Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
noi nu tinem cont de varsta, religie, orientare sexuala , daca iti bagi sau nu la vena...etc.
il primim noi pe jidanu de Hades...sau pe monk ( :gay: ) si crezi ca nu te-am primi pe tine ?
PS : WR tot 15 ani are si e deja o vexata veterana a intalnirilor forumiste
PS2 : acum sa nu crezi ca vreau mare lucru de la tine. dar am auzit ca ai bani...si poate dai si tu niste beri *p
PS 3 : sau poate da tatal tau un vin fin. (stiu ca citeste ce se scrie pe forum...si ca te supravegheaza indeaproape)
oricum...noi suntem mai smecheri ca el...pt. ca ...watching the watcher...dupa cum spuneau baietzii de la Pink Floyd. asa sa stiti, tata lu' Kalya !
il primim noi pe jidanu de Hades...sau pe monk ( :gay: ) si crezi ca nu te-am primi pe tine ?
PS : WR tot 15 ani are si e deja o vexata veterana a intalnirilor forumiste
PS2 : acum sa nu crezi ca vreau mare lucru de la tine. dar am auzit ca ai bani...si poate dai si tu niste beri *p
PS 3 : sau poate da tatal tau un vin fin. (stiu ca citeste ce se scrie pe forum...si ca te supravegheaza indeaproape)
oricum...noi suntem mai smecheri ca el...pt. ca ...watching the watcher...dupa cum spuneau baietzii de la Pink Floyd. asa sa stiti, tata lu' Kalya !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
avea obiceiul asta mai la inceput... acum prefera sa se joace (lol). Faza nu e de la voi la mine, ci de la mine la voi. Mi se pare destul de aiurea sa ies cu oameni de 25-28 ani. Nu stiu... ma trec fiorii si cand ma gandesc. Eu oricum sunt mai anormala (intreaba-l pe Cezar, stie el de pe la cursuri) si am convingeri anormale... Dar de la anu' vin.
In legatura cu ce vrei tu, nici nu ma asteptam la mai putin.
In legatura cu ce vrei tu, nici nu ma asteptam la mai putin.

- Kayla
Cine-s oamenii de 25-28 ani care vin la intalniri ? Doresc sa-i cunosc si eu !
dark_soul are 14 ani. A venit la intalnire , a baut 2 beri ...s-a facut muci de beata...si a vrut sa ma bata. Fata la 14 ani. :cry:
Vezi ca la anu ...oamenii de 25-28 ani...or sa aiba 26-29 de ani....si tot va fi anapoda dupa conceptele tale. Singura constanta va fi ca Hades ramane jidan. :yD Dar noi tot il iubim. Peste tot.
dark_soul are 14 ani. A venit la intalnire , a baut 2 beri ...s-a facut muci de beata...si a vrut sa ma bata. Fata la 14 ani. :cry:
Vezi ca la anu ...oamenii de 25-28 ani...or sa aiba 26-29 de ani....si tot va fi anapoda dupa conceptele tale. Singura constanta va fi ca Hades ramane jidan. :yD Dar noi tot il iubim. Peste tot.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
monk...vezi ca vin in Mishu cat de curand. tre' sa avem o discutie cu Kalya intre 6 ochi.
de data asta voi intra pe la intrarea profesorilor, in calitate de profesor inspector. *p
Noapte buna, Kalya !
de data asta voi intra pe la intrarea profesorilor, in calitate de profesor inspector. *p
Noapte buna, Kalya !
-
monk, este adevarat ca te-ai sarutat cu Kalya vineri in WC-uri ?
-
nu.. nu .. nu .. ai inteles gresit .. s-a intamplat pe catedra la ea in clasa .. sub privirile prietenei mele ...
-
monk - Mesaje: 2747
Oribilul Mosh scrie:dark_soul are 14 ani. A venit la intalnire , a baut 2 beri ...s-a facut muci de beata...si a vrut sa ma bata. Fata la 14 ani. :cry:
Vai, OM, acu vazui, cum potzi tu sa vorbeshti asha de dark_soul care-i o cumintzica. Cred ca ai vrut sa ma acoperi pe mine, ca ma cam ametisem data trecuta...
De ce nu vii si tu Kayla, ca nu suntem rai? Ce daca unii au 24-25 de ani? Uite, eu am 24 de ani, si preferata mea e dark_soul..., ce conteaza varsta?
Chiar, cand mai facem si noi o intalnire forumista? Ca m-am cam plictisit...
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Ia te uita, monk, ne-au tradat. Cine e nemernicul? (bwahaha! :A good joke, guys!)
Ma mai gandesc la oferta tentanta de a trece pe la intalniri. Dar la vara. Acum nu. Apropo, nu luati in seama posturile alea. Am recunoscut ca bausem prea multa cola. Nivelul cofeinei in sange era f ridicat. De fapt, faza e ca momentan nu vreau sa vin. Ce tata, ce varsta? La vara insa trec sigur pe acolo. It's a promise. Ma rog, daca gasesc locul. La mine asta e alta problema.
Ma mai gandesc la oferta tentanta de a trece pe la intalniri. Dar la vara. Acum nu. Apropo, nu luati in seama posturile alea. Am recunoscut ca bausem prea multa cola. Nivelul cofeinei in sange era f ridicat. De fapt, faza e ca momentan nu vreau sa vin. Ce tata, ce varsta? La vara insa trec sigur pe acolo. It's a promise. Ma rog, daca gasesc locul. La mine asta e alta problema.
- Kayla
si credeam ca eu sunt ciudata! dar asta e culmea sa locuiesti in bucuresti si sa nu sti orasul, Kayla dar ce tu iesi afara numai cu ai tai?Te tin legata in lanturi? Ce dracu, altfel nu imi dau seama cum mergi numai u masina personala, ca de condus nu cred ca conduci tu #-o
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Bravo, Ana-Maria ! Dovedesti ca esti un excelent discipol.
-
Exact. Uite...Wild Rose are sofer...si stie unde e Machedonu' ! *p
-
n-a auzit. dar in schimb a fost cu mine, Jasmine si crazy_felina...la Sexy Million Dollars. 

-
si a baut o cola. eu o bere (data de Jasmina) , iar Jasmina un Campari Orange. a fost o intalnire memorabila. imi aduc aminte fiecare detaliu. a...a venit si Aliosha la un moment dat. 

-
Si uite asa o sa ajunga Kayla la 50 de ani, fara barbat.......domnisioara vizionand tanar si nelinistit sau mai stiu eu ce telenovela ;m
Ma intreb ce fel de parinti are domnisioara, si daca are cumva si centura de castitate, cheita pe undeva pe fundul oceanului probabil :hehe:
Ma intreb ce fel de parinti are domnisioara, si daca are cumva si centura de castitate, cheita pe undeva pe fundul oceanului probabil :hehe:
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member