Un job pentru frumoasa vacanta de vara
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Un job pentru frumoasa vacanta de vara
Am si eu niste ani...putini la numar si m-ar interesa ce fac , unde lucreaza daca vor sa isi piarda vremea , cei de varsta mea in vacante , in special in vacanta mare ... pe unde isi fac si ei un leu...ca eu tare as vrea sa imi aflu ceva de facut si nu gasesc nicaieri. Inclus munca la domiciliu si nu tampenii de alea de trimis cu plicuri timbrate de zeci de mii de ori.Multam.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
eu una lucrez intr-un magazin de muzica si filme ( FYE) din cauza ca aici in state toti de varsta mea mai fac si altceva in afara de stat si taiat frunze la caini.... imi place foarte mult pentru ca nu am mare lucru de facut... scanez numai cd-urile proaspat aduse si le bag in calculatorul central... cu ocazia asta am posibilitatea sa ascult orice e nou in materie de muzica....
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
eu unul as vrea sa fiu in America intai. Normal , daca as ajunge pe acolo nu as merge ca sa frec menta ci as ajunge ca sa pun osu` la contributie. Cum nu as vrea niciodata sa traiesc acolo ... sa ma stabilesc acolo , dar nu as da cu piciorul unei ocazii enorme de a pleca si munci pe meleagurile americane , nu pot spune mare lucru decat ca esti o norocoasa. Muta America in Romania si o sa ma angajez la FYE!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
Pentru un baiat de 18 ani, ar fii misto o slujba de aprovizionare. Asta daca ai carnet de conducere. Intereseaza-te pe la restaurante, firme, chestii.
Nu faci mare lucru. iti dau masina de la firma, si te duci si faci aprovizionarea pe la Metro. Mi se pare o slujba klumea, ca iti dau si masina si te si platesc. Nu iti pun prea multe conditii(gen studii), doar carnetu` de conducere. Si in felul acesta iti mai faci si tu cumparaturile
.
Nu faci mare lucru. iti dau masina de la firma, si te duci si faci aprovizionarea pe la Metro. Mi se pare o slujba klumea, ca iti dau si masina si te si platesc. Nu iti pun prea multe conditii(gen studii), doar carnetu` de conducere. Si in felul acesta iti mai faci si tu cumparaturile

[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
-
Black Eyes - Junior Member
Interesanta partea cu aprovizionarea, pacat ca nu am carnet si nici nu as face asta pana-i lumea...
Apoi...cu fluturasii , asta suna cel mai bine , dar nu aflu eu firmele astea cu pricina si nici ele nu ma cauta pe mine
Apoi...cu fluturasii , asta suna cel mai bine , dar nu aflu eu firmele astea cu pricina si nici ele nu ma cauta pe mine

" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
asta cu impartitul fluturasilor se cheama sampling si era foarte buna treaba daca ti-ai fi gasit undeva la mare un post ... am auzit de la mai multe cunostiinte ca se castiga destul de bine din asta...
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
UnCopilutz scrie: Apoi...cu fluturasii , asta suna cel mai bine , dar nu aflu eu firmele astea cu pricina si nici ele nu ma cauta pe mine
pai, acu, stii cum, daca nu vine mahomed la munte se duce muntele la moahomed

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Sigur.Ganditi-va unde e Zalaul pe harta si unde e marea.
Bun.Sa zic ca ajung acolo..in vacanta,dar nu-s genul care sa stea singur in celalalt capat al tarii. Multam
!
Bun.Sa zic ca ajung acolo..in vacanta,dar nu-s genul care sa stea singur in celalalt capat al tarii. Multam

" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii