C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde nae cinefil » Vin Apr 23, 2004 12:33 pm

aiu, produsele zaharoase in muiate in ceva hashdoio fermenteaza shi produce alcoale, deci da!

exemplu: :) ouzo ie bautura alcoolica, are gust de pasta de dintz norvea(nu-i ashea catz prins ideea?) shi de wriglli d-ala cu gust de eucalipt shi nu mai jtiu ce!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde eyewitness » Vin Apr 23, 2004 12:36 pm

file, io zic ca gupu a baut si matale...

da cand torni riglii in pahar, face spuma?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Vin Apr 23, 2004 12:39 pm

aiu aci radio erevan: da, daca paharul e erlenmeyer(berzelius?!) shi are un concentrat spumant pe fund!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde memetshot » Vin Apr 23, 2004 12:42 pm

naie: ba tu iejti in stare sa faci tzuica de oribit in loc de tzuica de "blana"
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde gaga » Vin Apr 23, 2004 12:42 pm

piua: naie, pe ce sita ai citit tu aia? si de unde stii ca ie legat de mine? etc
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nae cinefil » Vin Apr 23, 2004 12:46 pm

cuacavete, daca te referi la tzuica de shuba, da!
sh-apropo, din exvietzuitoarele alea de mi le trimiseshi pe meil nu se puate face ceva sake?!

merluciu: ashe tare ma plictisesc ca postez de-mboulea, ashea ca va rog sa nu luatz in seama ultimele posturi, asha cum nu le-atz loat in seama nici pe precedentele!

merluciu2: totushi, chestia cu numele haios pt firma era pe bune!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde paiacec » Vin Apr 23, 2004 12:46 pm

Deci, treaba sta cam in halul urmator: fost shi anuntzat prin Ploieshti ca daca ma supara careva azi,le sparg capul cu levieru.In consecintza,procurat levier dinOSC de fi doojdoi!Sper sa ma enerveze shefu!:D Il bat in cap pana i-o creshte par!
merluciu: naie, tu ai o problema asemanatoare cu a unuia de pe la Polu Nord,in ceea ce priveshte numili lu firma!Zi-i shi tu SC Nu Intratzi .Com!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde nae cinefil » Vin Apr 23, 2004 12:50 pm

danone, am fost in eroare cu ceva in cele aratate?
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde eyewitness » Vin Apr 23, 2004 12:54 pm

da bre file, da nu tiai gasit locu propice sa faci breinstorming cu neshte betivi ordinali ca noi a caror creier atrofiat si uneori inecsistent face sauna in aburii alcualelor. baga si matale pe stiinte puate, puate vine entomofilu, hampu, m'aitza sati ofere nume haioase pentru sereleuri. iote chiar si cracila ca vazusi ca are imajinatie ca cautai in dex daimonu vietzi pana si la "q" si nul gasi

uitete la gupu ca da de dimineatza cu capu de jamu de la acvariu duar ,duar ior cadea solzii si dejaba
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Vin Apr 23, 2004 1:00 pm

aiu, ba tocma d`aia!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Vin Apr 23, 2004 1:04 pm

poi daca nu dai lu gupu o bere sa se dreaga tot dejeaba ... puatel dau astia afara din acvariu si se prinde si iel.

file ie bun site-ul si oficial da' nu mai datz inainte cu jobu vietzii mele ca mai intra funu pe fc (ca ie al mai popular site din tzara) siam belipova. de ce crezi ca mi-am schinbat nicku? merlucius

breh aiu, fata cand a zis DEX nu s-a referit la dictzionaru limbii romane ci la dictzionaru in greaca veche pe care sic sic ca nul ai :D
gaga

Mesajde neatza » Vin Apr 23, 2004 1:08 pm

bre, o fi normal sa nu po sa ma tzin pe picioarele mele? da sa cad de pe scaun, ie normal?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde eyewitness » Vin Apr 23, 2004 1:08 pm

aha, Dictionaru Elen Xenopatic
nul am bre da o sal iau
eyewitness

Mesajde paiacec » Vin Apr 23, 2004 1:17 pm

eyewitness scrie:Xenopatic

Vezi poate baji cuvantu asta la vun airbus,ca io nu ma mai jo!

Neatza,ie normal bre,da sa nu tzi sa-ntample in fiecare zi!Crezi ca ejti singuru?:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde memetshot » Vin Apr 23, 2004 1:19 pm

bre arahnida, iotz tzin pumnii la airbusu vietii ca cand cajtici oaresce suma in ieuro sa dai si tu un volum doo...
apropo lamultzani.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde paiacec » Vin Apr 23, 2004 1:22 pm

Pai cand o fi sa fie,sa fie,da pana atuncia mai ie neuroni da stors!
apropo mercy.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde eyewitness » Vin Apr 23, 2004 1:28 pm

in 5 minute decoleaza aibusu

wytpo: lol cecaiape ca acu vazui. ai sa razi da fu intr-un airbus cuvantu xenopatic. ie unu caresi inchipuie ca bolile pe care le are ii sunt transmise pe cale telepatica sau prin hipnoza :D uite, gupu azi ie xenopatic :D
eyewitness

Mesajde gaga » Vin Apr 23, 2004 1:29 pm

neatza, io zic sa taci az, daca nu bei o bere sa te dregi cu mine az nu mai ai zile.

bre ia sa va zic doo care no sa fa intereseze da ma intereseaza pe mine:

1. am bp (metaforic vorbind), sapt aviatuare pleaca sefu in conced si tre sa-i tziu locu', macar in puii mei de miar da si salaru, mobilu, masina si decontu lui parca naj mai phi asa suparata

2. o gajica de p'acilea, nici frumuasa nici urata, nici inalta nici mica, nici dejteapta nici pruasta (asta la categoria gajici), dragutza asha, ie luata de un coleg

"bah ce noroc ai avut cu barbactu, nu tre sa faci nica, banu ban, vila, alea alea, nu speli, nu gateshti, copii nu faci ... yada yada"

"poi nu unu am gasit ashe, doi am gasit" (ea)

"poi si amandoi la fel?"(el)

"dap. nici o ceashca nu spal si daca vreau il gasesc si pe al treilea, tot asha"(ea)

"poi de ce?"(el)

"poi el (actualu) ca si exu, nu numa ca tre sa sara cu casa, masina, vila la munte si mushcata din fereastra, are obligatzii in casa, sa spele cana de cafea daca nu mai ie nici una din cele 20 curata pana vine femeia, sa ia apa minerala, tzigari, cola, as plateasca angaralele. astea iam zis odata, si nu le repet, daca ie sa repet, gasesc pe al treilea"

si acu vantreb io pe voi, dat fiind cazul acesta (persuanele le cunosc fuarte apruape si pe ex si pe actual), zicetz voi ca fomeile ie pruaste? vai de capu' vostru mah, va multzumitzi cu o poza pe net, cu o tzatza forumista da in casa suntetz nejte preshuri :j

(vb in genere nu de fun cemeist, sa nu senteleaga duamnefereste cine stie ce, merluciu)
gaga

Mesajde nae cinefil » Vin Apr 23, 2004 1:38 pm

persoanele care i-au condus pe calatori la ushea airbusului sunt rugatz sa stea calmi, ca le vine rantu la scris dupe dictare shi citire cursiva!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde eyewitness » Vin Apr 23, 2004 1:39 pm

danone scrie:zicetz voi ca fomeile ie pruaste?

io zic, "fumeile ie proaste"
si mai zic ce zisei si cu alte ocazii, nu confunda intelijenta cu norocu
eyewitness

Mesajde memetshot » Vin Apr 23, 2004 1:40 pm

danone: da in general femeile ie pruaste. pacat ca in jeneral si barbatii ori e prosti ori dobitoci.

noroc ca in ceme nu ie decat exceptii...
memetshot

Mesajde nae cinefil » Vin Apr 23, 2004 1:46 pm

uliuuuuuuuu! cate zise activia acolusha! shi cu cat patos shi satisfactzie citibila in uochii iei candizi(?!)!

io zic ca ieshceptzii se gasesc de ambele partz ale baricadei, asta fiint una dentre ele. bunibtzeles ca se epsista shi eshceptzii contrare, da` sh-alea e deampulea!

deci, nu jtu ce-am vrut sa spun, ca de spus n-am zis nimica, da` uiteasha mai am un post!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde baixinho© » Vin Apr 23, 2004 1:55 pm

ba da SODylicuzta

nasualo, mai incorent ca persuana divisi nue niminia.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nae cinefil » Vin Apr 23, 2004 2:12 pm

bine bre ca vatz bagat iara la rebusash! deci nu mai aparetz p-aicia, drept pt care eo va urez in contumacie savetz lectura placuta shi uichend odihnitor!
nevedem luni, sau in cel mai rau caz maine!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Vin Apr 23, 2004 2:34 pm

airbusu fu gata, ne pregatim de decolare spre alte zari de bere pline ... aaa literatura, shecspir.

cum io nu-s nimeni? da ce-s? si baics, lasa draq nebunelile si hai mai devreme ca noi mai deveme merem. care este.
gaga

Mesajde baixinho© » Vin Apr 23, 2004 3:09 pm

pot sa ajung cel mai dreme la 19.30 si cel mai tarziu la 20.00. nasualo, te sun cand plec de la munca sa iti spun ce si cum.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Vin Apr 23, 2004 3:09 pm

bre, dat fiind ca nu mai ie menbrii pe acilea io va zic guzbai, numai bune sa avetzi pe cele rele datzile daimonului s sa ne auzim/vedem cu bine si cu paine si mazline.

io o iau inainte sa mananc pizza cu coji :D

sarbatoritule, fa ceva si vino, daca ajungi in tinp util itz pastrez o cuaja

guzbai
gaga

Mesajde memetshot » Vin Apr 23, 2004 3:10 pm

ba io taman ce ma delectez cu ceva gin ca sa nu cumva sa viu neicalzit la bebleoteci
memetshot

Mesajde eyewitness » Vin Apr 23, 2004 3:15 pm

incalzitiva bre cat mai bine, hai joc de glezne si genoflexiuni ca nu ie de shaga

cuacavete, hai doo trei minute de divizari multiple cu jinu vietzii( mai bine ai bea after sheiv) ca termina dracu aia cartile din editura tuborg in vrac

ytrirtop :16:11 Cristina_rock Viewing Thread Sitchin si anunnaki

care ziceai bre ca pleaca. ioteo pe fatuca mai proaspata ca oricand
eyewitness

Mesajde memetshot » Vin Apr 23, 2004 3:22 pm

urat din partea lor sa ceteasca astia chiar tat.
azi am uitat sa va spun doo lucruri:
1. fu ziua lu sapidaru, care daca nu era de la dracu si acolo la dracu sta la etaju1, primea vizita in scop literar a mea, si pe aceasta cale lojica ii urez Lamultzani
2. io mi-am dat demisia azi....
memetshot

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare