bleah".in fond versurile sunt de caterinca dar formatia e cam varza.pacat ca nu au avut inspiratia sa-si creeze melodii care sa ii reprezinte si au trebuit sa copie imaginea lui EMIN3M .cam atat am avut de comentat acum sa-i lasam si pe altii sa-si zica parerea. esti veriga slaba din lantul slabiciunilor.drum bun.
ROCKarita scrie:sal.imi place melodia voastra f f f f mult.vreau sa stiu si eu de ce e asa de greu de gasit cd-ul vostru petru ca doar doi prieteni de ai mei punkari au cd-ul original si am reusit sa copii si eu melodia.in fine va pup si nu uitati ca rock-uk e the best.
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 1 vizitator