Odios!!! Ce rimeaza cu suie si incepe cu m le spunem tuturor celor cu playbacku'

ce-a fost pe Muzici o data

Odios!!! Ce rimeaza cu suie si incepe cu m le spunem tuturor celor cu playbacku'

Mesajde Kryszti » Lun Feb 18, 2002 10:34 am

Sambata seara am vazut una dintre cele mai mari aberatii din istoria muzicii romanesti. Dl. Lucian Ionescu, supranumit managerul lu' Georgia, Axxa, As20, Bombastic si alte trupe demne de mila si sila, a facut un proiect cu aceste monstruozitati care sa apere imaginea ratatilor care fac pleibec. Asa ca s-a facut o piesa-replica-parodie loa parazitii, unde refrenul e ceva de genul...
"Faceti loc, faceti loc
Se canta live,
...aaa... (din cauza dictiei artistilor live, nu am inteles ce) pe o mie de parai
Gasesti bilete cate vrei
Cu sutele de mii..."

Da ba, cum dracu' se face ca dancerii au bani sa si ia inca vreo 3 dansatoare exotice, dar nu gasesc banii pe care ii invoca pt. live?
Cum se face ca trupele rock, care au onorarii d en ori mai mici nu se mai plang ca e scump sa asiguri o sonorizare pt. live?!!!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Lun Feb 18, 2002 2:37 pm

au videoclip la "chestia" asta? ca vreau si eu sa il vad...
Sa asteptam replica celor de la Parazitzii :D.... abia astept.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Kryszti » Lun Feb 18, 2002 2:54 pm

E un "videoclip" facut de.... OTV ("zero" TV)! de altfel, dementii aia sprijina prostia asta!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Lun Feb 18, 2002 11:00 pm

Am vazut si eu asta dar ami demult.
Toate trupele jalnice, dar chiar cele mai jalnice s-au gandit sa riposteze la cam-pania ce s-a facut impotriva lor, din pacate riposta asta e mai mult o scuza si un fel de explicatie, fara fond bineinteles!
Daca e LIVE consider ca Parazitii si-au indeplinit scopul cu SHOOT YOURSELF, mai ramane stilul.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Feb 19, 2002 12:00 am

Raspuns: mue?

ce am cashtigat?
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Feb 19, 2002 8:41 am

Originally posted by Sopra Tutt1

ce am cashtigat?

Un avertisment pentru limbaj indecent pe forumul "Muzica" :D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Feb 19, 2002 2:47 pm

;b
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Kryszti » Mie Feb 20, 2002 12:25 pm

Chiar sunt (aproape) singurul revoltat?!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Mesajde Rolf » Mie Feb 20, 2002 12:56 pm

NU! Si io am ramas bulversat cind am citit in National asta si am vrut sa pun link, da nu am mai gasit pagina (aia de la National au un site varza si o arhiva si mai dusa bas). E chiar penibil, racnetu neindreptatitilor, trabantu care alearga in formula 1 sa arate ca nu trebe sa se faca misto de el. Nu prea inteleg rolu lu Rafael, da de, daca e sub tutela aceleiasi case de discuri ca MonteCristo, AsXX si alte 'nume' ale scenei ro, asta e.
Nota: patronu lor e Ionescu ala care apare mereu la OTV sa ne educe in privinta showbizului, si care a zis ca Georgia e o voce de aur.

A, si refrenu ziceau in National ca e "sa bagi o boxa-n priza te costa o mie de parai", cred ca asta n-a inteles Kryszti.
Rolf
Junior Member

Înapoi la De pe muzica