Nanuka scrie:numaru predominant de useri ce posteaza pe threadu de bucate suteti domniile voastre cemeistii
dialog intre ceausescu si de gaulle.:
- de gaulle: grea limba asta romana.
- ceausescu: mie-mi spui?!
Moderator: anjin-san
Nanuka scrie:numaru predominant de useri ce posteaza pe threadu de bucate suteti domniile voastre cemeistii
Postat de miraculosul
In afara de noi doi , crezi ca mai e cineva gras p'aci ?
eterna nanukulitzuka scrie:Eu n-am mancat niciodata ciorba la plic...nu-mi place....
Solarul l-am omis, da 20 de min pe ziua de azi mi-au fost suficiente...
n-am somn ..caldura ma sufocaaaaaaaa.....
originally posted by suptmarinukutza
nu mai vreau in nici un post de-al nostru sa-i mai enunatam pe cemeisti.
Cea mai mare aberatie am observat-o astazi, cand la numarul postarilor lu mataluta sunt nu mai putin de 1,096~psupermouse scrie:bai fratzilor ce ne facem ca nu ne mai enunateaza ,,,,,,,,,,,,
asha e pt unii din pacate....supermouse scrie:shakes head
bai frate ce de kkt e viatza asta
Hmm nu e de avertisment??..limita-i de 10 cuvinte...supermouse scrie:ai nu zau?
Durerea e mare stiu, sa-nteleg ca eu sunt motivul numarului tau impresionant de postari???~psupermouse scrie:bai, sa intuarse submarinooky
Io increc sa-nteleg ce-i ala belaliu, ce-i ala fratilor??:con: ....supermouse scrie:daaaaaaaaaaaaaaaa shi tot asha belaliu ieste deshi increaca sa se controleze....
Sa-nteleg ca suferi si de-o boala..cum se numeste aia??...nanucobsession??..supermouse scrie:submarinooky s-a intors
shi mai avem doi potentziali Ionuzzi pa forum
Deci mi-ai raspuns...Iti multumesc...supermouse scrie:pai sigur ca da
Ti-am zis yo c-o sa cashtigi titulatura:yDsupermouse scrie:bai io am obosit cu ochii in monitor de 6 ore, ma duc sa fac nani
Mdasupermouse scrie:ce chestie..............
pai nu ti-am spus????supermouse scrie:pa ce chestie?
Acum chiar ca nu mai poti nega nimic.....supermouse scrie:sunt aici, fir-ar viatza mea a dreaqului. Bai frate, e lucru nashpa sa simtzi cum te rupi in doa shi sa nu potzi sa faci ce trebuie, ci duar sa continui sa te chinui fara rost...
Si iar revii la vechiul sindrom...supermouse scrie:pe 20 septembrie incep cursurile la Cocordia in Turism
zice suptmarinooky, imediat dupa ce shi-a pus prosopul in cap, ca la igrasia de acolo....
suptmarinooky scrie:ma lasa paralela zanzania
Pai las' ca esti tu original pt noi toti la un loc...d-aia ti-am si zis ...nu te lasa....."*creme-te in continuare"....eyewitness scrie:despre originalitate las-o muarta ca iejti paralela cu orijinalitatea precum ejti cu zanzania
Bravooo..ca ai borat.
Nanuka scrie:Hmm nu e de avertisment??..limita-i de 10 cuvinte...
Nanuka scrie:Sa nu ma dezamagesti, tine-o tot asa!!!!!!......
10 caractere, subtilo
mi s-a parut supertare in toate mai ales in "Heackerii" ..
originally poste by Oribila baba
Eu zic sa te apuci serios de gospodarie (gatit, spalat, calcat) ....ca mi-e sa n-ajungi si tu ca divortzata...sa te dea barba'tu afara din casa...si sa ramai doar in chiloti
Nanuka scrie:Hai thiiiiii thauuuuuuuu cu limba thcoathhaaaaaaa ca te-ai clacanat
Nanuka scrie:asha te-ash ruga sa nu te mai intereseze faptul ca-mi inshel sau nu barbatu...asta e numai si numai problema mea
nanuka este o persoana minunata doar ca voi suntetzi prea prosti ca sa va datzi seama...
cat despre presupunerile pe care pun pariu ca o sa le facetzi, eu nu sunt nanuka si nici macar nu o cunosc... you fucking misjudgers
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator