Hochei pe Gheata

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Mesajde Sorin.S » Vin Apr 16, 2004 1:41 pm

Putem sa facem si egal la o adica....suntem mai putin in minus decat ei...
incepe repriza a 2a...sa vedem ce mai face stoiculescu...:)
am primit un gol dar arbitrii nu au vazut ...la reluare s-a vazut clar ca pucul a intrat in poarta...mai avem si noi un pic de noroc...dar norocul ar trebui sa fie la finalizarea ocaziilor noastre...
am jucat binisor dar scorul s-a facut 1-4...la finalul repr. a 2a...
din pacate tre' sa plec si nu voi mai vedea si ultima repriza....
Hai Romania!!!!!!!!!!
Sorin.S
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Vin Apr 16, 2004 2:19 pm

Ce aiurea sa stai sa urmaresti meciul in direct pe iihf.com ! Frustrant rau ! Mereu am senzatia ca atunci cand se va face refresh la fereastra o sa mai apara inca 2 goluri in dreptul adversarilor !
Cand Sorin a anuntat ca s-a terminat repriza cu 4-1, pe site era abia 3-1 si minutul 35...

Mda, s-o gatat meciul cu 8-1. Ca de obicei, facem rahatul praf in ultima repriza si luam 4 goluri. Cred ca ar trebui ca meciurile Romaniei sa dureze numai 2 reprize, sa le spuna cineva mai-marilor hocheiului mondial ca pe ai nostri nu ii tine respiratia sa joace 3 reprize !
ghionoiul

Mesajde Sorin.S » Vin Apr 16, 2004 4:54 pm

Poate ca a fost mai bine ca am plecat si n-am mai urmarit si a 3a repriza.Din cate inteleg Romania a cazut din nou d.p.d.v fizic.Pacat de prima repriza in care ai nostri au jucat destul de frumos.As zice ca nu meritam chiar 8-1 dupa cum am jucat in primele 2 reprize(cat am vazut eu)...dar...asta e...mergem mai departe si astept meciul cu Korea
Sorin.S
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Dum Apr 18, 2004 2:38 pm

Romania - Korea este 1-2!!!!!!!!
1-1 : egalam norocos....dupa ce Ervin Moldovan loveste bara un korean inspirat plonjeaza iar pucul venit din bara se intersecteaza cu capul koreanului si intra in poarta.
bucuria nu dureaza prea mult pt ca primim din nou gol!1-2!
mai sunt 10 min din ultima repriza!
Hai Romania!!!!
Sorin.S
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Dum Apr 18, 2004 2:39 pm

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL COCO CAZACU min 10:26!!!!!!!!!!
este 2-2!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorin.S
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Dum Apr 18, 2004 2:42 pm

gooooooooooooooooooooooooooooooool ROMANIA!!!!!!!!!!!!! min 11:25
3-2 Nicolescu din pasa lui Cazacu!!!!!!!!!!!!
Sorin.S
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Dum Apr 18, 2004 2:45 pm

4-2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!min 13 si ceva
Nicolescu!!!!!!!!!!!!!!!!pasa cazacu!!!!!!!
zic ca merita fiecare post...sa nu va luati de mine!!!

16:57 romania 4-3 korea !
17:17 romania 4-4 korea !

incredibil!
Sorin.S
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Dum Apr 18, 2004 2:59 pm

koreenii au scos portarul pt a avea superioritate iar noi am reusit sa inscriem prin Nicolescu in poarta goala
5-4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si s-a terminat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorin.S
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Apr 18, 2004 3:13 pm

buni de tot jucatorii astia de la stiaua. cei mai buni.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Sorin.S » Dum Apr 18, 2004 3:29 pm

