Fara zahar

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde bobo.fara.zahar » Lun Ian 19, 2004 3:34 pm

Initial trimis de Unregistered
Pe cand un nou videoclip ?

pe saptamana viitoare
bobo.fara.zahar
Junior Member

Mesajde Calinescu » Mar Ian 20, 2004 7:53 pm

bobule, lamureste-ma si pe mine. te rog. daca nu aici, macar pe pm. da bine ar aici
Calinescu
Junior Member

Mesajde The|Crow » Mie Ian 28, 2004 5:49 pm

cu`i nu`i place .....sa nu asculte.[punct]
The|Crow

Mesajde SatyR » Dum Feb 01, 2004 5:55 pm

bai baieti, am ascultat 2 melodii de a voi, le-am vazut clipurile , ce pot sa zic, sunt super marfa, tinet-o tot asa, cel putin videoclipu la piesa asta noua e katerinkos rau :)
SatyR
Junior Member

salut

Mesajde Hunea » Lun Feb 02, 2004 6:02 pm

IriCanada scrie:Hello fara zahar!!!
In primul rand felicitari, aveti niste melodii foarte reusite.Am locuit si eu in Dorohoi pana acu 4 luni, cand am plecat in Canada. Am auzit ca a aparut si un videoclip la melodia Sandu. Poate sa-mi dea careva un site de unde sa iau videoclipul pt ca nu l-am vazut si sunt foarte curioasa.
Bafta in continuare

daca dai un mail la dj_erikson@yahoo.com, dau mai bine un buzz la dj_erikson pe yahoo mesenger iti dau eu videoclipul

astept raspuns
Hunea
Junior Member

Mesajde Calinescu » Sâm Feb 07, 2004 12:51 am

The|Crow scrie:cu`i nu`i place .....sa nu asculte.[punct]

mie nu-mi place
eu nu ascult
Calinescu
Junior Member

de ce te bagi?

Mesajde nairpiC » Sâm Feb 07, 2004 1:11 pm

Alintata scrie:Imitatie perfecta dupa Eminem-My name is (la refren) si Stan (in continut)..oricum melodia e de caterinca shi e tare..da` versuri shi voce..bleah..voi ce zicetzi ?

....pe bune de ce te bagi..?.ai ascultat tot albul..?.stii ceva de muzica...ai o voce mai buna..?....fa-ti o formatie si iesi la interval
nairpiC

aiurea?

Mesajde nairpiC » Sâm Feb 07, 2004 1:16 pm

Dreamy_Girl scrie:Mie persomnal mi s-a parut cam aiurea... Cam exagereaza cu maimiutarelile, zic eu...

bai ... aiurea esti tu...daca ai o parere ai putea mai bine sa o scrii pe o bucata de hartie si sa o pui deoparte.....iar cand vrei sa iti stii parerea o citesti numai tu..
nairpiC

bobo

Mesajde nairpiC » Sâm Feb 07, 2004 1:25 pm

bobo.fara.zahar scrie:...a...si ca sa lamuresc niste chestii privitor la celalalt link cu noi, refrenul nu il canta ada milea, cu toate ca noua ne place foarte mult despre ea si ar fi interesanta ideea de-o colaborare, iar despre tipa care joaca in clip nu vreau sa va spun mai mult decat ca o cheama emilia. sohatzky, e simpatica treaba aia a ta cu adevarul si prostia, suna, asa, estetic, da n-are nici o logica. cele doua notiuni nu sunt in antiteza, ca sa le poti tu pune in aceeasi fraza pe pozitii opuse. floriris, ne flatezi. nu suntem foarte buni chitaristi nici pe departe, poate doar bunicei. dar suntem perseverenti, ne place foarte mult chitara in general si toate piesele de pe album sunt compuse si instrumentate pe|cu chitara. hades,"sandu" este hip-hop, cu sincere pareri de rau pentru tine. toba e de hip-hop, cadenta versurilor e de hip-hop si structura generala a piesei e de hip-hop. daca tu gasesti in piesa, pardon,"cacatul" ala vreo urma de euro-pop, geampara sau salsa, eu ma jur pe rosu ca retrag piesa de pe piata si o rescriu. in rest, multa bafta. hai pa, c-am scris prea mult.
p.s. thanks, alex k. ascultati-l, ca stie ce spune.

.....sa nu spui ca esti chiar tu ..te-ai apucat sa raspunzi la mesaje..?
nairpiC

bine ma...

Mesajde nairpiC » Sâm Feb 07, 2004 1:29 pm

bravo...mishto replay...:))
nairpiC

pt bobo...

Mesajde nairpiC » Sâm Feb 07, 2004 1:36 pm

BOBI fara zahar scrie:RUSINEEEE! AM SCRIS TESTICOL IN LOC DE TESTICUL. ASA IMI TREBUIE, DACA SUNT RUSINOS SI NU SCRIU COI.

...si asta a fost buna...
nairpiC

Mesajde Necko » Sâm Feb 07, 2004 3:50 pm

Cea mai recenta piesa a voastra, ca si videoclipul dealtfel, este excelenta ! Acelasi umor fin, aceeasi katerinca, aceeasi seriozitate. Poate, putin, vaca aceea galbena nu-mi pica mie bine, in rest totul e super... mai ales versurile. Parodiati in continuare, caci va pricepeti foarte bine si este mare nevoie de o astfel de muzica la noi...

Bobo, Bobi... felicitari!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Catzelusha » Sâm Feb 07, 2004 5:37 pm

shi eu=s de aceeasi parere cu necko!ultima melodie e mai reusita decat prima.,semn ca vanasati tot mai mult in muzica. well done!
Catzelusha

Bravo!!

Mesajde Bogdan C. » Mar Feb 10, 2004 2:19 pm

Am ascultat doar piesa cu Sandel si imi place!! Rad cu lacrimi si rad cu veselie nu cu gust amar si fortat...Voi aveti un gen de umor care e greu digerabil pentru romanul marunt si meschin. Asa ca veti fi criticati destul de des. Nu conteaza. Continuati asa si veti prinde o categorie mai aparte de ascultatori...Si n-o sa va para rau! :-)
Bogdan C.

Mesajde santaclaws » Dum Feb 15, 2004 4:53 am

mi-au placut cele 2 melodii pe care le-am ascultat pina acum (nu am retinut cum se numesc). si versurile si ritmul. foarte reusite. si foarte "refreshing" dupa ce aproape toti cei care au incercat sa cinte hip-hop aici au avut un singur subiect - baietii de cartier. decit versuri "serioase" penibile, mai bine niste versuri la bascalie.

cit despre partea cu imitatul, eu zic ca daca ritmul si versurile NU sunt copiate ci originale, atunci care e problema ??

inteleg ca cei de la fara zahar citesc acest thread .... daca asa e, atunci felicitari. parerea mea :-))

o ultima chestie: as vrea si eu mp3-urile de la cele 2 melodii pe care le-am ascultat, daca e posibil. sau macar sa aflu titlurile. una e cea cu vaca galbena in videoclip, cealalta are ceva in refren de genul "sa-mi ari vreo 2 hectare". nu le-am prins decit cite o data pe fiecare la TV si nu am retinut numele :-((. thx
Roses are red, violets are blue, I'm a schitzophrenic, and so am I.
santaclaws
Junior Member

Mesajde santaclaws » Dum Feb 15, 2004 3:37 pm

Nu mai e nevoie. Am aflat. Sandu si De la sate. Inca o data - super tari. Mai ales ritmul de la Sandu imi place. RULLZ.
Roses are red, violets are blue, I'm a schitzophrenic, and so am I.
santaclaws
Junior Member

Pamflet

Mesajde tHe_Gnom » Mie Feb 18, 2004 12:48 am

Obiectii la alin84b@yahoo.com...sau laba machen la greu...
Cand am vazut prima data videoclipul celor de la Faza zahar...l-am inreg pe caseta video shi l-am prezentat tuturor ca un material non-originalo-lame-copiato-slab vandut-o-cacat...ca sa fiu shi eu roman;...intr-un cuvant : non valoare...
Despre clipuri nu mi-am schimbat parerea...dar recunosc, in acest moment ascult Am infundat closetul....shi sincer mi se pare geniala...pentru ca ma regasesc prin ironia voastra...este pur Eu...
In schimb ce mi se pare foarte comic este cum romanashii se prind de orice posibilitate de a ,,atinge,, un cantaretz autohton cunoscut.
Daca cineva nu este de acord cu ce spun eu sa dea marshu la cotetz...don`t give a fuck !
Nu exista calitate in ceea ce priveshte muzica romaneasca Pop...Dance...R`n`B...cum dracu potzi sa fi cantaretz pop shi cand treci granitza la Amis ( a ...
tHe_Gnom

retractare

Mesajde Bortzianu' » Vin Feb 20, 2004 3:17 pm

baieti ..am reusit in sfarsit sa ascult mai multe piese de la voi.

..scurt si cuprinzator: bravo, m-ati convins ...

... bafta in continuare!
Bortzianu'
Junior Member

mai oameni buni

Mesajde carcotas » Dum Feb 22, 2004 11:00 pm

mai oameni buni, nu aveti altceva mai bun de facut decat a criticati? Adica ce vreti? preferati formatia Ozon de peste prut. Macar baietii astia au niste versuri inteligibile. Nu chestii ptr copii de 2 ani. Dragii mei, manelele pe care mare parte din voi le preferati nu arata decat incultura voastra. Mie imi plac baietii de la "Fara zahar", Au "sare si piper",

Mai luati o bere si ascultati atenti muzica lor.
E misto.

Poate au influente de la Eminem dar in nici-un caz plagiat asa cum acuza unii dintre voi ( uni care nici sa plagieze nu sunt in stare, cu atat mai putin sa vina cu ceva original)

va pup
As mai scrie dar mi-e sete si nu mai am bere la rece
carcotas
Junior Member

Mesajde carcotas » Lun Feb 23, 2004 12:05 am

Alintata scrie:Imitatie perfecta dupa Eminem-My name is (la refren) si Stan (in continut)..oricum melodia e de caterinca shi e tare..da` versuri shi voce..bleah..voi ce zicetzi ?

melodia e tare, baietii fac panarama de multe melodii la moda. Hai sa luam in considerare parodiile, seamana a plagiat?? NU, pur si simplu o alta viziune asupra subiectului.

ex Scary movie 3 care parodieaza cel putin 4 filme serioase ( dintre care dau exemplu "the ring" aka "Ringu" film initial japonez dupa care americanii l-au copiat nu tocmai reusit.

SI AIA AU PLAGIAT???

De ce nu sunteti in stare sa apreciarti ceea ce fac ei??

BTW mi-am mai luat bere

si

ptr cei interesati gasiti pe kazaa 5 piese cu Fara zahar
Daca nu se inventa bautura multe femei ar fi ramas necasatorite.
carcotas
Junior Member

Mesajde carcotas » Lun Feb 23, 2004 1:32 am

Calinescu scrie:am observat o tendinta in lumea muzicii. sa ne luam dupa topuri si dupa vanzari. asta conteaza? de ce nu va-u produs albumu adian/vali/costi/laurentiu... ca ei au cele mai multe vanzari (si implicit, dupa gandirea voastra, cea mai de calitate muzica), si v-ati dus la matze si hassan?

se confunde calitatea cu cantitatea. prost

Calinescule te cam contrazici. sau poate erai beat cand ai postat pe forum.
Probabil tu esti un lucrator la sonda care prin cine site e minune ai descoprit internetul, si ce ai zis tu , hai sa urlu si eu si sa manjesc cu rahat niste oameni care au realizat mai multe ca mine. omule daca tu esti plin de petrol ( si se pare a ti-a influentat si gandirea nu doar aspectul exterior) limiteza-te la munca ta si nu incerca sa fii un critic de arta, ca nu te prinde.

Biaeti tineti-o tot ase ca tare ghini suna.
Daca nu se inventa bautura multe femei ar fi ramas necasatorite.
carcotas
Junior Member

Cainii latra, caravana trece

Mesajde sisif » Lun Feb 23, 2004 6:48 pm

Calinescu scrie:am observat o tendinta in lumea muzicii. sa ne luam dupa topuri si dupa vanzari. asta conteaza? de ce nu va-u produs albumu adian/vali/costi/laurentiu... ca ei au cele mai multe vanzari (si implicit, dupa gandirea voastra, cea mai de calitate muzica), si v-ati dus la matze si hassan?
se confunde calitatea cu cantitatea. prost

Nene, fuga ta de idei ma face sa ma indoiesc de capacitatea ta de a 'observa o tentinda in lumea muzicii'
Daca idolii tai (sau in orice caz personajele pe care le admiri) sunt de-alde 'vali', 'adrian' si 'costi' (n-am habar de care laurentiu vorbesti) e de mirare ca ai stiut sa dai click pe "Submit Reply"

Cele mai multe piese sunt bune, as zice grozave; in orice caz peste pseudomuzica romaneasca.
Si nu ma refer doar la versuri, care versuri au avantajul de a putea fi cantate cu prietenii, pe terasa, vara.
Si sper ca va exista o evolutie si nu o involutie..
sisif

Mesajde monk » Lun Feb 23, 2004 7:42 pm

fara zahar ... inca o formatie pe lista aia luuuuuuuuuuuunga de formatii netalentate
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Just think about it

Mesajde sapte » Sâm Feb 28, 2004 9:49 am

CHAOSgirl scrie:fetito cred ca nu stii ce vrei .cum poate sa ti placa ca fac caterinca daca zici ca versurile si vocea sunt "bleah".in fond versurile sunt de caterinca dar formatia e cam varza.pacat ca nu au avut inspiratia sa-si creeze melodii care sa ii reprezinte si au trebuit sa copie imaginea lui EMIN3M .cam atat am avut de comentat acum sa-i lasam si pe altii sa-si zica parerea. esti veriga slaba din lantul slabiciunilor.drum bun.

hai bai, fiti seriosi, tu chiar nu stii muzica daca poti sa te iei de o formatie care e "altfel", pur si simplu au facut caterinca in melodia aia, chiar tre' sa faci si sa faceti atata tam tam ca e luata dupa eminem, dreaq pana si io cantam la panarama dupa "stan" si "hi, my name is", ce naiba, uita-te si tu la panarama pe care o fac si ia-o ca atare. Mie unu' mi-a placut, si tin sa precizez ca sunt un rocker de moda veche destul de inrait ;)
sapte

sunt tare baietii

Mesajde poison11 » Dum Feb 29, 2004 10:34 pm

mai pe bune dar baietzii astia sunt buni chiar daca se inspira din diferite melodii dar au versuri super iar referitor la voci eu zic ca sunt bune chiar daca nu ma pricep.
poison11

Bravo!!!

Mesajde Bogdan C. » Mie Mar 03, 2004 2:33 pm

Sapte ai perfecta dreptate...Azi am descarcat si eu mai multe piese...La "Oops!Am infundat closetul!.." am ras cu lacrimi si asta prima data dupa multi ani!!! Sunt profund recunoscator! :-)
Tineti-o tot asa baieti!!!

Bogdan.
Bogdan C.

Mesajde bobo (FZ) » Joi Mar 04, 2004 8:15 pm

Multumim fain pentru aprecieri. Daca am reusit sa va facem sa radeti e perfect. Pot sa dorm linistit. Simtul umorului vegheaza pentru mine. Bafte
bobo (FZ)

Mesajde Dee-Dee71 » Joi Mar 04, 2004 9:04 pm

VA IUBESC fara zahar!!! *inimioare* unul din voi seamana cu tati :)
i love you, you pay my rent
Dee-Dee71

Fara Zahar

Mesajde Capitalist » Joi Mar 04, 2004 9:53 pm

Bobo, am intrat doar sa va felicit, e pur si simplu "altceva" ! Sper sa tineti stacheta la inaltime, valoarea este recunoscuta si in Romania, chiar daca se vand cu toptanul si tot felul de prostii !

A propose: In Bucuresti aud acelasi refren prin toate magazinele de muzica: "Fara Zahar ? Nu mai avem, s-a vandut !"
Capitalist

Mesajde rocketman » Joi Mar 04, 2004 10:06 pm

ROCKarita scrie:sal.imi place melodia voastra f f f f mult.vreau sa stiu si eu de ce e asa de greu de gasit cd-ul vostru petru ca doar doi prieteni de ai mei punkari au cd-ul original si am reusit sa copii si eu melodia.in fine va pup si nu uitati ca rock-uk e the best.

daca asta e rock eu ma impusc, ma spinzur si dupa aia ma inec, ah, si sa-mi arati si mie UN PUNKIST care asculta fara zahar!!!!!!

si da, rock-ul e the best
Pogo,pogo,pogo,bounce...
rocketman
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma