Clipuri heavy metal
57 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
da bone, extreme aia ie, ii stii bine. ei canta un heavy de mare angajament, din pacate s-au imprastiat prin toate zarile, tobaru, Mike Mangini canta cu steve vai si cu bassistu ala negru, de mare valoare, Gary Cherone, care de asemenea imi place ca vocal ultima oara era vocea in Van Halen de care nu mai mentzionez ni'ca.
si da, more then words, ca si balada aia a lu mister big au ajuns pe tapet, desi nu au nimic in comun cu ce se canta pe restul albumului.
caut ala a lu ozzy ca m-atz inebunit, ba ie aia ba ie alta, ie ala in care se apleaca iel asha de pe spate
sygd: clipele lu plant nu mi se par cine stie ce, la care te referi? poate nu-l stiu io
si da, more then words, ca si balada aia a lu mister big au ajuns pe tapet, desi nu au nimic in comun cu ce se canta pe restul albumului.
caut ala a lu ozzy ca m-atz inebunit, ba ie aia ba ie alta, ie ala in care se apleaca iel asha de pe spate
sygd: clipele lu plant nu mi se par cine stie ce, la care te referi? poate nu-l stiu io
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
poi ie Iron Man, in care face ca matrixu'. shi nu e remix, cel putzin nu cred.
animale, deep zeppelin nu e heavy! atata lucru sa ai shi tu pretentzia sa shtii, da?
deci am gatat doo pagini. io ma opresc aici ca nu mai shtiu nici un clip heavy metal. avea dreptate baiatu', ce atata agitatzie? nici n-ai despre ce sa vorbesht.
animale, deep zeppelin nu e heavy! atata lucru sa ai shi tu pretentzia sa shtii, da?
deci am gatat doo pagini. io ma opresc aici ca nu mai shtiu nici un clip heavy metal. avea dreptate baiatu', ce atata agitatzie? nici n-ai despre ce sa vorbesht.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Danone clipu de la rob zombie dragula e hilar.....pe de alta parte ala de la turn the page chair dc are story misto si realizare ok(chair dc actrita nu am incanta) pare inspirat din filme americane din anii 80
Dc tot zici sa mentionez niste clipuri fiane bag cateva chiar dc is non-heavy:Rammstein - sonne,Pearl jam - dothe evolution,Massive attack - karmacoma, Soad - spiders si ar mai fii multe
Dc tot zici sa mentionez niste clipuri fiane bag cateva chiar dc is non-heavy:Rammstein - sonne,Pearl jam - dothe evolution,Massive attack - karmacoma, Soad - spiders si ar mai fii multe
-
Reatrd - Junior Member
retard, tu ziceai ca toate clipurile heavy is najpa, ti-am aratat ca nu e asa.
clipu' de la dragula este de mare angajament pentru soferi, cine stie despre ce vorbesc cunoaste.
opaaa, a aparut si rammstein in discutie? zi de clipuri la elitistii tai, in afara de RHCP
shg: nocturno, iron man ie de pe speak of the devil care e 82, clipu' e scos anu trecut = remix/remaster
clipu' de la dragula este de mare angajament pentru soferi, cine stie despre ce vorbesc cunoaste.
opaaa, a aparut si rammstein in discutie? zi de clipuri la elitistii tai, in afara de RHCP
shg: nocturno, iron man ie de pe speak of the devil care e 82, clipu' e scos anu trecut = remix/remaster
- gaga
reatrdnfgud, iote ce zice aci:
deci, conform pirintzipiului: 'gugal is your friend, gugal is always right, MM ie hevi', deci e metal, ie la fel de heavy ca hammerfall, recte ie hevi metal, deci te-am prins, shtiai de un videoclip hevi metal care sa nu fie patetic shi care chiar itz place shi ai facut pe niznaiu'. nu-i frumos.
anu trecut abia? io l-am vazut mai demult de anu' trecut, nu 82, da' mai demult.
Rammstein - East German Metal Band
Rammstein is a metal band out of East Germany...
deci, conform pirintzipiului: 'gugal is your friend, gugal is always right, MM ie hevi', deci e metal, ie la fel de heavy ca hammerfall, recte ie hevi metal, deci te-am prins, shtiai de un videoclip hevi metal care sa nu fie patetic shi care chiar itz place shi ai facut pe niznaiu'. nu-i frumos.
anu trecut abia? io l-am vazut mai demult de anu' trecut, nu 82, da' mai demult.
-
danone scrie:bah nu-mi zice nimeni care e piesa aia a lu ozzy cu clip bengos? cand are iel trena aia lunga si neagra si baston...
cumva e vorba de "Get me through"? cu faza aia cu "This just in, we have established that Ozzy is not the antichrist, the devil said 'he's not my boy, but I love him like a son'"?
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Tocami am terminat de downlodat si vizionat clipu de la poison......sa zicem decent(probabil pt ca imi palce mult piesa) da oirucm nu mi se pare prea impresionant un clip care arata numai un de cor ce vrea sa fie o camera de tortura,o tipa care arata bine si in rest numai trupa cantand.....asta chiar dc tipa apare topless de cateva ori
L-as incadra in genul the fast and the furious.
L-as incadra in genul the fast and the furious.
-
Reatrd - Junior Member
deci una din cele mai penale trupe de heavy ar fi Napalm Death,clipurile sunt mai penale ca ei,din pacate Reatard are deplina dreptate,clipurile de heavy is nushte low budget junk cu nushte martalogi barboshi la coltzu de strada sau nishte idiotzi cu plete pana la pamant nespalatzi shi infecti(machine head...)sau mai exista shi clupurile pline de sange sau scheletzi animatzi in cel mai patetic mod(remember "The Thunderbirds",so cheep you could see the string holding the ships up)
- Corny
- Junior Member
exceptand cateva clipuri de la Metallica nu am vazut clipuri faine de Heavy metal,nu ca nu imi place heavy(i love it to be honest : Metallica,machine head,maiden...)doar ca au clipuri nashpa marea majoritate ...
- Corny
- Junior Member
Corny, Napalm Death canta grindcode / death metal, n-au treaba cu heavy-u. Clipuri mai misto cu deatheri au Carcass (The Heartwork, No Love Lost) si Morbid Angel (God of Emptiness, Where the Slime Live), dar deh, astia au ceva bujet, spre deosebire de ND. Si primul clip Cannibal Corpse (Staring Through the Eyes of the Dead) era haios.
Ontopic: si eu m-am gandit la "Perry Mason". "Iron Man" a aparut prima oara pe "Paranoid", nu-l impiedica nimeni pe Ozzy sa reia melodia inc-o data, dac-avea chef. Alte clipuri misto: Slayer - "Seasons in the Abyss" (din cate tin minte), "Serenity in Murder", "Dittohead".
Ontopic: si eu m-am gandit la "Perry Mason". "Iron Man" a aparut prima oara pe "Paranoid", nu-l impiedica nimeni pe Ozzy sa reia melodia inc-o data, dac-avea chef. Alte clipuri misto: Slayer - "Seasons in the Abyss" (din cate tin minte), "Serenity in Murder", "Dittohead".
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
Nu, nush clipul de care vorbiti. Din cate stiu "Speak of the Devil" e un live numai cu melodii Sabbath, daca respectivul clip nu e in concert...
Un clip misto mai aveau Entombed - "Wolverine Blues" - a fost o colaborare cu Marvel Comics.
Un clip misto mai aveau Entombed - "Wolverine Blues" - a fost o colaborare cu Marvel Comics.
subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
darky, traitzar famelia ta, ala ie, brava, brava, vedetz mah?
corni:
1. ai un avert pt necitirea regulamentului
2. napalm death heavy? cacator, pacat ca nu intra SODy p'aci sa citeasca. pot pt ca sa le zic pe fanclubu' lor ce ai zis?
3. metalogi barbosh? LOL poi cacatorii aia noi cu barbi inpletite de prin tuate clipurile recente ce-s? aaaaa, muzicieni! stiam io.
4. si mica majoritate au clipuri mijto?
fane, paranoid shmaranoid, vorbeam de ozzy nu de sabbath.
90, nu itz mai bate capu', e piesa de care zice darchi
corni:
1. ai un avert pt necitirea regulamentului
2. napalm death heavy? cacator, pacat ca nu intra SODy p'aci sa citeasca. pot pt ca sa le zic pe fanclubu' lor ce ai zis?
3. metalogi barbosh? LOL poi cacatorii aia noi cu barbi inpletite de prin tuate clipurile recente ce-s? aaaaa, muzicieni! stiam io.
4. si mica majoritate au clipuri mijto?
fane, paranoid shmaranoid, vorbeam de ozzy nu de sabbath.
90, nu itz mai bate capu', e piesa de care zice darchi
- gaga
get me through????? puii lor de dinozaur scria pe iel Iron Man! asha scria. deshi era ciudat ca rasarea da' nu prea semana.
pai daca-i get me through atuncea lucrurile se simplifica, get me through - down to earth, 2001. shi totushi: cine ie iron man? :con:

-
ba ce prost sunt cand vreau.n-am vazut ca e doo pajini de citit si-am varsat gogoasha care iera deja varsata.
corny, corny, napalm nu-i bre heavy. e un soi de jazz asa.aud ca acum canta cu aura urziceanu si ca rup salile de sindicat si caminele culturale de prin iuesei.
Alte clipuri castoace :
Slayer - Dittohead, Machine Head - Davidian, Pantera - Planet Caravan.
corny, corny, napalm nu-i bre heavy. e un soi de jazz asa.aud ca acum canta cu aura urziceanu si ca rup salile de sindicat si caminele culturale de prin iuesei.
Alte clipuri castoace :
Slayer - Dittohead, Machine Head - Davidian, Pantera - Planet Caravan.
-
SOD - Mesaje: 6035
nocturna scrie:amorphis nu prea ie heavy, au fost death, sh-acuma au mai 'progresat' spre progressive
Desi am vazut ca sunt catalogati de unii ca "melodic death metal" mie mi se pare ca Amorphis nu prea au nici o treaba cu death metalul. De la Karelian Isthmus incoace (tales from ...., black winter day etc) chiar ca nu mai au nici o treaba cu death metalul. Doom, gothic whatever, da in nici un caz death metal.
Pasajele lor de clape si alte minunatzii nu se pupa deloc cu ritmul alert si agresivitatea specifice stilului death metal.
PS: stiu ca nu sunt tocmai ontopic da' nu m-am putut abtine.
human being/being human
-
basstard - Junior Member
57 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2