Acum nu a mai fost vorba de jucatorii de la steaua...de la ciuc...a fost vorba de Romania.Bine macar ca am ramas in grupa asta valorica...daca pierdeam si cu korea eram vai de capul nostru...mi-a placut de Pana care dadea interviu la scorul de 4-2 iar cand au egalat coreenii s-a scuzat si a plecat :))
Radu Viorel a fost din nou cel mai bun jucator al nostru!!!!
Sorin.S
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Apr 18, 2004 3:56 pm

lui Radu Viorel ar trebui sa i se faca statuie la intrarea in Patinoarul Mihai Flamaropol, iar la ea munceasca negoita, pana si toata echipa, inclusiv antrenorul herlea.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Sorin.S » Dum Apr 18, 2004 4:00 pm

Chiar ca ai dreptate...sau cel mai bine sa faca un patinoar nou si sa-i puna numele lui...
iti dai seama...un patinoar in plus...dar mai bine sa nu mai construiasca nici unu' ca avem prea multe!

pareri neutre:
http://live82.ihwc.net/english/article/news/index.ihwc?artId=1595

"The players even took their time to salute the Romanian television commentator in the TV-booth following the two goals. The play-by-play man, dressed in the Romanian national jersey, waved happily back to the rejoicing players."
si eu care credeam ca imi face mie cu mana :bye:
Sorin.S
Junior Member

Mesajde Sakkormi » Dum Apr 18, 2004 6:38 pm

Iata ca am reusit din nou sa ne salvam de la retrogradare cu putin noroc si un Radu Viorel in mare forma. Situatia a fost identica cu cea din anul trecut de la CM din Ungaria cand am invins cu 3-1 Lituania printr-un gol marcat in poarta goala in ultimul minut de joc. Se pare ca noua numai asa ne place sa ne salvam de la retrogradare, in ultimele minute. Sa numai asa sintem in stare??

A fost nostima faza cu marele conducator al hocheiului romanesc, tovarasu' Pana care la 4-2 cu circa 5 minute inainte de final incepea sa explice cat de pretioasa este aceasta victorie in fata coreenilor in prisma numarului redus de jucatori legitimati si de patinoare acoperite (normal ca vinovatu' nu este dansu' pentru acest lucru, ci conjunctura sau altcineva....). Nici nu apucase bine sa lege doua fraze, timp in care asiaticii au egalat, iar tovarasu' Pana a disparut brusc de la pupitru' de transmisie.
Tovarasu' Pana! Sa tineti minte o chestie: sa nu spuneti hoppp pana ce nu sarit santu'.
Sakkormi
Junior Member

Mesajde (se)cuiul » Lun Apr 19, 2004 6:54 am

Sakkormi scrie:Iata ca am reusit din nou sa ne salvam de la retrogradare cu putin noroc si un Radu Viorel in mare forma.

;f ;s :confused: :B
Dracu stie... sa ma bucur... sa nu ma bucur ... . Ei bine, ma bucur, ca am ramas in grupa, dar in aceeiasi timp sunt constient ca am ratat o sansa. Daca cadeam, aveam niscaiva sperante sa se mai schimbe ceva, pe ici-colo. Numai cei cu ochiul legat si cu urechile astupate cred, ca totul este frumos si bine. Cu echipe care dispar peste noapte, cu cluburi fantoma care sunt prezenti numai la votari (apropo, stiti cate cluburi cu drept de vot avem in FRHG? Daca impartim numarul de jucatori la numarul de cluburi, ies niste cifre, de intram mintenas in cartea recordurilor!), cu campionate pentru tineret/copii lipsa, cu un total dezinteres pentru generatia viitoare este un miracol in toata legea, ca mai avem destui jucatori sa incropam o echipa nationala.
Si ma rog, din cine? Cu Babone, care n-a stiut sa joace nici cand era tanar si feroce? Cu Bubu Salamon, care abia mai poate iesi de pe gheata, si ajunge la faze numai la reluari? Cu un antrenor, care habar nare de tinerii care joaca in America, Slovacia, Ungaria si cine stie, unde, care face selectia prin fax, si vede meciurile din campionat in ProSport sau in Gazeta Sporturilor?
Nici macar un comentator TV care sa-i stie pe baieti dupa nume nu avem. De trebuia sa dea un purcel pentru fiecare "botez", trebuia sa fie cel putin director general la Comtim sa aiba de unde sa-i ia...
Mda... Asta este...
Bravo, baieti, voi v-ati facut treaba, n-a depins de voi. Bravo voua.
Nu stiu, ce vom face la anu'. Si mai sumbra este perspectiva pe termen mediu. Generatia care vine este formata dintr-o singura echipa. 33 de baieti, dintre care nu toti ajung sa fie "mari". Din pacate, mai si mor, cum a fost cazul capitanului lor de echipa acu' o saptamana...
(Se)cuiul din talpă. The personal touch ;).
(se)cuiul
Junior Member

Mesajde Sakkormi » Lun Apr 19, 2004 7:58 am

"Nu vine nimeni din spate si jucatorii imbatrinesc" - a decalrat Gazetei Sporturilor conducatorul hocheiului ramanesc, tavarasu' Pana.
Tovarasu' Pana! Cine este vinovat pentru acest lucru?- ma intreb retoric.
Atata timp cat nationala U18 se bazeaza in proportie de 95% pe o singura echipa de juniori la ce va asteptati tovarasu' Pana? Poate va bazati pe tineretul crescut de echipele fantoma infiintate doar pentru a va asigura numarul de voturi necesare la alegeri.
Legat de jucatori nu stam chiar atat de slab, problema este ca au fost prost selectionati, din anumite motive au lipsit cativa jucatori buni cum ar fi Adorjan (Steua), Tanase (Dinamo), Vargyas (DAC), Borsos (DAC), Petres (UTE), Mihaly A. (AHL B), Szocs (SCMC-accidentat), Hozo (SCMC - accidentat)
"Sper ca antrenorul Daniel Herlea să ramină in continuare alaturi de noi, desi nu stiu cit il mai putem tineâ€Â
Sakkormi
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Lun Apr 19, 2004 8:23 am

La 1-0 si la 2-1 pentru ochi-micutzi-si-oblici ma gandeam ca tot raul e spre bine: daca retrogradam, poate scapam draq de Pana si tot hall of fame-ul lui de la Federatie, in urma unei demisii onorabile si de bun-simt dupa ratarea obiectivului propus. Dar, gandind si mai adanc, asa cum imi sade mie bine dealtfel :D mi-am dat seama ca imi fac iluzii degeaba. Tov. Pana si cu tot politbiuroul de la FRHG nici nu s-ar fi clintit, invocand, probabil, ca n-are cine sa conduca hocheiul romanesc in lipsa lor, asa ca tot ei s-ar fi sacrificat. Ca si Iordanescu dupa meciul cu Danemarca...
Noroc ca, pana sa extrag toate aceste monumente de gandire din putzul mintzii mele, ai nostri au rezolvat situatia si l-au salvat pe Pana&Co. de la justificari penibile.
ghionoiul

Mesajde Painkiller » Lun Apr 19, 2004 9:18 am

Pai, ciudata mai e si bucuria asta... Victoria asupra Coreei cu 5-4 nu ne da motive de bucurie. Cu 27 de ani in urma (1977) bateam SUA cu 5-4. Aia da bucurie!
Din pacate hocheiul in Romania e pe moarte, iar Pana and Co. nu fac altceva decat sapa groapa cat mai adanca. Si Herlea a venit cu lopata, el era atat de nehotarat incat modifica liniile si in timpul meciurilor (numai linia lui Cazacu a ramas neatinsa) care este o dovada a neseriozitatii si a nepregatirii. Asa cum am mai spus, daca frecventa meciurile din liga putea avea o idee cine cu cine e. El nu a considerat necesar acest lucru iar rezultatul vorbeste de sine. A facut numai tampeni, iar Pana e ingrijorat cum sa il mai tina si la anul. Pai Gliga e de 10X mai bun decat Herlea, toata lumea stie asta, dar a fost sters din albumul de famile dupa ce a refuzat sa participe la smecheriile lui Pana de Prezervativ. Gliga stie cine ce poate, nu acolo ar fi aflat daca cumva careva nu stie sa patineze. Dar nationala n-are nevoie de el. Meritam sa retrogradam. N-ar fi fost o solutie pt ca Pana si ceilalti sunt highlanders, care nu mor niciodata, iar niste prosti ca Hossu-Longin fac din ei eroi. Vezi: Pana la Hall of Fame - asta a fost o greseala pe care nimeni nu intelege, pt ca Varga, Tureanu a fost mult mai buni decat el, numai ca Hossu n-a auzit de ei...
Painkiller
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Lun Apr 19, 2004 9:43 am

Din cugetarile lui Sir Eduard la microfonul tinut de Hossu-Longilin: "ne trebuie bani, bani, bani, bani si iar bani !" Acuma el in principiu are dreptate, chiar daca eu as mai fi adaugat la ce a mentionat el si ceva bani, bani, precum si bani. Da' dupa ce Connex a varsat un purcoi de bani in conturile fundatiei Negoita care s-au facut nevazuti, mi se pare si normal ca baietii s-au lasat pagubasi si alti fraieri nu se zaresc la orizont. Asa ca tov. Pana: Lasa-neeeee, lasa-neeeeeee !!! ;B
ghionoiul

Mesajde Sakkormi » Lun Apr 19, 2004 1:20 pm

Painkiller scrie:Asa cum am mai spus, daca frecventa meciurile din liga putea avea o idee cine cu cine e. El nu a considerat necesar acest lucru iar rezultatul vorbeste de sine. A facut numai tampeni, iar Pana e ingrijorat cum sa il mai tina si la anul.

E clar ca am avut o aparare de 2 bani, dar nici atacul n-a fost la inaltimea asteptarilor. Majoritatea golurilor le am primit din apropierea portii, mai precis apararea noastra a fost un bulevard, lasandu-l pe Radu Viorel in foarte multe ocazii sungur cu atacantul advers. Nici pana in prezent nu inteleg de ce l-am folosit pe Stoiculescu si pe Salamon si de ce a schimbat Herlea mereu perechile de fundasi cu exceptia primei linii. De exemplu de la SCMC am avut 2 perechi de fundasi (Nagy I cu Kosa si Simon cu Papp) care joaca impreuna de cel putin 2 ani si care se inteleg foarte bine intre ei, dar rareori au fost folositi in aceasta formula. Pai normal, daca ceva functioneaza bine, de ce sa nu-l stricam.
De fapt acelasi lucru se poate spune si despre atacanti, cu exceptia primei linii, Geru si Elekes au fost folositi ba cu Basilides, ba cu Lupascu, iar in rest am intalnit toate combinatiile posibile intre Moldovan, Peter, Gyorgy, Kertesz, si Tanko.
Nici o problema, pana la anu' avem timp sa ne formam o echipa omogena pentru a invinge ori Lituania ori China ca sa ne salvam iarasi de la retrogradare.
Sakkormi
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Vin Apr 23, 2004 12:21 pm

Countdown to Czech Republic: 1 days
niste pronosticuri inainte?
Sorin.S
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Vin Apr 23, 2004 1:31 pm

Sunt unul din marile antitalente mondiale in materie de pronosticuri. Doar asa, de distractie, dau pronosticul meu: Rusia in finala.
ghionoiul

Mesajde BogdanP » Vin Apr 23, 2004 8:31 pm

cehia pana in semifinala
BogdanP
Junior Member

Mondialul din Cehia

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Apr 25, 2004 7:58 pm

Va fi un regal. TVR 2 transmite zilnic meciuri in direct. Azi a fost un meci foarte frumos..Rusia - Danemarka 6-2.

Maine...Finlanda - Ukraina si USA - Slovacia. LIVE de la Ostrava.

Slovacia se anuntza o echipa foarte puternica...cu 11 jucatori din NHL.
Iar favoritii mei, Cehia....il au in componentza pe legendarul Jaromir Jagr...care a si dat o pasa decisiva in meciul de astazi contra Letoniei.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 26, 2004 11:02 pm

Frumos de tot Slovacia - USA 3-3. Un public de nota 10. Nu credeam ca exista asa ceva pe un patinuar. In fosta Cehoslovacie...hockeyul este o religie. Nu au echipa slaba nici americanii...desi marile lor vedete au ramas acasa pentru a lupta pt. Stanley Cup.

maine ne asteapta un alt regal...Suedia vs. Rusia. peronal misez pe Suedia care are un lot net superior ca valoare fostilor sovietici.

prietenii ciucani ce parere au despre acest mondial ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sakkormi » Mar Apr 27, 2004 7:56 am

Moshule, hai mai des la Miercurea Ciuc sa vezi si tu atmosfera live nu numai la televizor. Acest lucru este valabil si pentru Gliga care a declarat la inceputul meciului ca nu a vazut o astfel de atmosfera, poate a si uitat de cele doua meciuri din martie de la Ciuc unde atmosfera a fost la fel, ii drept numarul spectatorilor a fost mult mai mic.
Parerea mea despre acest modial este ca atat jucatorii ciucani cat si stelisti ar trebui sa se uite la toate partidele sa mai invete si ei ceva hochei. Eu tin cu Finlanda dar Canada are o echipa buna (chiar daca lipseste Karya, St. Louis, Nash, etc.), iar Cehia si Slovacia sunt mari favorite la castigarea titlului, insa la acest nivel este greu sa dai pronosticuri. De urmarit Suedia si Rusia, iar la retrogradare candidatul nr. 1 este Franta, no. 2 Danemarca.
Sakkormi
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Apr 27, 2004 9:17 am

eu cu Suedia am tinut dintotdeauna si cu Suedia o sa tin si al acest mondial. sper sa am timp sa vad meciurile (spun asta deoarece in aceasta saptamana vor fi la concurenta cu CM de snooker, competitie la care nu pot sa renunt).
ANTI

baixinho©

Mesajde ciuc » Mar Apr 27, 2004 6:19 pm

Eu tin cu Rusia de cand ma stiu;chiar sper sa castige titlul anul asta, condusi de legendarul Tihonov.
Vom vedea.

Mi-ar placea sa vin si eu la Miercurea Ciuc la un meci, dar ce sa fac, ca tin cu Steaua :)
MEDIIIIIC!!!! astaaaa.... NUUURSE!!!!!!!
ciuc
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Mie Apr 28, 2004 8:41 am

Un meci incrancenat si de mare calitate aseara, intre Suedia si Rusia, scor 3-2. Rusia mi-a facut impresia unei mari echipe care, in mod inexplicabil, sta la cutie mai mult decat e cazul. Suedia a dat insa tot ce a putut, iar rezultatul se vede - primul loc in grupa, cu 3 victorii. Am pronosticat Rusia in finala, dar amandoua sunt echipe nu numai de finala, ci si de medalia de aur.
ghionoiul

Mesajde baixinho© » Mie Apr 28, 2004 9:12 am

da, ma, da nu se pot da medalii de aur decat unei echipe. iar cum tu ai spus ca Suedia si Rusia merita sa ajunga in finala, iar asar Suedia a castigat... cam care ar fi concluzia? :D
ANTI

baixinho©

Mesajde ghionoiul » Mie Apr 28, 2004 9:25 am

Concluzia, my dear baics, e una singura si se impune de la sine:

Sport Club Miercurea Ciuc este Campioana Romaniei ! \:/
ghionoiul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sport