C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde gaga » Mie Apr 14, 2004 9:07 am

tre sa-m cer drepturi de autor?

dap, tu ti le ceri tu ti le dai.

merje netu ca un anumit neuron :cry: imi mor flotele
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde neatza » Mie Apr 14, 2004 9:10 am

Adevarat a inviat!

nu scriu mult acuma ca trebe mai intai sa vedem shi noi ce shi cum p'aicia ca sa shtim shi noi. in rest ie bine. am venit. muzichia de diminieatza se reia de maine. az mie lene.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde gaga » Mie Apr 14, 2004 9:22 am

http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=249339#post249339

plus ca a revenit nibiru'

io recomand apsentzilor sa caute posturile nanuce si aurolace care is pishatuare

http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=249339#post249339

mai sunt, le gasitz voi
gaga

Mesajde nae cinefil » Mie Apr 14, 2004 9:25 am

danone, io l-am recomandat pe aurolacu de vineri(cred), sasu in cel mai rau caz, de ieri, deci oricum, am fost primu` redescoperitor al sau in noua formula !

de nanuka nu mai jtiu nimic de cand posteaza pe threaduri ciudate!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Mie Apr 14, 2004 9:32 am

vez pe secs ca descrie cum ie cu shuvuaiele lubrifiate, pacat ca nu ma lasa asta care se uita acu' la noi sa ii dau la cap :D

da' am uitat sa recomand lu' neatza si aiu un thread care cred ca s-a deschis special pt ei, a se vedea in pajina 1 threadu "par pe penis"
gaga

Mesajde paiacec » Mie Apr 14, 2004 9:35 am

Neatza la truditorii de pa peste tot!Bine c-atz revenit da pa unde atz fost exilatzi!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde nae cinefil » Mie Apr 14, 2004 9:36 am

deci din nou cu netzarmurita mandrie tzin sa te informez ca am fost pintre primii care-a postat pe par pe penis(:) ce fain suna!:)) shi daca nu ma-nshel, shi aiu o fost p-acolo!

concluzia e ca ejti pe dilei:)!

aiu unte-i? avert sau ban? shi de ce?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Mie Apr 14, 2004 9:47 am

da mah da' pana acum nu a stat niciodata asa mult pe prima pajina

postat pe par pe penis

ie concurs de fraze care au aceeash litera lanceput de cuvant? ti-a ieshit :D

aiu are un avert da' abar n-am pt ce, a suparat pe uda uda
gaga

Mesajde memetshot » Mie Apr 14, 2004 9:53 am

cred ca ploo in franta si uda uda e si mai uda. deci e un fel de uda uda uda
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde baixinho© » Mie Apr 14, 2004 10:02 am

cica aiu ar fi facut mijtou pe forumul de medicina, unde ea este stapana. asta inseamna sa fie mozi toti nepriceputii, care nu fac diferenta dintre o gluma si o bataie de joc. da lasa, ca o sa-mi vina si mie randul. poate ma trezesc cu avert, ca sa vezi ce ma duc pana in franta. numa asa, de-al dreac.

Sjfhsjklhdcawev, (c.n.): ceva de mare angajament, un fel de recunoasteti interpreta:
Nu pot sa spun ca imi pare rau .. cum nu imi pare rau nici pentru avertul ce il primeste eyewitness pentru un alt mesaj de bagare in seama pe "parfumul preferat" pe "medicina & sanatate si totul despre sex"
Unul din mesaje l-a sters chiar el ... dar deja am sters prea multe din mesajele lui de pe medicina ...
Eyewitness , nu ma intereseaza ce faci pe alte threaduri , dar "medicina" las-o in pace , te rog . Vrei sa faci misto de cineva , ai cm , ai aberatiile .. Nu o sa fiu indulgenta sub nici o forma !
Concluzia , avertisment pentru eyewitness pentru off-topic .

deci cucuana scrie ceva de genul ca "avertul pe care il primeste eyewitness pentru un alt mesaj de bagare in seama", dupe care mai jos intervine cu "unul din mesaje l-a sters chiar el". io cu mintea mea proasta pricep ca aiu a bagat un mesaj de bagare in seama, ulterior l-a sters, dar cucuana cu pricina i-a dat totusi, avertisment.
raspunsul aiuuitnezului este ca uda-uda, daca am primit avertisment din partea ta pentru un off topic te-as ruga sa-mi dai si linkul respectiv sa stiu despre ce este vorba. in general ,ca mod, cand sanctionezi dai si dovada altfel userii s-ar putea simtzi nedreptatiti asa cum ma simt io acu.
ce ti-e si cu mozii astia care s-au vazut cu painea si cutitu in brate si le folosesc dupa cum ii ajuta neuronul.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde memetshot » Mie Apr 14, 2004 10:09 am

paiacecule, ba tu iejti un pacatos!!!!
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde gaga » Mie Apr 14, 2004 10:10 am

poi daca ie ashe vreau si io avert ca sa ma duc in frantza vietzii de-a draq ca pana acolo nu ajunsei pana acum.
gaga

Mesajde memetshot » Mie Apr 14, 2004 10:12 am

ba daca mie imi da ban stau si o luna de-al draq in francia
memetshot

Mesajde paiacec » Mie Apr 14, 2004 10:15 am

animaloo scrie:paiacecule, ba tu iejti un pacatos!!!!

Ba nu sunt!Povestirea se bazeaza pe un fapt adevarat!Shi mai erau o gramada de zis,da ma dor buricele dejtelor!
5 merluci: adica daca aiu sh-a luat avert de la leoarca-fleshca noi nu mai avem airbus deloc?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde baixinho© » Mie Apr 14, 2004 10:15 am

pai ar fi cazu sa iei un ban de-o luna (si poti sa faci ce vrei in tinpu asta) ca deja ti-ai luat-o in cap la pronosticele de pe divizia a. n-ai putea sa ai aceaj inspiratiune ca si la alea internationale.

vali, n-am putut sa fac treaba aia ca aseara nu mi-a mers netu. adeca a picat serví£ru din pricini de ploae. da nu-i bai, facem sa fie bine.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde paiacec » Mie Apr 14, 2004 10:19 am

Baixule sa intzelejem ca tzi s-a stricat lada cu net?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde memetshot » Mie Apr 14, 2004 10:20 am

baicsule, pe alea internationale am perdut ca credeam ca nu mai am sanse si mi-am bagat piserele si puneam pronosticele din burta. acu cand ma mai uit si pe clasamentele nationale castigai ultima etapa :D
memetshot

Mesajde SOD » Mie Apr 14, 2004 10:22 am

buna ziua si craciun fericit!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde baixinho© » Mie Apr 14, 2004 10:23 am

alaleo SODy, ce mai fa-ci?
paiacecu individiosu.
ANTI

baixinho©

Mesajde gaga » Mie Apr 14, 2004 10:28 am

auz paianjene, ca ejti anatemat acu' asta ie, da de ce l-ai facut pe ghionoi cionicatoare? ca m-am spart de ras citind cu voce tare CIO_NI_CA_TOA_RE
gaga

Mesajde paiacec » Mie Apr 14, 2004 10:32 am

Fiindca mi-am adus aminte de copilarie,cand alergam pe toate coclaurile dupa tot felul de zburatoare,shi la un moment-dat un partash incepe sa strige: uite cionicatoarea (ciocanitoarea) .MI-a ramas in minte chestia asta shi nu pot sa o uit!Cred ca inainte de a muri asta o sa fie ultimul cuvant pe care o sa-l pronuntz,asha,ca sa mor cu zambetul pe buze!:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde SOD » Mie Apr 14, 2004 10:36 am

vali zoso multzumesc.
smantanoasa multzumesc.

ochila ie in intalniri ?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde nae cinefil » Mie Apr 14, 2004 10:48 am

iunopotchivanoc SODule!
bre, frumoasa discutzia cu nibiru! pacat ca se bagara nejte retardatzi de speriara savantzii de renume mondial tocma cand ierea sa ne raspunda la intrebari!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Mie Apr 14, 2004 11:00 am

cionicatuare sau paiacec?

pt ni'ca sody, numai zi un termen libera si mai da o labutza de ajutor sa dovedim beleaua :D az am tinpu' limitat ca tre sa duc si matizun servis
gaga

Mesajde eyewitness » Mie Apr 14, 2004 11:01 am

gata bre hai cam mai terminat din trebi cel putin momental

zarzarica tu cu cine te certi au singuratatea nuti face bine? fati bre un ceai de varvutze si mai strecuara sio felie de pangalau verde sai taie din tarie

danone, ie chiar careul 20 ultimul din cuada. radel si lasa duar clasamentu final
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Mie Apr 14, 2004 11:03 am

neatza, daca te mai egzijti pin preajma, de mare respiratzie artistica filmuletzu cu animala din Ice Age! pacat ca nu-l potz pune pe fr-un sred de-ala de pe stiinte cu formarea pamantului!:)
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde SOD » Mie Apr 14, 2004 11:03 am

nu mai ie varvutze bre in bucale.unde te crezi la munte unde ie varvutze pe toate gardurile? imi fac o infuzie de harlobi uscatzi .
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Mie Apr 14, 2004 11:11 am

ahap, il rad pe careul acela care este cel cu numarul 20 ca sa nu avem probleme cu drepturile de autor care este.

bah neatza, tu ai ideie cate pictoritze au polonejii? o druaie breh
gaga

Mesajde neatza » Mie Apr 14, 2004 11:22 am

are multe bre. a fost o perioada buna la iei la poloneji acolo. sa facut multe pictoritze. da asta ie mai speciala.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde paiacec » Mie Apr 14, 2004 11:22 am

animaloo scrie:stii de cate ori au murit oameni penca au incercat sa evite un animal pe strada?

Hihihihihihi!Animaloo are remushcari ca din cauza lui s-au pierdut vietzi omeneshti!Shi mai ziceai de mine ca sunt pacatos!:D
pa^s: ba pe tine!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare