Aberatia zilei

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde baixinho© » Mar Aug 10, 2004 7:42 am

deathkat scrie:ca organizatie mi s-a parut intotdeauna suspecta,discreta si 'bagacioasa'...adica au 'lucrat'cumva niste treburi pe la spate.

io-l bat p-ala care a inventat limba gramatica. n-avea altceva mai bun de facut?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Mar Aug 10, 2004 7:54 am

de la lume adunate , prelucrate si tot la lume date
buna recolta dupa numa dupe fro 14 ore

entomofilu scrie:Spiritul nanukian e printre noi....nu-l simtiti?

cum dracu sa nu-l simtim

dipesh scrie:Mi se pare ca nanooky cam are burtica in poza aia. Sau nu mi se pare?

pushchea pe linba, cum adica sa aiba burtica ? si-a pus preventiv un colac inainte de a se arunca in bazinu cu suptmarine

CrAsh0v3r scrie:o luna are 4 saptamani, o saptamana are 7 zile. 4*7=28 si totusi o luna are 28 de zile o data la 4 ani...

si marmota....

si mie mi s-a inplantat cand sunt magnetizat sa mi se para cacad peretii pe mine da niciodata n-am incercat sa-i stavilesc proptindu-ma-n iei. merg la risc si mai beau o citirica. suptmarina insa are alta metoda :
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gaga » Mar Aug 10, 2004 1:07 pm

ionuzzzu loveshte part tu giagiment dei
deathcat

(...)N-am reusit sa intru in contact (...)Dar am gasit un rus mai'deschis'

uite ce face efectul de piramida din om!

Explorarea lumii de dincolo se pare ca nu este recomandata

bre bine ca a ajuns la solutia asta ca daca i se parea ca e recomandata aveam un sinucigash pe fc.

Parerea mea e ca spiritele ar trebui lasate sa se odihneasca,ba chiar 'ajutate'sa-si gaseasca linistea.

buhuhuuuu

puterea descintecelor,a deochiului samd.

ete ca de "deochiu samd" n-am auzit, da e evident ca ursitoarele s-au imbatat si n-au mai ajuns cu calitatile la patutzul lui dethcat

Oricum,'ceva'este dincolo

mi-am dat eo seama ca daca deschid usha e curent, si curentu e "ceva", yep.

Sau poate stiu mai multe cei ce au fost in moarte clinica?
In orice caz,sfatul meu este sa stati deoparte,sa NU ACCESATI acea parte care nu poate fi controlata.Cred ca nici acei'initiati'nu realizeaza cu ce se joaca.
Dar in genere,'fenomenele','aparitiile',blah-blah sint interesante si merita studiate.Pina la un punct.

no comments ~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde eyewitness » Mar Aug 10, 2004 3:17 pm

una tare de la tasica

Tanase scrie:acum imi odihnesc mintea

de aici si proverbu "nu te pune cu ....ca are mintea odihnita" :D
eyewitness

Mesajde Aylin » Mar Aug 10, 2004 7:36 pm

"Vand vas veceu original, patina naturala, bine pastrat.Rog seriozitate!" ~p
" Vand dibluri. Rog discretie"

Pierdut episodul 4211 din "clona". Il declar clonat dupa episodul 4210. Gasitorului o oaie Dolly recompensa.
"Opreste trecerea.Stiu ca unde nu e moarte, nu e nici iubire si totusi te rog: opreste ,Domane, ceasornicul cu care ne masori destramarea."
Aylin
Junior Member

Mesajde CrAsh0v3r » Mie Aug 11, 2004 2:17 am

hardbeat scrie:rockerii (pentru ca majoritatea sunt prosti si fara personalitate). desigur, exista si exceptii dar sunt atat de rare!

mare distrus...
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Mesajde MiG29 » Mie Aug 11, 2004 7:38 am

Den categoria scotienii din titan.

Oribilul Mosh scrie: Eu imi doresc sa port fusta. .Eu sa fiu fata as purta numai rochie si fusta.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 11, 2004 8:54 am

Da mah...tre' sa fie foarte comod. Tie nu ti se incing coa**le , acum pe timp de vara ?
(as adauga ca as purta fusta fara chiloti :p )
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde memetshot » Mie Aug 11, 2004 8:58 am

deci santzeleg ca moshu daca ar fi fata ar purta fusta fara chiloti casa nu i se incinga coaiele?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 11, 2004 9:30 am

postat de dana
xkrane, ar trebui sa te gandesti serios sa ne dai salarii de mozi, la cat se scrie pe forumurile mele cel putzin nu mai am vreme si de munca :D

xkrane...iar mie sa imi dai 500 lei de post scris. ca nici eu nu am vreme de munca la cat postez. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Aug 11, 2004 9:33 am

defineste intai cuvantul munca moshulica, ma tem ca tu ai alte dictionare pe acasa care se citesc de la dreapta la stanga si de jos in sus :D
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 11, 2004 9:39 am

Pai uite...de exemplu sta gradina nesapata...ca eu stau pe forum sa bag posturi...in folosul lui xkran.

Oricum..500 de post nu e mult. Vreo 7 milioane pana acum. Mare lucru !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Aug 11, 2004 10:04 am

Oribilul Mosh scrie:sta gradina nesapata....

de unde si expresia mare ti-e gradina doamne.

p.s. care gradina? gradina zoologica maybe ...
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 11, 2004 12:29 pm

Gradina Edenului, evident. Vezi daca nu citesti pe locomotive dialogurile mele cu Tanase ! Ai fi stiut ca sunt tovarash cu Sf. Petru ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde balrogu' » Mie Aug 11, 2004 1:41 pm

"Ai fi stiut ca sunt tovarash cu Sf. Petru !"
Io am fost in vizita la cineva sa-i duc neshte portocale shi tot asha iera tot felu' de uameni care vorbea ba cu Maglavitu ba cu Cezar ba unii zicea ce ei ie Napoleoni (ca ashtia era 5)...Am reushit fuarte greu sa parasesc institutzia aia...peste tot numa' gratii si peretzi capitonatzi!

shi domnu' theoffender:
"determinindu-l pe hitler sa zica: 'why do we call the world's attention to the fact that we have no past? it isn't enough that romans were erecting great buildings when our forefathers were living in mud huts. now himmler is starting to dig up the villages of mud huts, enthusing over every ...."

le avea bine de tot domnu Hicler p'astea cu iengleza...doct dom'le...~p
bau
balrogu'
Junior Member

Mesajde theOffender » Mie Aug 11, 2004 2:52 pm

taurashCuFocPeNari scrie:Am reushit fuarte greu sa parasesc institutzia aia...peste tot numa' gratii si peretzi capitonatzi

np; autoritatzile responsabile au fost inshtiintzate!... operatziunea recup barthog in desf.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde balrogu' » Mie Aug 11, 2004 3:07 pm

"np; autoritatzile responsabile au fost inshtiintzate!... operatziunea recup barthog in desf"
uite domle ce iese daca transcrie ce ii spun altii gangavind in spatele ventilatorului...shcl..mbdj...cahh...
bau
balrogu'
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Aug 11, 2004 4:51 pm

imi permit sa pun acest post pe aberatia zilei datorita faptului ca este o aberatie. este primu post al cuacavetelui pe acest post care este coerent si fara greseli de ortografie.
asta da aberatie :D

memetShol scrie:imaginea ta despre rotvailari e la fel ca si cea despre femei: gresita.
termina cu generalizarile si ai sa intelegi ce scriam io mai sus.
eyewitness

Mesajde eyewitness » Joi Aug 12, 2004 7:24 am

miraculosu scrie:una dintre cele mai galonate formatii din lume.

