Pseudoanalize literare (?!)

parca urmand sirul de slove, ce-a tale ganduri samanara...

Mesajde gaga » Lun Feb 09, 2004 3:59 pm

Un user cu un nick bengos, care vrea sa il propage direct in elita, si anume Einstein, la numai 17 ani de generatie postdecembrista ne spune ca:

Voua vi se parea misto atunci pt. ca nu stiati de prea multe tehnologie, internet, sex shi americani.

nestiind ca noi ii asteptam pe americani din 44 si, paradoxal, dansul a aparut ca urmare a unei partide de sex pe care, culmea, o stiau si parintzii lui.
iar internetul, in anii 80 nu era atat de popular pentru a fi prezent pretutindeni, tot dupa anii 80 a luat amploare global, ca si dezvoltarea televiziunii prin cablu.

am trait 3 ani sub Ceausescu :P.

si nu ai anuntzat presa ca dictatoru' fu pedofil?

Jules Verne era autorul meu favorit cand eram mic, shi citesc shi acum, de ex. ultimele carti care le-am citit au fost trilogia "Stapanul Inelelor" shi "Shogun".

scrise, dupa cum reiese din fraza, de jules verne :con:

In fine, copii nu mai sunt acum asha de incocenti ca inainte,

copii xerox. sau ce copii? gramatica la shcoala asta cu acces la toate are minusuri de "i"
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

ar trebui schimbat titlul subiectului in ceva gen "sa radem cu denigrantzii"

Mesajde gaga » Mie Feb 11, 2004 10:47 am

... da n'avem copirait vdv

eu scriu de a scrie nu ca sa fac nu stiu ce top

... vajaind ca vijelia ...

Danone mai daca tu mergeai frumos

ceea da ce dreptate puate sigur...

innapoi

nu pot sa iti mai vorbesc pe limba lui eminescu ... bah analfabetule, ti s-a atras de zeci de ori atentia ca nu exista acest cuvant in vocabularul limbii romane. se scrie INAPOI cu un "N" ... doh

unitati din o a unitate monetara

dintr-o unitate monetara agramatule...

Cand ma intorc de la vizionat mere

LOL bah, LOL ... un eseu despre vizionarea merelor ar fi ceva extraordinar, ar lasa pisica-n coada.

diametru gurii vulcanului approx 50 m, inaltimea eruptiei intre 50-100 m

in vis si-a dat seama de asta, fie avand o rigla gigantica asupra lui (el, stelutza), fie vulcanul avea neshte axe gradate sa le vada orice stelutza, fie ochiul (ce nu stiatz ca stelele de tabla au ochi?) stelutzei avea un indicator de target gradat.

ma saturasem de vise cu morti si diavoli si alte lucruri(ca de o saptamana numai asta visez).

pacat ca nu ai si vise erotice...

ma tineau niste greutati de picioare

intregind imaginea stelutzei bipede de acum, evolutzia spunandu-si cuvantul.

apare careva si ma ia de mina

evolutzia continua ...

ma opresc la statia de autobuz (...) astept pana ce apare autobuzul (...) ma intorc cu fata in directia opusa autobuzului (...) Cand intru in autobuz zic (...) si imi iau locul in autobuz (...) Mi sa cerut sa descriu si oamenii din autobuz ...

sainfeld moare, dormea rasare, suarele dispare

De ce avem asa de multi invizibili pe forum?

ca sa aiba cine da mooie la curioshi ...
gaga

Mesajde gabuba » Sâm Feb 14, 2004 2:57 pm

In dorinta de a ma incadra in cele 3 randuri pe care mi le acorda regulamentul forumului
de literatura, am decis sa spicuiesc oleaca din opera , deja , consacratului prozator
mr. dormea.

bah eu ma uitam la tv

si ce ai vazut?

un cantec tananana tananana ehee you suck.

pana si aia de la tv sunt de aceasi parere cu noi?

Nu e ciudat?

deloc.

mai am unu bun care imi veni prin minte acuma.

daca insisti..

leavin on a jet plane

oh, Jesus, there u are!

don't know when i'll be back again

never, please , say never!

Nu am mai cantat de multa vreme

multzam.

incep sa repet si eu sa vad ce talent am.

de ce ma faci sa-ti multzumesc de pomana?

acestea fiind zise, inteleg de ce esti tu The...

...American Idol.

noi te rugam sa

sui repede in autobuz

si sa

nu ne mai vedem multa vreme

calatorie sprancenata!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde memetshot » Joi Mar 04, 2004 12:56 pm

mareata creatie literara a userului al carui nume nu o sa-l zic si se chiama chrysilla cred..
Atinge cu cornul lui de fides stelele mici.
Atinge cu cornul lui de argint stelele albastre.
Atinge cu cornul lui de piatra stelele moarte.
Atinge cu cornul lui de nestemate Calea Lactee,care nu e decat calea pe care paseste inorogul in drumul lui spre stele.
Cu coada lui matasoasa stinge soarele.
Rasuflarea lui cu miros de stele aprinde luna.
Acesta este inorogul alb.

deci
1. io numar acilea 4 coarne diferite, deci ori acesu inorog este cumparat la oferta cu 4 coarne interschimbabile, oferta aparuta ca urmare a evolutiei pe piata a telefoanelor nokia ori cornu lui e defapt 4...
2. As vrea sa ne mai zica Migu cum ie cu stelele muarte, sa vedem poate mai cumparam din piata de la tigani un corn rosu/alta culoare pentru stele rosii, etc
3. ce e ala fidesu?
4. daca o stea este si muarte si mica si albastra cu ce corn o atinge?
5. nu si-a ars cuada?
6. cum miros stelele? mai bine sau mai rau ca orbitu?
7. probabil stie ca calea lactee e de fapt o adunatura de stele....da a bagat si iea licenta poetica...
de inorogu albastru nu va zic nimic, cas rau...Tuate astea le gasiti pe subectu de inalta tinuta artistica, viitor cajtigator al premiilor Oscar pentru pace "Proza proprie" (sau variatiune)

Sunt si io de acord cu bufnitza....merita sa fie tradusa in tuate limbile martiene.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde MiG29 » Joi Mar 04, 2004 10:21 pm

Animale,tecstu ie asa de sensibil ca can il citeam a inceput sa se scartzaie scaunu cu(sub)mine.Stele albastre cre ca nu iegzista,da mai shtii ce inventeaza ajtia:)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde gaga » Joi Mar 04, 2004 11:40 pm

Inainte il apreciam fara sa stiu de ce, insa cand am aflat ca e tot Pesti, am ramas "atinsa". M. Eliade a devenit modelul meu in literatura si in viata.

atzi ratat cugetarea zilei dudes :)
va datz seama daca afla ca Manson sau contesa Bathory era "Peshti" ce s-ar fi ales din viatza fetei?
Va datz seama ce de cacao era bietul Eliade daca ar fi fost "Geaman" sau duamne fereshte "Fecioara"! Cine ar mai fi marcat asa o cititoare inveterata cu atata capacitate analitica. Am auzit ca Banderas e Peshte, puate d'aia se vor atatea gagici a fi marcate de el, pt tanara crisila o sa-i dau un mail sa-l rog sa scrie un roman autobiografic asteptand cu nerabdare un nou post pe subiectul "o carte care m-a marcat"
gaga

Mesajde eyewitness » Lun Mar 08, 2004 9:40 am

dupa lectura jurnalului entomofilesc anumite chestii nu imi sunt clare. deci entomofilu cujeta vineri nuaptea cand o baga pe ninsuare:

Copacii sunt morti si desfrunziti, strazile sunt si asta seara goale. Doar un caine jigarit cauta cu disperare un loc de dormit pt aceasta geroasa noapte.

p-orma zice asa
Am ales si in aceste zile sa raman in camarutza mea

deci cat a nins si fu frig iel a stat cumintel in camaruta sa ,camaruta care
...ce duce lipsa de geamuri

si-atunci va intreb io cum pana mea vazu iel copacii desfrunziti,strazile guale si cainele care-si cauta adapost daca iel statu in camera unde n-are ferestre?

o alta dilema
cu cele 2 becuri de 100 W ce-mi lumineaza camera

mi-a placut totusi ca a punctat ezat cati wati avem pe fiecare bec pacat ca n-a zis si ce marca de becuri ,philips sau romlux pt ca io i-as fi dat in judecata pe aia
La mine in camera e o lumina artificiala, rece, ce abia reuseste sa-mi lumineze coala de hartie

e clar ca l-au pacalit aia la magazin ca i-au dat becuri de 25 de wati in loc de-o suta pt ca la doo sute de wati intr-o camaruta ie deja las vegas.

partea cu lojica o las deoparte ca dupa ce zici ca n-ai ferestre si ca ai doo becuri normal ca beneficiezi numa de lumina artificiala. oricum chestia cu lumina "rece" imi scapa nefiind prea tare la fizica

in rest, puate ma repet, totusi consider o arta sa scrii 20 de randuri si sa nu spui nimic.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde nocturna » Mar Mar 09, 2004 11:48 am

aiule, ierea neuane, da? shi cand stai prea mult inchis intr-o camera, fara ferestre shi deci fara aerisiri, incepi sa-tz imaginezi tot felu' de lucruri. maine, poimaine o sa ne impartasheasca din experientzele lui ca shi copac desfrunzit de frunze.

pentru domnu ovidiu bufnila am gasit o analiza a scrierilor sale unde ne ashteptam mai putzin, sh-anume pe net, se pare ca ovi este un personaj de notorietate in spatziul virtual. domnu' care semneaza analiza ne intereseaza prea putzin, analiza in sine fiind importanta shi de asemenea shi prietenul costel.

deci lecturatz: http://costel.bbabos.com/REST/Oglinda/Mai-vorbim-OB.htm
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde eyewitness » Mar Mar 09, 2004 1:34 pm

ierea becuri ,becuri nocturno, pe pariu, citeste si matale manuscrisu buchie cu buchie si-o sa ai o revelatie revelatuare.

pe mine ma frapeaza mai mult ignorarea totala a numerelor mitologice respectiv 3 , 7 si chiar 9 (cu tuate ca spre sfarsit il foloseste pe 9 in treacat "Ceasul e trecut de 9") in detrimentu lui 2 (doo becuri) si o suta (100 w) dubluveu fiind plasat magistral de autor pentru a accentua suspansul.
punctu culminant e atins in momentu in care dupa ravajiile naturii "furtuni, inundatii, vanturi demonice, calduri insuportabile, geruri patrunzatoare" vine acea liniste si siguranta oferita de un refugiu folosit in asemenea situatii de criza "Am ales si in aceste zile sa raman in camarutza mea" iluminatu artificial fiind descris de aceasta data cu o acuratete iesita din comun doo becuri a 100 w fiecare, nici mai mult nici mai putin,autorul de aceasta data nu mai bajbaie prin oceanu metaforelor ci este clar,direct si concis. totusi se pare ca fuga din fata orgiilor naturii ,la "umbra" becurilor de-o suta , protejat de cei patru pereti nu-l multumeste si intr-un moment in care mazgaliturile pe cuala de hartie isi pierd din sens autorul are o izbucnire ,un sentiment de revolta il cuprinde ,puate si datorita orei fatidice 9, si atunci cu riscu de a fi luat de ape, spulberat de vant si inghetat de ger , isi baga organu exclamand "trebuie sa ies.....sa evadez" ...sublim
eyewitness

Mesajde gabuba » Mar Mar 09, 2004 10:38 pm

nocturno, e mortala analiza respectivului. domnu' bufna, luati in calcul :D

am decis sa trec pe sub lupa opera unui tanar care un tare, chiar prea tare, infocat fan al hip hopului... (frumoasa imbarligatura de cuvinte :D)

ma nu ma intereseaza de el ca persoana..mi se rupe. dar m-am cacat pe mine de ras cand am ascultat

ti se rupe? de tot? deci dupa ce ti s-a rupt te-ai si cacat pe tine? aw!

.....deci e funny.

e funny sa ti se rupa si sa te caci pe tine? ai un umor cam ciudat.

a facut kestia aia ptr amuzament,

aha, deci ai spus totul doar ca sa ne amuzi pe noi...mai zgub'chilitic cop'chil mai esti, zau asa! ne-ai si pacalit!

cine nu sa amuzat...sa fie sanatos

se pare ca avem parte de o lume in totalitate sanatoasa.

maturizati-va in pula mea....

da, nu avem simtul umorului atat de dezvoltat...

si daca a supto bravo lui, [...] tu nu o sugeai ba sa ajungi si undeva daca se putea?

si acum o informatie pentru marile mese de oameni: nu toti este poponaristi. care este.

p.s. rog mozii sa imi ierte acest mesaj, si sa imi admita cate unul la o lunga perioada, caci uneori nu ma pot abtine. scuze daca am deranjat pe cineva, sper sa ma intelegeti. :D
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gabuba » Mie Mar 10, 2004 4:24 pm

lols, in mesajul de mai sus am uitat verbul "care e un tare....". lol.

asa, sa ne uitam putin peste
sa moara mortii ei ...

nelamurirea mea: unde se duc ei dupa ce or sa moara?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde neatza » Mar Mar 16, 2004 11:02 am

Oribilul Mosh scrie:Trenurile mi se par ceva suprem.

La o prima vedere, afirmatzia de mai sus puate parea unui ochi neavizat shi incepator in ale cunuashterii valentzelor apsolutului, o dobitocenie cat ruata carului. Ei bine, daca acel oichi ar gandi in acest fel josnic, sar inshela de bunaseama. Deci nui adevarat, asta vroiam sa zic.
Sa facem, pentru acest oichi, o mica incursiune in pseudoshtiintza mai mult sau mai putzin exacta a conparatziei.
1) Deci se obicinuieshte in popor sa se utilizeze termenu de „supremâ€Â
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde gaga » Mie Mar 17, 2004 10:29 am

M-am plimbat pe Calea Victoriei azi si am contemplat cladirile vechi ce parca poarta parfumul vremurilor de mult timp apuse.

in special sediul nou al BRD-ului le poarta cu fala.

vitrali ce gatesc geamurile unor case

acum, desigur, putem sa ne imaginam ca era vorba despre vitralii, nejte decoratziuni foarte dificil de realizat pe timpuri, acum existand si in forma surogata autocolanta.
dar confuzia e spulberata, la o recitire vedem ca ei, nejte vitrali, gatesc nejte geamuri ale unor case, entomofilu' tzinand strict secreta reteta.

fac o cerere pe aceasta cale sa ni se spuna cum gateshte vitralu giamu, prin ce metoda termica si mai ales ce condimente foloseshte. va multzumesc.

parca toate astea nu isi mai gasesc locul in Bucurestiul de azi.

ahap, asha a zis si unu, ceaushescu.

[quote]si parca, incet incet incep “sa vadâ€Â
gaga

Mesajde neatza » Mie Mar 24, 2004 10:57 am

lupisor scrie:a "haiduc" was a person who hid in the forrest, stole the money from the rich people passing by and then gave it to the poor. (like Robin Hood)

Similar (but not exactly the same) words in English= knight, italian=cavaliere, spanish=caballero, French= chevalier

Dragostea din tei

Ti chiamo, per dirti, quello che sento adesso,
Pronto, amore mio, sono io, la felicití .
Pronto, pronto, sono sempre io, Picasso,
Ti ho mandato un beep, e sono valoroso,
Ma sappi che non ti chiedo niente.

X5
Ma-ia-hii
Ma-ia-huu
Ma-ia-hoo
Ma-ia-haa

X2
[Refrain]
Tu veux partir mais tu ne peux pas, tu ne peux pas m'emmener,
Tu ne peux pas, tu ne peux pas m'emmener,
Tu ne peux pas, tu ne peux pas, tu ne peux pas m'emmener.
Ton visage et l'amour sous le tilleul,
Me rappellent tes yeux.

I'm calling, to tell you, what I feel right now,
Hello, my love, it's me, happiness,
Hello, hello, it's still me, Picasso,
I sent you a beep, and I'm valiant,
But know that I'm not asking you anything.

Quieres irte más no me, non me llevas
No me, no me llevas, no me, no me llevas.
Tu cara y el amor del tilo,
Me recuerdan de tus ojos.

Halo! Ih bin ain adefarath haiduc. Main fatar uaz ain haiduc, main grosfatar uaz olso ain haiduc und zaine fatar bifor him und zo vaitar und zo vaitar. Bat ai uana meic a fiu adaogiri parsca il ne pa vre chil teic da manii from da rici an gheiv them tu da poor, parchil tuc da manii from da midal clas, end chip samting pur la sua persona, end da rest ghiv bac tu da midal clas.
Alora, se ca jio vio dir, se ca main fater uaz niht ein local haiduc, aber hi uaz ain internatzionale haiduc end hi tuc mi evriuer uit him porche io poso aprener chelca shoz de son métier.
Se pur sa ca jio nam avut la shansa de parler fiur mehr zeit eine limb und main fatar sa gandit det ai beter spic Esperanto abar ich var zo dumpelkopf de tai chenot lern eniting.
Maine roots zind rumenishe, aber main tulpina iz cosmopolitanian, sou ai tinc det lei poso farshtehe mih e non striga mie nome com bruto stronzo or uatervar.
A fiu deiz ago, ich var in aine kneipe pur boar chelca shoz und ai hir a rumenien song pleid bai nejte baietz ozon, abar ih nam capisco rien.
After dat, ai luc evriuer on di internet, abar nam faind nimica. Laltra giorno ai discavar dis forum und ih var zer bucuros tu faind det if ai put tughedar die vorte det ai fershteh, ai chen anderstend se shanson dan son ansamble.
Uit da lyrics in mai pochet ai go aghen cueste sera in respectiv kneipe uer aim gona drink bocu und ai uana meic mai self laic iu sei in rumensihe “muciâ€Â
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde gaga » Mie Mar 24, 2004 12:50 pm

initzial trimis de nu pot pt ca sa scriu numele
Stuart Little este un film SF. Soricelul ala din film chiar a fost dresat sa faca ce face acolo. Este un soarice foarte inteligent.

cititorii acestei scurte prezentari care nu au vazut filmul isi vor imagina probabil un soaric ca fiind un animal de domeniul fictiunii, acest cuvant neexistand in dictionarul explicativ al limbii romane.

cei ce au vazut filmul si stiu ca este vorba de un soarece si, deasemenea stiu ca SF inseamna Science Fiction (s-a mai discutat, nu divagam), isi vor pune intrebarea ... de unde pana unde?!

iar cei ce au habar de grafica computerizata, realizeaza ca pe zi ce trece incep sa detina puteri supranaturale, daca reusesc sa convinga ca un shuarec poate vorbi articulat.
si sper ca filmul "Catei si pisici" sa nu aiba un impact fabulos asupra fiintelor cu viziuni restranse, tehnica de acolo folosind un mixaj computer/realitate mult mai avansat.
gaga

Mesajde gaga » Mie Apr 07, 2004 4:47 pm

un nou user isi face aparitia pe rock romanesc, purtand cu dansul gramatica generatiei gabuba (no offence)

mah...rockeri sunt in primul rand oameni (mama ce lucru inteligent am scos...whatever)
revenind ei nu sunt discriminati (desi lumea se uita mai ciudat uneori...too much black)

nici nu stiu de unde sa incep si sunt numai doua paragrafe in care ni se explica cum e cu "rockeri", categorie dezarticulata probabil.

initial am crezut ca userul vrea sa spuna ca nu sunt discriminanti acesti rockeri, ei intre ei, dar nu, pe ei nu ii discrimineaza nimeni din jur.

si atunci ramane intrebarea: nerevenind ei vor fi discriminati? intrebare existentiala pentru mine din acest moment.
gaga

Mesajde aphextwinz » Mie Apr 07, 2004 5:42 pm

De la Tanase:
Vocile din jurul lui Bodo de la Proconsul l-au intrebat dac-i place si a zis ca TANASE are voce.
Daca Bodo zice ca orice zboara se mananca asha o fi :)

faptul ca musiu Tanase are voce va poate confirma VALI.
Vali fiind un reper in critica muzicala contemporana

Gusturile nu se discuta, dar cand Neatza mi-o face dovada calitatilor sale vocale ieshite din comun, voi aprecia critica lui.
Presupun ca Iosif Sava avea calitatzi vocale ieshite din comun? :rolleyes:

Shi de la muierea sa:
dar esti plin de greseli de percepere
Gusturile de discuta, madam. Faci o facultate degeaba :p

poate iti lipseste ceva...poate o maladie
Asha-s doctorii ashtia. Te imbolnavesc ca sa le dai bani :D

dar iti promit ca atunci cand termin facultatea te tratez eu
Pai cum sa-l tratezi daca ii lipseshte maladia? :con: Sau i-o dai tu ca sa i-o iei dupa aia? :D

nu iti discut gusturile dar probleme cu vederea ai sigur...eu iti recomand sa te uiti mai atent la televizor
Sfatul specialistului pentru doi ochi sanatoshi - sa ma fereasca Al' de sus de astfel de specimene :)
aphextwinz
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Apr 21, 2004 3:22 pm

cica o gajica secsi a zis:

suntem in total de 3 ani

deci nu in bukale, nu in hunedoara, in total, da?

..wowwww..totusi sunt 3 ani...

... wowwwwww (cum se citeste asta?) o viatza de om, ce pana vulpii

nu stiai cum s-o faci pe deplin fericita si nu ma refer acum la bani, haine sau alte alea

o simpla deductie ne face sa intelegem ca, in afara de bani, hainele si alte alea sunt reteta fericirii.

si atunci cand ea vroia ceva tu o tratai superficial

la superficiu

ai sa vezi ca cu timpul o vei uita si toate vor intra la normal.

CACU timpu toate-au sa se schimbe ....
si toate or sa intre LA normal. care este ....

ma refer la acel ondulat mai mult cretz

pentru cine cunoaste, o buna definitzie de rebus cu dezlegare in ... "poponetz"

Aaaaaaaaa in caz ca vorbiti de ex boifrendu meu sa stiti ca nu era chiar asa...umm cam ciocolatiu el da mergea si mergeaaaaaaa bineeeeeeeee hahahahaha........era un borat misthooo..lol..ya know what I mean....

siiigur ca daaaa, da' l-am vandut pe 30 de argintzi

au raspuns excelent hahaha

urmat de ...

Hahahahahahahahahaha Hahahahahahahahahaha Hahahahahahahahahaha Hahahahahahahahahaha Hahahahahahahahahaha Hahahahahahahahahaha

adica limba pe care vorbesc persoanele practicante de cea mai veche meserie din lume, care isi fac reclama (gratuita fraierilor) pe fanclub, este hahaita. noua.

Marihuana am inteles ca nu da dependenta si umm

atzi intzeles? asa ca putetzi fuma mariHuana fara a avea frica de umm

poate sa-ti efecteze informatiile creierului

iata de ce exista biroul de informatzii, pt fumatorii de mariHuana (breh, trecand peste mustatza, colaci, prosti ... aaaa ... maritish si celulita se mai si drogheaza? duamne, duamne, unde o sa ajunga fc asta ...)

am zis ca o sa-mi cumpar si eu iarba haha

no comments, iarba haha e cea mai buna, am auzit si io ...

aveam in cap acum o sapt cand m-am intors de la club da n-aveam doobie asa ca am lasat-o moarta

cititorul neavizat poate credea ca ceea ce personajul avea in cap este o "sapt" (Symmetry-Adapted Perturbation Theory) si nu avea dubii asa ca a omorat-o. in realitate, la reintoarcerea de la meandrele trotuarului, vrand sa se drogheze, nu a pututu din lipsa de aparatura in dotare (stiu, mare ti-e gradina....)

Britney nu e lesbiana si gata...ce prostie...poate e bi dar lesbi lesbi..no wayyyyy

din ciclul, nu lovitz poporu' cu televizoru' (dedicatie pt neatza citatu' de mai sus, ca stiu ca nu-i plac lezbienele )

Jadore,

Incearca sa iti umfli si parul de la radacina

nu asculta jadore! ca daca nu umfli prunu' am auzit catz creshte mustatza

alternativa este sa-ti indrepti parul

uffffff, asa mai da ... si cand e parul ca toiagu' mai cere sfaturi ca ti se vor da (copy jesus)

Nu ma tund, aveti dreptate...o femeie cu parul lung si mai ales frumos, este o femeie atragatoare, sexy...

de unde se intzelege ca postatoarea poarta meshe

il aveam cam scurt hahaha si in fiecare zi masuram sa vad cat mi-a crescut

de unde se deduce ca "haha"-ul (de mai sus), creste zilnic.

A cam exagerat pushtiulica asta intr-adevar, daca nu-i place sa nu intre la o adik, cine-l fortzeaza....???...nimeni

ezapt, cui nu-i place poate sa nu afisheze, pe cine doare poa' sa se panseze (mie cel mai mult mi-a placut locul persoanei in sexytop dupa ce s-au scos voturile cu clone )

Va sarut

Duamne fereshte! Ma irit de la mustatza :j plus ca puate imi iau si un colac pe abdomen

gaddam' phenomenal, bi-atch! (adeeca in linbaj academic, shiznit)
p.s. vali daca stergi postu asta te blestem :D
gaga

Mesajde eyewitness » Vin Apr 30, 2004 8:31 am

din ciclul "descoperiri care au revolutionat lumea" azi va prezint:

thesoulline scrie:este o diferenta intre ce se stie si ce se face public...

si alta diferenta intre ce nu se stie si ce nu se face public. vorba lu nea jiji becali filosofu, daca ie ,ie , daca nu ie, nu ie.

asa iese si din ziarul cu trei dungi din atach., cam despre cum e cu stiinta din zilele de azi si fructele sale...

asta da argument bre, uite io am un ziar in doo dunji, si-n forma de coif sa nu-mi cada vinaromu pe cap, da nu zice nica de fructele stiintei de azi ca io-mi altoi stiinta cu un hibrid de tehnica si iesi o ...varaza

cea mai proasta afacere cu Luna este ca mai apare si o poza in care se vede cameraman-ul, pokenitza !

bah chestia asta nici nu jtiu de unde s-o iau ca s-o inteleg, fie ca daca iti investesti banii in luna ai sanse sa pierzi ca-i afacere proasta si daca zici tu ,ca puate ai citit p-undeva prin frun ziar in 3 dunji, trebe sa te credem ,fie din cauza pokenitei care ie cameramana si care s-a pozat pe luna nefiind fotogenica stricand astfel sesiunea foto. cum o fi ajuns pokenita din anglia sa filmeze pe luna numa ziarele pot stii.

iar de bun-simt au mai spus oamenii ca daca ar fi mers odata, mai mergeau de vreo doua ori, fiind o cifra mistica

incerc sa citesc printre randuri ca sa muara pic si poc (c.d.) daca nu iejti mai ermetic ca ion barbu. pai zici ca daca mersera o data (stiu ipotetic vorbind ca din ziare nu reiese chestia asta) ,ar mai fi trebuit sa mearga de doo ori ,macar din bun simt , ca uaminii aia sa spuna ca au 3 escapade la activ deci de aici si cifra mistica banuiesc. bah, sincer , puteam sa ma dau mistic de 3 ori peste cap ca la treaba asta nu m-as fi gandit niciodata.
si cum bine ziceai matale ca "este o diferenta intre ce se stie si ce se face public' sa le dau pe guarna alora de la nasa ca au zis ca apollo 12, 14,15,16 si 17 fura pe luna cand colo iele fura pe venus , adica cumuland cifra mistica 5.

iar steagul falfaia pe bune in filmul emotionant de atunci, ca mai avem si marturii directe adica...

bah la faza asta trebuia sa baji copirait nanuka ca ia fu prima care a descoperit fenomenu de falfaire la steag numa ca ea vazu falfaitu intr-un alt film ,nicidecum emotionant precum vazusi tu , ci intr-un show cu benny hill ...asta fiind o marturie indirecta adica

spor la treaba, deci.. si bine va vad...

ce spor bre dupa ce ne taiasi macaroana cu teoriile revolutionare atat de pertinente si argumentate ? crezi ca dupa ce dezbaturam aici ,ne strofocaram neuruanele concluzionand una si alta si dupa ce venisi matale sa ne darami tot sistemu de idei ne mai arde de trebi?
eyewitness

Mesajde gabuba » Vin Apr 30, 2004 1:45 pm

Permiteti-mi sa prezint ultima traznaie a forumului: Za Cars. Sau The Curse.

