Aberatia zilei

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde baixinho© » Vin Iul 16, 2004 10:15 am

Nanuka scrie:numaru predominant de useri ce posteaza pe threadu de bucate suteti domniile voastre cemeistii

dialog intre ceausescu si de gaulle.:
- de gaulle: grea limba asta romana.
- ceausescu: mie-mi spui?!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Vin Iul 16, 2004 10:43 am

[quote="Eurofighter"]oamenilor pe aici le plac Xifo cu coada neagra
mie imi placeau mult mai mult cei rosii
femelele nu sunt sterile ca i-am inmultit eu
din cate stiam sunt sterile femelele iesite din Xifo incrucisate cu Platy (parca platy erau]

bai n-auzi, deci tu esti ala de-ai dat iama in xifo? am auzit ca odata la betzie, ai inmultzit si niste hamsteri. craiule!
io cred ca trebe sa-tzi schimbi anturaju din moment ce alora le plac xifo cu coada neagra iar tzie aia cu coada rosie.
da sa stii ca e si-o parte buna in toata lucrarea asta, ca daca nu erai tu mai milos sa insamantzezi platy se ducea dracu toata specia.

iar de gresit ai cam gresit, ca nu-i frumos ce-ai facut tu, da esti tanar si te iertam.

hsddjh : da zi-ne si noua cum e cand imperechezi xifo? e bine? ce simtzi? te doare? te excitzi rau?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde supermouse » Vin Iul 16, 2004 1:12 pm

Postat de miraculosul
In afara de noi doi , crezi ca mai e cineva gras p'aci ?

bai frate sa vezi ce circ o sa avem in circa o saptamana cand se prinde submarinooky ca i-a zis miraculosu' ca e grasa....
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Iul 16, 2004 1:52 pm

din ciclu "nu jtiu, nu sunt din localitate"
eterna nanukulitzuka scrie:Eu n-am mancat niciodata ciorba la plic...nu-mi place....

fara comentarii

Solarul l-am omis, da 20 de min pe ziua de azi mi-au fost suficiente...

vorba aia, nu-i frumuasa da-i batrana

n-am somn ..caldura ma sufocaaaaaaaa.....

pacat ca teveu de coishpe inci nu baga si aer conditionat , ala duar calca, spala si taie unghiile
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde supermouse » Vin Iul 16, 2004 1:55 pm

da, shi face cartofi vrajitzi
supermouse
Junior Member

Mesajde supermouse » Vin Iul 16, 2004 10:39 pm

originally posted by suptmarinukutza

nu mai vreau in nici un post de-al nostru sa-i mai enunatam pe cemeisti.

bai fratzilor ce ne facem ca nu ne mai enunateaza ,,,,,,,,,,,,
supermouse
Junior Member

Mesajde Nanuka » Sâm Iul 17, 2004 3:55 am

supermouse scrie:bai fratzilor ce ne facem ca nu ne mai enunateaza ,,,,,,,,,,,,
Cea mai mare aberatie am observat-o astazi, cand la numarul postarilor lu mataluta sunt nu mai putin de 1,096~p ~p, dintre care 800 intr-o saptamana record maximmmmm, deci facand un calcul intr-un an dac-o tii tot asha vei avea 41.600...vei putea obtine titulatura de "n-am ce fac" da stau si-o frec", pe forum ~p.

Sa incepem cu cateva exemple din postarile tale ce dau dovada de un adevarat intelect:)

supermouse scrie:shakes head
bai frate ce de kkt e viatza asta
asha e pt unii din pacate....

supermouse scrie:ai nu zau?
Hmm nu e de avertisment??..limita-i de 10 cuvinte...

supermouse scrie:bai, sa intuarse submarinooky
Durerea e mare stiu, sa-nteleg ca eu sunt motivul numarului tau impresionant de postari???~p

supermouse scrie:daaaaaaaaaaaaaaaa shi tot asha belaliu ieste deshi increaca sa se controleze....
Io increc sa-nteleg ce-i ala belaliu, ce-i ala fratilor??:con: ....
supermouse scrie:submarinooky s-a intors
shi mai avem doi potentziali Ionuzzi pa forum
Sa-nteleg ca suferi si de-o boala..cum se numeste aia??...nanucobsession??..

supermouse scrie:pai sigur ca da
Deci mi-ai raspuns...Iti multumesc...

supermouse scrie:bai io am obosit cu ochii in monitor de 6 ore, ma duc sa fac nani
Ti-am zis yo c-o sa cashtigi titulatura:yD

supermouse scrie:ce chestie..............
Mda

supermouse scrie:pa ce chestie?
pai nu ti-am spus????

supermouse scrie:sunt aici, fir-ar viatza mea a dreaqului. Bai frate, e lucru nashpa sa simtzi cum te rupi in doa shi sa nu potzi sa faci ce trebuie, ci duar sa continui sa te chinui fara rost...
Acum chiar ca nu mai poti nega nimic.....

supermouse scrie:pe 20 septembrie incep cursurile la Cocordia in Turism
zice suptmarinooky, imediat dupa ce shi-a pus prosopul in cap, ca la igrasia de acolo....
Si iar revii la vechiul sindrom...:(...nu te impacienta....se trateaza ushor, cu o ieshire la aer si cu cativa prieteni la o berik...

Sa nu ma dezamagesti, tine-o tot asa!!!!!!......
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde eyewitness » Sâm Iul 17, 2004 7:22 am

trecand peste infantilismu postului de mai sus si a zicalei referituare la cei care rad la propriile lor glume avem azi din ciclu "cum sa ne pocim limba" o noo perla care puarta semnatura...

suptmarinooky scrie:ma lasa paralela zanzania

un artificiu literar de mare suptilitate, prin inlocuirea literei g din cuvantul ganganie asistam la formarea unui nou cuvant si anume zanzanie care momentan nu se stie ce inseamna dar am convinjerea ca lingvistii autohtoni vor gasi in scurt timp semantica acestui nou cuvant. personal , cred ca, fiind alaturi de "paralela" noul cuvant ar putea fi un termen din geometrie
eyewitness

Mesajde Nanuka » Sâm Iul 17, 2004 7:29 am

[b]Zí‚Zí
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde eyewitness » Sâm Iul 17, 2004 7:41 am

probabil ca multa lume stie ce inseamna zazanie dar fuarte putina, spre deloc, nu stie de zaNzanie

si vezi ca "sa fi" ie cu doi i adica "sa fii" , chiar si atunci cand folosesti boldu iar despre originalitate las-o muarta ca iejti paralela cu orijinalitatea precum ejti cu zanzania

iutetyft: aha, de aia ti-ai pus emoticuanele cu cazut pe jos de ras. suptila ca intotdeauna
eyewitness

Mesajde Nanuka » Sâm Iul 17, 2004 7:49 am

eyewitness scrie:despre originalitate las-o muarta ca iejti paralela cu orijinalitatea precum ejti cu zanzania
Pai las' ca esti tu original pt noi toti la un loc...d-aia ti-am si zis ...nu te lasa....."*creme-te in continuare"....:@)
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde eyewitness » Sâm Iul 17, 2004 7:54 am

mersi de urari
io unu apreciez in mod deosebit ca ai luat hotararea de a posta direct pe "aberatia zilei" lucru care ne va usura in mod simtitor munca in viitor si ne bucuram ca acest tred va avea un client asa fidel ca tine. vorba neamtului, chip ap za gud uorc
eyewitness

Mesajde baixinho© » Sâm Iul 17, 2004 8:00 am

pentru ca oricum n-o sa ajungeti nicaieri, io zic sa va opriti aici cu satisfactia ca fiecare dintre voi a avut dreptate.

ps: nu, nu fac exces de zel, dar se strica threadul aiurea.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Nanuka » Sâm Iul 17, 2004 8:05 am

Cu placere

Daca asta iti face placere si iti ushureaza plictiseala si monotonia la care iei parte zi de zi la munca, deal, uite promit ca voi posta in mare parte pe Aberatii:)..dar, fiindu-ti client fidel..eu ce cashtig la faza asta?..deschidem o afacere??..*p
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde baixinho© » Sâm Iul 17, 2004 8:09 am

tanti canadiana, OPRESTE-TE. sau esti masochista?
ANTI

baixinho©

Mesajde Nanuka » Sâm Iul 17, 2004 8:10 am

Gata BOSS ma opresc:).....mii de scuzeeeeeeeee
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde supermouse » Sâm Iul 17, 2004 11:10 am

Originally posted by miraculosul
Bravooo..ca ai borat.

Traiasca bulimia fratzilor!
supermouse
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Iul 17, 2004 9:05 pm

Nanuka scrie:Hmm nu e de avertisment??..limita-i de 10 cuvinte...

10 caractere, subtilo. dar daca pentru tine caractere=cuvinte, nu-ti urez decat:
Nanuka scrie:Sa nu ma dezamagesti, tine-o tot asa!!!!!!......
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde supermouse » Sâm Iul 17, 2004 9:07 pm

Originally posted by gabizzu
10 caractere, subtilo

gabizzule, tanti asta shi cu subtilitatea nu au ce cauta in acelashi dictzionar
supermouse
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Iul 17, 2004 9:51 pm

io zic sa dai din codita mai repede ca exista trei variante:
1. ori ne amintim de vremurile mai dark :D cand se lua ban pentru subtilitate si inteligenta peste limita decentei, iar istoria se repeta
2. ori ne altoieste baixu cu altoitoru si ne retragem cu palmele rosii in bancile noastre
3. ori toate cele de mai sus :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde supermouse » Sâm Iul 17, 2004 10:07 pm

shhhhhhhhhhhh ca ne baicseshte baicsinea sa da nu ne vedem
supermouse
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Iul 17, 2004 11:15 pm

vorba bancului: mai rasfirati.
ANTI

baixinho©

Mesajde supermouse » Sâm Iul 17, 2004 11:38 pm

ce sa rasfiram?
supermouse
Junior Member

Mesajde basstard » Dum Iul 18, 2004 12:03 am

Bre oameni buni, voi facetzi chat aici?????
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde tester » Dum Iul 18, 2004 12:06 am

macar de-ar fi de ras :)
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde supermouse » Dum Iul 18, 2004 12:19 am

Originally poster by Rock_girl
mi s-a parut supertare in toate mai ales in "Heackerii" ..

ce-o fi ala heacker?
supermouse
Junior Member

Mesajde supermouse » Dum Iul 18, 2004 3:57 pm

originally poste by Oribila baba
Eu zic sa te apuci serios de gospodarie (gatit, spalat, calcat) ....ca mi-e sa n-ajungi si tu ca divortzata...sa te dea barba'tu afara din casa...si sa ramai doar in chiloti

ce-mi place mie mentalitatea de mahala a unor locuitori din zonele marginashe ale capitalei... Ca dumnealui vorbeshte sa nu adoarma este deja cunoscut, ca shi attention whoring-ul pe care dumealui il practica cu atata entuziasm, poate pentru ca la varsta dumnealui alte realizari decat 200 de kilograme de slanina, lipsa de relevantza shi faptul ca inca mai locuieshte cu parintzii ar trebui sa-l faca sa se uite mai intai in gradina proprie.
In timp ce dumnealui se lauda cu chestiile cu care se indoapa, plictisindu-ne de moarte, cred ca totushi trebuie sa il judecam ceva mai bland. Nu e ca shi cum el chiar ar avea o viatza sau ca shi cum i-ar pasa cuiva, asha ca ...oh well, cel putzin pe fanclub se simte shi el bagat in seama.
Din nefericire, intr-o zi, pe la varsta de 40 deani, o sa se trezeasca inca locuind cu parintzii, conducandu-shi mareatza Dacie shi vrajind lutzele pe Yahoo. In the mean time, eu ma duc cu coada intre picioare inapoi la amarata mea de cariera in IT, cetatzenie britanica shi la amaratul meu de VAT registered business. Shi cum nu imi pot permite excursii la munte cu dacia, o sa fac shi eu ca tot romanu' sarac shi voi incerca sa ma multzumesc cu putzin, ca o vacantza de trei lei in gradina Europei...
Singurul avantaj este ca voi incercasa nu plictisesc pe nimeni cu ce am mancat shi ce nu. Inca nu am ajuns la rafinamentul de mahala al traitului pentru burta.
supermouse
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Iul 19, 2004 8:58 am

Nanuka scrie:Hai thiiiiii thauuuuuuuu cu limba thcoathhaaaaaaa ca te-ai clacanat

pe gabubu ierea sa-l iesmatriculeze pentru gluma asta prin scuala primara si nu ie nevoie in mod special sa pocesti limba romana, la tine ie ceva natural, tu duar scrie normal, cum iti vine la mana.

Nanuka scrie:asha te-ash ruga sa nu te mai intereseze faptul ca-mi inshel sau nu barbatu...asta e numai si numai problema mea

atunci cand o faci publica pe un forum nu mai ie problema ta, da oricum noi te-am inteles avand in vedere ca ie cu fro 15 anisori mai mare ca tine :D
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iul 19, 2004 9:17 am

Bai soarece candinos pe tine nu te-au iubit parintii cand erai mica cred. Probabil ca si ei te-au dat afara din casa asa cum te-a dat si barbatu'tu. Acum asta e...nu e cazu sa iti versi ura pe noi. Lasa-ma pe mine sa stau cu parintii intr-o zona marginasa a capitalei (macar eu nu ma trezesc in chiloti pe strada...asa ca tine) si tu reintoarce-te la spalatul vaselor in Marea Britanei. (asa se zice la trebusoara asta ? IT ? )
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Iul 19, 2004 9:23 am

mahala indeed ... modu ce zice?

original postat de prajitorudepaine

nanuka este o persoana minunata doar ca voi suntetzi prea prosti ca sa va datzi seama...

cat despre presupunerile pe care pun pariu ca o sa le facetzi, eu nu sunt nanuka si nici macar nu o cunosc... you fucking misjudgers

din ciclul "n-am vazut, n-am auzit, da' precis e mijto ~p

atacu' ionuzzzzzziloooor ~p azi e o zi fasta :D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma