Kings of Metal

heavy metal, speed'n thrash, gothic, death...

Mesajde paiacec » Mie Ian 28, 2004 4:22 pm

Intr-adevar tare duetul,dar mai tare ideea cu gagicile pe motoare!Cel putzin asha il shtiu eu: intai pe drum cu gagicile shi cu motoarele,apoi pe scena shi cu motoarele shi cu gagicile alea dezmatzate:drool: care :rulz: in ciuda ... nu pot pentru ca sa spun.
De fapt,majoritatea videoclipurilor Manowar au motoare,gagici,aparitzii scenice,lantzuri, foc sau muntzi.Nimic de reproshat!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde memetshot » Mie Ian 28, 2004 4:26 pm

luni au aratat secvente laiv. si nu erau decat ei si un motor super misto. am inregistrat melodia, daca reusesc s-o si micsorez poate tzo trimit....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde paiacec » Mie Ian 28, 2004 4:35 pm

Io shtiam varianta de videoclip care am descris-o mai sus!...ashtept cu nerabdare...pana atunci ia shi delecteaza-te!:B
Fişiere ataşate
bandpic4.jpeg
bandpic4.jpeg (34.61 KiB) Vizualizat de 5615 ori
bandpic7.jpeg
bandpic7.jpeg (51.72 KiB) Vizualizat de 5615 ori
startpic.jpeg
startpic.jpeg (23.07 KiB) Vizualizat de 5611 ori
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde supermouse » Sâm Apr 17, 2004 11:00 pm

animaloo scrie:subiect deschis pentru a vorbi de cei care se autointituleaza, nu aiurea, Kings Of Metals si despre care s-a mai discutat pe forum, dar nu am gasit nici un subiect dedicat lor.
Formatia aparuta in 1981 la initiativa lui DeMaio impreuna Eric Adams va aborda un stil foarte dur, motiv pentru care membrii grupului s-au vazut in repetate randuri obligati sa-si caute o noua casa de discuri.
Muzica bazata pe riff-uri agresive si texte in care principalele repere sunt razboaiele, violenta si moartea face ca la inceput presa americana ii catalogheaza drept o gluma proasta, dar ce putem sa facem in gusturile americanilor.
sfarsit prezetare. continuare in nr viitor
Deci, ce parere aveti de Manowar? care este albumul/melodia preferata? etc...

FYI
Manowar au aparut cand s-au intalnit Joey DeMaio- roadie al lu' Black Sabbath, cu Ross"The Boss" Funicello de la The Dictators. Lentzi, sau care a fost deshteptu pe care l-ai copiat, are nevoie sa mai citeasca.
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Atatea laude pt. niste ...

Mesajde The_FrozenLord » Dum Apr 18, 2004 4:57 pm

REGI FALSI!!! (ca sa nu devin vulgar sau in orice fel..)

Nu inteleg ce gasiti voi asa de interesant la formatia asta. Sunt obligat sa le dau dreptate celor care critica Manowar cu motive intemeiate.
Cateva motive pt. care nu-i plac sub nici o forma :-? :
1)Sunt nationalisti: au o obsesie legata de America
2)piesele sunt monotone si plictisitoare :sleep: : lipsa oricarei melodicitati, acelasi ritm, sound etc.
3)versurile sunt lipsite de orice fel de inteligenta, Manowar limitandu-se la un vocabular format din: kick ass, blood, metal, power, king etc.
4)s-au obisnuit cu stilul lor din anii 80' si nu vor sub nici o forma sa il schimbe (dupa parerea mea toate albumele sunt la fel)

Baladele lor imi mai plac cat de cat, dar asta nu ma schimba in nici un fel.
Tipii au talent, dar nu il folosesc. Iar daca continua cu stilul lor invechit o sa ajunga comerciali (daca nu sunt deja).

Cine nu e de acord cu mine sa contraatace! (in masura in care ceea ce am facut eu a fost sa atac Manowar)
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde paiacec » Lun Apr 19, 2004 9:48 am

The_FrozenLord scrie:4)s-au obisnuit cu stilul lor din anii 80' si nu vor sub nici o forma sa il schimbe

Pai pentru ce sa shi-l schimbe?Sa le scada numarul de fani asha cum s-a intamplat cu Metallica sau(de ce nu) Iron Maiden?
Cauta prin posturile din urma shi vei vedea de ce versurile lor contzin cuvintele care le-ai pomenit tu la punctul 3.
Ar mai fi multe sa-tz zic,dar mi-e sa nu ma repet,dar daca e nevoie,o s-o fac shi p-asta!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde memetshot » Mar Apr 20, 2004 1:57 pm

ba, despre manouar nu poa sa zica de rau decat SOD si alti care au ascultat ceva muzica si nu vin cu argumente gen "s-au obisnuit cu stilul lor din anii 80' si nu vor sub nici o forma sa il schimbe "
la paispe ani mi se pare normal sa nutz placa: nu au gel, nu au tricouri la moda...etc.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mai animaloole,

Mesajde The_FrozenLord » Mie Apr 21, 2004 7:49 pm

Din cate stiu eu gusturile nu se discuta dupa varsta, si daca am doar paispe ani nu inseamna ca ma uit dupa tipi cu gel si tricouri faine.
Tarantulo, poate ai dreptate... exista oameni carora le place cum canta. Eu raman de aceeasi parere (gusturile nu se discuta).
Decat sa piarda multi fani ca Metallica (formatie foarte buna de altfel) sau Iron Maiden pt. cativa putini noi, mai bine raman asa cum sunt.
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde supermouse » Joi Apr 22, 2004 9:29 pm

The_FrozenLord scrie:Din cate stiu eu gusturile nu se discuta dupa varsta, si daca am doar paispe ani nu inseamna ca ma uit dupa tipi cu gel si tricouri faine.
Tarantulo, poate ai dreptate... exista oameni carora le place cum canta. Eu raman de aceeasi parere (gusturile nu se discuta).
Decat sa piarda multi fani ca Metallica (formatie foarte buna de altfel) sau Iron Maiden pt. cativa putini noi, mai bine raman asa cum sunt.

kmanowar e una din cele mai solide shi bine vanute trupe de metal de pe glob. Nu ma omor dupa warriors of the World, dar trebuie sa recunosc ca, cel putzin in materie de promotzie, imagine shi unicitate, manowar au un loc al lor necontestat de nimeni. Nu-tzi plac, treaba ta. Atata timp cat nu incerci sa itzi impui parerile, ele vot fi respectate
supermouse
Junior Member

Mesajde paiacec » Vin Apr 30, 2004 9:32 am

The_FrozenLord scrie:Decat sa piarda multi fani ca Metallica (formatie foarte buna de altfel) sau Iron Maiden pt. cativa putini noi, mai bine raman asa cum sunt.

Adica meseriashi shi originali.:S
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde memetshot » Vin Apr 30, 2004 10:04 am

si mijto!!! sau nu uiti asta bre tarantulo

apai nu zisasi bre ca de ce nu se schimba?
memetshot

Mesajde supermouse » Sâm Mai 01, 2004 12:52 am

tarantula- de acord!
Au cam imbatranit ei, dar inca arata bine shi suna beton
supermouse
Junior Member

Animaloole... (II)

Mesajde The_FrozenLord » Sâm Mai 01, 2004 7:40 am

Ceea ce am vrut sa spun e ca exista mai multi fani care ii plac asa cum sunt decat altii care ar vrea sa se schimbe. Fiecare cu gusturile lor...
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde supermouse » Sâm Mai 01, 2004 4:56 pm

pai de aia se shi cheama fani, you know??
supermouse
Junior Member

Despre Man0waR

Mesajde Anakin » Sâm Mai 08, 2004 11:17 am

Pai, cu ce sa incep.....
Mie imi place trupa asta mai mult pt sunet decat pt versuri.
toti sunt profesionisti si isi mananca instrumentele pe paine, iar Eric urla ca nimeni altul.
Sunt Tari!

"Stand and fight, live by your heart
Always one more try, i'm not afraid to die
Stand and fight, say what you feel
Born with a heart of steel"
Anakin
Junior Member

Mesajde supermouse » Sâm Mai 08, 2004 2:01 pm

Drept sa spun, ultimul album m-a cam dezamagit.... Au inceput sa imbatraneasca
supermouse
Junior Member

Batranetea asta...

Mesajde The_FrozenLord » Mar Mai 11, 2004 7:14 pm

Nu cred ca varsta e un motiv pentru insuccesul lor. La succesul lor in trecut altii s-ar fi retras si nu cred ca vor sa tradeze metalul greu deveind comerciali.
Probabil nu mai au nimic de oferit desi se straduiesc.
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde GreyV » Mie Mai 12, 2004 9:37 pm

Pai daca au epuizat tot ce se putea de ce se mai chinuie.E in zadar, nu intzeleg de ce nu vad lucru' asta.
Cam asta'i !
GreyV
Junior Member

Mesajde paiacec » Joi Mai 13, 2004 12:45 pm

Shi ma rog mishto,cine tzi-a zis tzie ca se "chinuie",sau ca au epuizat tot ce se putea,sau ca ceea ce fac ei e in zadar?Pacat ca nu te auzi cand vorbeshti!Cum potzi sa spui despre o formatzie care scoate albume periodic cu mare priza la fani(chiar daca unii nu cred lucrul acesta),cum ca vezi doamne shi-au epuizat "bruma"de inspiratzie pe care o aveau?Spune lucrul asta pe aberatzii,ca ai shanse de credibilitate mult mai mari.Aici nu te crede nimeni(cel putzin io)!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde memetshot » Joi Mai 13, 2004 1:15 pm

despre manouar unu scrie:iar Eric urla ca nimeni altul

altu/alta despre asta scrie:cred ca pe Chester nu-l intece nimeni la capitolul 'a urla'

Ma fratilor, da si io urlu bine in draci, iar paiacecu cred ca poa sa urle pe dialuri si campii. bre paiacecule hai ba sa ne facem formatia ManOYell!!!
memetshot

Mesajde GreyV » Vin Mai 14, 2004 3:39 pm

FAza e ca un album care iese pe piatza trebuie sa aduca ceva nou ca sa fie valoros.Iar daca are priza numai la fani nu prea imi vine sa cred ca este unul extraordinar.
Cam asta'i !
GreyV
Junior Member

Mesajde paiacec » Vin Mai 14, 2004 3:48 pm

Cu riscul de a ma repeta: ce vrei ma sa faca?Sa cante ca limbijchizii,sa scoata cel putzin doo albume pe an?Sa scoatza hituri ca aia care sunt in limba dupa parcuri,iar dupa o luna doua de zile sa se aleaga praful de hitul lor ca vine cici girls cu un nou hit?
Itzi spun io: nu cred ca Manowar ar face asha ceva.Un hit Manowar,este hit acum,este shi peste juma de an shi un an,shi doi shi atata timp pana nimeni nu o sa-shi mai aduca aminte de limbijchiji! savy?:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde GreyV » Sâm Mai 15, 2004 12:38 am

Iar io raman la parerea mea ca daca tot asha o tzin nu fac nimik...interesant.
Cam asta'i !
GreyV
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Sâm Mai 15, 2004 5:24 pm

Ar putea sa se retraga acum in culmea gloriei decat sa dezamageasca in continuare (ex. ultimul album). X-(
The_FrozenLord
Junior Member

Kings of Metal

Mesajde lordrhadoo » Sâm Mai 22, 2004 4:35 pm

Manowar are cel mai bun heavy metal existent si asta nu intr-un album sau o melodie ci in toate. Pe drep cuvant ca merita titlul de Kings of Metal.
lordrhadoo
Junior Member

Mesajde lordrhadoo » Sâm Mai 22, 2004 4:58 pm

:M "s-au obisnuit cu stilul lor din anii 80' si nu vor sub nici o forma sa il schimbe (dupa parerea mea toate albumele sunt la fel)" :M

De ce sa schimbi ceva ce este foarte bun? Ti se pare tie ca muzica lor nu este buna si ca nu are ritm dar cine esti tu ca sa iii judeci?

Tu ai 14 ani, pe cand unii dintre noi ascultam Manowar de mai bine de 14 ani, si am amici care ii asculta de cand s-au infiintat(1982) si doar acestia sunt in masura sa judece.

Zici ca albumele lor sunt la fel. Oare atunci de ce sunt atatia care le asculta si le cumpara. Parerea mea este ca nu ai ascultat mai mult de doua albume ale Regilor.

"Hail and Kill"
lordrhadoo
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Dum Mai 23, 2004 7:29 pm

Pt informatia ta eu am ascultat aproape tot ce au scos. Daca tie iti plac, asculta-i in continuare. Nu mai continui discutia asta fara rost!
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde (oana) Psycho » Dum Mai 23, 2004 9:33 pm

nare legatura cu ce discutatzi mai sus...............da are cu treadu.......................................................king of metal are:KATATONIA..........................cei mai zsuper ~a ~a
, "...Through the bleak window of my soul
In marble halls of falling snow
Winter touch the Earth undone
Embittered we embrace the funerals to come..."
(oana) Psycho
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Lun Mai 24, 2004 7:16 pm

(oana) Psycho scrie:nare legatura cu ce discutatzi mai sus...............da are cu treadu.......................................................king of metal are:KATATONIA..........................cei mai zsuper ~a ~a

Asa fiecare dintre noi are regii sai in metal. Faza e ca sunt foarte multe persoane care ii considera pe Manowar regi, motiv pt care exista si threadul de fata.
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde Scorpion_wh » Lun Sep 27, 2004 11:30 am

Un citat de pe un site, care mie personal mi se potriveste...si din cate am citit in threadul asta, si altora:

Manowar. Taste it. It may cause your heart to beat faster, give you an uncontrolable urge to raise your arms, grab your right wrist, and shout "Die! Die!" to whomever poor soul walking by. OR it may leave a sour taste in your mouth, causing you to curse and spit for the rest of the day. BUT! It WILL NOT leave you indifferent. Nobody hears the word "Manowar" and shrug their shoulders. I've encountered lots of different reactions. Beside the good ones - they aren't many, but they are solemn - some of the more common are: "Manowar? Aren't they pretty pathetic?", "Oooooh, I haaaate Manowar, they are so fucking baaaaad!", "You're listening to Manowar? You should be locked up, man!", "Fucking leather-faggots!", "Oh yeah, Manowar, boys with small dicks...". Of course, these people wouldn't recognize quality if it spat them in the face... These opinions are as good as always based on Manowar's (admittedly corny) approach, or image, rather than the music itself. Well, like I said, everyone has an opinion. As for myself, I think few bands will ever kick as much poser butt as Manowar, the Kings of Metal.
Scorpion_wh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Rock international