Fotbal intre forumisti

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

2341

Mesajde baixinho© » Lun Iun 30, 2003 4:21 pm

deci, da.
am fost duminica la fotbal. suprafata de joc a fost pe aleea care duce de la poarta stadionului din CSN Lia Manoliu (intrarea dinspre Bdul Muncii) spre Peluza cu tabela care functioneaza. pana am facut eu cu Aliosha portile, Alin, dinu si trupa de soc au catadicsit sa iasa din cantonamentul de la terasa unde s-au asezat pentru a se dedica activitatii pentrui care s-au deplasat in acea zona, si anume a juca fotbal. pentru ca eram cam mult, s-au format trei echipe. formatia din care am facaut eu parte a fost singura care a jucat trei meciuri unu dupa celalalt. in prima partida am castigat in timpul regulamentar de joc (10 minute), marcand doua goluri in timp ce adversarii nu au fost in stare sa trimita mingea in poarta noastra decat o singura data. in al doilea meci le-am dat adversarilor o sansa timp de zece minute, dar nu au stiut sa profite de ea. meciul s-a terminat la egalitate, asa ca s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. echipa din care am facut parte a invins (dar asta nu mai este o noutate, ci este ceva normal). cine credeti ca a marcat golul victoriei? normal, baixinho (apropo, Aline, cand dai berea aia?). in timpul celui de-al treilea meci ne-am dat seama ca daca vom continua in ritmul pe care ni l-am impus, vom ajunge campioni mondiali si nu vom mai intra pe forum, asa ca am luat decizia sa ii lasam pe adversari sa castige. orgoliul nostru a functionat destul de bine, motiv pentru care am considerat ca a ceda la loviturile de departajare face sa mareasca tensiunea. dupa ce am marcat golul victoriei in meciul precedent, eu am fost cel care am oferit victoria adversarilor, ratand una dintre loviturile de departajare. adversarii nostri s-au bucurat, dar i-am lasat sa creada ca au invins datorita propiilor lor forte! parerea lor!
cateva vorbe despre cei care au jucat:
scooby doo - este un excelent varf de atac. este suficient sa ii pasezi in adancime, si omu stie cum sa faca sa marcheze. un adevarat coleg de echipa.
deampulea - omu stie cu mingea si, in plus, mai si alearga. nu exagerez daca va spun ca eu obosisem de cat ma uitam la el cat fugea.
d(semnul euro)cr(semnul euro)t - de perspectiva. este bun, dar trebuie ajutat sa progreseze. la inceput a fost emotionat (nu oricine are sansa sa fie in aceeasi echipa cu baixinho), dar pe parcurs si-a revenit.
Aliosha - cand l-am vazut la incalzirea de dinaintea meciurilor, am crezut ca in Canada joaca fotbal in fiecare zi (preluari cu calcaiul, pase cui exteriorul). si-a aratat valoarea in timpul meciului, cand ... ups este vorba de unul dintre admini. Aliosha a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren. a alergat cat pentru 10 oameni, a pasata, a recuperat in aparare, a centrat, a dat cu capul, a salvat de pe linia portii, ce sa mai, ar face fata fara nici un fel de probleme in campionatul Spaniei (la Real Madrid, de exemplu; cam cum ar fi o linie de atac cu Raul, Ronaldo si Aliosha?).
neamtzu - in timpul jocului a fost omul pe care imi doresc sa-l vad la fiecare intalnire forumista: glumet, pus pe sotii, cu replici hazoase; din punct de vedere fotbaalistic se vede de la o posta ca stie cu cotofana, dar nu vrea sa dea tot ce poate din el.
Alin - crede ca este portar. omule, dacastai intre buturi (pietre, in cazul nostru) nu inseamna ca esti portar. a luat goluri din toate pozitiile si directiile. eu cred cam totusi, a prins una dintre zilele bune, ca la o faza l-a salvat bara de la un gol. oricum, este baiat bun. nu s-a suparat ca i-am dat un gol (ar trebui sa fie fericit, ca daca imi puneam ambitia cu el, il faceam de o naveta de bere; pentru cei care nu inteleg, am facut pariu cu Alin pe o bere la fiecare gol pe care il dau).
Oribilul Mosh - unul dintre cei mai buni oameni de pe teren. pana ajungea mingea la el, evident. nu stiu cum se facea, dar de fiecare data pasa numai la adversari (bine ca nu am jucat in echipa cu el; apropo: Aliosha, tu nu trebuie sa dai mingea celor care nu sunt in echipa cu tine, asa cum mi-ai pasat tu la un moment dat). se vede ca are veleitati de fotbalist, numai ca il incurca mingea: cand pune piciorul pe ea este prapad. nu am inteles de ce fugeau toti din calea lui cand o lua spre poarta. la un moment dat, unul dintre adversari a incercat sa il deposedeze, dar a renuntat si a inceput sa schioapete. nici acum nu am inteles de ce.
baixinho - asa cum spunea si BabyGirl, a fost cel mai bun de pe teren. a preferat sa stea mai mult in aparare, pentru a coordona jocul echipei lui. a dat cateva pase de efect, si-a aratat tehnica in momentul in care a driblat doi adversari dandu-le rusine (apropo Aliosha, vezi ca au fermoare la Bucur Obor :D ), a stat si in poarta (a luat, ce-i drept si un gol, dar era singur oimpotriva a trei adversari), a parat doua lovituri de departajare si a marcat una aducand victoria echipei lui. in + , s-a dus sa ia apa pentru scooby si neamtzu.
una peste alta - a fost o dupa-amiaza placuta de duminica despre care spun sincer ca as vrea sa se repete cat mai des (dar nu acum, ca am febra muschiulara; e bine cum am spus Aliosha?). repriza a icsa a meciului a continuat la o tersasa (nu la Fanutza). inainte de a ne deplasa in grup compact (mai putin Oribilul), BabyGirl ne-a facut poze, surprinzand pe film un moment isteric (Babygirl, este cu e, nu cu o), dar cred ca nu i-a facut placere sa mearga cu noi pentru a comenta impresiile despre meci. o alta spectatoare care a vazut cam ce am dat din nou a fost Dora, insotita, evident, de catelul lui Alin.
cam asta a fost duminica. daca am uitat pe cineva, il rog pe respectiv sa ma scuze.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Lun Iun 30, 2003 4:32 pm

LOL baicsule am ras cu lacrimi

intrebari:

1/ de ce ati jucat pe alee si nu ati gasit un gazon ceva, un teren de handbal. cam najpa pe asfalt mai ales ca moshu si aliosha nu sunt adeptii suprafetelor rapide?
2/ in ce echipament s-a jucat?
3/ moshu a folosit rebocii noi sau a venit cu gioarsele lui vechi?
eyewitness

2343

Mesajde baixinho© » Lun Iun 30, 2003 4:47 pm

Raspunsuri
1) a trecut o juma de ora pana sa ne decidem sa jucam si acolo. daca ne mai gandeam mult, trebuia sa inchiriem stadionu ala mare, ca nu aveam nocturna. teren de handbal nu stiu unde - iar iarba era alaturi de stadionul Nou Camp pe care am jucat noi, insa din ce am inteles, cica nu prea era voe sa joci acolo. pe bune acuma, eu m-am simtit excelent si pe asfalt. important este ca m(ne)-am miscat oleaca.
2) mi-ai ridicat mingea la fileu, dar ii las pe altii sa spuna ce echipament am avut, ca sa nu se zica si anume ca vreau sa ma laud. fiecare a venit cu ce a gasit pe acasa. d(semnul euro)cr(semnul euro)t a avut un tricou cu Vieri de la Inter cu numaru treijdoi, neamtzu era echipat in steaua si mai erau doi neni care aveau tricoaiele, pardon, tricourile lu dinamo (de pe vremea cand inca juca acolo Talvan). mosu a avut un maieu frumos de tot, galben. superb. am vrut sa il iau, dar nu mi l-a dat. data viitoaare, daca mai vine cu el, i-l fur. ca prea imi place foarte mult.
3) sincer sa fiu, nu m-am uitat foarte atent la acest amanunt, dar din ce am auzit ribocii aia noi i-a pus in vitrina sa nu se prafuiasca. in concluzie, cred ca este vorba de a doua varianta a intrebarii (mi-as fi dat seama daca si-ar fi luat sandalele).
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 30, 2003 6:01 pm

baixole , ai scris si la ziar ce ai publicat pe forum ?

atat eu cat si Scooby Doo (stam in acelasi bloc si ne stim de la 6 ani) am jucat in Lotto-uri. Niste Lotto , model mai vechi..dar inca buni.

baixo a jucat in echipament de fotbal....tricou si short de culoare albastru fosforescent...cu numaru 7. Prima data am crezut ca este echipamentul lu' Steaua de rezerva...ala de dinainte de '89. Cu Ford pe piept.....iar baixo este Lacatus. Dar nu era asa. Era un echipament Pepsi ...David Beckham. Doar ca avea si burta , dupa cum ne declara baixo la inceputul meciului. Deh...daca asta a gasit omu'.

Eu am jucat in maieu Diesel ...de culoare bej..nicidecum galben asa cum a zis Gigi. Puteam sa vin la tricou cu Rivaldo....dar ala e tricoul meu de iesit la beri cu eyewitness si SOD.....si nu doream sa se murdareasca.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: 2341

Mesajde Dia » Lun Iun 30, 2003 9:19 pm

Initial trimis de baixinho

BabyGirl ne-a facut poze, surprinzand pe film un moment isteric (Babygirl, este cu [b]e
, nu cu o), dar cred ca nu i-a facut placere sa mearga cu noi pentru a comenta impresiile despre meci. o alta spectatoare care a vazut cam ce am dat din nou a fost Dora, insotita, evident, de catelul lui Alin.
cam asta a fost duminica. daca am uitat pe cineva, il rog pe respectiv sa ma scuze. [/B]

:D abia astept sa vad pozele...da trebuie sa imi promiteti k va intalniti la un alt meci cat de curand (cand scapi de febra "muschiulara" baixule...;m) ca sa termin filmu`...! deci...pe cand un nou meci?? k moshu si cu aliosha mi-au spus k abia s-au incalzit la meciul asta...si k nu au vrut sa dea tot ce au mai bun din prima...asa k la al doilea meci o sa aveti o mare mare surpriza ;D !!! nu este adevarat k nu mi-a facut placere...doar k eram obosita ... ! sorry...promit k data viitoare vin sa-l vad pe alin cu da bere dupa bere lu baixu pt golurile incasate ;m !!
baixu- eu cred k l-ai uitat pe Dinu!! ai spus de el la inceput da l-ai uitat pe parcurs! sa nu se supere...:D (vezi Dinu...eu mi-am adus aminte de tine...) ! Moshu ...tin si eu sa precizez...avea lotto in picioare...exact k scooby! dar echipamentu lu baixu le intrecea pe toate...si impecabilele sosete ale lui aliosha...:D
eye...sorry pt faza cu rolele...it won't happen` again!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde SOD » Lun Iun 30, 2003 11:51 pm

bine ca v-ati gasit sa jucati taman cand am fost eu plecat!javrelor!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 30, 2003 11:57 pm

bine ca te-ai gasit sa pleci , exact cand am jucat noi ! JAVRA !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Mar Iul 01, 2003 12:03 am

atunci cum de v-ati permis sa jucati fara mine?ia zi,JAVRO?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Re: Re: 2341

Mesajde dinu » Mar Iul 01, 2003 2:53 am

Initial trimis de BabyGirl
vezi Dinu...eu mi-am adus aminte de tine...)

Sarumana, cat despre stimabilu baicsu, lasa-l ma, e medical, are o indispozitie de nu-i permite sa-i vada pe respectivii astia mai blonzi asa, nu-i vina lui. Am auzit ca o sa-i treaca pana la urmatoarea bere pe care cu voia d-sale o s-o bem impreuna cu drele Crescova si Curnicova.

In rest, sa zic de meci... a fost ca in marile campionate. S-a jucat cu orgoliu' lu' Leverkusen, spectaculozitatea lu' Raducanu si tehnica lu' Electoaparataj. Mingea a fost umflata nici mai mult nici mai putin decat ii sade bine unei mingi dezumflte sa fie, insa a mers brici... Jucatorii - e o lupta de orgolii aici asa ca o sa sar peste nominalizari - au fost nemaipomeniti, galeria de asemenea. Golurile au curs, mandre si frumoase, berile si micii de asemenea, s-au schimbat glume, politeturi, s-au injurat etnii nevorbitoare de limba nationala, s-au facut blaturi, s-au achitat consumatii... frumos, ce mai !
Eu unu' m-am simtit bine si daca o mai tine minte Aliosha si ma mai vreti in echipa adversa, poate mergem la un acelasi fel de miuta, da' mai pe iarba verde cum se cade unor jucatori talentati, frumosi si modesti ca noi.
Sa fiti iubiti.

PS. Cataline, javra sa-i zici lu' Barcauan.
dinu
Junior Member

Mesajde marian jan » Mar Iul 01, 2003 1:15 pm

innebunesc.baixu vb mult si in viata reala si pe forum.mai vb si prost :D daca beam si eu o bere,2,3 in plus aparam,normal.da' pe setea aia ce sa fac?si eu nu sunt portar de duzina,joc numai pe terenuri adevarate,nu pe unde trec toate pustoaicele cu fuste de 2 cm si nu am cum sa ma concentrez.asa ca data viitoare au belit belingheru,baicsule :D berea o dau,ma,o dau,cu dobanda.
bravo baixule!
marian jan

2351

Mesajde baixinho© » Mar Iul 01, 2003 1:28 pm

jeane, io zic s-o lasi asa cum a cazut. adu-ti aminte ca una dintre reguli era ca golurile sa se dea mai jos de nivelul genunchiului (nu, nu al broastei). pai ma, nea, daca erau porti d-alea cu vinclu si cu plase, iti imaginezi ca stateai sa admiri cum am reusit sa ti-o bag de la mine la poarta (la minge ma refer) acolo unde mustele intretin relatii sexuale si nu mai aveai timp de fotbal? asta ma deranjeaza la tine, ca in loc sa te faci mic si sa nu comentezi nimic, te-apuci si aberezi ca nu era terenu bun. parerea mea!
ANTI

baixinho©

Mesajde marian jan » Mar Iul 01, 2003 1:31 pm

nu discut cu amatorii :D
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Wild Rose » Sâm Iul 05, 2003 11:11 pm

1. Mai organizati un meci ca vreau si eu sa vin.... asa, k spectatoare...
2. Babygirl... vreau si eu pozele de pe filmu ala!

desi nu am fost prezenta, am auzit destule despre acest meci... si despre cat de "talentati" sunt unii forumisti... lasati mah... poate data viitoare alin nu mai ia atatea goluri... si Aliosha cu Moshu... las` k data viitoare joaca mai bine (nu de alta da vin si eu)...;D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Sâm Iul 26, 2003 3:07 pm

Ba, cu fotbalul nu mai ziceti nimic, v-ati lenevit cu totii??? Exista un teren foarte misto la Dinamo, suprafata artificiala, singura parte mai nasoala e ca () costa in jur de 500.000 ( nu stiu exact, ma interesez daca e cazul). Oricum, daca ne strangem 10 iese 50.000 de om, ceea ce mi se pare cel putin acceptabil.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 26, 2003 3:09 pm

fa-ti curaj si hai maine la intalnirea forumista...si mai discutam acolo. :)
cu sigurantza vom ajunge la un acord comun , mult mai repede...decat prin schimburile de posturi de pe acest subiect.

