Sakkormi scrie:Iata ca am reusit din nou sa ne salvam de la retrogradare cu putin noroc si un Radu Viorel in mare forma.
;f ;s :confused: :B
Dracu stie... sa ma bucur... sa nu ma bucur ... . Ei bine, ma bucur, ca am ramas in grupa, dar in aceeiasi timp sunt constient ca am ratat o sansa. Daca cadeam, aveam niscaiva sperante sa se mai schimbe ceva, pe ici-colo. Numai cei cu ochiul legat si cu urechile astupate cred, ca totul este frumos si bine. Cu echipe care dispar peste noapte, cu cluburi fantoma care sunt prezenti numai la votari (apropo, stiti cate cluburi cu drept de vot avem in FRHG? Daca impartim numarul de jucatori la numarul de cluburi, ies niste cifre, de intram mintenas in cartea recordurilor!), cu campionate pentru tineret/copii lipsa, cu un total dezinteres pentru generatia viitoare este un miracol in toata legea, ca mai avem destui jucatori sa incropam o echipa nationala.
Si ma rog, din cine? Cu Babone, care n-a stiut sa joace nici cand era tanar si feroce? Cu Bubu Salamon, care abia mai poate iesi de pe gheata, si ajunge la faze numai la reluari? Cu un antrenor, care habar nare de tinerii care joaca in America, Slovacia, Ungaria si cine stie, unde, care face selectia prin fax, si vede meciurile din campionat in ProSport sau in Gazeta Sporturilor?
Nici macar un comentator TV care sa-i stie pe baieti dupa nume nu avem. De trebuia sa dea un purcel pentru fiecare "botez", trebuia sa fie cel putin director general la Comtim sa aiba de unde sa-i ia...
Mda... Asta este...
Bravo, baieti, voi v-ati facut treaba, n-a depins de voi. Bravo voua.
Nu stiu, ce vom face la anu'. Si mai sumbra este perspectiva pe termen mediu. Generatia care vine este formata dintr-o singura echipa. 33 de baieti, dintre care nu toti ajung sa fie "mari". Din pacate, mai si mor, cum a fost cazul capitanului lor de echipa acu' o saptamana...