The Curse scrie:loool mai bine!

intr-adevar, decat nimic, mai bine loool.

vezi ca intru la 7:20 sunt in fata la 7:15 maine ok?

de aici putem trage concluzia ca autorul este posesorul clepsidrei timpului. Intra la 7:20 in scara, si iese la 7:15. A doua zi?

eu as zice ca
deja devii patetic

da?

aha.

vino vezi ca stau in panduri hai in seara asta ?!

din fraza rezulta ca ar avea un bordel in panduri. aici sa fie afiliata si gajica secsi din analiza danei? sa asteptam oare un raspuns? oh, da, iata-l:

bingo ....

teleeurobingo, pe romania 1 in fiecare zi de marti pana luni , intre orele 16:15 si 16:00. :D

in concluzie...

baaa da painea!

baaaa, cine a rapit-o pe nanuka? :D
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gaga » Mie Mai 12, 2004 9:15 am

si da impresia ca si cum eu as fi fost vreodata interesata de persoana lui.

aoleoleleoleleo

Cu coshuri care te fac sa iti vina rau

lui insushi saracu migu unde a ajuns! daca nu cere sfaturi de decoshare si infrumusetzare la aviuane :D

ochii mici si rai specific unui criminal

chioru naibii ... care este ... si-a ramas duar unu

De multe ori ti-ai atasat poze dar am fost finuta

bwahahahaha, mwahahahaha finutza mai ales in LIMBaj ...

asa e frumos sa nu jignesti omul

ce facea marmota?

sincer ma simti jignita cum unu ca tine face comentarii neincetate la adresa mea....sunt prea fina pt tine.....

sincer, o simtzi jicnita? puate mecanica fina :D

fuarte frumos postul, nu ma puteam opri citin opera acestei mari duamne intercontinentala de fel, apruape ca a luat-o la tzatzism pe cristina rock deci TOT INAINTE :)
gaga

Mesajde paiacec » Joi Iun 03, 2004 12:14 pm

zuza scrie: -yoga este o stare de spirit

Deci daca am stare de spirit am shi yoga d-asta sau cum ii zice = deci n-am
-are mai multe ramuri fiecare cu nivel diferit de "dificultate". initial trebuie sa incepi cu simple exercitii fizice la care se adauga si cele de respiratie. Dupa care incepi incet incet cu concentrarea.

Adica e un fel de copac necuratzat,da care daca te urci in el,s-ar putea sa fie "dificil"ca mai are crengi uscate shi potzi sa faci buf de la inaltzime.Dupa ce ai terminat cu copacu,iei o culegere de fizica shi incepi sa faci exercitzii(creca e foarte relaxant) shi mai respiri din cand in cand.Abia dupa ce ai terminat exercitziile te concentrezi ... asupra cui nu se shtie...
-yoga este pentru purificarea trupului si a mintii{/QUOTE]
Io shtiam ca pentru purificare se foloseshte in general alcool!Deh,se mai schimba vremurile shi nu le potzi shti pe toate!
-se tine neaparat un regim alimentar

n-ai voie sa mananci sarat,deci tre sa fii bolnav de ceva anume sa potzi sa faci yoga
-yoga mai reprezinta si ordine si disciplina

yoga = politzia,jandarmeria,SRI,gardieni publici
-pe langa faptul ca este o stare de spirit mai e si o religie si yoghinii o practica deoarece doresc sa nu mai treaca prin procesul de reincarnare ca sa ajunga cat mai repede la starea de Nirvana, adica sa se topeasca in univers.

deci,aia de se chinuie sa stea nemishcatzi ore-n shir,se pregatesc pentru interviuri in vederea aderarii la trupa Nirvana,ca au auzit ei ca a ramas un loc liber...
-pe langa regimul strict mai trebuie sa faci si fapte bune

nashpa moment!e ca shi cum ai fi in inchisoare shi ai da bani la cershetorii de gardieni
Si deocamdata cam atat ca restul nu imi mai aduc aminte.

Nu se poate doar atat,tre sa-tzi mai aduci tu aminte de ceva:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde piskeshu » Vin Iun 04, 2004 9:23 am

salutam reintoarcerea vedetelor literate ale fanclubului cu o pseudoanaliza
la ultimele posturi ale autoarei care incepe sa imi marcheze puerila existenta.

inceputul este fascinant, aratand curajul autoarei de a critica stapanirea
prin apelativul:

Moshpoolica,

dupa care ne aduce in imagine (foarte plastic descris) un film de cosmar
care depaseste pana si resturile umane de la tragedia mihailesti:

Cea mai ciudata faza recenta pe care-am vazut-o, a fost in State cand
unu (probabil drogat) zgaltzaia din toata puterea lui un ghivechi imens de palmier.

numai un cititor cu imaginatie bogata poate sa vada cu ochii mintii asa o
ciudatenie!

din pacate, cariera de romanciera este vadit umbrita de nesperatele
fraze tipice de nuvelista cu care ne imbogateste vocabularul.

muahh esti o dragutzaaaaaaaaaaaaaa...

Hahahahahahahahahaha Hahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hahahaaaaaaaaaaaaaaa

asa ca am sa inchei cu doua citate, pe care, sper, le vom pastra ca pe
un motto al activitatii noastre de cititori, pe aceasta cale multumind
micilor genii care ne onoreaza cu prezenta pentru timpul acordat:

No comment ...

Mare ti-e gradina Doamne

Vade retro fanclub !
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde gaga » Mie Iun 09, 2004 9:56 am

s-ar putea spune ca fac parte din categoria tampitzi in negru si cu tzinte

nooooooooo, tampitzi? duamne fereshte!

nu ma imbrac asa din cauza muz pe care o asc

in traducere ar fi cel mai probabil ca nu se imbraca asa din cauza muzei pe care o ascetizeaza ...

asat cu rocku un mod de viatza e o prejudecata stupida

normal, asat mai bine ascetizam muza, de ce sa ne imbracam ca tampitzii aia care canta muzica pe care o ascultam...

ia apare si la aia cu rocku dar si la cei din juru sau

stiu ca domnu necko ti-ar da patru la gramatica, asa ca mai bine iti dau eu un doi in schimb (sau trebuia sa spun instead, ca e trandy?)

e patetic sa fii oprit pe strada daka ascultai rock la casti si sa tzi se zica satana

e adevarat, eu daca te-as opri te-as impusca direct, sau poate as incerca un ptiu, piei satana ca ne faci de ras!

e sunt patetici si astia care se cred speciali ca asculta rock

da mah presetupa, cu tine in cap de lista.

sau cei care asc 3 trupe rock (gen limbi in park etc shituri deastea) si pe urma o fac pe satanisti

nu ca aia care asculta gothice dure si care chiar sunt satanishti, najpa aia care asculta shituri si fac pe satanisti (ce fac pe satanisti? cacapipi?)

cunosc un specimen de asta acere cica face spiritism la scoala

la scoala de retarzi de unde vii matale, de una maxim doua clase orice este posibil.

si cand iam surprins pe un caiet niste inimioare(de fata se dadea super suparata pe viatza) mia replicat:''io nus ca tine numi plac mortzii''.......

bwahahahahahaha ~p de mare caracter. probabil ca iam e de la iamsul baicsului.
gaga

Mesajde DeathBride » Mie Iun 09, 2004 8:33 pm

danone scrie:nooooooooo, tampitzi? duamne fereshte!

in traducere ar fi cel mai probabil ca nu se imbraca asa din cauza muzei pe care o ascetizeaza ...

normal, asat mai bine ascetizam muza, de ce sa ne imbracam ca tampitzii aia care canta muzica pe care o ascultam...

stiu ca domnu necko ti-ar da patru la gramatica, asa ca mai bine iti dau eu un doi in schimb (sau trebuia sa spun instead, ca e trandy?)

e adevarat, eu daca te-as opri te-as impusca direct, sau poate as incerca un ptiu, piei satana ca ne faci de ras!

da mah presetupa, cu tine in cap de lista.

nu ca aia care asculta gothice dure si care chiar sunt satanishti, najpa aia care asculta shituri si fac pe satanisti (ce fac pe satanisti? cacapipi?)

la scoala de retarzi de unde vii matale, de una maxim doua clase orice este posibil.

bwahahahahahaha ~p de mare caracter. probabil ca iam e de la iamsul baicsului.

1.am greselile astea pt ca am varsat apa pe tastatura si ca sa mearga trebe sa apas tare so crezi ca stau sa ma uit la toate greselile
2-nu intzeleg care e problema daca fac prescurtari
3-so ..restu e doar parerea mea si ma doare in ..cot ca sa nu ma exprim altfel..daca ma crezi hilar de ratata.......so mai stiu eu ce tlendy flendy
Eu sunt copilul rebel din tine
Sunt nebunul care stie ce-i bine
Pentru tine, pentru mine, mai ales pentru tine .
DeathBride
Junior Member

Mesajde shinee » Mar Iun 15, 2004 10:06 am

O noua creatie de exceptie din categoria: “ma cheama boc si deci fac pocâ€Â
e dimineata in alta viata?
shinee
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Iun 23, 2004 3:38 pm

cuacavete iar are ionuz, de-si zice proxtu care iote ce zice iel ...

io am fost doar 7 zile in vizita prin Londra , deci pot sa spun doar cateva impresii, nu mai mult

care chestie ne bucura, daca statea dooar doo, macsim o zi, nu avea, probabil nici o inpresie ...

primul lucru care mi'a sarit in oki o fost fetele nashpa,

care mi-a facut tare mila de ochii inculpatului, daca avea ochelari nu mai patzea nimica. parerea mea.

in pkus mi s'o parut cam vulgare fetele,

curios ar fi cum is fetele in londra, acum ca shtim cum sunt in pkus.

baietzoase, beau cot la cot cu baietzii, etc

najpa gajici. etc ce-o insemna ca mai fac nasualele?

barbatzii mai sunt cum sunt, genul englez, mai ingrijitzi, mai mishto.

ashteptam 7 zile in frantza si spania sa aflam si celelalte jenuri.

m'au impresionat pozitiv strazile, stradutzele, cladirile vechi dar ff bine intretzinute, curatzenia din orash shi asfaltul de calitate

cum e romanu' se impresioneaza la lacrimi cand vede un asfalt fara gropi, o cladire spalata, ce daca anglia are muzee? asfaltu ie de vizitat!

chiar shi mashinile de politzie e BMW, deci oamenii se respecta :P

politzaii ie uameni? care este?

mi'au placut la nebunie mufele (muffins) lor

ce pacat ca nu a ajuns pe strada aia sa admire si fuffins (fufele lor, ofcors)

englejii sunt politicoshi, da' cam distantzi shi banuitori fatza de necunoscutzi.

care io credeam egzact viciversa, ca cum vede un om pe care nul cunuaste il ia la iei in casele ienglezeshti spalate, daca nu ie sigur ca ie necunoscut il si intreaba "are you a stranger?" (cu accent d'ala ienglez) si daca tu te uitzi ca bou' zice "come home with me" si asa ajung unele fete sa aiba noroc in anglia. (edit, plm ca mia zis uarecine, nare legatura cu fun personaj, merluc vorbind)

cu o amica si mancam mufe cu lapte, si s'o ashezat o batranica simpatica langa noi. i'am oferit o mufa da' ea s'o uitat mirata la noi, ne'o refuzat si s'o mutat pe alta banca deh...

care daca omu i-ar fi oferit ceva de mancare femeia puate se uita cu altz ochi, asa ia dat omu mufa si ia zis "ia o mufa" dupe care femeia daca a repetat de nush cate ori "what is this" si aia doi "mufa" si femeia la varsta iei sia dat seama ca-s tralala si so fi speriat!

(apropos, am auzit ca cica le scot din circulatzie, ca e poluante! e adevarat ? )

da si io am auzit ca face unele mai mijtou din trabante reconditionate.

in final, impresia cu care am ramas e ca viatza lor e cam monotona, teleghidata. la amiaza ii vezi pe toti iesind in pauza de masa la Starbucks & Co., seara ies cu colegii de job la o bere si noaptea ies eventual prin SOHO, la diverse filme, teatre, restaurante, etc...

daca ar avea asa o viatza palpitanta unii romanashi ...

e mishto Londra, da' sa o vizitezi 1-2 saptamani, sa traiesc in ea n'ash putea

io ash sugera omului sa traiasca pe ia sau cu ia sa vaza de puate.
gaga

Mesajde eyewitness » Vin Iun 25, 2004 10:14 am

Daca ar fi sa aleg dintre aceasti doi mari poeti simbolisti, cu
siguranta l-as alege pe George Bacovia.

probabil ca era mai inalt de stat alesu. bine ca a venit 1957 si s-a
stins domnu Vasiliu (zis si Bacovia), ca daca vedea cine-l admira se
sinucidea.

Poeziile sale sunt de un sentiment profund, marturisindu-shi starile
sufletesti cu toata sinceritatea sa, fara a folosi nici cele mai mici
impodobiri pt. a le indulci. Din pacate din cate mi-aduc aminte,
volumul sau de poezii "Plumb", nu a avut o mare atractie la lume pe
vremea aceea, motivul fiind cel de-al doilea razboi modial,

in biografia scrisa de sotia sa, prof agatha cristescu, scrie ca a fost
toata viata hartzuit de boala, acest lucru reflectandu-se in versurile
sale, ce plm era de indulcit?
Plumb a aparut in 1914, si a fost premiat in 1923, scrie si pe gugle,
al doilea razboi mondial? La ce scoala de retarzi ai invatat?

estetica uratului daca nu ma inshel (la fel ca si la Tudor
Arghezi).

ca multe altele (sturionu, voiceu'), teoria a fost dezvloltata si
inventata muuuuuuult inainte de volumul arghezian. da' tu chiar nu stii
nimic banuiesc (ai auzit de rosenkrantz? ia da pe google ca nici nu ai
sa auzi, i-a facut danone o recenzie cu multa vreme in urma, volumului
sau "estetica uratului")

L-am invatat foarte bine pe Bacovia, mi-a placut...

Invatat? Spicuit poate, la cate ai retinut e clar de ce ai trecut
clasa, dupa cum spuneam:

..am luat 10 la oral .

ma simt extrem de mandra

si io daca ash fi in locul tau, da la botanica cat ai avut?
eyewitness

Mesajde eyewitness » Mie Iul 14, 2004 9:30 am

O opera de arta s-a nascut intr-o zi ploioasa. Ea trebuie analizata deoarece ridica la fel de multe semne de intrebare ca finalul poeziei floare albastra ...

am reusit azi...

cu stanga sau cu dreapta?

racesc?

si nu vom sti vreodata daca personajul e bolnav sau sufla-n ciorba ?

sau vreau schimbare?

iar nu vom sti de vrea sa aiba actiune-n viata sau duar i s-a udat pampersu'

iar ploua... asteptam sa stea ploaia

~p nu manebuni, nea nicu? ~p

"inspira! respira! inspira! acum stai! respira!"

respiram usurati ca nu i se spunea artistului "acum stai! acum stai! acum stai! acum stai!"

incerc sa lovesc, dar imi iese mai rar din prima.

anofelul respira usurat ?

o sa ajung in bucuresti.

bucuresti romania?????????

cad. alunec mai intai, dar ma trezesc.

din pacate? Din fericire?

copiii injura mancand seminte. eu nu eram asa.

"azi o vedem si nu e ?"

viata e o vita

artistul s-a inspirat in aceasta propozitie din elogiile aduse de clasa muncitoare celebrului patruclase, acest lucru fiind singurul lucru care este analizat 100% pertinent pe baza dovezilor.

iar in loc de albastru era verde.

de unde si expresia baieshiana "la iarba albastra"

nu ma pot auzi muzica!

in care autorul personifica un substantiv comun cu care se cearta ca la usa cortului. Vai ce muzica rea! ~p

lipsit de stil inaintez in balta.

corrrrrrect

hyperion sau zozo?

ca nonstil ? ugabagabunga sau ia banana cand se-aprinde becul roshu.
eyewitness

Mesajde eyewitness » Mar Iul 20, 2004 8:24 am

Din ciclul "poiezia salveaza romania" azi va prezentam episodul I din
telenovelas "M-ar durea daca ar avea ce"

abia astept sa apara si pe canalele de plata

ceatza lasata de autor, dar il dam ? in plata Domnului.

Mell Gibson cu toate ca este de origine irlandeza a dat un caracter
antisemit in filmul Pession of the Christ.

inspirat din istoria lumii, autorul ne introduce subtil in israelismul
irlandez, aducandu-ne aminte de motto-ul sau: nu-I frumoasa da- i batrana,
sau ce are lula cu prefectura?

nestiind, ca marunt cititor ce inseamna "pession", dupa un scurt search pe
google. Am dat peste asta:
http://www.daily-naked-celeb-movies.com/Gabriella_Pession.html

si atunci am inteles? dat fiind pasiunea autorului pentru sensibilitate. Si
eu care credeam ca e vorba de jesus .

a aratat realitatea cruda, dand ca rezultat o palma foarte grea
evreilor.

pe care i-a durut ~p

Steven Spielberg, evreu suta la suta, si-a luat razbunarea la
randul lui, aratand cat de "inocenti" sunt occidentalii, mai ales
americanii....

nooooooooo ? spielberg evreu suta la suta???? Care credeam ca numai mama si
tata lui o fo evrei ~p
si care s-a razbunat taman pe americani .
Incadram la ciclul "nu am nici trei clase da' o iau la oase" ~p

nu vorbesc de frumusete neaparat, cat vorbesc de faptul ca pun
accent pe lookul lor, de la machiaj pana la vestimentatie, un lucru de
admirat

care lookul e o chestie menita sa uratzeasca, dupa cum bine v-ati dat seama
~p

mai ales cand vei iesi in Centru

Centru = substantiv comun :D

toate numai una si una...

Batoze nu fi rau ca nu sunt multe, facand comparatie cu Statele
Unite....that's suxxxxxxxx

except ?? ~p~p