asa , tata !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Sâm Iul 26, 2003 3:14 pm

Astept un raspuns serios...
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde memetshot » Mar Oct 14, 2003 11:33 am

fotbalisti forumisti adunati-va...incepe iarna si nu prea o sa mai fie rost de fotbal. cine stie poate mai organizati un joc micut asa...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Wild Rose » Mar Oct 14, 2003 11:54 am

eu vin pe post de majoreta :p
---
Wild Rose
Junior Member

fotbal reloaded

Mesajde JaJa Beens » Mar Mar 23, 2004 10:05 am

Treceam aseara pe langa parcul dr taberei si ghiciti pe ce mi-au picat ochii: un mic teren de fotbal cu nocturna si gazon artificial care abia asteapta sa fie inchiriat. avea si niste tarife afisate dar valabile de la 1.04.2004 (banuiesc ca acum sunt ceva mai mici): 800k dupa ora 6 in timpul saptamanii si 950k in wekend. Ce ziceti? ne strangem 10 persoane si inchiriem terenul 2 ore intr-o seara? si poate dupa partida de meci mergem si la vreo terasa de acolo.

ps. fiind din zona pot sa ma ocup eu de rezervarea terenului, numai sa se anunte amatori
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mar 23, 2004 10:08 am

eu vin. numai sa imi spui cu ce ajung acolo, mai Jaja.
insa de aceasta data...nu vreau sa joc in echipa cu anti-fotbalisti precum Decret sau Alin. :yD
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Mar Mar 23, 2004 2:32 pm

daca nu ma insel ai un troleu care pleaca de la stad national si te lasa fix in fata parcului
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde JaJa Beens » Mie Mar 24, 2004 9:40 am

daca anul trecut nu s-a putu gasi un teren pe care sa jucam, anul asta nu se gasesc doritori. oare la anul ce o sa se intample?
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde memetshot » Mie Mar 24, 2004 10:01 am

jaja poti sa contezi si pe mine ca astept sa mai joc un fotbal de 10 mii de ani..
deci suntem 3 :)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 24, 2004 10:23 am

marfa. facem o nemteasca sau 21-a.
iar daca mai gasim un om jucam diri-diri. *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Joi Mar 25, 2004 10:18 am

baaah nu va mai inscrieti atatia ca deja putem face campionat la cati s-au anuntat ca vin
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde iordan » Joi Mar 25, 2004 9:12 pm

vin si io \:/
iordan

Mesajde Wild Rose » Joi Mar 25, 2004 11:24 pm

Eu zic ca mai putem convinge cativa... Dinu, Baixu, Neamtzu, Monk, Alin, Hades, Eufrosin, etc etc etc.
Iordan...cine esti? Sa stii ca vei juca cu niste profesionisti adevarati!
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 25, 2004 11:28 pm

Eufrosin e anti-fotbal. Mereu cand ii povestesc despre fotbal zice sa il las cu prostiile. Considera ca fotbalul e o chestie pentru oamenii simplii. :yD

iar monk e cam clampau. nu-l vad jucand fotbal. *p
poate Hades...dar tre' sa ii gasim niste ochelari ca a lu' Davids !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Mar 25, 2004 11:30 pm

Pe Eufrosin il conving eu... Oricum, nu tre' sa joace neaparat. Important este sa vina, daca vrea poa' sa ocupe un post de majoreta..
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 25, 2004 11:41 pm

eu zic sa nu te mai bagi pe iubitul Matrasitei ! :yD
apropos...dar sa stii ca poti juca si tu. doar ai spus ca la scoala mai joci fotbal din cand in cand.
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma