( sper sa nu iau avertisment la faza asta .. )
mai ales in statele sudiste de gen ( Georgia, Alabama, Mississippi, Tennessee). Oriunde mergeam acolo in magazine, cinematografe cand ma intrebau de und esunt imi radeau in fatza de-mi venea sa le trag una. m-am juratr ca nu mai calc niciodata in astfel de state.
Trebuie sa subliniez ca doar marile supermarketuri au fost de-a dreptul incredibile. Mi-a placut asezarea si produsele italienesti care sunt printre preferatele mele.
)
.
.
iar in germania la nouremberg am ramas uimit de ceeea ce am vazut. am vizitat un muzeu cu diverse chestii din al doilea razboi mondial. totusi am sesizat multi handicapati si supraponderali care sunt din cale afara de prosti. in franta e cam la fel ca in germania. oricum ii invidiez pe toti pt modul lor de viatapacha scrie:Amicul din Suedia munceste de dimineata pana seara.Nu prea a povestit ca s-ar plictisi la lucru.
Si in final,singurii pe care i-am vazut in tinerete beti morti prin Rusia erau intr-adevar finlandezii.Veneau doar pentru a bea si cadeau,la propriu,in holul hotelului si acolo dormeau.
. De cateva ori a fost nevoie sa intervina politia, pentru ca astia cu masina mica nu mai vedeau nimic de pe scaunul soferului din cauza baxurilor de bere
.
stefan scrie:daca te uiti de ex. la ... (politia care uita sa ...), te gandesti cam la aceeasi concluzie. ... intre civilizatie...si prosperitate nu cred ca exista vreo legatura! Ba poate chiar dimpotriva, cu cat creste nivelul de trai, cu atat creste si infumurarea, imbecilitatea si autosuficientza. .
Intradevar ca erau dusuri si bai comune dar romanii care spalau veceurile faceau o treaba super...era curatenie tot timpul.Nu stiu cati dintre voi ati fost intr-un camping romanesc:EU AM FOST DOAR IN DOUA!!! CAMPING ROMANESC=Veceuri stricate,slalom printre SHIT+Tigani care stau la casute...just like that! Oricum eu m-am simtit foarte bine...n-am avut ce comenta. Am vazut Graz(in Austria),Verona(italia),Roma,Florenta,Napoli,Capri,Venetia...si acasa.M-AM DISTRAT FOARTE BINE SI VA SFATUIESC PE TOTI SA MERGETI CU CORTUL...
VA SFATUIESC PE TOTI SA MERGETI CU CORTUL

Înapoi la Calatorie, turism, plimbare
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator