de Nanuka » Mar Noi 23, 2004 8:31 am
Dragele mele locomotive,
Tin sa v-anuntz ca de saptamana viitoare ma angajez. Profesoara mea de la Universitate imi ofera un job la agentia de turism a dansei, lucrand in PNR Reservation. Astazi mi-a trimis e-mail si m-a rugat sa ma prezint la cursul de CRS Instructions mai devreme decat ceilalti ca sa putem vb intre 4 ochi. Sunt fericita...
Va fi o perioada de training, stiu ca voi fi platita cu un salariu mic, dar nu ma derajneaza..tot ce vreau e sa capat experientza si sa-mi improvizez cunostintele bine de limba franceza.
Din pacate nu voi mai fi atat de prezenta pe forum...o sa-mi fie dor de voi, dar nu-i problema, un mesaj micutz tot voi posta, asha ca sa vedetzi ca nu va uit si abia ashtept sa va vad la anu for real..muahhhhhhhhhh....somnik ushor..
Ne auzim in cateva ore...nu mi-e somn, asha ca ma veti prinde online:D
PS: Draga Shaki,
Iti raspund aici la mesajul tau de pe Aberatie...din pacate n-am gasit fascinanul thread conceput de Domnul Ochi.
Nu-mi voi modifica cuvantul, stiu ce inseamna termenul "a improviza" si stiu de asemenea ce-nseamna termenul " To improve" in limba engleza...ehh eu la asta m-am referit...sorry my mistake....
Fraza ar fi fost de genu...To gain experience and improve my language skills:)
That's my ShiT