Intalniri forumiste (sezonul 2)

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Wild Rose » Vin Apr 09, 2004 6:21 pm

Concert super, putin cam scurt da' ma multumesc cu ce primesc ... Am cunoscut-o si pe Zgubi :)
Gabizzule, sa zicem ca don`soara alexandra a fost foarte fericita, atat de fericita incat credeam ca n`o mai scot din Backstage ...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde marian jan » Vin Apr 09, 2004 8:09 pm

"putin cam scurt da' ma multumesc cu ce primesc"

mie mi-ai spus altceva...
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Wild Rose » Vin Apr 09, 2004 8:59 pm

...si ti-am spus ca in unele cazuri mai trec cu vederea peste anumite chestii...
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Apr 13, 2004 6:57 pm

Azi pe la orele 15 in timp ce serveam pranzul suna telefonul. "Buna, iubire ! ce faci ? ". eu : "buna. beau o bere ! ". Era Wild Rose care rosti in continuare : "cu cine ? ". eu : "singur. sunt la masa ! ". Si cica sa ma prezint p'afara ca a venit MiG in Bucuresti. Si asa am ajuns in Segarcea...unde cei doi stateau la o masa retrasa rostindu-si cuvinte de iubire. L-am salutat pe MiG cu o strangere de mana, un tras de urechi si doua palme dupa ceafa, iar pe Wild Rose cu traditionalele pupaturi pe obraz. Am baut Martini (care era un umil Angeli. fuck them ! ) si cola la 0.25. MiG un tuborg normal, Rose tot 100 de martini. I-am dat lu MiG lamaia de la martiniul meu si a mancat-o cu tot cu coaja. Le-am aratat parul de pe piept...si timpul a trecut in mod placut. Am plecat de acolo si ne-am despartit de Wild Rose, nu inainte de a-i face o inspectie corporala. Obisnuita de altfel.
Am mers cu MiG si i-am aratat IOR-ul....lacul, cascada Sf. Maria, ratzele salbatice. Dupa care am poposit la Miss Chicken, chiar vis-a-vis de stadionul 23 August. Am mancat, am baut....si asta a fost.
Ne vedem la Constantza. Cand se reintorce Nicholas de la Helsinki...ca e in delegatie. Am vorbit telefonic cu el.
Atat
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Apr 13, 2004 10:48 pm

Mda,az m-am intalnit cu WR shi cu Moshu...a fost fuarte mijto pana sa vina moshu:D.Dupa ce susnumitul si-a facut simtzita prezentza totul a degenerat:j.Bleg,cum e a vrut sa bea martini la segarcea shi a luat tzeapa.Apoi a tot insistat sa uo atinga pe WR da nu a reusit.Deci iar a luat tzeapa.In rest a fost bine.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Wild Rose » Mar Apr 13, 2004 10:53 pm

Imi pare rau ca n-am putut sta mai mult... :( Moshu iar a ramas in maieu (in secunda aia mi s-a facut brusc dor de alin.. unu' dintre singurii forumisti care il poate convinge pe moshu sa NU se dezbrace)..
Migule, te mai asteptam in bucuresti :)
---
Wild Rose
Junior Member

17 aprilie 2004, ora 16:30 , Backstage

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 15, 2004 11:39 am

Impreuna cu Hades m-am gandit ca in acest week-end sa facem o intalnire mai mare...asa cum erau pe vremuri. Sa vina toata lumea....lutze,cm-isti,moshi,prieteni si dusmani. Am facut un subiect separat...sa se vada. Dupa intalnire il unesc cu cel obisnuit.

Deci....daca vretzi sa lasatzi certurile de pe forum pentru cateva ore, venitzi in Backstage, sambata 17 aprilie 2004 , la orele 16:30.
Este poftit absolut oricine...si useri cu 10 posturi pot veni. Chiar si cei banatzi.

Va rog sa va inscrietzi aici.

Sa incepem lista, asa cum mi-a dictat-o Hades.
1.Hades (pentru ca este francez, si pentru ca pe deasupra este si evreu)
2.Oribilul Mosh (pentru ca e doar francez)
3.Wild Rose (pentru ca ne face cinste. asa a zis Hades...sa o pun pe 3 )
----------
ultimii...cica sa-i pun pe cei ca monk. stim noi cum. :gay:

Asadar....sa va inscrietzi aici. Hades...vii cu aparatu ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Joi Apr 15, 2004 11:40 am

eu nu vin :p
some people deserve to die
vali

Mesajde Shaki » Joi Apr 15, 2004 11:45 am

N-am mers niciodata la o intalnire forumista, si cred ca a venit momentul sa se schimbe chestia asta :) asa ca vin si eu... Cred ca vine si dark_soul, dar inca nu stie sigur.
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

...

Mesajde Hades » Joi Apr 15, 2004 12:21 pm

va asteptam cu mic cu mare la aceasta intalnire care sper sa fie printre cele mai mari...

PS: cam asa arata o intalnire reusita (vezi intalnire.JPG)

PacE
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde babyanca » Joi Apr 15, 2004 2:19 pm

De data chiar sper sa nu se mai intample nimik si sa apar si eu...
pupici pentru toata lumea
[size=84]Nimic nu e imposibil... poate doar un pic dificil[/SIZE]
babyanca
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Joi Apr 15, 2004 2:34 pm

Dat fiind faptul ca e o super intalnire si am gasit deja inscrise cateva nickuri pe care as vrea sa le cunosc sau sa le reintalnesc cre'ca o sa vin si eu. Nu garantez dar intentia conteaza! depinde cum evolueaza lucrurile.
P.S: poate vine si nocturna! :limba: :sal:
Love2Fly
Junior Member

Mesajde vali » Joi Apr 15, 2004 2:40 pm

nocturna vine...da numai cu mine...
some people deserve to die
vali

Mesajde eyewitness » Joi Apr 15, 2004 2:46 pm

te inseli, nocturna vine cu gabitzu
entomofile, in loc de nocturna ti-l pot trimite pe neatza :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde memetshot » Joi Apr 15, 2004 2:48 pm

aiule de ce sa-l trimiti mai pe neatza? sa fie umilit de spiritul glumet alu doimusti?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 15, 2004 2:51 pm

sesizez niste off-topice pe aici !
limitati-va la a spune daca venitzi. nu caracterizam nici un spirit acum , pe acest subiect.

pana acum : Hades, OM, WR , Shaki Devil , babyanca, Love2Fly
destul de bine. am s-o sun pe SO in seara asta...sa stie si ea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dark_soul » Joi Apr 15, 2004 3:28 pm

vin si eu...ne vedem sambata
dark_soul
Junior Member

Mesajde Cruela » Joi Apr 15, 2004 10:09 pm

vin si eu aproape sigur...
Nu fi trista daca voi pleca/Fiecare are calea sa!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
Cruela
Junior Member

Mesajde K-gula » Vin Apr 16, 2004 11:06 am

incerc si eu sa apar. sper sa nu intervina ceva foarte neasteptat ca si ultimile dati cand am vrut sa apar. peace.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde Wild Rose » Vin Apr 16, 2004 1:31 pm

Moshule, nu stiu de ce mi-ai pus tu numele pe lista, tinand cont ca nu stiu inca daca vin...
Va anunt diseara daca ajung sau nu.
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Apr 16, 2004 1:38 pm

Nu-i nimic. Stim ca esti foarte ocupata.
Lasa...ca da Shaki Devil o bere. ;)
Iar babyanca...bere lu' Hades.
pentru ca este o lege nescrisa ca cei ce vin prima oara la o intalnire sa ofere bere seniorilor. ;)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Shaki » Vin Apr 16, 2004 1:42 pm

Tie Moshule chiar o sa-ti dau o bere, k ti-am promis mai demult. Si lui dark_soul. :) Abia astept :)

Shaki

Mesajde Love2Fly » Vin Apr 16, 2004 2:05 pm

Domne, dar de ce Moshu ia toate berile? ca are bani....doar e profesor universitar cu toate gradele luate :p
p.s: Mie cine imi da o bere? poate nocturna.... ;n
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Riana_Duffy » Vin Apr 16, 2004 9:07 pm

Love2fly,daca as putea ajunge in Bucuresti,ti-as da eu dar din pacate acum sunt destul de ocupata..sper sa va distrati maine,imi pare rau ca nu pot ajunge,mi-ar fi placut sa va cunosc!
Riana_Duffy
Junior Member

Mesajde babyanca » Vin Apr 16, 2004 11:40 pm

[quote="Oribilul Mosh"]Iar babyanca...bere lu' Hades.
pentru ca este o lege nescrisa ca cei ce vin prima oara la o intalnire sa ofere bere seniorilor. ]
Heeeeeeeeeeey nu-mi plac legile nescrise care se fac cunoscute decat dupa ce confirma omul venirea...... hmm mai sunt si alte legi... scrise sau nescrise despre care ar trebui sa aflu??????? :con:
babyanca
Junior Member

offtopic grosolan

Mesajde tre » Vin Apr 16, 2004 11:44 pm

si lor riana si lor :D. dar noi putem sa punem de-o intalnire forumistica la ploiesti, ce zici? care venitz ba la o intalnire forumistica la ploiesti (intalnire ce va avea loc numa daca vine riana).
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde MiG29 » Sâm Apr 17, 2004 1:12 am

offtopic la fel de grosolan

Intalnirea forumistica de la ploesth a vut loc.Io cu spaidaru.Pentru detalii rog a se consulta threadu de riguare.Bineinteles ca shi mie imi pare rau k n-a venit riana da asta ie.Nu ie timpu pierdut:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Shaki » Sâm Apr 17, 2004 8:19 pm

OK... vin direct de la intalnirea din Backstage care a fost super. Am sa povestesc cate ceva, pe scurt. Eu si dark_soul suntem prietene, de cateva zile ne trimitem PM-uri, si ne-am intalnit cu o ora mai devreme (ea, eu shi iubitzelul meu Stef). Am stat putin la Universitate, apoi am ajuns in Backstage, unde era si Cruela. Pe urma au ajuns Hades si BabyAnca, pe care nu i-am recunoscut, dar prietenul meu i-a auzit vorbind despre OM. Pe urma au mai venit si Love2Fly, Wild Rose, Shakti si prietenul ei Tanase, Superba Oana... adica cred ca au fost toti cei care si-au anuntat prezenta.
Am vorbit despre pisici, despre fotbal, despre forum... si ne-am simtit bine. Scriu toate astea ptr ca de fapt voiam sa spun ca mi-a placut de toata lumea, in special de dark_soul, Love2Fly shi SO, OM e un de treaba (am facut o poza in care-l tineam in brate :)). Sper ca data viitoare sa vina mai multa lume. I-am simtit lipsa in special Nocturnei... sper sa o vad cu alta ocazie :)
Am uitat sa spun ca a fost si baixinho © prezent, dar pentru putin timp... si sa multumesc tuturor pentru ca s-au purtat dragutz cu mine.

Shaki

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 17, 2004 8:38 pm

Acum am sosit si eu acasa. Asa este cum a spus Shaki Devil. Am cunoscut oameni de mare exceptie azi. Si marea mea mandrie este ca toti m-au recunoscut...de ca si cum sunt un mare star de televiziune. :)
Am intarziat putin....si am fost sunat de catre Cruela iar apoi de babyanca. Dar pana la urma am ajuns...si in fatza Backstageului ma asteptau jidanu' de Hades, Shaki Devil & Stef si bineinteles babyanca...care este pe jumatate din statura lui Frodo...dar are o gura cat o sura.
Intrand in BS...am dat peste Cruela si iubita sa, o fata foarte dragutza. Rand pe rand au aparut Superba Oana , Wild Rose , Love2Fly si altzi oameni.
I :love: Shaki Devil (ca m-a cinstit cu 100 de Martini). Este o mare doamna aceasta Shaki Devil. Deloc zgarcita. I :love: her.
Oana a dat si ea o bere si a dat si Wild Rose o bere..dar a uitat sa lase banii la plecare. :yD
Intre timp a venit si Shakti....care a venit glontz la mine si s-a prezentat. Cica...pe ceilaltzi nu i-a recunoscut. Fata de o mare frumusetze trupeasca si sufleteasca. (o sa vedetzi in poze). Acum zic eu...parca ar merita Miss Fanclub. :p
La plecare am insotit-o pe Shakti pana la o taverna uitata de lume...si acolo l-am regasit pe Tanase...care m-a cunoscut si a zis ca seman cu Samwise Gamgee. Am facut poze cu celebrul Tanase (a se vedea subiectul cu poze). Om de mare finetze si rafinament acest Tanase, care a acceptat sa vina in BS....asa ca in continuare am petrecut cu totii.
La final am fost cu Love2Fly & Oana in KFC...unde a venit si monk cu iubita sa, o superba blonda. Pai cam atat. Asta e asa un mic rezumat.
Aaaaaa...am uitat-o pe dark_soul....o fata foarte linistita...ce speram sa ramana alaturi de noi in urmatorii ani. Un user promitator. (bea bere la 14 ani. :p )
Atat.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde babyanca » Sâm Apr 17, 2004 9:09 pm

Da... ma bucur sa va cunosc in sfarsit..... Moshule.... merci din suflet pentru descriere... sincer ma asteptam sa ma compari cu Smeagol, un alt personaj care mie imi place foarte mult... in ceea ce priveste gura mea... incerc sa nu te mai deranjez... daca am fost chiar asa obositoare.......
In concluzie intalnirea a fost super, voi toti sunteti niste scumpi....... si in mod sigur ne vom mi vedea cel putin pe forum daca nu si la intalniri... pentru ca nu-mi pot lasa acasa gura mea cea cat o sura.... si oricum...eu sunt de...."umplutura", nu Moshule?..... ceea ce inseamna ca lipsa mea va trece sigur neobservata
Va pup pe toti dulce..... si sper sa ne mai vedem
babyanca
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma