cica o gajica secsi a zis:
suntem in total de 3 ani
deci nu in bukale, nu in hunedoara, in total, da?
..wowwww..totusi sunt 3 ani...
... wowwwwww (cum se citeste asta?) o viatza de om, ce pana vulpii
nu stiai cum s-o faci pe deplin fericita si nu ma refer acum la bani, haine sau alte alea
o simpla deductie ne face sa intelegem ca, in afara de bani, hainele si alte alea sunt reteta fericirii.
si atunci cand ea vroia ceva tu o tratai superficial
la superficiu
ai sa vezi ca cu timpul o vei uita si toate vor intra la normal.
CACU timpu toate-au sa se schimbe ....
si toate or sa intre LA normal. care este ....
ma refer la acel ondulat mai mult cretz
pentru cine cunoaste, o buna definitzie de rebus cu dezlegare in ... "poponetz"
Aaaaaaaaa in caz ca vorbiti de ex boifrendu meu sa stiti ca nu era chiar asa...umm cam ciocolatiu el da mergea si mergeaaaaaaa bineeeeeeeee hahahahaha........era un borat misthooo..lol..ya know what I mean....
siiigur ca daaaa, da' l-am vandut pe 30 de argintzi
au raspuns excelent hahaha
urmat de ...
Hahahahahahahahahaha Hahahahahahahahahaha Hahahahahahahahahaha Hahahahahahahahahaha Hahahahahahahahahaha Hahahahahahahahahaha
adica limba pe care vorbesc persoanele practicante de cea mai veche meserie din lume, care isi fac reclama (gratuita fraierilor) pe fanclub, este hahaita. noua.
Marihuana am inteles ca nu da dependenta si umm
atzi intzeles? asa ca putetzi fuma mariHuana fara a avea frica de umm
poate sa-ti efecteze informatiile creierului
iata de ce exista biroul de informatzii, pt fumatorii de mariHuana (breh, trecand peste mustatza, colaci, prosti ... aaaa ... maritish si celulita se mai si drogheaza? duamne, duamne, unde o sa ajunga fc asta ...)
am zis ca o sa-mi cumpar si eu iarba haha
no comments, iarba haha e cea mai buna, am auzit si io ...
aveam in cap acum o sapt cand m-am intors de la club da n-aveam doobie asa ca am lasat-o moarta
cititorul neavizat poate credea ca ceea ce personajul avea in cap este o "sapt" (Symmetry-Adapted Perturbation Theory) si nu avea dubii asa ca a omorat-o. in realitate, la reintoarcerea de la meandrele trotuarului, vrand sa se drogheze, nu a pututu din lipsa de aparatura in dotare (stiu, mare ti-e gradina....)
Britney nu e lesbiana si gata...ce prostie...poate e bi dar lesbi lesbi..no wayyyyy
din ciclul, nu lovitz poporu' cu televizoru' (dedicatie pt neatza citatu' de mai sus, ca stiu ca nu-i plac lezbienele )
Jadore,
Incearca sa iti umfli si parul de la radacina
nu asculta jadore! ca daca nu umfli prunu' am auzit catz creshte mustatza
alternativa este sa-ti indrepti parul
uffffff, asa mai da ... si cand e parul ca toiagu' mai cere sfaturi ca ti se vor da (copy jesus)
Nu ma tund, aveti dreptate...o femeie cu parul lung si mai ales frumos, este o femeie atragatoare, sexy...
de unde se intzelege ca postatoarea poarta meshe
il aveam cam scurt hahaha si in fiecare zi masuram sa vad cat mi-a crescut
de unde se deduce ca "haha"-ul (de mai sus), creste zilnic.
A cam exagerat pushtiulica asta intr-adevar, daca nu-i place sa nu intre la o adik, cine-l fortzeaza....???...nimeni
ezapt, cui nu-i place poate sa nu afisheze, pe cine doare poa' sa se panseze (mie cel mai mult mi-a placut locul persoanei in sexytop dupa ce s-au scos voturile cu clone )
Va sarut
Duamne fereshte! Ma irit de la mustatza :j plus ca puate imi iau si un colac pe abdomen
gaddam' phenomenal, bi-atch! (adeeca in linbaj academic, shiznit)
p.s. vali daca stergi postu asta te blestem