Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde Cristy » Mar Aug 31, 2004 3:52 pm

13 Going On 30 - comedie cu : Jennifer Garner
Foarte dragut .. destul de amuzant ( 7/10 .. + 1 pct pentru dansul Michael Jackson - Thriller , care este hilar + 0.5 pentru final ) 8.5/10 ;)
Moved away.
Cristy

Mesajde Kreathor » Mar Aug 31, 2004 5:02 pm

Daca tot se numeste threadul asta "Ce filme ati mai vazut" ....
.... Ei bine, eu de mai bine de o luna nu am mai vazut nimic. :(
Oricum, intentionez sa recuperez cat de curand.
"I don't think we've seen any cinema yet. I think we've seen 100 years of illustrated text." (Peter Greenway)
Kreathor
Junior Member

Mesajde vali » Mar Aug 31, 2004 6:23 pm

bun, si? daca nu ai vazut nici un film, de ce scrii pe acest subiect?
some people deserve to die
vali

Mesajde theOffender » Mie Sep 01, 2004 7:42 am

Man on Fire
In 1998 cind am ieshit din sala de la Enemy of the State ma uitam pe sus, gindindu-ma la satelitzi, viatza privata, etc. Shi-atunci m-am decis ca imi place Tony Scott. Am vazut de n ori Spy Game. Shi de-arunci abia ashtept un nou film de-a lui Scott (Crimson Tide, The Last Boy Scout, Top Gun). Toate au un super casting, acting adevarat, super plot shi un super stil de a folosi camera de filmat.

Insa Man on Fire m-a dezamagit. Din punctul de vedere al scriptului. Neclar, ilogic... Copiat dupa Man on Fire din 1987 cu Scott Glenn.

Ce nota ii dau? 10 minus din 10. De ce? Pentru ca este super inteligent filmat cu o actziune excelenta shi cu un acting adevarat. Shi pentru ca actziunea e cursiva, fara bube... ("What about a last wish?"... "Last wish? I wish,... I wish you had more time...")

Mi-a placut de Giancarlo Giannini (care a mai pus ceva kgs de la Hanibal), Marc Anthony (din In the Time of the Butterflies), Dakota Fanning (care daca are grija va fi noua Drew Barrymore / Christina Ricci)... Radha Mitchell din Pitch Black n-a fost atit de convingatoare...

Cu un final a la Gladiator shi cu o muzica ashishderea, Man on Fire merita vazut. Pe bune...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde Cristy » Mie Sep 01, 2004 8:51 pm

Kill Bill 2 - actiune - cu : Uma Thurman
Dupa prima parte ma indoiam ca poate si ceva mai interesant dekt a ucide 88 de bodyguarzi .. plus pushtoaica aia :D .. dar .. m'a impresionat si Kill Bill 2 .. nu e facut in acelasi stil .. are un inteles mai profund ... excelent .. 8.5/10
Moved away.
Cristy

Mesajde wwritza » Mie Sep 01, 2004 11:49 pm

simone . M-am bucurat ca l-am mai vazut si pe al pacino intr-un rol.
Pacino, regizor..hollywood, creaza pe calculator o tanti actrita, mare succes cu ea, i se urca succesu la cap...minte poporu cu televizoru...
Filmul e interesant ca idee, niste faze cat de cat la care sa zambesti la ele (nu foarte multe) .Film realizat de creatorii lu' Truman Show care, sincer, mi se pare mult mai bun decat asta...
Shrek2 cu mana pe cord, mie mai super mi s-a parut prima parte. Parerea mea. Desi nici asta nu-i de dat in laturi (cu accent pe a)
Astept saptamana viit sa apara pe ecrane Shark tale care, din reclama, pare haios. sper sa nu dezamageasca... :o
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde Cristy » Joi Sep 02, 2004 12:29 pm

My Babby's Daddy - comedie - cu : Eddie Griffin, Method Man ...
( A trio of young men are forced to grow up quick when their girlfriends all become pregnant around the same time )
O comedie destul de amuzanta .. Method Man iara intr'un rol de caterinca .. era o faza in care ishi facea sandwichuri incalzindu'le cu fierul de calcat .. :lol:
Si managerul casei de discuri era clona lui Mike Tyson :) ... 6.5/10
Moved away.
Cristy

Mesajde Cristy » Joi Sep 02, 2004 4:13 pm

Paycheck - thriller / actiune - cu : Uma Thurman , Ben Affleck
Uma Thurman superba ca de obicei , B.A. si el s'a descurcat destul de bine .. a fost convingator .. dar ma asteptam la mai mult .. 7/10
Moved away.
Cristy

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Sep 04, 2004 10:09 am

Vanilla Sky . 6/10
Un film mult prea complicat, futurist si incurcat pentru gustul meu. Nici nu l-am inteles bine.Totusi vreau sa remarc coloana sonora, ce contine nume mari precum REM, Radiohead,Peter Gabriel sau Bob Dylan. Iar Tom Cruise arata interesant cu fatza aia. Un punct in plus i-am dat ca ii arata tzatzele lui Penelope Cruz, desi sunt cam mici.
catharsis, sa stii ca nu mi-a prea placut filmul.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Sâm Sep 04, 2004 10:20 am

open water - najpa surogat de blair witch 2/10
some people deserve to die
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Sep 04, 2004 2:36 pm

Shrek 2 . 8/10
Mai slab decat prima parte, cu mult mai putine momente amuzante. I-am dat un punct in plus ca mi-a placut de pisica, de magar si de poanta cu pinochio si lenjeria de dama. :p
Oricum..un film relaxant si amuzant.
Sa stati pana dupa generic...sa vedeti cine apare. :B

In 2006 apare Shrek 3. Oare ce-or mai inventa de data asta ? Cred ca-i cu copiii lu' Shrek. ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Cristy » Sâm Sep 04, 2004 3:53 pm

The Chronicles Of Riddick - actiune / thriller - cu : Vin Diesel
Mm .. mi'a placut .. a fost interesant .. desi a fost mai mult actiune decat thriller ..
Totusi , prima parte mi'a placut mai mult .. 6.5/10
Moved away.
Cristy

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 06, 2004 8:53 am

The Human Stain . 7/10
Un film ce reuneste cel putin patru actori de marca : Anthony Hopkins, Nicole Kidman, Gary Sinize (Ltn. Dan din Forrest Gump) si Ed Harris. Desi filmul nu are cine stie ce subiect, este frumos modul de spunere al povestii care face in permanentza trecerea trecut-prezent si imi place foarte mult si locul desfasaurarii actiunii din prezent...un orasel linistit de munte.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde theOffender » Lun Sep 06, 2004 9:35 am

Ned Kelly (8/10)
Heath Ledger, Orlando Bloom, Naomi Watts, Geoffrey Rush

Un haiduc australian, o poveste de dragoste incilcita, un sfirsit previzibil. Shi totushi...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 06, 2004 6:45 pm

Hidalgo . 7/10
Un film la care se stie finalul de dinainte, un film de actiune ca prin anii '80 ..despre o cursa de cai prin deserturile arabe. N-a fost rau, dar nici nu pot spune ca l-as mai revedea. Simpatic Omar Sharif in rolul seicului. Bun si Viggo Mortensen, la prima sa aparitie dupa LOTR.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde supermouse » Mar Sep 07, 2004 4:32 pm

am revazut The Craft
unul din filmele mele preferate- tuate filmele gotice au un cevafuarte atragator pentru mine. A aparut acuma fo nishte 8 ani sau cam asha cu patru fete care invatza sa fie vrajituare, shi despre consecintzele faptelor noastre
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde theOffender » Mie Sep 08, 2004 6:52 am

Taking Lives (6/10)
Angelina Jolie, Ethan Hawke, Kiefer Sutherland, Olivier Martinez, Tcheky Karyo

Daca n-ar fii pentru sinii lui AJ nu cred c-ar merita mai mult de 4. Cred ca au scos asul acesta din maneca in ultima instantza, sa asigure vanzarea filmului. Pacat de distributzie, Ethan Hawke joaca bine.
theOffender

Mesajde Cristy » Vin Sep 10, 2004 10:35 am

100 girls - comedie
Comedie usoara , tipica cu adolescenti .. 6/10
100 women - comedie
Urmarea la 100 girls .. dar e oarecum aceeasi poveste .. 6/10
Moved away.
Cristy

Mesajde Dany_S » Vin Sep 10, 2004 4:10 pm

Harry Potter and the prizoner of Azkaban - mi-a placut si al 3 film din seria Harry Potter. Mi s-a parut din ce in ce mai indepartat de primul la capitolul film mai mult orientat spre copii, insa au fost putin obositoare si enervante scenele repetitive cu Malfoy pe post de bully. - 8/10
Dany_S
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Vin Sep 10, 2004 5:02 pm

Laws of atraction ( Julliane Moore si Pierce Brosnan ) - nu-i de Oscar , dar a fost amuzant si .. Pierce Brosnan , in rolul unui barbat amorezat si sensibil , dar un bun avocat , in acelasi timp .. mi se pare oarecum ciudat .. dar si-a jucat bine rolul ; as fi vrut sa vad versiunea originala , ca sa aud accentul irlandezilor .
5/10
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Titina » Vin Sep 10, 2004 7:36 pm

am revazut Not Another Teen Movie(k-l am p DVD) ,care mi-a placut tot timpul shi ink m-ash mai uita la el...mi se pare super. 10/10
American Pie 2 l-am mai vzt tot p DVD shi...la fel..super....dar parca Not another teen movie e mai mishto... 9.50/10
shi...k tot n-aveam ce face am revazut shi Ginger Snaps...ideea nu mi s-a parut chiar cine shtie ce,dar imaginile cu "fata bagata in gard",etc sunt f mishto...prima oara cand am vzt filmul mi-a placut la nebunie...acu mai putin 8/10
shi,neavand p DVD,m-am mai uitat acu cateva zile la Prima Dragoste (9/10) shi O fata buna (7/10) ....cred k e adoua oara cand le vad p amandoua...nu sh dc,dar mi-au placut...
Titina
Junior Member

Mesajde DeathBride » Vin Sep 10, 2004 10:14 pm

Azi am vizionat ''Neveste perfecte''..destul de plictistor filmul si cam pueril....ha o nota ar fi 6/10
am mai revazut si ''filantropica''..un film de nota 10!filmul chiar merita sa fie vazut dar cam incurajeaza spiritul paranoia
Eu sunt copilul rebel din tine
Sunt nebunul care stie ce-i bine
Pentru tine, pentru mine, mai ales pentru tine .
DeathBride
Junior Member

Mesajde Cristy » Sâm Sep 11, 2004 8:43 am

Roc cic : a aparut si Ginger Snaps Back si Ginger Unleashed .. partea a 3 a :D
Not another teen movie si mie mi'a placut .. da mi'a placut mult mai mult Tainted love ... si melodia .. dar si videoclipul e super :D
Moved away.
Cristy

Mesajde 7vies » Dum Sep 12, 2004 4:11 am

alien vs. predator- e plin de efecte speciale impresionante, dar am destul de multe sa-i reprosez...e prea intunecat, prea confuz, prea plin de clisee...se putea mult mai bine...
7vies
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 13, 2004 12:07 am

Mean Girls . 5/10
O mare aberatie de film. Nu am inteles de ce mi-a fost laudat si de ce imdb-ul ii acorda 7.0 ! Un film obisnuit cu adolescente sclifosite cum am mai vazut o gramada. Sper sa apara filme mai bune in toamna...
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Lun Sep 13, 2004 6:38 pm

Eurotrip7/10
O comedie draguta, dar nu fuarte originala, in genu celor: fata si baiat care nu se cunosc decat prin scris, baiatu greseste si pleaca dupa fata...lalala
kahlan
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Lun Sep 13, 2004 8:13 pm

Deci,bai,fratilor,acum imi opresc ultimele lacrimi siroite in poala . "The green mile",film atata de dragutz!Uitati-va si voi,chiar daca la sfarsit,pate,o sa ma injurati sau o sa ziceti ca v-ati pierdut trei ore degeaba,dar merita sa incercati.Doamne...
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde IrC » Lun Sep 13, 2004 11:21 pm

I, Robot-9/10
A fost destul de interesant.
Si azi am revazut South Park, si am ras pana am cazut pe jos.Cam atat.
pace
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
IrC
Junior Member

Titanii

Mesajde SatyR » Mar Sep 14, 2004 12:00 am

Fusai la tara in weekendu asta si cum acolo nu prind decat doo posturi am zis sa profit din plin de tvr. Dupa o seara enervanta cu Andreea Marin si ale ei surprize, surprize, a urmat si mult asteptatul film, pentru ca imi imaginam ca trebuie sa fie si un film.

Asa am avut ocazia sa vad acest film, cu acest Denzel Washington, care e fara indoiala unul dingtre cei mai buni actori de culoare in momentul de fatza. Intotdeauna mi-au placut filmele cu tenta moralizatoare, care au de-a face cu conflictele intre albi si negrii. F misto. 9/10
SatyR
Junior Member

Mesajde theOffender » Mar Sep 14, 2004 6:57 am

the ladykillers (7/10)
tom hanks

e un remake dupa 'the ladykillers' cu alex guiness and peter sellers din 1955. regizat de joen and ethan coen (o brother where art you, fargo) m-ash fi ashteptat la ceva mai... bun. tom hanks joaca bine, dialogurile sunt interesante, cu poezii de edgar a. poe shi cu referiri la g.b. shaw amestecate cu hippity pop.

intr-alta ordine de idei, e o comedie simpatica cu anumite faze amuzante insa nu e pe gustul oricui.
theOffender

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film