baicsiniu, imi cer mii si mii de apologii ca te-am dat in fapt, duamne douamne ce greseala am facut, acu o sa va inpushte sniperii hetero, am doo suflete pe conjtientza

Moderator: anjin-san
baixinho © scrie: am mai vorbit eu odat in numele lui si mai avea oleaca sim facea buzunar la gat.
io cu neatza initziem cursuri pt incepatori. plata in beri.
danone scrie:tziu minte egzact ca voia satz faca cravata colunbiana.
profu d bio,k are chef sa ne preadea
memetShol scrie:bre danone...lasal ma si pe el ca ie raper de carter ... cel mai adevarat baiat...care a facut multe pentru ipiopu din romania... (tu esti mah ala?) si incearca sal educi..spune-i cum se asaza batzigasele.
bani ii dai mai incolo....
ValiEnte scrie:peste vr-o 20 de ani o sa fiu "INTREGITORUL",frunei tari si copii din generatiile urmatoare or sa ma gaseasca pierdut in vro carte jerpelita de istorie ~(
-Inainte vitejilorrr...... :o
neatza scrie:oare cu diferentza asta de fus orar de trei zile mai prind zioa lu aliosha sai zic shi io lamultzean ?
deci lamultzean !
Love2Fly scrie:Avand in vedere diferentza de fus orar de.....72 de ore ii urez si eu acum lu' stimabilul admin un la multi ani si un "bate cuba calduros"
mosh scrie:Eu sunt in Bratislava acum. Am camera la hotel cu nocturna. Mai stau putin pe net...si iesim sa ne plimbam pe cheiurile Dunarii
nu stiu cu cine s-o intalni Hades. noi ne vedem de ale noastre. am prevazut de dinainte ca avem un tradator printre noi. am trimis-o deja pe nocturna pe urmele lu Hades...care nu e in Amsterdam asa cum ne minte. l-am localizat prin satelit si e in Philadehphia.
te felicit shi itz dau voie sa te lauzi cu asta.
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori