Chestie haioasa

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde eyewitness » Mar Iun 22, 2004 4:05 pm

Izabela scrie:Asa e,se uda mai repede si mai fierbinte.Numai ca unguroaicele-s mai nestatornice,ca sa nu folosesc un cuvant mai dur

iote cine-a zis
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde memetshot » Mar Iun 22, 2004 4:08 pm

alea sunt ude non stop

de fapt sunt UDe MeReu!!!!
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde tUdOrUK » Mar Iun 22, 2004 4:41 pm

ce pula mea ma, hai sa impartzim tzara cu ungurii! doame ce idee de kkt! ca ce chestie ?? ce ungurii au venit peste noi romanii in transylvania shi au fortzat lumea sa vb ungurashte shi sa-shi schimbe numele in ungureshte. ma pish pa ei.
tUdOrUK
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Iun 22, 2004 4:48 pm

la care tara te referi? la Anglia sau la Romania? tu habar nu ai sa te exprimi corent, dar te bati cu caramida in piept ca esti patriot.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde proXtu » Mar Iun 22, 2004 9:10 pm

tUdOrUK scrie:ce pula mea ma, hai sa impartzim tzara cu ungurii! doame ce idee de kkt! ca ce chestie ?? ce ungurii au venit peste noi romanii in transylvania shi au fortzat lumea sa vb ungurashte shi sa-shi schimbe numele in ungureshte. ma pish pa ei.

kiar asha, ce pula ta vorbeshti tu aici !? ;h
ai trait tu in ardeal sa vezi cum ii ?
cam deodata vad ca nici in RO nu traieshti...
tu zii cum ii cu indienii din Londra, lasa'i pe ungurii din RO :D
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde tUdOrUK » Mie Iun 23, 2004 12:46 am

[quote="proXtu"]kiar asha, ce pula ta vorbeshti tu aici !? ]
LOL, am trait in Ardeal 13 ani... deci SHTIU cum ii in Ardeal. :ham:
cu indienii n-am nimic.. nu cunosc nici un indian, deci nu pot zice nimic de ei
tUdOrUK
Junior Member

Mesajde tre » Mie Iun 23, 2004 1:09 am

ha... mda... tudoruk da ce legatura are iza cu transylvania? pe unde-i regiunea asta, e undeva in bistrita? sau in londra?
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde tUdOrUK » Mie Iun 23, 2004 3:18 am

tre scrie:ha... mda... tudoruk da ce legatura are iza cu transylvania? pe unde-i regiunea asta, e undeva in bistrita? sau in londra?

:con: nu shtii unde-i transilvania sau ce ?
tUdOrUK
Junior Member

Mesajde proXtu » Mie Iun 23, 2004 9:23 am

tUdOrUK scrie:LOL, am trait in Ardeal 13 ani... deci SHTIU cum ii in Ardeal. :ham:
cu indienii n-am nimic.. nu cunosc nici un indian, deci nu pot zice nimic de ei

inseamna ca ai trait degeaba, daca vb atatea prostii :p
si io am trait 25 de ani in tg-mures si vad ca tu nu prea shtii cum ii in Ardeal
se pare ce cei mai ferventzi is ai ca tine, care nu prea au avut treaba cu ungurii :p (nu's ungur ;h)
proXtu
Junior Member

Mesajde memetshot » Mie Iun 23, 2004 9:30 am

probabil ca esti prea proxt ca sa fi ungur ~p
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde weed13 » Mie Iun 23, 2004 9:51 am

tUdOrUK scrie: cu indienii n-am nimic.. nu cunosc nici un indian, deci nu pot zice nimic de ei

pai muta-te din kingston si meri in america ca ii pe aproape din jamaica, si zi-ne de ei, ca sa ma pot baga io de aici din romania si sa ii injur pe ei, ca sa fim noi doi chit
weed13

