The Fight Club

Aici putem abera despre orice tine de eSport si nu numai

hmmmmmm. I do not know a MOH_Maverick

Mesajde MOH_FOX » Lun Mai 17, 2004 2:57 am

:dir: hmmmmmmmmm, I do not know MOH_Maverick. Not sure why he claims to be part of our squadron. :con:
mav3rick scrie:Mai opa-opa..eu cred ca tu, in sinea ta, esti un mare eseist dar nu cred ca o sa te remarce nimeni pe aici.
Mai mult de atat, facand o trecere subtila de la ideatic la pragmatic, cred ca, in pofida dorintei tale de a ajunge cel mai erudit dintre quakerii romani, cred ca vrei sa iei MX510-le
Ce faci tu aici e instigare la violenta (verbala si uneori chiar fizica), e o incercare perversa si diavoliceasca, chiar daca involuntara, de a dezbina o comunitate mica de quakeri, o comunitate care a inceput sa se inchege, cu pretul a catorva concursuri si a multi litrii de bere dati pe gat cu pofta de niste umbre cu ochii injectati dupa 12 ore de stat in fata calculatorului si cu gatlejurile insetate
Dorinta de victorie ce sapa cu o constanta enervanta orgoliile, si asa prafuite, ale celor ce se perinda pe acest forum, poate, la un momentdat, da nastere unor refulari care scapa de sub incidenta logicului, al realitatii de moment, si care incep sa dea tarcolale pe paginile forumului ridicandu-si poalele in cap si atragand priviri asa cum fac curvele de pe magheru in ceasuri tarzii de nopate
Si ce nu mai stii tu e ca acele "certuri", cum le zici tu au loc intre peroane care se cunosc, care au schimbat vorbe intre ele sau chiar au baut o bere impreuna
Sluga..la el tind sa cred ca acel calm care il caracterizeaza a clacat luand nastere un thread pe care nu vreau sa-l mai comentez si in care am intervenit, nu cu ura sau cu rele intentii, ci cu incisivitatea unui om surprins si dezamagit.Cred ca a fost un moment de ratacire rewgretabil care sunt convins ca nu o sa se mai repete si ca sluga va ramane asa cum il stim :calm si cumpatat.Poate ai observat si raspunsul lui care a fost spus pe un ton la fel de surprins si de dezamagit si asta din cauza faptului ca am baut un rahat de bere cu el si ca la concursul de la DM m-am sinchisit de faptul ca sluga era singurul care nu avea calculator si, drept urmare, m-am oferit sa facem cu randul la calc pe care il ocupasem
Zanza si Stryder: acesti Balanel si Mieunel, Lolek si Bolek ai quakeului romanesc se inteapa si se ataca de cand sunt ei, si parerea mea e ca sunt iremediabili.Zanza are stilul lui caracteristic, sarcastic si uneori batjocoritor care deranjeaza pe multi, insa, asta e..e incorigibil si daca cei afectati nu vor accepta si, drept urmare, nu vor inceraca sa-i raspunda pe acelasi ton (in loc sa ii rupa picioarele) inseamna ca suntem ca si comunitate in aceeasi situatie ca si Romania fata de tarile dezvoltate
Stryder se pierde foarte repede cu firea si il ataca violent pe Zanza spre deliciul acestuia din urma.Cred ca Zanza palcerea cea mai perversa si sadica a lui Zanza e sa il vada pe Stryder enervandu-se..dar eu cred ca sunt amandoi destul de maturi incat sa-si dea mana in continuare si sa poata sa lase deoparte aceste animozitati care le anima viata de pe forum, pentru a bea linistiti o bere impreuna
Silviu..Stefan cel Mare al quakeului "mic la stat, mare la sfat si degraba varsatoriu de sange"..violenta lui verbala de pe server si forum e in aniteza cu realitatea inconjuratoare.Daca incepi sa stai de vorba cu el te intrebi daca nu cumva e o greseala si persoana care iti arunca vorbe gen "a lu mata" "vita proasta" "idiot" "labagiu" etc nu cumva e altcineva si oricum, la plecare toutul se termina cu amicitie, cu o strangere de mana si glumite intepatoare de o parte si de alta.
As mai avea si despre restu de spus cate ceva dar nu mai am nici timp si nici chef..EroarE: "cetateanu turmentat" care nu stie niciodata cu cine sa voteze..e, dupa parerea mea, cel mai impartial si mai neutru personaj de pe acest forum, e pilonul central in jurul caruia s-a format aceasta comunitate(eu imi mentin propunerea ca el sa fie mascota la RQL)..nimeni n-a avut niciodata nimic cu el si toata lumea il simpatizeaza, Kshu un tip ponderat si mai degraba distant care incearca sa-si pastreze nepatat blazonul de moderator al forumului cu toate ca, uneori, din neglijenta, mai lasa sa se intrezareasca printre randuri un orgoliu ranit sau un spirit agitat
Si acum opa-opa o sa ma proclam rege si o sa te rog pe tine sa-mi pui coroana, ma erijez in cel care, acum mai bine de 1 an, am transformat railurile oarbe, shafturile fara chip si injuraturile surde de pe servere intr-o sleahta de oameni veseli si turmentati care au ajuns sa fie dati afara de bodyguard pe motiv ca se distrau prea bine, si toate astea datorita unui singur thread "IESIRE LA BERE".Nu o sa te las sa-l strici
Antiteza dintre threadurile noastre va da nastere la o lupta crancena intre inger si demon, bine si rau din care, asa cum toata lumea stie si te asigur si eu, binele va triumfa.Si parafrazand un mare clasic contemporan :FACOF cu threadul tau cu tot.Sau poate ca o sa ne demonstrezi ca ai un IQ mai ridicat ca noi toti si ai sa rogi adminii sa stearga threadul sau sa scrii "thread inchis"
In concluzie si la urma urmei noi tot vom iesi la o bere (data viitoare te invit si pe tine ca sa intelegi mai bine despre ce vorbesc, platesc eu) si ne vom distra iar a doua zi, implacabil, vom intra pe forum si Zanza va incepe din nou sa-l intepe pe stryder, silviu sa injure racanii pe servere, nu stiu care sa zica ca se bat..si asta pt ca asta e farmecul comunitatii de q3 din Romania, pt ca nimeni nu o sa puna botul la balariile care le-am scris aici (nici macar eu) si pentru ca, in fond si la urma urmei, suntem OAMENI

mav3rick out

PS1: toate personajele din aceasta povestire sunt imaginare.Orice asemanare cu realitatea e pur intamplatoare

PS2: daca mai upodez vreo 2 poze si un demo am vreo sansa la mx-ul ala? :yD
MOH_FOX
Junior Member

Mesajde scaRge » Lun Mai 17, 2004 5:40 am

Na belea..... Parc-am mai citit asta undeva..... Hmmmmmmmmmmmmmmm
scaRge
Junior Member

Mesajde rthc.ro|mav » Lun Mai 17, 2004 9:40 am

"The MAN of HONOUR (MOH) Squadron is an association of honourable gentleman, dedicated to the age old military traditions of Chivalry, Valour, Bravery, Honour and Tenacity in combat" (http://www.mohaces.org)

Nice try! :U
Call me MAV!
rthc.ro|mav
Junior Member

Mesajde RooT » Mie Mai 19, 2004 1:08 am

mav are dreptate ... certurile nu-s bune .. io am mai vazut pe fc certuri vanatoreshti care au degenerat in te miri ce ... asa o sa se intample si aici ...

referitor la kshu ... el nu se cearta .. in schimb ma urashte pe mine :) .. belive me ;-)
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Mesajde ReNo » Mie Mai 19, 2004 3:38 am

Despre ce e vorba ma aici????E de scandal???? :D
ReNo
Junior Member

Moh_fox

Mesajde MOH_FOX » Vin Mai 21, 2004 4:45 pm

Hello MAVERICK

Yes sir, that is the website to the MOH squadron, but how do you explain your absence from the members page to people? You are not mentioned anywhere on the MOH website as a member either of the past or present. You are not a member of MOH and you never have been a member. In any event, I called your bluff and the matter is closed. I was made aware of your activity on this website and I just wanted to investigate it. Shame on you little boy.

S~ MOH_FOX

mav3rick scrie:"The MAN of HONOUR (MOH) Squadron is an association of honourable gentleman, dedicated to the age old military traditions of Chivalry, Valour, Bravery, Honour and Tenacity in combat" (http://www.mohaces.org)

Nice try! :U
MOH_FOX
Junior Member

Mesajde Opa-Opa » Lun Iul 26, 2004 10:15 pm

continuare de-aici

Blue, remarc in ultimul tau post usoare tendinte provocatoare dar, mai ales de negare a fiintei superioare:
"cat despre opa" - incerci sa te minti ca subiectul e banal sau prin:
"zi ma baiete uimeste-ma" sa atragi asupra ta interesul (sau mania) "celui de sus" prin plasarea referirilor la persoana sa tocmai la sfarsitul ideilor enumerate.

intamplator apreciez aceste tentative caci, asa cum ai dedus si tu mai sus ma plictiseam de moarte (sic!), insa ai grija ca deranjul sa nu fie prea mare pentru ca mania mea se va manifesta printr-un traznet pixelizat exact in locul unde te-ai chinuit sa-ti tatuezi "Cugito ergo sum!"

ffs, parca-ti raspunsesem la intrebarea cu arborele genealogic. daca nu vrei insa sa accepti raspunsul si explicatiile pe care le primesti trebuie sa fie exacte ca datele unei probleme matematice, mai multe nu vei afla de la mine. iti dau un numar de nor-telefon daca vrei, ca sa-ti incerci norocul si-n alta parte.

daca mai erau si alte intrebari prin context nu le-am observat (poate ca nu sunt demne de atentia mea). rolul meu nu e sa extrag interogarile din propozitii precum extrage storcatorul zeama din citrice sau inchizitia adevarul din unghii. arunca-le intr-un mail, sau mai bine intr-o scrisoare deschisa si-ti voi raspunde la posta redactiei in numarul urmator.
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
Opa-Opa
Junior Member

Mesajde Groparoo » Joi Aug 12, 2004 4:42 pm

apropo de battle..aveam o gramada de draci pe un coleg si am descoperit ca "la nervi" pot sa compun :)...nu stiu daca isi au rostu aici...da' chek it out anyway
accept provocari :D

I know this "friend" of mine 4 2 much time
He's 1 of those people that doesn't worth a dime
Years after years I had 2 put up with all his lies
He's the kind of guy that tells u the same lie 2 or 3 times

People like u act like they r 2 important
People like u ussually end locked up in a basement
I have a big question: Why do u act this way?
Just 2 get girls attention, it won't help u anyway

So this what I'm writing r some few words 4 my "friend"
Watch out bro or your mommy and daddy will need a replacement
Listen what I'm sayn', I already set the timer
2 much mess?ok I'll just use a gun with a silencer

I hope u gonna read this lines and realize that
The only escape 4 u is 2 take a nice long nap
Knowin' this what would u do if u hear me ring your dorbell?
I'll tell u: grab a phone, dial 911, and go hide under your bed

A lot of guys r really pissed on u
Some of them will even pay just 2 get rid of u
U think I'm jokin'? Look around my friend
U can fly but there is no place 4 u 2 land

This is what I was tryin' 2 tell u, but u didn't listen bro
Now is 2 late, u won't b around 2 c your lies grow
I got my scope on u, can u c the red dot on your chest?
U did't listen when I said u'll need 2 wear a bullet-proof vest.

I wrote here some thoughts 4 a "friend" of mine
I can't count how many times, counchsly, he crossed the line
In the end I don't know what ya'll gonna say
Am I sick or this "friend" of mine will better start 2 pray

E mai marfa sa te certi in rime..
LagFrag
Groparoo
Junior Member

Mesajde FaXiU » Vin Aug 13, 2004 7:13 am

censemneaza counchsly?
faxqiu uai tzarane....
FaXiU
Junior Member

Mesajde kos » Vin Aug 13, 2004 7:16 am

mi-am gasit un forum pe masura avatarului meu :D....
P.S. il am de ceva timp....
kos
Junior Member

Mesajde Opa-Opa » Vin Aug 13, 2004 8:53 am

<o, kos, daca tu zici ca ai gasit forum "pe masura avatarului" da-mi voie sa sper ca si tu, la randul tau, te vei ridica la inaltimea forumului.

madoo, poate-ai avea succes in sectiunea de hip-hop a fanclub-ului... dar de ce engleza? in romana nu gasesti niscaiva epitete care sa rimeze?
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
Opa-Opa
Junior Member

Mesajde Groparoo » Vin Aug 13, 2004 4:52 pm

am incercat da' "nu-mi vine"...am ascultat mult hip-hop strain si asta m-a facut sa gandesc in engleza..mi-au iesit cateva rime in romana da' am renuntat imediat..si in plus in engleza e mai "criptat" nu o sa inteleaga toti taranii :)
Aseara am mai avut putina inspiratie...check it out

U wonder who am I
I'm 1 of those guys
Who already said "bye"
U never stoped sayn' lies
Actin' like a friend who tries
2 confort me, wonder why
I look mean at u when u say "hy"
1 of these days I'll just say "DIE"

:D
LagFrag
Groparoo
Junior Member

Mesajde yoy » Vin Aug 13, 2004 5:33 pm

:rulz: :rulz: :rulz:
...fara text inteligent
yoy
Junior Member

Mesajde Groparoo » Vin Aug 13, 2004 5:34 pm

like it man...?
LagFrag
Groparoo
Junior Member

Mesajde Opa-Opa » Sâm Aug 14, 2004 2:24 am

merje da parca n-are farmec fara un "sa moara" sau "baga-mi-as"
Opa-Opa
Junior Member

Mesajde FaXiU » Vin Aug 20, 2004 6:25 am

Sa-mi fie scuzat, domnu' Opa, off-topicul dar cica se ureaza La Multi Ani si alea-alea. Adica la mai mare si mai rotund.
faxqiu uai tzarane....
FaXiU
Junior Member

Mesajde Opa-Opa » Vin Aug 20, 2004 7:55 am

~o deja s-a dus vestea?!

ty fax, apreciez urarea si constat ca asta-i tendinta mea de cativa ani incoace: mai mare, mai rotund :D

in mod normal nu te-as fi iertat pt "lesinarea" threadului da' banuiesc ca azi tre sa fiu impaciuitor si sa spun/fac/gandesc numai lucruri frumoase (cel putin asta am inteles din scrisorile primite de la fani).
Opa-Opa
Junior Member

Mesajde [stryder] » Vin Aug 20, 2004 7:56 am

hi se scrie cu I nu cu Y madoo...

la multi ani Opa <0/
[stryder]

Mesajde Opa-Opa » Lun Aug 23, 2004 7:46 am

#-o gata cu interludiul "soft", intre timp m-am dezmeticit din mahmureala ;M , multumesc tuturor care mi-au urat una-alta.

back to fighting (ca si cum s-ar fi luptat careva pana acum)
Opa-Opa
Junior Member

Mesajde Groparoo » Lun Aug 23, 2004 1:30 pm

'[stryder scrie:']hi se scrie cu I nu cu Y madoo...

:)...my bad
LagFrag
Groparoo
Junior Member

Mesajde [stryder] » Lun Aug 23, 2004 1:46 pm

Np, btw ce ai facut cu facultatea?!
[stryder]

Mesajde Groparoo » Lun Aug 23, 2004 1:48 pm

la poli la imst
LagFrag
Groparoo
Junior Member

Mesajde [stryder] » Lun Aug 23, 2004 1:51 pm

Ai pus-o :) ....anyway o sa prinzi loc in regie, net...quake...i miss the good old times :(
[stryder]

Mesajde Groparoo » Lun Aug 23, 2004 1:53 pm

:D asta astept cel mai mult
LagFrag
Groparoo
Junior Member

Mesajde nodingat » Dum Sep 19, 2004 4:29 pm

bre, nu te prea bagă lumea-n seamă...
azi imi fierb creierii de draci nu vrei să-ţi fiarbă şi ţie?
nodingat

Mesajde Groparoo » Sâm Noi 12, 2005 1:00 am

l-am gasit..

bun...n-ar fi frumos dak toate certurile sa se desfasoare aici..k sa sparg eu gheata vreau sa-i spun lui arkon e cel mai mare terminat de cand am intrat eu prima oara pe proarena forum pana acum...trecem peste faptul k joaca q3 de juma de an si se da cocos pe servere..injura lumea pe forum..deci arkon baiete mai bine ramaneai la UT..sper sa-ti faci putin curaj sa schimbi fustita cu pantalonii si sa-ti faci user k sa-mi dai replica..pupici

by the way..la cat da varza is eu la quake..ti-o dau sigur :x

p.s. n-am editat postu anterior pt k e f vechi..sa nu spuneti k vorbesc singur
LagFrag
Groparoo
Junior Member

Mesajde yoy » Sâm Noi 12, 2005 1:10 am

juma de an? facof mă, joacă de mai multă vreme, de parcă asta ar conta... nu se mai ceartă nimeni mă, gata, s-a terminat, s-a dus q3-ul, ii găseşti pe toţi in q4 acum, cred că acolo se blesteamă, oricum e plictisitor pe aici, mai bine te enervezi in joc decat citind "ştirile" de pe prima pagină
...fara text inteligent
yoy
Junior Member

Anterior

Înapoi la Generalitatzi