Un job pentru frumoasa vacanta de vara

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Un job pentru frumoasa vacanta de vara

Mesajde UnCopilutz » Mar Mai 04, 2004 6:27 pm

Am si eu niste ani...putini la numar si m-ar interesa ce fac , unde lucreaza daca vor sa isi piarda vremea , cei de varsta mea in vacante , in special in vacanta mare ... pe unde isi fac si ei un leu...ca eu tare as vrea sa imi aflu ceva de facut si nu gasesc nicaieri. Inclus munca la domiciliu si nu tampenii de alea de trimis cu plicuri timbrate de zeci de mii de ori.Multam.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Vin Mai 07, 2004 12:31 am

eu una lucrez intr-un magazin de muzica si filme ( FYE) din cauza ca aici in state toti de varsta mea mai fac si altceva in afara de stat si taiat frunze la caini.... imi place foarte mult pentru ca nu am mare lucru de facut... scanez numai cd-urile proaspat aduse si le bag in calculatorul central... cu ocazia asta am posibilitatea sa ascult orice e nou in materie de muzica....
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde UnCopilutz » Vin Mai 07, 2004 4:27 pm

eu unul as vrea sa fiu in America intai. Normal , daca as ajunge pe acolo nu as merge ca sa frec menta ci as ajunge ca sa pun osu` la contributie. Cum nu as vrea niciodata sa traiesc acolo ... sa ma stabilesc acolo , dar nu as da cu piciorul unei ocazii enorme de a pleca si munci pe meleagurile americane , nu pot spune mare lucru decat ca esti o norocoasa. Muta America in Romania si o sa ma angajez la FYE!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde JANYA » Sâm Mai 08, 2004 11:56 am

un job pt vara sau mai bine o plimbare pe frumoasele plage cu fete si baieti pe caldura!!!!!!!!!!!!!!
JANYA
Junior Member

Mesajde Black Eyes » Dum Mai 09, 2004 12:51 am

Pentru un baiat de 18 ani, ar fii misto o slujba de aprovizionare. Asta daca ai carnet de conducere. Intereseaza-te pe la restaurante, firme, chestii.
Nu faci mare lucru. iti dau masina de la firma, si te duci si faci aprovizionarea pe la Metro. Mi se pare o slujba klumea, ca iti dau si masina si te si platesc. Nu iti pun prea multe conditii(gen studii), doar carnetu` de conducere. Si in felul acesta iti mai faci si tu cumparaturile :D.
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
Black Eyes
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Mai 09, 2004 12:03 pm

sau pe la magazinele astea mari, sa imparti fluturasi cateva ore pe zi.
sde pot face bani si pe net, dar mai greu.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde UnCopilutz » Dum Mai 09, 2004 2:59 pm

Interesanta partea cu aprovizionarea, pacat ca nu am carnet si nici nu as face asta pana-i lumea...
Apoi...cu fluturasii , asta suna cel mai bine , dar nu aflu eu firmele astea cu pricina si nici ele nu ma cauta pe mine :(
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Vin Mai 21, 2004 12:44 am

asta cu impartitul fluturasilor se cheama sampling si era foarte buna treaba daca ti-ai fi gasit undeva la mare un post ... am auzit de la mai multe cunostiinte ca se castiga destul de bine din asta...
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde gabuba » Sâm Mai 22, 2004 12:38 pm

UnCopilutz scrie: Apoi...cu fluturasii , asta suna cel mai bine , dar nu aflu eu firmele astea cu pricina si nici ele nu ma cauta pe mine :(

pai, acu, stii cum, daca nu vine mahomed la munte se duce muntele la moahomed :D dar lasand gluma la o parte, poti da intr-o zi o tura prin oras, sigur gasesti ceva. de exp, monk, in cateva ore [vreo 2-3] s-a si angajat. nu-i greu, vointza-ti trebuie ;-)
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde vali » Sâm Mai 22, 2004 1:13 pm

un amic lucreaza de 2-3 ani la o terasa pe litoral
2 luni de zile, cazare si masa asigurata.
plus bani.
some people deserve to die
vali

Mesajde CrAsh0v3r » Mar Mai 25, 2004 10:43 am

iti gasesti de munca... mai ales pe litoral... tot ce ai de facut este sa cauti ;)
bafta !
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Mesajde UnCopilutz » Mie Mai 26, 2004 5:14 pm

Sigur.Ganditi-va unde e Zalaul pe harta si unde e marea.
Bun.Sa zic ca ajung acolo..in vacanta,dar nu-s genul care sa stea singur in celalalt capat al tarii. Multam :) !
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii