Acum am sosit si eu acasa. Asa este cum a spus Shaki Devil. Am cunoscut oameni de mare exceptie azi. Si marea mea mandrie este ca toti m-au recunoscut...de ca si cum sunt un mare star de televiziune.
Am intarziat putin....si am fost sunat de catre Cruela iar apoi de babyanca. Dar pana la urma am ajuns...si in fatza Backstageului ma asteptau jidanu' de Hades, Shaki Devil & Stef si bineinteles babyanca...care este pe jumatate din statura lui Frodo...dar are o gura cat o sura.
Intrand in BS...am dat peste Cruela si iubita sa, o fata foarte dragutza. Rand pe rand au aparut Superba Oana , Wild Rose , Love2Fly si altzi oameni.
I :love: Shaki Devil (ca m-a cinstit cu 100 de Martini). Este o mare doamna aceasta Shaki Devil. Deloc zgarcita. I :love: her.
Oana a dat si ea o bere si a dat si Wild Rose o bere..dar a uitat sa lase banii la plecare. :yD
Intre timp a venit si Shakti....care a venit glontz la mine si s-a prezentat. Cica...pe ceilaltzi nu i-a recunoscut. Fata de o mare frumusetze trupeasca si sufleteasca. (o sa vedetzi in poze). Acum zic eu...parca ar merita Miss Fanclub. :p
La plecare am insotit-o pe Shakti pana la o taverna uitata de lume...si acolo l-am regasit pe Tanase...care m-a cunoscut si a zis ca seman cu Samwise Gamgee. Am facut poze cu celebrul Tanase (a se vedea subiectul cu poze). Om de mare finetze si rafinament acest Tanase, care a acceptat sa vina in BS....asa ca in continuare am petrecut cu totii.
La final am fost cu Love2Fly & Oana in KFC...unde a venit si monk cu iubita sa, o superba blonda. Pai cam atat. Asta e asa un mic rezumat.
Aaaaaa...am uitat-o pe dark_soul....o fata foarte linistita...ce speram sa ramana alaturi de noi in urmatorii ani. Un user promitator. (bea bere la 14 ani. :p )
Atat.