de neatza » Mar Mai 04, 2004 9:25 am
bre uateva, uite care ie parerea mea: tu nu ai ascultat decat un album, maxim doo, de la ministry shi deja te consideri un cunoscator in ale industrialului. ca dovada ca am dreptate sat faptu ca ai tzinut mortzish ca dupe ce ai pomenit numele ministry ai zis ceva despre sa nu polemizam pe industrial ca shi cum totz cretinii crede ca aia ie industrial, da shtii tu mai bine cum sta treaba, da iesht prea plictist sa te incurci cu asemenea nimicuri.
dupaia vii cu o trupa underground (recunosc ca nam auzit de iei) ca sa demonstrezi ca le ai p'astea cu dedesubturile muzicale accesbile numa pentru les connaisseurs.
shi ca shi cand asta nar fi de ajuns, bagi dupaia intro ciorba nejte nume care mai au puztin shi ishi dau cap in cap, spunand ca "recunoshti valoarea" lu ministry pe motiv ca i-au influentzat pe aia, de unde deduc eo ca respectivii "aia" este nejte grei dupe parerea lu matale.
dupe care iar vii intrun alt post shi ii distrugi pe unii bagatz de tine in respectiva ciorba.
deci eo mam confuzat de tot referitor la ceea ce vrei tu sa spui.
shacuma vine sfatu: bre, cat vez vrun tred, citeshte cu atentzie ce scrie la titlu shi incearca, pe cat posibil, sa spui ceva in legatura cu respectivu titlu. mai trebuie sa iei in seama ca nu ie neaparat necesar sa scrii unteva. nu te obliga nimeni, shi nici no sa se sepere nimeni daca ai tratatt un subiect cu indiferentza shi tacere.
cat despre incadrarea pe stiluri, cel putzin la industrial este o gramada dintrastea. ca nu le cunoshti, nu ie nici o suparare. nu trebuie sa fii expert. trebuie doar satz placa ce ascultzi, iar aici itzi dau drepate. dar asta nu inseamna sa le dam la cap alora care shtiu cu ce se mananca trebile astea.
asdfgoqwe: eo am intzeles cea vrut sa zica basu cu NIN, da nam intzeles ceai vrut tu sa zici.