hehe, chiar ca-ca la coada...
dar sa revenim.
draga domnisoara
kayla,
inainte de tuate te-as ruga sa mentionezi si sursele citate in respectivu docoment pe care l-ai postat.
chiar facand abstractie de asta, docomenteaza-te intr-un mod asemanator si despre bombo si-apoi compara rezultatele. sa-m spui p-orma care era 'mai aservit' sistemului dinainte de 89 si care a facut mai mult rau tarii dupa aia. sa-mi comunici sincer concluzia la care-ai ajuns (poti sa-mi spui pe privat daca vrei, nu spun la nimeni in cazu asta

).
daca e prea dificil (la analiza ma refer si nu zic la shto) pune in balanta realizarile mai putin abstracte, palpabile, de pe plan intern ale celor 2 cantindati. daca esti din bucuresti e cu atat mai bine, poti sa consideri realizarile pe plan local.
multumesc,
tot ala cu telectualii
si-acum, nu-i asa, raspunsurile la scrisori:
3 motive pro nastase:
o fi el popo, asta nu conteaza, dar in astia patru ani noi am intrat in nato, am inceput negocierile (si aproape le incheiem) cu ue, o ducem de mii de ori mai bine decat o duceam in '96-'00. El a facut macar ceva.

daca-mi permiti. a mai zis cineva, nu mai tiu minte cine, te rog ca sa ma scuzi, cum ca numa daca l-am fi avut pe vadim, sau cineva asemanator ca prezidente, n-am fi intrat in nato. apropo stiai ca nato a cam ramas fara obiect de hactivitate de cand cu terminarea razboiului rece, asta cu terorismu fiind mai mult bagatela?
cu ue ti-a zis lumea, e mai mult cosmetica treaba, cu porcu, cu castravecioru de 2,3121421 cm etc. ia-ntreaba agentu ieconomic, orcare ar fi el (mai putin p-aia din obor) cum e cu fiscalitatea si cam cum a crescut numaru taxelor si impozitelor + formulare, aprobari, etc.
cum adica o ducem de mii de ori mai bine? ca mai demult rar puneam de 500k benzina si ma tinea cam 2+ sapt, acu nici o saptamana nu ma tine + ca mi-e rusine sa pun mai putin de atat

.
3 motive contra basescu:
cat timp a fost ministrul transporturilor, a distrus drumurile nationale, cat timp a fost primar a distrus bucurestiul, plus ca a vandut flota si nu e in stare nici macar sa faca o campanie constructiva (nu a facut decat sa ii denigreze pe psd-isti).
cum ca erau o groaza de panouri cu 'aici sunt banii dvs'. + ca acum ating viteze ceva mai mari pe dn1 si e o placere sa ma dau pe serpentine cand e trafic scazut.
de bucuresti nu posa zic nimic ca nu-s bastinas dar am vazut mai demult la tv cum demolau chioscuri si adunau caini vagabonzi. + metrou' usor, dar cat de util e numa bucurestenii poa sa zica.
mai gandeste-te o data si adu-ti aminte cine a inceput cu putin timp inainte de alegeri cu prostiile.
nu mai spun ca a incercat nu de mult sa distruga relatiile noastre cu exteriorul injurandu-l pe ministrul nu stiu carei tari si alte asemenea. si s-a dezvaluit ar fi agent KGB si ca inainte de 89 ar fi fost turnator la secu.
ehehe, stia el ce stia de i-a injurat p-aia. glumesc of cors.
agent kgb? cum asa? aveau reprezentanta aici? poate vii cu ceva detalii.
a, era o intrebare buna: ce-ntelegi tu prin 'intelectual'?