de paiacec » Lun Aug 16, 2004 9:51 am
Sambata,rotzile shi motorul in patru timpi a sagetzii roshii m-au purtat spre Iasi,unde am shi ajuns intr-un final!Frumos orash,n-am ca zice! Ei bine, da la un moment dat,te razbeshte foamea, mai ales dupa cateve ore bune de munca.Asha ca, am poposit la o pizzerie in centrul studentzesc ,pe numele ei adevarat DOME . Destul de frumos ash putea spune,chelneri(itze) frumushele,dar cam neindemanatice.De exemplu i-am cerut o suta de vodka finlandia,o pizza Quatro Stagione sho ciorba de vacutza.Ne-a anuntzat politicos ca nu mai au ciorbe pe "stoc":D ,asha ca a ramas pizza ,vodka shi ce mai comandase ceilaltzi.La recapitulare,sereaca, a zis in loc de "o suta de finlandia" , "o sticla de finlandia",la care s-a inroshit toata cand i-am atras atentzia.Probabel a intimidat-o faptul ca nu aveam accent moldovenesc:D .Revine fetishcana dupa vreo doo minute shi-mi zice ca nu mai are finlandia,da in schimb are perfekt shi inca un soi,care nu l-am retzinut.I-am zis sa-mi aduca ce vrea ea, da numa sa-mi aduca.Baut vodka, mancat pizza, foarte nasoala de altfel,baut berea de dupa pizza shi tzup spre Ploiesti.De platit au platit clientzii,asha ca nu m-au interesat pretzurile:D .
Daca ma intrebatzi de ma mai duc vreodata in Dome,o sa va raspund ca NU!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!