corect ie ori barilate ori shnuruite da in orice caz nu galonate
eyewitness

Mesajde Briatore » Joi Aug 12, 2004 9:22 pm

Aberatia zilei e ca m-am trezit la ora 07:00 ca nu mai putea sa dorm, am iesit din cort sa vad marea si soarele care tocmai rasarise si sa fumez o tigara! Nu am facut sex ca sa fumez tigara de dupa, dar cred ca incepuse sa mi se faca foame. Dau sa caut tigarile in borseta, unde aveam si pasaportul, biletul de intoarcere si banii si nu gasesc borseta. Noaptea trecuta nu m-am imbatat si stiam clar ca am ajuns cu ea in cort. Ma apuca dracii si apoi dupa 15 minute de cautat si de negasit ma apuca disperarea ca o sa raman aici,singura,
forever -nu ca ar fi un gand neplacut ca pana acum tot singurica am fost, dar nah-. Vine un cohabitant al cortului si ne apucam sa mai cautam eu cu lacrimi in ochi.
Katerinca zilei e ca era pe un pat suprapus unde am uitat sa caut. Blonda mai sunt :p
VA pup dulce de tot si salutari din BARCELONAAAA :))
Sie verlieren nie, indem Sie lieben. Sie verlieren immer, indem Sie zurück halten.
Briatore
Junior Member

Mesajde weed13 » Joi Aug 12, 2004 9:26 pm

briatore mama, pe threadu asta se pun posturi scrie la misto de altii, in mod intentionat sau neintentionat, sau in alte conditii cand face cate unu gafe. daca vrei sa stim de aberatia zilei prin care ai trecut tu, deschide-ti un jurnal, si scrie acolo tot ce consideri tu.
multumesc pt intelegere.
weed13

Mesajde baixinho© » Joi Aug 12, 2004 11:45 pm

weed13 scrie:pe threadu asta se pun posturi scrie la misto de altii, in mod intentionat sau neintentionat

in mod neintentionat. alea in mod intentionat merg pe "Caterinca caterincilor".
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Aug 12, 2004 11:57 pm

nu neaparat. uitati-va la primele posturi ale acestui subiect. ~)
ulterior a fost transformat in ceea ce a devenit acum. inainte era cu totul altceva.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde weed13 » Vin Aug 13, 2004 12:11 am

de fapt, baicsu are dreptate, briatore. si mosule, cum zis tu, a fost transformat. la trecut. deci nu mai este ceea ce o fost. deci... logic.
weed13

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 13, 2004 12:17 am

weed13 scrie:de fapt baicsu are dreptate briatore.

nu stiu care este sensul acestei propozitii. pune si tu semne de punctuatie !

---

pai e off-topic in ce a fost transformat. initiatorul sau si-a propus altceva cand l-a creat. :B
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde weed13 » Vin Aug 13, 2004 12:22 am

ie bun acum? oricum, era vorba de felu in care pui accentu nu musai de punctuatie. da ma rog, poate nu pricepe nici ea.
weed13

Mesajde baixinho© » Vin Aug 13, 2004 7:53 am

weed, vin si la tine cu aceeasi intrebare pe care i-am adresat-o nacsualei: n-ai alceva mai bun de facut?
ANTI

baixinho©

Mesajde weed13 » Vin Aug 13, 2004 9:20 am

la ora aia aveam. chiar nu stiu de ce nu m-am ocupat de ce aveam... ma rog... eram obosit, tre sa intelegi.
weed13

Mesajde gaga » Vin Aug 13, 2004 10:55 am

HOribilul Mosulete scrie:Ce mizerie si lipsa de igiena. :(

de ce e aberatzia zilei putetz afla cautand poze mai vechi cu un nene imbracat in maieuri rupte si nespalate sau il putetz intreba pe pretenu dumnealui alexei :D il incadram la categoria: "rade draq de carbune"

peseu: baics, io am ce face da' nu ma pot aptzine ca ie cacator ~p
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 13, 2004 10:58 am

Cred ca ai inteles tu gresit. Maieurile erau doar rupte. A nu se confunda saracia cu lipsa de igiena. Ce ? Crezi ca toti avem banii tai ? :yD
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma