Mesaj pentru toti cei care lucreaza!
28 mesaje
• Pagina 1 din 1
Mesaj pentru toti cei care lucreaza!
stiati ca ... un studiu efectuat in Olanda a dezvaluit faptul ca randamentul angajatilor la locul de munca scade treptat si sigur, fapt cauzat oboselii dar si plictiselii dupa cateva ore de munca in fata calculatorului.
Tot acelasi studiu a relatat faptul ca angajatii care petrec 10-20 minute pe zi jucandu-se pe jocuri la calculator, au un randament mult superior decat acei salariati care nu practica acest obicei.
Noi va oferim o modalitate de a va relaxa si distra in acelasi timp, jucand mini-jocuri gratuite care va readuc garantat buna dispozitie, si in plus si ceva Euro in buzunare.
Accesati http://www.prizee-rom.home.ro si veti fi convinsi de cele mentionate mai sus. Multumim!
Tot acelasi studiu a relatat faptul ca angajatii care petrec 10-20 minute pe zi jucandu-se pe jocuri la calculator, au un randament mult superior decat acei salariati care nu practica acest obicei.
Noi va oferim o modalitate de a va relaxa si distra in acelasi timp, jucand mini-jocuri gratuite care va readuc garantat buna dispozitie, si in plus si ceva Euro in buzunare.
Accesati http://www.prizee-rom.home.ro si veti fi convinsi de cele mentionate mai sus. Multumim!
- prizee-rom
- Junior Member
ce tampenie....
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
prizee-rom scrie:stiati ca ... un studiu efectuat in Olanda
alo, nenea, noi aici estem in Romania. ce te face sa crezi sa pe olandeji ii freaca grija de studiile care se face si care este (c.n.) in Romania? pe mine de ce m-ar interesa e constata zburatorii? asta pe de o parte. pe de alta: chiar n-ai gasit alta metoda mai subtila de a face publicitate site-ului aluia?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
prizee-rom scrie:stiati ca ... un studiu efectuat in Olanda a dezvaluit faptul ca randamentul angajatilor la locul de munca scade treptat si sigur, fapt cauzat oboselii dar si plictiselii dupa cateva ore de munca in fata calculatorului.
deci daca studiu respectiv era facut la romania (tzara noastra) ar fi sunat in felu urmator
"conform unui studiu efectoat la romania (o tzara care nu ie in olanda), este foarte clar ca dupe cateva ore de stat in fatza unui calculator, randamentul la soliter, fri sel, respectiv alte jocuri (la aia care are shi net) creshte simtzitor, iar plitiseala de la locu de munca scade considerabil.
tot acelashi studiu ar putea relata fabtu ca angajatzii care petrec 10 - 20 minute pe zi muncind efectiv la locul de munca, au un randament mult superior decat cei care nu muncesc nici macar acele 10 - 20 de minute"
referitor la studiu efectoat in olanda, eo nu aj putea sa am incredere in acuratetzea lui shtiintzifica atata vreme cat respectivii shtiintzificatori face formulari de genu celor subliniate de mine mai sus.
referitor la studiul efectoat de mine, cu mine, pe mine, garantez 100% veridicitatea lui.
-
neatza - Mesaje: 5820
pai, depinde.
ANTI
-
avem: Lista cu persoanele descalificate datorita inactivitatii contului
.
.
.
.
neshte multzi oameni, care intre tinp a descoperit randamentul muncii la soliter shi sa apucat de treaba.
dupa care, imediat mai jos:
Toti cei mentionati mai sus vor participa la extrageri saptamanale si lunare a urmatoarelor premii:
fiind viatza shi sa zicem merci ca nu tre' sa plantam pomi sau sa culegem bumbac.
.
.
.
.
neshte multzi oameni, care intre tinp a descoperit randamentul muncii la soliter shi sa apucat de treaba.
dupa care, imediat mai jos:
Toti cei mentionati mai sus vor participa la extrageri saptamanale si lunare a urmatoarelor premii:
ca randamentul angajatilor la locul de munca scade treptat si sigur, fapt cauzat oboselii dar si plictiselii dupa cateva ore de munca in fata calculatorului.
fiind viatza shi sa zicem merci ca nu tre' sa plantam pomi sau sa culegem bumbac.
-
nocturna - Mesaje: 8725
deci am vazut mesaju asta 'pentru totzi care lucreaza!' shi domle am simtzit ca mesaju parca vorbea cu mine propriu shi personal. deci intzeleg shi mam gandit sa incerc.
citesc: Lista cu persoanele descalificate datorita inactivitatii contului
.
.
.
.
dupa care, imediat urmator mai jos:
Toti cei mentionati mai sus vor participa la extrageri saptamanale si lunare a urmatoarelor premii
deci da domle, tot aia care nici nu munceshte, nici nu juaca cashtiga.
ca atare shi datorita faptului ca fiind viatza asha dura, grea, stresanta shi plictisitoare in fatza calculatorului (chiar shi ala de buzunar) shi ca:
io mam gandit ca mai bine ar fi sa ne angajam la plantat pomi shi puetzi. astfel, stresu produs de ecranu neprotejat al calculatorului dispare, de asemena dispar shi tentatziile de a te inscrie la jocuri tampite.
citesc: Lista cu persoanele descalificate datorita inactivitatii contului
.
.
.
.
dupa care, imediat urmator mai jos:
Toti cei mentionati mai sus vor participa la extrageri saptamanale si lunare a urmatoarelor premii
deci da domle, tot aia care nici nu munceshte, nici nu juaca cashtiga.
ca atare shi datorita faptului ca fiind viatza asha dura, grea, stresanta shi plictisitoare in fatza calculatorului (chiar shi ala de buzunar) shi ca:
randamentul angajatilor la locul de munca scade treptat si sigur, dupa cateva ore de munca in fata calculatorului.
io mam gandit ca mai bine ar fi sa ne angajam la plantat pomi shi puetzi. astfel, stresu produs de ecranu neprotejat al calculatorului dispare, de asemena dispar shi tentatziile de a te inscrie la jocuri tampite.
-
nocturna - Mesaje: 8725
prizee-rom scrie:randamentul angajatilor la locul de munca scade treptat si sigur, fapt cauzat oboselii dar si plictiselii dupa cateva ore de munca in fata calculatorului.
Ce te faci cu toti acei de la munca de jos, care nu au, sau cei de la munca de sus, care nu stie. "Calculator", respectiv "nu stiu folosi".
La aia cum le scade randamentul , si mai important cum le creste randamentul. Eventual merg la un net cafe.
Rehab is for Quitters
- tester
- Junior Member
In cazul meu s-a constatat o crestere substantiala a randamentului la locul de munca atunci cand stau pe forum, pentru ca cel putin fac ceva si nu stau degeaba. Deci, nu mai am nevoie de jocuri
.

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
randamentul meu la locul de munca a scazut ingrijorator datorita faptului din cauza de calculator, respectiv fc, care nu ma lasa sa ma apuc de altceva, respectiv de munca. inainte de fc atinsesem culmi nebanuite ale performantei la spider, freecels si soliter, eram cea mai tare. aveam timp si de scoala, faceam uneori si mincare, ba chiar mai mult, ma uitam la teveu dupe care adormeam ca un pui mic . acum gata. totul s-a naruit. singura solutie, dupa cum am mai spus-o si la care am gindesc din ce in ce mai serios, este sa dau cu rezpectivu aparat peste balcon. singura chestie care inca ma retine este un musuroi de furnici care epsista chiar pe locul pe care ar cadea magaoaia, ca daca nu, ce frumos si feeric ar epsploda!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Necko scrie:sa dau cu rezpectivu aparat peste balcon
asa cum am mai spus si pun alt thread, na-i curaj, na-i curaj, na na ni na na! neco frickosu, neco frickosu!
ANTI
-
-
neatza - Mesaje: 5820
epsista o legatura foarte strinsa intre randament si munca. ie de forma unui nod bine facut, de duritate macsima, care le tine pe ele la distante egale una de altele si prin care nu poate raszbate nimic in parti. ie ca doo chestii paralele care se intilneste la infinit.
aizzz&co
-
ie simplu. acolo la infinit cind ajunge iele, ie o oglinda. si cind ajunge paralelelele astea la oglinda, iele nu vede ca ie oglinda si da cu capun ia. deci sentilneste.
aizzz&co
-
Necko scrie:deci sentilneste.
deci poate se intalneste si la spital daca isi sparge capul.
ANTI
-
la spital inniciun caz, ca iele, paralelelele, la cap ie rotunde si ielastice, nu ascutite sin tzepate. nauzi ma, ca ie infinite, dar ele nu stie si cind ajunge la oglinda si da cu capu in ia, ielastice cum e, sare ca minjan perete si o ia napoi de unde a venit si cind ajunje iar la capat de unde a plecat se face un punt, adica doo si asea a aparut doo punte care se pune atunci cind vrei sa spui ca e mai multe, alea, alea, deci infinite. e sinplu, nu?
aizzz&co
-
Necko scrie:paralelelele
mai trebuia doi le.
ANTI
-
28 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii