Aberatia zilei

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde gaga » Vin Sep 24, 2004 10:48 am

offtoapic: hova, abar nam unde e, am primit linc pe post si m-am prins la ce se referea.

baicsiniu, imi cer mii si mii de apologii ca te-am dat in fapt, duamne douamne ce greseala am facut, acu o sa va inpushte sniperii hetero, am doo suflete pe conjtientza ~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde baixinho© » Vin Sep 24, 2004 10:52 am

bre, vorbesc in nume personal din doo motive: neatza are consuarta deci nu e si be (c.n.) am mai vorbit eu odat in numele lui si mai avea oleaca sim facea buzunar la gat.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Vin Sep 24, 2004 10:56 am

baixinho © scrie: am mai vorbit eu odat in numele lui si mai avea oleaca sim facea buzunar la gat.

deci pentru ca ai postat unte trebia asta ie aberatziunea zilei. tziu minte egzact ca voia satz faca cravata colunbiana. cine nu shtie ce e aia, io cu neatza initziem cursuri pt incepatori. plata in beri.
gaga

Mesajde theOffender » Vin Sep 24, 2004 11:02 am

io cu neatza initziem cursuri pt incepatori. plata in beri.

numa sa le luatzi banii de bere inainte. ca dupce iatzi lasat cu limba scoasa n-or sa mai fie buni decat de un sicriu :D
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde aphextwinz » Vin Sep 24, 2004 11:05 am

Coelho (un autor celebru si necomercial – inca - Alchimistul)

:rolleyes: ~p
aphextwinz
Junior Member

Mesajde vali » Vin Sep 24, 2004 11:13 am

daca il citeste mama si cu teo...iti dai seama ca e necunoscut.
some people deserve to die
vali

Mesajde neatza » Vin Sep 24, 2004 11:21 am

danone scrie:tziu minte egzact ca voia satz faca cravata colunbiana.

in principiu, e ezact asha cum zici matale, da cu urmatuarele deosebiri: ca nu erea vorba de cravata columbiana, ci de una neaosha, romaneasca, cu rapidu, shi nu vroiam sa io fac, ci sa io iau. da, pe ansanblu, tablouu ie asha cum lai zugravit matale...
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde gaga » Vin Sep 24, 2004 11:43 am

ca sa revenim la oile noastre si la alte animale domestice din dotare, fata lu secu .. pardon, tata 'ce:

profu d bio,k are chef sa ne preadea

in sfarSHIT un om cu scaun la cap care a inteles unde le sade bine psihopupilor :D
gaga

Mesajde CrAsh0v3r » Vin Sep 24, 2004 2:15 pm

memetShol scrie:bre danone...lasal ma si pe el ca ie raper de carter ... cel mai adevarat baiat...care a facut multe pentru ipiopu din romania... (tu esti mah ala?) si incearca sal educi..spune-i cum se asaza batzigasele.
bani ii dai mai incolo....

inca unu care se baga in seama fara sa stie despre ce e vorba... ~p
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Mesajde gaga » Vin Sep 24, 2004 2:21 pm

CrAsh0v3r scrie:inca unu care se baga in seama fara sa stie despre ce e vorba... ~p

mai zi-le loredana ca ai nimerit locu' unde se pune la gazeta locomotiva zilei ~p
gaga

Mesajde balrogu' » Vin Sep 24, 2004 2:26 pm

lasati-l in pace pa Crachouver(t) nu vedetzi ca asta muare incercand sa traiasca? Sau invers...
bau
balrogu'
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Sep 24, 2004 2:28 pm

danone, brava mah. Vad cami urmezi sfatu si ai inceput sal cultivi pe craciovar ala.
dupe cum zici si tu anceput sa posteze direct la gazeta.
Craciovar: spunemi tu mie despre ce ie vorba si porma nenea memetu itz da un cubuletz de zacarel (imi dau lacrimile, amu doo posturi iera inca incult...ce cresc uamenii astia)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Sep 24, 2004 4:33 pm

ValiEnte scrie:peste vr-o 20 de ani o sa fiu "INTREGITORUL",frunei tari si copii din generatiile urmatoare or sa ma gaseasca pierdut in vro carte jerpelita de istorie ~(
-Inainte vitejilorrr...... :o

Ia uitati aici un bun si potrivit conducator pentru o tzara ca a noastra. Supercult, cu istoria si limba romana bine-stiuta, si cu promisiuni... Yap! :o
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde ValiEnte » Vin Sep 24, 2004 4:50 pm

"Acu un an pe nisip' vierbinte pintre miile de scoici am gasit putina minte",dar se pare ca depeche o cauta in continuare #-o
- daca vrei o sa conduc si tara asta direct de pe tron(luna) ;B
;j
Istoria incepe sa se razbune...
ValiEnte

Mesajde baixinho© » Sâm Sep 25, 2004 6:40 am

depejmaind, lasa-l, bre, ca acum inca ie in cumpana si nu stie cum se scrie corect: vr-o sau vro.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde ValiEnte » Sâm Sep 25, 2004 10:36 am

ha -ha-ha, ~p
zi-mi un presedinte ce VorbEste(scrie)korect sau cinEVa de pe aici..... ;t
Istoria incepe sa se razbune...
ValiEnte

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Sep 25, 2004 10:48 am

ValiEnte, accepti de buna-voie si nesilit de mine, sa fii ionuzzu meu? :D
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde tester » Sâm Sep 25, 2004 3:27 pm

Vorbind despre baiatul asta negru pre numele lui Will Smith, mylord ne arata ca si uichendu produce daca vrea:

are noroc ca arata foarte bine si-l plac femeile altfel

Probabile cele de pe lesbianismul incotro sau de pe o-zone.

smith e doar prezent si timpul va arata ca nare valoare de actor

Se da peste cap Stephen Hawkins sa afle cine si mai ales ce e prezentul. Si corect se scrie narí£.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde neatza » Lun Sep 27, 2004 9:52 am

Deci la un tred de pacilea, la postu cu numaru de indentificatzionare #43 se afla urmatoarea treaba scrisa de cineva:

neatza scrie:oare cu diferentza asta de fus orar de trei zile mai prind zioa lu aliosha sai zic shi io lamultzean ?

deci lamultzean !

umpic mai jos, adica imediat dupe postu cu numaru de indentificatzionare #43 se afla postu cu numaru #44 scris de alcineva shi care arata asha:

Love2Fly scrie:Avand in vedere diferentza de fus orar de.....72 de ore ii urez si eu acum lu' stimabilul admin un la multi ani si un "bate cuba calduros" :D

o sal scutesc pe respectivu de efortul de a gasi de unu singur asemanarile shi deosebirile dintre cele doo enuntzuri shi o sai esplic chiar eo: deci cand face unu o gluma care tzi se pare buna, incearca sa no spui imediat dupe iel, ca nu mai are deloc acelash efect, ci ba din o contrer.

neatza

Mesajde eyewitness » Lun Sep 27, 2004 10:08 am

matinale te-nseli, posturile ie total diferite ca si gluma dealfel, matale ai zis 3 zile si entomofilu a zis 72 de ore, deci nu-i acelasi lucru
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde neatza » Lun Sep 27, 2004 10:11 am

intrun fel... ie ca shi cum ai zice entomofilu in loc de bulă, nu ?

neatza

Mesajde nocturna » Lun Sep 27, 2004 10:35 am

ei bine, cum stateam io inishtita, calma shi munceam ceva munci pe la biuro, cand sa trag shi io un ochi, macsim doi, sa vaz ce se mai intampla pe forum, imi parvin doo posturi (multzam fain) de pe molocotivele vietzii, cum ar veni nejte ineptzii. protagonistul, evident, miraculosul titanic din la fel de miraculosu titan. pana aici, nimic neobijnuit. apoi daca is ineptzii treaba lor, zic, fie la iei acolo shi sa se bucure de dansele. da' oripilu, pe langa fabtu ca spune ineptzii, ceea ce nui o noutate, shi, dupa cum ziceam, e treba dansului sa se spele pe cap cu ea, mai tranteshte shi cate un nume de user, ashe, la plezneala. iarash zic, nui problem shi nici nar fi asha grav problem pentru linijtea shi pacea uochiilor mei daca nu sentampla sa fie chiar numele lu useru meu, care fiind unic shi personal, nu poa ca sa existe decat o nocturna pe acest forum. asha ca am presupus, pe buna dreptate, ca oripilu ineptzia ineptzii despre persuana mea. ca atare, mam simtzit obligata ca sa ma sesizez, ceea ce am shi facut.

pentru publicul larg, mai putzin degustator de molocotive, shi mai mult dezgustat de ele, prezentam shi posturile. posturi care numa prin sinplu fabt ca sunt scrise de oribilu shi se afla pe molocotive, is demne de acest tread, de mare anvergura:
mosh scrie:Eu sunt in Bratislava acum. Am camera la hotel cu nocturna. Mai stau putin pe net...si iesim sa ne plimbam pe cheiurile Dunarii

&
nu stiu cu cine s-o intalni Hades. noi ne vedem de ale noastre. am prevazut de dinainte ca avem un tradator printre noi. am trimis-o deja pe nocturna pe urmele lu Hades...care nu e in Amsterdam asa cum ne minte. l-am localizat prin satelit si e in Philadehphia.

mosh, io shtiu ca existentza ta este trista shi nefericita, ca nimica nu se intampla shi ai tendintze schizoimaginative debordante. totushi, te potzi consola cu ideea ca un melc ar fi tare invidios pe veatza ta palpitanta.

in concluzie, ca sa nu ne mai lungim, oribilosule, in tinpu tau liber shi fuarte liber, precum shi ala ecstrem de liber, tot acest amar de tinp petrecut cu totu pe forum, potzi ca sa debitezi tot ce vrea mujchii tai, pe mocolotive sau calcat de ele, cu o singura conditzie: fa abstractzie de numele lu useru meu. ai intzeles? se pare ca nu. deci, dupa cum bine itz zicea shi baicsu (cam ajuns la vorba lui): FA ABSTRACTZIE TOTALA DE NUMELE USERULUI MEU IN POSTURILE TALE. ABSOLUT TOATE POSTURILE TALE. CHIAR SHI IN CELE IN CARE DORESHTI SA MI TE ADRESEZI. in cazul in care te loveshte din senin nevoia de a mi te adresa, asha ca un om normal, ce pretinzi ca eshti, itz recomand sa te abtzii. priceput? vai, ce ma bucur pentru tine. in caz contrar, ezact cand te vei simtzi tu cel mai bine inconjurat de lutze, monci shi hadeshi, sar putea sa ai mari surprize shi sa se intample multe chestii. tot ce pot sa zic este ca no sa fie nimica bun. ma bucur ca neam intzeles.

peseu: de astazi, ai onoarea shi bucuria sa fii primul care accede la shi pe lista mea de ignore. nici nu vedeam altul mai bun cu care sa incep lista de ignore. esht premiant. te felicit shi itz dau voie sa te lauzi cu asta.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Titina » Lun Sep 27, 2004 10:37 am

auzi,nocturno,ia hai!! dak nu ne potzi suporta,dc dreq ne urmareshti posturile pana shi pe locomotive....ia nu mai intra in casa noastra,neinvitata,da?
Titina
Junior Member

Mesajde memetshot » Lun Sep 27, 2004 10:38 am

te felicit shi itz dau voie sa te lauzi cu asta.

bre naiti...cum sa se laude daca nu are voe satz zica numele??? amu il terminasi pe sarmanu om, care o intrat intrun ciclu fara esire si ii crapa ramu :D
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

pt. cineva de care fac abstractie ....

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 27, 2004 10:38 am

asa...asa...sa nu stie astia ca esti undercover ! ~)
cum ai petrecut dupa-masa de ieri ? :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Titina » Lun Sep 27, 2004 10:42 am

anrutcon,ce faci bre? ~p
Titina
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Sep 27, 2004 10:43 am

Afiseaza Mesaj Azi, 10:38
Remove user from ignore listOribilul Mosh
This message is hidden because Oribilul Mosh is on your ignore list.

a zis ceva moshu? bre, nici nu shtitzi ce mare bucurie este sal vezi cum vorbeshte cu peretzii. recomand la tuata lumea. ie extraordinar. satisfactzie garantata. ~p

rocchici, in primu rand vezi ca tzi se intind nejte chestii mucilaginoase, shtergele shi mai discutam. urmatuarea pe lista: rocchici.

memet, cu asta are voie. este o performantza, nui pot ca sai rapesc omului placerea asta. itz dai seama,. cand o mai fost el premiant?
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde memetshot » Lun Sep 27, 2004 10:49 am

nocturno..imi luasi o chiatra de pe inima ca chiar stateam si ma gandeam asa cu mila la broblemele lu' nenea oc
rocico: futere de amuzanta. n-am mai vazt atata umor intro singura persoana de cand ascultam la radio cotele apelor dunarii. tineo tot asa sai sa ajungi mare.
memetshot

Mesajde Titina » Lun Sep 27, 2004 10:54 am

da pune toate locomotivele bre,macar sa shtii o chestie....k oamenii te vor injura,iar tu nici nu vezi ~p
Titina
Junior Member

Mesajde piskeshu » Lun Sep 27, 2004 10:55 am

Prostia gainii ie intristatoare.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma