Clipuri heavy metal

heavy metal, speed'n thrash, gothic, death...

Mesajde paiacec » Mie Mar 31, 2004 1:00 pm

Nu-i bai!Puteai sa te gandeshti shi laThe Memory Remains ca nu se supara nimeni!(memory se scrie cu doi de m cumva?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde gaga » Mie Mar 31, 2004 1:03 pm

da bone, extreme aia ie, ii stii bine. ei canta un heavy de mare angajament, din pacate s-au imprastiat prin toate zarile, tobaru, Mike Mangini canta cu steve vai si cu bassistu ala negru, de mare valoare, Gary Cherone, care de asemenea imi place ca vocal ultima oara era vocea in Van Halen de care nu mai mentzionez ni'ca.

si da, more then words, ca si balada aia a lu mister big au ajuns pe tapet, desi nu au nimic in comun cu ce se canta pe restul albumului.

caut ala a lu ozzy ca m-atz inebunit, ba ie aia ba ie alta, ie ala in care se apleaca iel asha de pe spate

sygd: clipele lu plant nu mi se par cine stie ce, la care te referi? poate nu-l stiu io
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nocturna » Mie Mar 31, 2004 1:08 pm

poi ie Iron Man, in care face ca matrixu'. shi nu e remix, cel putzin nu cred.

animale, deep zeppelin nu e heavy! atata lucru sa ai shi tu pretentzia sa shtii, da?

deci am gatat doo pagini. io ma opresc aici ca nu mai shtiu nici un clip heavy metal. avea dreptate baiatu', ce atata agitatzie? nici n-ai despre ce sa vorbesht.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde memetshot » Mie Mar 31, 2004 1:10 pm

:con: io credeam ca ie un hevi timpuri cu influente celtico-bizantine. daca nu e asta ce e?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Reatrd » Mie Mar 31, 2004 1:14 pm

Danone clipu de la rob zombie dragula e hilar.....pe de alta parte ala de la turn the page chair dc are story misto si realizare ok(chair dc actrita nu am incanta) pare inspirat din filme americane din anii 80
Dc tot zici sa mentionez niste clipuri fiane bag cateva chiar dc is non-heavy:Rammstein - sonne,Pearl jam - dothe evolution,Massive attack - karmacoma, Soad - spiders si ar mai fii multe
Reatrd
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Mar 31, 2004 1:17 pm

retard, tu ziceai ca toate clipurile heavy is najpa, ti-am aratat ca nu e asa.

clipu' de la dragula este de mare angajament pentru soferi, cine stie despre ce vorbesc cunoaste.

opaaa, a aparut si rammstein in discutie? zi de clipuri la elitistii tai, in afara de RHCP

shg: nocturno, iron man ie de pe speak of the devil care e 82, clipu' e scos anu trecut = remix/remaster
gaga

Mesajde b0nechina » Mie Mar 31, 2004 1:22 pm

ce mama dracu' e asa misto la do the evolution? :con:
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde nocturna » Mie Mar 31, 2004 1:22 pm

reatrdnfgud, iote ce zice aci:
Rammstein - East German Metal Band

Rammstein is a metal band out of East Germany...

deci, conform pirintzipiului: 'gugal is your friend, gugal is always right, MM ie hevi', deci e metal, ie la fel de heavy ca hammerfall, recte ie hevi metal, deci te-am prins, shtiai de un videoclip hevi metal care sa nu fie patetic shi care chiar itz place shi ai facut pe niznaiu'. nu-i frumos.

anu trecut abia? io l-am vazut mai demult de anu' trecut, nu 82, da' mai demult.

nocturna

Mesajde gaga » Mie Mar 31, 2004 1:30 pm

ala cu jeremy spoken ie mishto

pai parca anu' trecut, da...
gaga

Mesajde nocturna » Mie Mar 31, 2004 1:32 pm

deci piesa nu e nici pe ozzmosis, nici pe the esential shi nici pe altele noi. a fost reluata fara a fi inclusa? :con:

nocturna

Mesajde gaga » Mie Mar 31, 2004 1:38 pm

poate e pe fun' album d'asta oficial plin de best off-uri, alfel nu vaz cum
gaga

Mesajde Reatrd » Mie Mar 31, 2004 7:59 pm

Doua chestii:
1Eu nuz iceam ca nu exista clipuri heavy metal faine ziceam numai ca nu situ nici unul
2Rammstein chiar dc e metal nu il consider heavy si mai degraba l-as baga la industrial
Reatrd
Junior Member

Mesajde darkshines » Mie Mar 31, 2004 9:37 pm

danone scrie:bah nu-mi zice nimeni care e piesa aia a lu ozzy cu clip bengos? cand are iel trena aia lunga si neagra si baston...

cumva e vorba de "Get me through"? cu faza aia cu "This just in, we have established that Ozzy is not the antichrist, the devil said 'he's not my boy, but I love him like a son'"?

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Reatrd » Mie Mar 31, 2004 9:44 pm

Tocami am terminat de downlodat si vizionat clipu de la poison......sa zicem decent(probabil pt ca imi palce mult piesa) da oirucm nu mi se pare prea impresionant un clip care arata numai un de cor ce vrea sa fie o camera de tortura,o tipa care arata bine si in rest numai trupa cantand.....asta chiar dc tipa apare topless de cateva ori
L-as incadra in genul the fast and the furious.
Reatrd
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Mar 31, 2004 9:58 pm

Mie-mi vin acum in minte "Hangar 18" de la Megadeth, aia cu alienii, "Perry Mason" de la Ozzy (de asta ziceai dano? asta e pe Ozzmosis) si "One" de la Metallica... Ar mai fi, da mi-e lene sa ma gandesc.
indescifrabil
cubu

Mesajde Corny » Mie Mar 31, 2004 10:27 pm

deci una din cele mai penale trupe de heavy ar fi Napalm Death,clipurile sunt mai penale ca ei,din pacate Reatard are deplina dreptate,clipurile de heavy is nushte low budget junk cu nushte martalogi barboshi la coltzu de strada sau nishte idiotzi cu plete pana la pamant nespalatzi shi infecti(machine head...)sau mai exista shi clupurile pline de sange sau scheletzi animatzi in cel mai patetic mod(remember "The Thunderbirds",so cheep you could see the string holding the ships up)
Corny
Junior Member

Mesajde Corny » Mie Mar 31, 2004 10:33 pm

exceptand cateva clipuri de la Metallica nu am vazut clipuri faine de Heavy metal,nu ca nu imi place heavy(i love it to be honest : Metallica,machine head,maiden...)doar ca au clipuri nashpa marea majoritate ...
Corny
Junior Member

Mesajde stefan » Joi Apr 01, 2004 9:59 am

Corny, Napalm Death canta grindcode / death metal, n-au treaba cu heavy-u. Clipuri mai misto cu deatheri au Carcass (The Heartwork, No Love Lost) si Morbid Angel (God of Emptiness, Where the Slime Live), dar deh, astia au ceva bujet, spre deosebire de ND. Si primul clip Cannibal Corpse (Staring Through the Eyes of the Dead) era haios.

Ontopic: si eu m-am gandit la "Perry Mason". "Iron Man" a aparut prima oara pe "Paranoid", nu-l impiedica nimeni pe Ozzy sa reia melodia inc-o data, dac-avea chef. Alte clipuri misto: Slayer - "Seasons in the Abyss" (din cate tin minte), "Serenity in Murder", "Dittohead".
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Apr 01, 2004 10:12 am

shi ai idee in ce an a aparut videoclipul la Iron Man?

nocturna

Mesajde stefan » Joi Apr 01, 2004 10:21 am

Nu, nush clipul de care vorbiti. Din cate stiu "Speak of the Devil" e un live numai cu melodii Sabbath, daca respectivul clip nu e in concert...

Un clip misto mai aveau Entombed - "Wolverine Blues" - a fost o colaborare cu Marvel Comics.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Apr 01, 2004 10:29 am

darky, traitzar famelia ta, ala ie, brava, brava, vedetz mah?

corni:

1. ai un avert pt necitirea regulamentului

2. napalm death heavy? cacator, pacat ca nu intra SODy p'aci sa citeasca. pot pt ca sa le zic pe fanclubu' lor ce ai zis?

3. metalogi barbosh? LOL poi cacatorii aia noi cu barbi inpletite de prin tuate clipurile recente ce-s? aaaaa, muzicieni! stiam io.

4. si mica majoritate au clipuri mijto?

fane, paranoid shmaranoid, vorbeam de ozzy nu de sabbath.

90, nu itz mai bate capu', e piesa de care zice darchi
gaga

Mesajde SOD » Joi Apr 01, 2004 11:31 am

danone, nu-s bre cu slipknotu. cred ca-s tignitzi de-a binelea.

retardule tata, cauta Slayer - Season in the abyss.Daca nici asta nu-tzi place inseamna ca esti irecuperabil.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde nocturna » Joi Apr 01, 2004 11:35 am

get me through????? puii lor de dinozaur scria pe iel Iron Man! asha scria. deshi era ciudat ca rasarea da' nu prea semana. :D pai daca-i get me through atuncea lucrurile se simplifica, get me through - down to earth, 2001. shi totushi: cine ie iron man? :con:

nocturna

Mesajde SOD » Joi Apr 01, 2004 11:47 am

ba ce prost sunt cand vreau.n-am vazut ca e doo pajini de citit si-am varsat gogoasha care iera deja varsata.

corny, corny, napalm nu-i bre heavy. e un soi de jazz asa.aud ca acum canta cu aura urziceanu si ca rup salile de sindicat si caminele culturale de prin iuesei.

Alte clipuri castoace :
Slayer - Dittohead, Machine Head - Davidian, Pantera - Planet Caravan.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Joi Apr 01, 2004 2:30 pm

SOD, vez ca o vershi in continuare, nici unu' din ai tai nu-s heavy :)

io de napalm am auzit CA CAnta manele
gaga

Mesajde SOD » Joi Apr 01, 2004 2:38 pm

o vars pen' ca discutia a deviat. da? reao !
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde basstard » Dum Apr 04, 2004 11:43 pm

nocturna scrie:amorphis nu prea ie heavy, au fost death, sh-acuma au mai 'progresat' spre progressive

Desi am vazut ca sunt catalogati de unii ca "melodic death metal" mie mi se pare ca Amorphis nu prea au nici o treaba cu death metalul. De la Karelian Isthmus incoace (tales from ...., black winter day etc) chiar ca nu mai au nici o treaba cu death metalul. Doom, gothic whatever, da in nici un caz death metal.
Pasajele lor de clape si alte minunatzii nu se pupa deloc cu ritmul alert si agresivitatea specifice stilului death metal.

PS: stiu ca nu sunt tocmai ontopic da' nu m-am putut abtine.
human being/being human
basstard
Junior Member

Anterior

Înapoi la Rock international