deathkat scrie:ca organizatie mi s-a parut intotdeauna suspecta,discreta si 'bagacioasa'...adica au 'lucrat'cumva niste treburi pe la spate.
io-l bat p-ala care a inventat limba gramatica. n-avea altceva mai bun de facut?
Moderator: anjin-san
deathkat scrie:ca organizatie mi s-a parut intotdeauna suspecta,discreta si 'bagacioasa'...adica au 'lucrat'cumva niste treburi pe la spate.
entomofilu scrie:Spiritul nanukian e printre noi....nu-l simtiti?
dipesh scrie:Mi se pare ca nanooky cam are burtica in poza aia. Sau nu mi se pare?
CrAsh0v3r scrie:o luna are 4 saptamani, o saptamana are 7 zile. 4*7=28 si totusi o luna are 28 de zile o data la 4 ani...
(...)N-am reusit sa intru in contact (...)Dar am gasit un rus mai'deschis'
Explorarea lumii de dincolo se pare ca nu este recomandata
Parerea mea e ca spiritele ar trebui lasate sa se odihneasca,ba chiar 'ajutate'sa-si gaseasca linistea.
puterea descintecelor,a deochiului samd.
Oricum,'ceva'este dincolo
Sau poate stiu mai multe cei ce au fost in moarte clinica?
In orice caz,sfatul meu este sa stati deoparte,sa NU ACCESATI acea parte care nu poate fi controlata.Cred ca nici acei'initiati'nu realizeaza cu ce se joaca.
Dar in genere,'fenomenele','aparitiile',blah-blah sint interesante si merita studiate.Pina la un punct.
Tanase scrie:acum imi odihnesc mintea
xkrane, ar trebui sa te gandesti serios sa ne dai salarii de mozi, la cat se scrie pe forumurile mele cel putzin nu mai am vreme si de munca
taurashCuFocPeNari scrie:Am reushit fuarte greu sa parasesc institutzia aia...peste tot numa' gratii si peretzi capitonatzi
memetShol scrie:imaginea ta despre rotvailari e la fel ca si cea despre femei: gresita.
termina cu generalizarile si ai sa intelegi ce scriam io mai sus.
miraculosu scrie:una dintre cele mai galonate formatii din lume.
weed13 scrie:pe threadu asta se pun posturi scrie la misto de altii, in mod intentionat sau neintentionat
weed13 scrie:de fapt baicsu are dreptate briatore.
HOribilul Mosulete scrie:Ce mizerie si lipsa de igiena.
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator