De fapt,majoritatea videoclipurilor Manowar au motoare,gagici,aparitzii scenice,lantzuri, foc sau muntzi.Nimic de reproshat!
animaloo scrie:subiect deschis pentru a vorbi de cei care se autointituleaza, nu aiurea, Kings Of Metals si despre care s-a mai discutat pe forum, dar nu am gasit nici un subiect dedicat lor.
Formatia aparuta in 1981 la initiativa lui DeMaio impreuna Eric Adams va aborda un stil foarte dur, motiv pentru care membrii grupului s-au vazut in repetate randuri obligati sa-si caute o noua casa de discuri.
Muzica bazata pe riff-uri agresive si texte in care principalele repere sunt razboaiele, violenta si moartea face ca la inceput presa americana ii catalogheaza drept o gluma proasta, dar ce putem sa facem in gusturile americanilor.
sfarsit prezetare. continuare in nr viitor
Deci, ce parere aveti de Manowar? care este albumul/melodia preferata? etc...
The_FrozenLord scrie:4)s-au obisnuit cu stilul lor din anii 80' si nu vor sub nici o forma sa il schimbe
The_FrozenLord scrie:Din cate stiu eu gusturile nu se discuta dupa varsta, si daca am doar paispe ani nu inseamna ca ma uit dupa tipi cu gel si tricouri faine.
Tarantulo, poate ai dreptate... exista oameni carora le place cum canta. Eu raman de aceeasi parere (gusturile nu se discuta).
Decat sa piarda multi fani ca Metallica (formatie foarte buna de altfel) sau Iron Maiden pt. cativa putini noi, mai bine raman asa cum sunt.
The_FrozenLord scrie:Decat sa piarda multi fani ca Metallica (formatie foarte buna de altfel) sau Iron Maiden pt. cativa putini noi, mai bine raman asa cum sunt.
Decat sa piarda multi fani ca Metallica (formatie foarte buna de altfel) sau Iron Maiden pt. cativa putini noi, mai bine raman asa cum sunt.
despre manouar unu scrie:iar Eric urla ca nimeni altul
altu/alta despre asta scrie:cred ca pe Chester nu-l intece nimeni la capitolul 'a urla'
(oana) Psycho scrie:nare legatura cu ce discutatzi mai sus...............da are cu treadu.......................................................king of metal are:KATATONIA..........................cei mai zsuper![]()
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator