Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)

since 2003

Mesajde Dia » Lun Noi 22, 2004 9:43 pm

Nu ninge peste tot...in Bucuresti nu a nins inca...dar nici nu vreau! ma deprima :p sincer :) pt k e o bucurie prea mare si simt nevoia sa o impart cu cineva si imi dau seama k nu am cu cine..si e tare nashpa!
Piersicutza ? :p ce faci ? mergem la patinoar?
Katzy...tu esti blu pisic...cum dracu nu te alinta nimeni ? uuuuf !!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 22, 2004 9:46 pm

Mergem la patinoar, ursuletzul meu de plush...dar sa jucam hockey :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nanuka » Lun Noi 22, 2004 9:47 pm

Asha am avut impresia grasook:p..deci nu esti nu?:D

Salata am facut-o cu cartofi, ceapa, castraveciori acrii, masline negre, oua fierte si un pic de maioneza, am adugat sare si un pic de piper...asta e salata orientala nu??..si daca nu e, ce este atunci?:D

Eu vreau sa-mi reinstalez jocul James Bond...e super cool..mai mishto decat Max Payne..al doilea MP mi s-a parut prea dificil si cam dur..

Am am avut intr-o perioada si Unreal Tournement 2 dar jucam mereu pe GOD:D
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde kahlan » Lun Noi 22, 2004 9:53 pm

Nanuka scrie:
al doilea MP mi s-a parut prea dificil si cam dur..

al doilea MP l'am terminat anu trecut in patru zile dintre care doo de shcuala:D
kahlan
Junior Member

Mesajde Nanuka » Lun Noi 22, 2004 9:56 pm

Wow, pai esti super tare atunci Blue Pisic..pe mine m-a cam enervat sa-ti spun drept:D..

James Bond are grafica superba, e o placere sa-l joci:p..

Kiss you Dia..:p
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde kahlan » Lun Noi 22, 2004 9:58 pm

Pe mine m'a evervat ca muare mona, huaaaaaaaaaaaaaaa!
In rest a fost simplu, chiar prea simplu:D
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 22, 2004 9:59 pm

Nanuka....nu sunt mah suparat. Ce-ai ? ~)
La salata orientala nu se pune maioneza :p
Acum lasati-ma sa ma joc.
Pa,pa !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nanuka » Lun Noi 22, 2004 10:00 pm

Trebuie sa-l joc, sa aflu cine-i Mona...neaparat!!:D

PS: Pai da Bursuk, stiu ca nu se pune maioneza la salata orientala..mi-aduc aminte cum mi-o facea mama, dar mai facea si-o salata in genu celei de mai sus postate de mine si mi s-a parut f buna:P
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde kahlan » Lun Noi 22, 2004 10:04 pm

Mona a aparut shi in max payne 1, shi cica muare, da in 2 afli ca nu muare de fapt, da muare in 2:Dcre ca asha se intampla shi in 3
E aia care se tzine dupa el shi aluia ii pica troncu pe ea
frumos mai shtiu sa povestesc, nu?:p
kahlan
Junior Member

Mesajde Nanuka » Lun Noi 22, 2004 10:35 pm

N-am prea dat atentzie la detalii...mie mi-a placut sa ma joc cu pushcociu..

Mona, Mona..de ce nu stiu eu nimic de Mona..eu stiam dfoar ca i-a fost omorat copilul si nevasta, iar el vrea sa se razbune..

Nu mai conteaza,..da da...povesteshti f mumos:p...
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde Dia » Lun Noi 22, 2004 10:50 pm

Bai fetelor...ce naiba ma ?:p voi sunteti de jocuri ? inteleg Conopidutza...da voi ?
Nanuka,am vaga impresie k salata despre care povestesti se numeste salata bouef...sau salata de boeuf...daca e cu maioneza ! anyway...mi-e indiferent pt k nu mananc de nici un fel :)
i'm missing every part
Dia

Mesajde kahlan » Lun Noi 22, 2004 10:58 pm

Nici mie nu imi place salata de boeuf.Pai vorbesc de jocuri, ce sa fac?:D
kahlan
Junior Member

Mesajde Nanuka » Lun Noi 22, 2004 11:03 pm

Salata beuf se face cu carne de vita taiata bucaztele, morcovi, cartofi, gogoshari acrii si mai sunt dar nu mai stau sa le inshirui acum..fiecare ingredient.

Mie imi place sa ma joc...faceam competitie cu tata in tara...si el e un maniac:D..la fel ca mine hahaha..
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde Dia » Lun Noi 22, 2004 11:06 pm

Nushtu...altceva :p moshu ce face ? E cu un ochi pe forum si cu unu la fifa ?
Dany S ne priveste din umbra! Buna Dany :)
i'm missing every part
Dia

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 22, 2004 11:08 pm

Am terminat FIFA pe seara asta. Am batut cu 4-0 pe Bordeaux si am facut 1-1 cu Anderlecht. Eu jucand cu Inter Milano.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dany_S » Lun Noi 22, 2004 11:10 pm

salutare locomotive

ce mai ziceti?

Succes la curs Nanuka! Auzi nu stii pe cineva care cauta sa cumpere o masina de lux la mana a doua sub pretul pietei? Tre sa-mi vand masina. Daca stii ceva anunta-ma te rog, am facut si [pagina pe net daca e pt informatii etc daca ai nevoie. De asemenea daca stii pe cineva care vrea o masina superieftina dar in stare buna de functionare, prietena mea isi vinde vechea masina (pontiac tempest 89, 800 nego)

Salut si tie Dia ;D, nu eram in umbra Dia, doar scriam postul :D
Dany_S
Junior Member

Mesajde Nanuka » Lun Noi 22, 2004 11:11 pm

Eu stau cu prosopu pe cap de vreo ora..ma duc sa-mi usuc paru si dup-aia sa m-aranjez...azi dupa scoala ma duc si la sala:D...Deci bursuc cand vin in tara nema burtica...nu mai ai ce saruta:p
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde Dia » Lun Noi 22, 2004 11:14 pm

Mica publicitate locomotiveasca! :)
Felicitari conopidutza mea :love: ce tare esti tu la fotbal...live nu mi s-a parut ca te descurci asa bine :p
i'm missing every part
Dia

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 22, 2004 11:19 pm

Vai Nanuka...dar am pomenit eu de sarut vreodata ? :D
Dany..cat ceri pe masina ? Ce-ti iei in schimb...sau devi pieton ?
Dia...cum nu m-am descurcat bine la fotbal live ? N-am tinut mingea pe cap ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dany_S » Lun Noi 22, 2004 11:24 pm

si inca de cate ori ai pomenit ~p
4000 masina,1500 jantele si 1200 sistemu de sunet, pieton - sper sa nu trebuiasca vreoidata, iau ceva temporar pt vreun an pana imi platesc niste datorii, ceva ieftin la 1-2 mii.
Dany_S
Junior Member

Mesajde Dia » Lun Noi 22, 2004 11:34 pm

Chiar....uitasem de "foca" :p ! ce show...ce spectacol...esti neintrecut :) ! poate doar maretzul admin Aliosha sa te mai intreaca :D
Noapte buna locomotive !! :love:
i'm missing every part
Dia

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 22, 2004 11:56 pm

Si eu ma duc la culcare. Cand e ger afara...dorm cel mai bine.
Noapte buna, loco !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Mar Noi 23, 2004 12:01 am

Gastor Mazzacane , cum se pronuntza?:D
nuapte buna locomotivee!
kahlan
Junior Member

Mesajde Nanuka » Mar Noi 23, 2004 7:42 am

Dragele mele locomotive,

Tin sa v-anuntz ca de saptamana viitoare ma angajez. Profesoara mea de la Universitate imi ofera un job la agentia de turism a dansei, lucrand in PNR Reservation. Astazi mi-a trimis e-mail si m-a rugat sa ma prezint la cursul de CRS Instructions mai devreme decat ceilalti ca sa putem vb intre 4 ochi. Sunt fericita...

Va fi o perioada de training, stiu ca voi fi platita cu un salariu mic, dar nu ma derajneaza..tot ce vreau e sa capat experientza si sa-mi improvizez cunostintele bine de limba franceza.

Din pacate nu voi mai fi atat de prezenta pe forum...o sa-mi fie dor de voi, dar nu-i problema, un mesaj micutz tot voi posta, asha ca sa vedetzi ca nu va uit si abia ashtept sa va vad la anu for real..muahhhhhhhhhh....somnik ushor..

Ne auzim in cateva ore...nu mi-e somn, asha ca ma veti prinde online:D

PS: Draga Shaki,

Iti raspund aici la mesajul tau de pe Aberatie...din pacate n-am gasit fascinanul thread al domnului Ochi.

Nu-mi voi modifica cuvantul, stiu ce inseamna improviza si stiu de asemenea cuvantul in engleza " To improve" ..ehh eu la asta m-am referit...sorry my mistake....

Fraza ar fi fost de genu...To gain experience and improve my language skills:)
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde Nanuka » Mar Noi 23, 2004 8:31 am

Dragele mele locomotive,

Tin sa v-anuntz ca de saptamana viitoare ma angajez. Profesoara mea de la Universitate imi ofera un job la agentia de turism a dansei, lucrand in PNR Reservation. Astazi mi-a trimis e-mail si m-a rugat sa ma prezint la cursul de CRS Instructions mai devreme decat ceilalti ca sa putem vb intre 4 ochi. Sunt fericita...

Va fi o perioada de training, stiu ca voi fi platita cu un salariu mic, dar nu ma derajneaza..tot ce vreau e sa capat experientza si sa-mi improvizez cunostintele bine de limba franceza.

Din pacate nu voi mai fi atat de prezenta pe forum...o sa-mi fie dor de voi, dar nu-i problema, un mesaj micutz tot voi posta, asha ca sa vedetzi ca nu va uit si abia ashtept sa va vad la anu for real..muahhhhhhhhhh....somnik ushor..

Ne auzim in cateva ore...nu mi-e somn, asha ca ma veti prinde online:D

PS: Draga Shaki,

Iti raspund aici la mesajul tau de pe Aberatie...din pacate n-am gasit fascinanul thread conceput de Domnul Ochi.

Nu-mi voi modifica cuvantul, stiu ce inseamna termenul "a improviza" si stiu de asemenea ce-nseamna termenul " To improve" in limba engleza...ehh eu la asta m-am referit...sorry my mistake....

Fraza ar fi fost de genu...To gain experience and improve my language skills:)
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Noi 23, 2004 8:46 am

Buna dimineatza !

Bravo, Nanooka ! Sa faci bani multzi...sa-mi trimitzi si mie un tricou frumos de acolo...ca de 1 an de zile imi promitzi. Uite....vine si Craciunul :D ...o excelenta ocazie de a ajuta un jidan sarac. *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nanuka » Mar Noi 23, 2004 8:53 am

Da,

Se fac comisioane bune la Agentziile de trusim..o sa am bani buni...Bursuc, cea mai buna varianta e sa-ti dau cadoul personal, cand vin in tara, e mai mare tevatura prin poshta sincer:) si crede-ma ca nu am timp acum de asha ceva.:)
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Noi 23, 2004 8:57 am

Si cand vii in tzara personal ? Cand o sa ai 35 de ani ? :D
Apropos...de ce nu mai ai varsta la profile ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Noi 23, 2004 9:00 am

Bursuc, cea mai buna varianta e sa-ti dau cadoul personal, cand vin in tara, e mai mare tevatura prin poshta

asta numa in cazu in care nu-ti trece prin cap sa-ti iei frun aspirator de fro 3000 de para ~p ~p ~p
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Nanuka » Mar Noi 23, 2004 9:02 am

Eu vroiam sa vin anul asta, dar au intervenit anumite probleme..operatia, plecarea la LV, scoala...mutatul...n-am avut bani...sunt f stramtorata la ora actuala. Dupa sarbatori incerc sa-mi strang nishte bani si sa vin...eu vreau...mi-e dor de familie. daca ash avea banii necesari ash veni si maine, dar acum din pacate nu se poate:(. Am vb cu parintii si imi trimit maine o suma de b pt alt curs in ianuarie..sa lucrez in Galileo system...vreau neparat dupa ce prind experientza la agentia lui Christinne, sa lucrez pt Airlines Canada.

Uff..uff...anyway..viata e frumoasa....sunt optimista...:)...nu ma plang:p

PS: Ochi nici acum n-ai uitat faza cu Tv-ul??..hai ca m-ai suparat:(
That's my ShiT
Nanuka

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Locomotive