Mesajde proXtu » Mie Iun 23, 2004 11:36 am

memetShol scrie:probabil ca esti prea proxt ca sa fi ungur ~p

probabil ca tu shtii cel mai bine :D ma'nkin tzie, intzeleptule. io macar recunosc ca's proXt ;h

later edit: weed, ca bine'ai zis :A
proXtu
Junior Member

Mesajde tre » Mie Iun 23, 2004 2:18 pm

nu stiam de regiunea asta noo, transylvania sau cum i-o zice, ni la el ma, auz, sa nu stiu unde-i transilvania.
tre
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Iun 23, 2004 2:34 pm

semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde tre » Mie Iun 23, 2004 2:37 pm

ntzi, nu se prinde la mine. stiam ca-n rumana se zice 'transilvania', de unde si confuziunea.
tre
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Iun 23, 2004 2:46 pm

pai transilvania am dat si io la gugle si mi-a gasit aia. oricum, e bine de stiut ca transilvania = transylvania, ca la scoala nu mai stiu daca am invatat asta
gaga

Mesajde tester » Mie Iun 23, 2004 2:52 pm

"most cosmopolitan province" :D s-o mai emancipat si badea Gheorghe, mana oile cu Laseru`
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde memetshot » Mie Iun 23, 2004 2:52 pm

ma'nkin tzie, intzeleptule

asa sa faci.... :D
memetshot

Mesajde tUdOrUK » Mie Iun 23, 2004 3:26 pm

[quote="proXtu"]inseamna ca ai trait degeaba, daca vb atatea prostii :p
si io am trait 25 de ani in tg-mures si vad ca tu nu prea shtii cum ii in Ardeal
se pare ce cei mai ferventzi is ai ca tine, care nu prea au avut treaba cu ungurii :p (nu's ungur ]
daca eu nu shtiu cum ii in ardeal atunci tu eshti ungur, ce daca stau in londra nush cum ii ardealu ?! las ca am fost in tg.mures in shi totzi vorbeau ungureshte cand erai cu ei.. parca erai ignorat. asha e shi cu tine ? probabil nu ca tu cunoshti limba maghiara :j

weed13 io pierd vremea prin alt kingston nu ala de care vb tu.
tUdOrUK
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Iun 23, 2004 3:46 pm

tudor, lasa-l pe proXtu, iel stie bine de londra unde, de preferintza admira trotoarele si mananca mufe ~p
gaga

Mesajde proXtu » Mie Iun 23, 2004 3:50 pm

tUdOrUK scrie:daca eu nu shtiu cum ii in ardeal atunci tu eshti ungur, ce daca stau in londra nush cum ii ardealu ?! las ca am fost in tg.mures in shi totzi vorbeau ungureshte cand erai cu ei.. parca erai ignorat. asha e shi cu tine ? probabil nu ca tu cunoshti limba maghiara :j

dupa cele ce zici se pare ca nu'l cunoshti :D io am trait in tg-mures si nu vorbesc toti ungureste, is cam juma-juma, normal ca ungurii vorbesc intre ei ungureshte, da' nu te ignora nimeni, poate numa' necunoscutii de pe strada :A
shi io kiar nu cunosc limba maghiara, decat ceva expresii ca bozmeg, hanioro shi kesenem szepen :D am avut si ceva amici unguri si cand eram impreuna vrobeau romaneshte, nu's kiar asha de nesimtzitzi. cre' ca mai nesimtzitzi is romanii ;h
proXtu
Junior Member

Mesajde weed13 » Mie Iun 23, 2004 5:25 pm

tUdOrUK scrie: weed13 io pierd vremea prin alt kingston nu ala de care vb tu.

ba, tu iti permiti sa critici muresu care ai stat numa 13 ani aici. eu de cand m-am nascut locuiesc inca aici. asa ca nu bate gura de pomana. si poti sa stai unde te-o dus tat-o si maica-ta, nu imi pasa, da asta ar fi ca si cum eu care nu stau in uk vin si critic ceva ce ii acolo si habar nu am. tu ai intelege asta ? ca eu nu inteleg cum vine sa critici tu care NU MAI STAI aici. ai stat 13 ani. io pana la 5 ani am stat cu ai mei in tulcea. pot sa critit io pe lipoveni si cum ii situatia acolo ? nu, pt ca nu mai stau. la fel, tu acuma ciocu mic si meri vezi ce mai face regina!!!
later: nu am stat veci in tulcea, da am dat un exemplu asa ca sa nu te puna gura sau dejtele sa imi zici ca ba o data zic ca am stat in ms ba in tulcea!
weed13

Mesajde proXtu » Mie Iun 23, 2004 5:56 pm

danone scrie:tudor, lasa-l pe proXtu, iel stie bine de londra unde, de preferintza admira trotoarele si mananca mufe ~p

regino, ce te pishi in gusturile omului ? :D daca mie imi plac mufele si trotoarele din Londra care'i problema ? atata ma duce pe mine capu' ;h
da' nu intzeleg ce are sula cu prefectura, adica impresiile mele din Londra cu parerile mele despre Ardeal si in spetza Tg-Mures ? :D mi'am trait (irosit) juma' din viatza in Tg-Mures, si o sa'mi mai irosesc pe acolo o parte, daca io nu'l cunosc atunci cine pm il cunoashte ? ;h poate'l cunoshti tu ? :A
proXtu
Junior Member

Mesajde tre » Mie Iun 23, 2004 5:57 pm

transilvania = transylvania

e bine de stiut.
tre
Junior Member

Mesajde tUdOrUK » Joi Iun 24, 2004 2:02 am

weed13 scrie:ba, tu iti permiti sa critici muresu care ai stat numa 13 ani aici. eu de cand m-am nascut locuiesc inca aici. asa ca nu bate gura de pomana. si poti sa stai unde te-o dus tat-o si maica-ta, nu imi pasa, da asta ar fi ca si cum eu care nu stau in uk vin si critic ceva ce ii acolo si habar nu am. tu ai intelege asta ? ca eu nu inteleg cum vine sa critici tu care NU MAI STAI aici. ai stat 13 ani. io pana la 5 ani am stat cu ai mei in tulcea. pot sa critit io pe lipoveni si cum ii situatia acolo ? nu, pt ca nu mai stau. la fel, tu acuma ciocu mic si meri vezi ce mai face regina!!!
later: nu am stat veci in tulcea, da am dat un exemplu asa ca sa nu te puna gura sau dejtele sa imi zici ca ba o data zic ca am stat in ms ba in tulcea!

Nici n-am locuit acolo !Unde am zis io aia ?! Numa in vacantze am venit prin tg.muresh unde.. da 80% vb ungureshte... deci nu imi zice ca n-am habar.. poate in cercul tau de prieteni se vb romaneshte da' cu mine a fost diferit deci nu ne putem compara ca nu totzi oamenii din mures traiesc la fel. shi e o diferentza intre versta de 5 ani shi 13 ani... oricum pe mine me doare in pula de cum itzi petreci tu viatza. io am zis ce am experimentat itzlelegi ? (cred ca nu)
tUdOrUK
Junior Member

Mesajde tUdOrUK » Joi Iun 24, 2004 2:03 am

Transilvania(romaneshte)
Transylvania(english)
tUdOrUK
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Iun 24, 2004 8:35 am

regino, ce te pishi in gusturile omului ?

in general nu, in special da :D

daca mie imi plac mufele si trotoarele din Londra care'i problema ?

una de perceptie :p

da' nu intzeleg ce are sula cu prefectura, adica impresiile mele din Londra cu parerile mele despre Ardeal si in spetza Tg-Mures ?

poi credibilitatea (cum zicea avocatul diavolului)
adica, daca atat te duce capul despre londra, cat poate sa te duca despre tg. mures?

mi'am trait (irosit) juma' din viatza in Tg-Mures, si o sa'mi mai irosesc pe acolo o parte, daca io nu'l cunosc atunci cine pm il cunoashte ? poate'l cunoshti tu ?

poate de pe google :D n-am fost in viata mea in tg mures ...
da' tot pot sa judec ca pana la 15 ani nu puteai sa iti formezi o parere pertinenta.

mai ai? mai vreau :D

Transilvania(romaneshte)
Transylvania(english)

nu pot sa cred... pe bune?
gaga

Mesajde proXtu » Joi Iun 24, 2004 8:38 am

tUdOrUK scrie:Nici n-am locuit acolo !Unde am zis io aia ?! Numa in vacantze am venit prin tg.muresh unde.. da 80% vb ungureshte... deci nu imi zice ca n-am habar.. poate in cercul tau de prieteni se vb romaneshte da' cu mine a fost diferit deci nu ne putem compara ca nu totzi oamenii din mures traiesc la fel. shi e o diferentza intre versta de 5 ani shi 13 ani... oricum pe mine me doare in pula de cum itzi petreci tu viatza. io am zis ce am experimentat itzlelegi ? (cred ca nu)

unii dintre noi nu intzelege :D una e sa experimentezi, cum zici tu, sa mergi in vacantza in Mures, si alta e sa locuiesti acolo all the time, sa vezi cum ii. poate ca ai nimerit tu numa' printre unguri, si nefiind din zona ai avut impresia ca toti vb ungureshte. stiu ca e frunstrant sa nu intelegi ce se vb in jurul tau, mai ales daca nu esti obisnuit cu limba. da' de la experimentul tau pana la a generaliza e cale luuunga. io am cunoscut vreo 2 tipi romani care sunt plecatzi in UK, si care's dushi rau cu pluta, da' asta nu inseamna ca generalizez si te fac si pe tine la fel, nu ? :D (nu era o gluma, e adevarat)

ps: ai putina grija de sanatatea ta, ca daca asha de tanar te doare in pula, peste 10-20 de ani ce te faci ? ;h

pentru danone: n'ai de unde shtii tu cat ma duce pe mine capu' :D ce vroiai sa'tzi spun despre Londra, draga danone ? ce frumos o fost la Buckingham shi ce tablouri am vazut inauntru, cat ii Big Ben'ul de mare, etc ? de astea o auzit tot prostu' la TV. io am relatat kestii pe care nu le vezi la TV, nu muzee si locuri istorice ci lucruri din viatza de zi cu zi, care mi s'au parut mai diferite. nu cred ca m'am erijat in istoric sau cine stie ce alt animal.
in plus de asta, latura pe care am relatat'o io despre Londra se potriveshte cu latura despre care se dezbate atata de din greu, vizavi de tg-muresh. noi nu dezbateam despre monumentele si muzeele istorice din tg-muresh, daca tziu io minte bine ci despre oameni, limba, etc. deci credibilitatea mea e poten'ataa, ca sa zic asha :D, de relatarile mele meschine si de prost gust despre Londra. apropos, am trait 25 de ani in Tg-Muresh, de la 0 la 25, mai exact, deci i'am putut prinde diversele arome. daca tie ti se pare mai pertinenta parerea lui tudoruk, care o fost pe acolo in trecere, atunci crede'l pe el si nu calca vreodata prin ardeal, ca ie periculos :p poti muri draq de foame pe acolo si nu iti vinde nimeni nimic daca nu stii ungureshte. ada'ti snadwitch'uri de acasa ;-)
proXtu
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Iun 24, 2004 8:45 am

mai ales daca nu esti obisnuit cu limba.

io nu mi-as face griji pt plalui ~p
gaga

Mesajde proXtu » Joi Iun 24, 2004 8:58 am

da, shtiu, pt ca eshti o egoista, io imi fac griji pentru pula oricui, ca asha is io, un fel de Jesus II :D nu'i asha ca e frumos din partea mea ? A-)
proXtu
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma