de gaga » Vin Apr 23, 2004 1:29 pm
neatza, io zic sa taci az, daca nu bei o bere sa te dregi cu mine az nu mai ai zile.
bre ia sa va zic doo care no sa fa intereseze da ma intereseaza pe mine:
1. am bp (metaforic vorbind), sapt aviatuare pleaca sefu in conced si tre sa-i tziu locu', macar in puii mei de miar da si salaru, mobilu, masina si decontu lui parca naj mai phi asa suparata
2. o gajica de p'acilea, nici frumuasa nici urata, nici inalta nici mica, nici dejteapta nici pruasta (asta la categoria gajici), dragutza asha, ie luata de un coleg
"bah ce noroc ai avut cu barbactu, nu tre sa faci nica, banu ban, vila, alea alea, nu speli, nu gateshti, copii nu faci ... yada yada"
"poi nu unu am gasit ashe, doi am gasit" (ea)
"poi si amandoi la fel?"(el)
"dap. nici o ceashca nu spal si daca vreau il gasesc si pe al treilea, tot asha"(ea)
"poi de ce?"(el)
"poi el (actualu) ca si exu, nu numa ca tre sa sara cu casa, masina, vila la munte si mushcata din fereastra, are obligatzii in casa, sa spele cana de cafea daca nu mai ie nici una din cele 20 curata pana vine femeia, sa ia apa minerala, tzigari, cola, as plateasca angaralele. astea iam zis odata, si nu le repet, daca ie sa repet, gasesc pe al treilea"
si acu vantreb io pe voi, dat fiind cazul acesta (persuanele le cunosc fuarte apruape si pe ex si pe actual), zicetz voi ca fomeile ie pruaste? vai de capu' vostru mah, va multzumitzi cu o poza pe net, cu o tzatza forumista da in casa suntetz nejte preshuri :j
(vb in genere nu de fun cemeist, sa nu senteleaga duamnefereste cine stie ce, merluciu)
semnatura fara culori si nestridenta