mav3rick scrie:Mai opa-opa..eu cred ca tu, in sinea ta, esti un mare eseist dar nu cred ca o sa te remarce nimeni pe aici.
Mai mult de atat, facand o trecere subtila de la ideatic la pragmatic, cred ca, in pofida dorintei tale de a ajunge cel mai erudit dintre quakerii romani, cred ca vrei sa iei MX510-le
Ce faci tu aici e instigare la violenta (verbala si uneori chiar fizica), e o incercare perversa si diavoliceasca, chiar daca involuntara, de a dezbina o comunitate mica de quakeri, o comunitate care a inceput sa se inchege, cu pretul a catorva concursuri si a multi litrii de bere dati pe gat cu pofta de niste umbre cu ochii injectati dupa 12 ore de stat in fata calculatorului si cu gatlejurile insetate
Dorinta de victorie ce sapa cu o constanta enervanta orgoliile, si asa prafuite, ale celor ce se perinda pe acest forum, poate, la un momentdat, da nastere unor refulari care scapa de sub incidenta logicului, al realitatii de moment, si care incep sa dea tarcolale pe paginile forumului ridicandu-si poalele in cap si atragand priviri asa cum fac curvele de pe magheru in ceasuri tarzii de nopate
Si ce nu mai stii tu e ca acele "certuri", cum le zici tu au loc intre peroane care se cunosc, care au schimbat vorbe intre ele sau chiar au baut o bere impreuna
Sluga..la el tind sa cred ca acel calm care il caracterizeaza a clacat luand nastere un thread pe care nu vreau sa-l mai comentez si in care am intervenit, nu cu ura sau cu rele intentii, ci cu incisivitatea unui om surprins si dezamagit.Cred ca a fost un moment de ratacire rewgretabil care sunt convins ca nu o sa se mai repete si ca sluga va ramane asa cum il stim :calm si cumpatat.Poate ai observat si raspunsul lui care a fost spus pe un ton la fel de surprins si de dezamagit si asta din cauza faptului ca am baut un rahat de bere cu el si ca la concursul de la DM m-am sinchisit de faptul ca sluga era singurul care nu avea calculator si, drept urmare, m-am oferit sa facem cu randul la calc pe care il ocupasem
Zanza si Stryder: acesti Balanel si Mieunel, Lolek si Bolek ai quakeului romanesc se inteapa si se ataca de cand sunt ei, si parerea mea e ca sunt iremediabili.Zanza are stilul lui caracteristic, sarcastic si uneori batjocoritor care deranjeaza pe multi, insa, asta e..e incorigibil si daca cei afectati nu vor accepta si, drept urmare, nu vor inceraca sa-i raspunda pe acelasi ton (in loc sa ii rupa picioarele) inseamna ca suntem ca si comunitate in aceeasi situatie ca si Romania fata de tarile dezvoltate
Stryder se pierde foarte repede cu firea si il ataca violent pe Zanza spre deliciul acestuia din urma.Cred ca Zanza palcerea cea mai perversa si sadica a lui Zanza e sa il vada pe Stryder enervandu-se..dar eu cred ca sunt amandoi destul de maturi incat sa-si dea mana in continuare si sa poata sa lase deoparte aceste animozitati care le anima viata de pe forum, pentru a bea linistiti o bere impreuna
Silviu..Stefan cel Mare al quakeului "mic la stat, mare la sfat si degraba varsatoriu de sange"..violenta lui verbala de pe server si forum e in aniteza cu realitatea inconjuratoare.Daca incepi sa stai de vorba cu el te intrebi daca nu cumva e o greseala si persoana care iti arunca vorbe gen "a lu mata" "vita proasta" "idiot" "labagiu" etc nu cumva e altcineva si oricum, la plecare toutul se termina cu amicitie, cu o strangere de mana si glumite intepatoare de o parte si de alta.
As mai avea si despre restu de spus cate ceva dar nu mai am nici timp si nici chef..EroarE: "cetateanu turmentat" care nu stie niciodata cu cine sa voteze..e, dupa parerea mea, cel mai impartial si mai neutru personaj de pe acest forum, e pilonul central in jurul caruia s-a format aceasta comunitate(eu imi mentin propunerea ca el sa fie mascota la RQL)..nimeni n-a avut niciodata nimic cu el si toata lumea il simpatizeaza, Kshu un tip ponderat si mai degraba distant care incearca sa-si pastreze nepatat blazonul de moderator al forumului cu toate ca, uneori, din neglijenta, mai lasa sa se intrezareasca printre randuri un orgoliu ranit sau un spirit agitat
Si acum opa-opa o sa ma proclam rege si o sa te rog pe tine sa-mi pui coroana, ma erijez in cel care, acum mai bine de 1 an, am transformat railurile oarbe, shafturile fara chip si injuraturile surde de pe servere intr-o sleahta de oameni veseli si turmentati care au ajuns sa fie dati afara de bodyguard pe motiv ca se distrau prea bine, si toate astea datorita unui singur thread "IESIRE LA BERE".Nu o sa te las sa-l strici
Antiteza dintre threadurile noastre va da nastere la o lupta crancena intre inger si demon, bine si rau din care, asa cum toata lumea stie si te asigur si eu, binele va triumfa.Si parafrazand un mare clasic contemporan :FACOF cu threadul tau cu tot.Sau poate ca o sa ne demonstrezi ca ai un IQ mai ridicat ca noi toti si ai sa rogi adminii sa stearga threadul sau sa scrii "thread inchis"
In concluzie si la urma urmei noi tot vom iesi la o bere (data viitoare te invit si pe tine ca sa intelegi mai bine despre ce vorbesc, platesc eu) si ne vom distra iar a doua zi, implacabil, vom intra pe forum si Zanza va incepe din nou sa-l intepe pe stryder, silviu sa injure racanii pe servere, nu stiu care sa zica ca se bat..si asta pt ca asta e farmecul comunitatii de q3 din Romania, pt ca nimeni nu o sa puna botul la balariile care le-am scris aici (nici macar eu) si pentru ca, in fond si la urma urmei, suntem OAMENI
mav3rick out
PS1: toate personajele din aceasta povestire sunt imaginare.Orice asemanare cu realitatea e pur intamplatoare
PS2: daca mai upodez vreo 2 poze si un demo am vreo sansa la mx-ul ala? :yD