Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)

since 2003

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 08, 2004 12:55 am

noi nu tinem cont de varsta, religie, orientare sexuala , daca iti bagi sau nu la vena...etc.
il primim noi pe jidanu de Hades...sau pe monk ( :gay: ) si crezi ca nu te-am primi pe tine ?

PS : WR tot 15 ani are si e deja o vexata veterana a intalnirilor forumiste

PS2 : acum sa nu crezi ca vreau mare lucru de la tine. dar am auzit ca ai bani...si poate dai si tu niste beri *p

PS 3 : sau poate da tatal tau un vin fin. (stiu ca citeste ce se scrie pe forum...si ca te supravegheaza indeaproape)
oricum...noi suntem mai smecheri ca el...pt. ca ...watching the watcher...dupa cum spuneau baietzii de la Pink Floyd. asa sa stiti, tata lu' Kalya !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Sâm Mai 08, 2004 1:00 am

avea obiceiul asta mai la inceput... acum prefera sa se joace (lol). Faza nu e de la voi la mine, ci de la mine la voi. Mi se pare destul de aiurea sa ies cu oameni de 25-28 ani. Nu stiu... ma trec fiorii si cand ma gandesc. Eu oricum sunt mai anormala (intreaba-l pe Cezar, stie el de pe la cursuri) si am convingeri anormale... Dar de la anu' vin.

In legatura cu ce vrei tu, nici nu ma asteptam la mai putin. :D
Kayla

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 08, 2004 1:03 am

Cine-s oamenii de 25-28 ani care vin la intalniri ? Doresc sa-i cunosc si eu !
dark_soul are 14 ani. A venit la intalnire , a baut 2 beri ...s-a facut muci de beata...si a vrut sa ma bata. Fata la 14 ani. :cry:

Vezi ca la anu ...oamenii de 25-28 ani...or sa aiba 26-29 de ani....si tot va fi anapoda dupa conceptele tale. Singura constanta va fi ca Hades ramane jidan. :yD Dar noi tot il iubim. Peste tot. :)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Sâm Mai 08, 2004 1:11 am

Da, dar eu o sa am cca 17 ani. See? Big change. Aproape majora. Cu astia mai mici ca mine nu-i bai, dar aia mai mari ma streseaza.
Intervalul de varsta era un exemplu. Si aia de 19 ma streseaza. :( Ce sa fac daca is mititica?
Kayla

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 08, 2004 1:17 am

monk...vezi ca vin in Mishu cat de curand. tre' sa avem o discutie cu Kalya intre 6 ochi.
de data asta voi intra pe la intrarea profesorilor, in calitate de profesor inspector. *p

Noapte buna, Kalya !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Sâm Mai 08, 2004 1:26 am

Noapte buna.
P.s: lol la tot de mai sus.
Kayla

Mesajde J'adore » Sâm Mai 08, 2004 1:39 am

Kayla tie iti lipseste o doaga? nu de alta, dar mai demult ziceai ca aia de varsta ta te streseaza, acum astia mai mari, vezi sa nu o dai in pedofilie si sa umbli cu aia mai mici ;m
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Kayla » Sâm Mai 08, 2004 10:28 am

Hehe, mai stii? Ma rog, vorba vine. Rog a nu se lua in seama ce e scris mai sus. Cred ca ma imbatasem de la atata cola. Moshule, cand vii pe la liceu iti zic the real reason, ok?
Kayla

Mesajde monk » Sâm Mai 08, 2004 10:32 am

*lol* ~p ~p
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 08, 2004 10:35 am

monk, este adevarat ca te-ai sarutat cu Kalya vineri in WC-uri ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Sâm Mai 08, 2004 10:36 am

nu.. nu .. nu .. ai inteles gresit .. s-a intamplat pe catedra la ea in clasa .. sub privirile prietenei mele ...

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Shaki » Lun Mai 10, 2004 2:57 pm

Oribilul Mosh scrie:dark_soul are 14 ani. A venit la intalnire , a baut 2 beri ...s-a facut muci de beata...si a vrut sa ma bata. Fata la 14 ani. :cry:

Vai, OM, acu vazui, cum potzi tu sa vorbeshti asha de dark_soul care-i o cumintzica. Cred ca ai vrut sa ma acoperi pe mine, ca ma cam ametisem data trecuta...
De ce nu vii si tu Kayla, ca nu suntem rai? Ce daca unii au 24-25 de ani? Uite, eu am 24 de ani, si preferata mea e dark_soul..., ce conteaza varsta?
Chiar, cand mai facem si noi o intalnire forumista? Ca m-am cam plictisit...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Kayla » Lun Mai 10, 2004 6:22 pm

Ia te uita, monk, ne-au tradat. Cine e nemernicul? (bwahaha! :A good joke, guys!)
Ma mai gandesc la oferta tentanta de a trece pe la intalniri. Dar la vara. Acum nu. Apropo, nu luati in seama posturile alea. Am recunoscut ca bausem prea multa cola. Nivelul cofeinei in sange era f ridicat. De fapt, faza e ca momentan nu vreau sa vin. Ce tata, ce varsta? La vara insa trec sigur pe acolo. It's a promise. Ma rog, daca gasesc locul. La mine asta e alta problema.
Kayla

Mesajde monk » Lun Mai 10, 2004 8:26 pm

nu stii unde e LA RUINE ? ~p ~p ~p

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Kayla » Mar Mai 11, 2004 2:15 pm

Nope. Ma rog, eu de mai multe ori am fost intrebata prin mijloacele de trasport in comun daca sunt din afara Bucurestiului, deci... Eu umblu cu masina personala de obicei.
Kayla

Mesajde J'adore » Mie Mai 12, 2004 1:38 pm

si credeam ca eu sunt ciudata! dar asta e culmea sa locuiesti in bucuresti si sa nu sti orasul, Kayla dar ce tu iesi afara numai cu ai tai?Te tin legata in lanturi? Ce dracu, altfel nu imi dau seama cum mergi numai u masina personala, ca de condus nu cred ca conduci tu #-o
J'adore
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Mai 12, 2004 2:28 pm

Am sofer. :p
Kayla

Mesajde Shaki » Mie Mai 12, 2004 3:29 pm

ok, atunci probabil ca ai si bani sa ne dai o bere :)...

Shaki

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 12, 2004 5:23 pm

Bravo, Ana-Maria ! Dovedesti ca esti un excelent discipol.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Mai 12, 2004 7:43 pm

Kayla scrie:Am sofer. :p

Asta nu scuza faptul ca nu stii unde sunt Ruinele. :p
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 12, 2004 8:00 pm

Exact. Uite...Wild Rose are sofer...si stie unde e Machedonu' ! *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Mai 12, 2004 8:09 pm

... realizezi ca ea n-a auzit de Machedonu', da? :rolleyes:
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 12, 2004 8:29 pm

n-a auzit. dar in schimb a fost cu mine, Jasmine si crazy_felina...la Sexy Million Dollars. ;)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Mai 12, 2004 8:37 pm

Asa... Si?
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 12, 2004 8:50 pm

si a baut o cola. eu o bere (data de Jasmina) , iar Jasmina un Campari Orange. a fost o intalnire memorabila. imi aduc aminte fiecare detaliu. a...a venit si Aliosha la un moment dat. :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Dum Mai 16, 2004 6:17 pm

Doamne, cata rautate din partea voastra... Mai am putin si plang. :mad: Ati zis si voi la un moment dat ca sunt toci. Din pctul de vedere al umblatului, sunt. Prefer televizorul. :yD
Kayla

Mesajde Kayla » Dum Mai 16, 2004 6:19 pm

Shaki scrie:ok, atunci probabil ca ai si bani sa ne dai o bere :)...

Sorry pt posturi consecutive, dar...
Cat despre oferitul berilor, sunt putin jidanca => zgarcenie totala. ;m
Kayla

Mesajde gabuba » Dum Mai 16, 2004 7:12 pm

Kayla scrie: Prefer televizorul.

:rulz:
;n
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde J'adore » Dum Mai 16, 2004 10:35 pm

Si uite asa o sa ajunga Kayla la 50 de ani, fara barbat.......domnisioara vizionand tanar si nelinistit sau mai stiu eu ce telenovela ;m
Ma intreb ce fel de parinti are domnisioara, si daca are cumva si centura de castitate, cheita pe undeva pe fundul oceanului probabil :hehe:
J'adore
Junior Member

Mesajde Shaki » Lun Mai 17, 2004 9:40 am

Nu mai fiti asa rautaciosi...
Moshule, ce e aia "Witch Hunt Champion"? Daca ai mai zis, cred k n-am fost pe faza...

Shaki

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Locomotive