Izabela scrie:Asa e,se uda mai repede si mai fierbinte.Numai ca unguroaicele-s mai nestatornice,ca sa nu folosesc un cuvant mai dur
iote cine-a zis
Moderator: anjin-san
Izabela scrie:Asa e,se uda mai repede si mai fierbinte.Numai ca unguroaicele-s mai nestatornice,ca sa nu folosesc un cuvant mai dur
tUdOrUK scrie:ce pula mea ma, hai sa impartzim tzara cu ungurii! doame ce idee de kkt! ca ce chestie ?? ce ungurii au venit peste noi romanii in transylvania shi au fortzat lumea sa vb ungurashte shi sa-shi schimbe numele in ungureshte. ma pish pa ei.
tUdOrUK scrie:LOL, am trait in Ardeal 13 ani... deci SHTIU cum ii in Ardeal.![]()
cu indienii n-am nimic.. nu cunosc nici un indian, deci nu pot zice nimic de ei
tUdOrUK scrie: cu indienii n-am nimic.. nu cunosc nici un indian, deci nu pot zice nimic de ei
memetShol scrie:probabil ca esti prea proxt ca sa fi ungur
tUdOrUK scrie:daca eu nu shtiu cum ii in ardeal atunci tu eshti ungur, ce daca stau in londra nush cum ii ardealu ?! las ca am fost in tg.mures in shi totzi vorbeau ungureshte cand erai cu ei.. parca erai ignorat. asha e shi cu tine ? probabil nu ca tu cunoshti limba maghiara :j
tUdOrUK scrie: weed13 io pierd vremea prin alt kingston nu ala de care vb tu.
danone scrie:tudor, lasa-l pe proXtu, iel stie bine de londra unde, de preferintza admira trotoarele si mananca mufe
weed13 scrie:ba, tu iti permiti sa critici muresu care ai stat numa 13 ani aici. eu de cand m-am nascut locuiesc inca aici. asa ca nu bate gura de pomana. si poti sa stai unde te-o dus tat-o si maica-ta, nu imi pasa, da asta ar fi ca si cum eu care nu stau in uk vin si critic ceva ce ii acolo si habar nu am. tu ai intelege asta ? ca eu nu inteleg cum vine sa critici tu care NU MAI STAI aici. ai stat 13 ani. io pana la 5 ani am stat cu ai mei in tulcea. pot sa critit io pe lipoveni si cum ii situatia acolo ? nu, pt ca nu mai stau. la fel, tu acuma ciocu mic si meri vezi ce mai face regina!!!
later: nu am stat veci in tulcea, da am dat un exemplu asa ca sa nu te puna gura sau dejtele sa imi zici ca ba o data zic ca am stat in ms ba in tulcea!
regino, ce te pishi in gusturile omului ?
daca mie imi plac mufele si trotoarele din Londra care'i problema ?
da' nu intzeleg ce are sula cu prefectura, adica impresiile mele din Londra cu parerile mele despre Ardeal si in spetza Tg-Mures ?
mi'am trait (irosit) juma' din viatza in Tg-Mures, si o sa'mi mai irosesc pe acolo o parte, daca io nu'l cunosc atunci cine pm il cunoashte ? poate'l cunoshti tu ?
Transilvania(romaneshte)
Transylvania(english)
tUdOrUK scrie:Nici n-am locuit acolo !Unde am zis io aia ?! Numa in vacantze am venit prin tg.muresh unde.. da 80% vb ungureshte... deci nu imi zice ca n-am habar.. poate in cercul tau de prieteni se vb romaneshte da' cu mine a fost diferit deci nu ne putem compara ca nu totzi oamenii din mures traiesc la fel. shi e o diferentza intre versta de 5 ani shi 13 ani... oricum pe mine me doare in pula de cum itzi petreci tu viatza. io am zis ce am experimentat itzlelegi ? (cred ca nu)
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori