de baixinho© » Mie Apr 14, 2004 10:02 am
cica aiu ar fi facut mijtou pe forumul de medicina, unde ea este stapana. asta inseamna sa fie mozi toti nepriceputii, care nu fac diferenta dintre o gluma si o bataie de joc. da lasa, ca o sa-mi vina si mie randul. poate ma trezesc cu avert, ca sa vezi ce ma duc pana in franta. numa asa, de-al dreac.
Sjfhsjklhdcawev, (c.n.): ceva de mare angajament, un fel de recunoasteti interpreta:
Nu pot sa spun ca imi pare rau .. cum nu imi pare rau nici pentru avertul ce il primeste eyewitness pentru un alt mesaj de bagare in seama pe "parfumul preferat" pe "medicina & sanatate si totul despre sex"
Unul din mesaje l-a sters chiar el ... dar deja am sters prea multe din mesajele lui de pe medicina ...
Eyewitness , nu ma intereseaza ce faci pe alte threaduri , dar "medicina" las-o in pace , te rog . Vrei sa faci misto de cineva , ai cm , ai aberatiile .. Nu o sa fiu indulgenta sub nici o forma !
Concluzia , avertisment pentru eyewitness pentru off-topic .
deci cucuana scrie ceva de genul ca "avertul pe care il primeste eyewitness pentru un alt mesaj de bagare in seama", dupe care mai jos intervine cu "unul din mesaje l-a sters chiar el". io cu mintea mea proasta pricep ca aiu a bagat un mesaj de bagare in seama, ulterior l-a sters, dar cucuana cu pricina i-a dat totusi, avertisment.
raspunsul aiuuitnezului este ca uda-uda, daca am primit avertisment din partea ta pentru un off topic te-as ruga sa-mi dai si linkul respectiv sa stiu despre ce este vorba. in general ,ca mod, cand sanctionezi dai si dovada altfel userii s-ar putea simtzi nedreptatiti asa cum ma simt io acu.
ce ti-e si cu mozii astia care s-au vazut cu painea si cutitu in brate si le folosesc dupa cum ii ajuta neuronul.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)