de theOffender » Mie Sep 01, 2004 7:42 am
Man on Fire
In 1998 cind am ieshit din sala de la Enemy of the State ma uitam pe sus, gindindu-ma la satelitzi, viatza privata, etc. Shi-atunci m-am decis ca imi place Tony Scott. Am vazut de n ori Spy Game. Shi de-arunci abia ashtept un nou film de-a lui Scott (Crimson Tide, The Last Boy Scout, Top Gun). Toate au un super casting, acting adevarat, super plot shi un super stil de a folosi camera de filmat.
Insa Man on Fire m-a dezamagit. Din punctul de vedere al scriptului. Neclar, ilogic... Copiat dupa Man on Fire din 1987 cu Scott Glenn.
Ce nota ii dau? 10 minus din 10. De ce? Pentru ca este super inteligent filmat cu o actziune excelenta shi cu un acting adevarat. Shi pentru ca actziunea e cursiva, fara bube... ("What about a last wish?"... "Last wish? I wish,... I wish you had more time...")
Mi-a placut de Giancarlo Giannini (care a mai pus ceva kgs de la Hanibal), Marc Anthony (din In the Time of the Butterflies), Dakota Fanning (care daca are grija va fi noua Drew Barrymore / Christina Ricci)... Radha Mitchell din Pitch Black n-a fost atit de convingatoare...
Cu un final a la Gladiator shi cu o muzica ashishderea, Man on Fire merita vazut. Pe bune...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie