Discutii ale oamenilor din popor despre votare

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde cubu » Dum Dec 05, 2004 1:49 am

Kayla scrie:si eu am fost ironica.

...si marmota s-a reprofilat, acum face masaje thailandeze juncanelor cu drept de vot.
Kayla scrie:pana acum nu ati facut decat sa faceti comentarii de genul "bai fetito, esti proasta, numa saracii voteaza cu psd".

Kayla scrie:daca tot ma credeti atat de tampita, macar treziti-ma voi la realitate, dar intr-un mod inteligent. astept raspuns.

Deci adica io zic sa astepti linistita fata mosului, ca dupe ce am citit ce scrie mai sus am ajuns la concluzia ca nu mai ai nici o sansa. Dormi in pace.
indescifrabil
cubu

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 05, 2004 1:53 am

cubu scrie:Deci adica io zic sa astepti linistita fata mosului, ca dupe ce am citit ce scrie mai sus am ajuns la concluzia ca nu mai ai nici o sansa. Dormi in pace.

cubule...vezi ca ne suparam. Kayla nu este fata mea. La mine in familie toti votam cu Basescu. :p
Pentru ca sa traim bine :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde darkshines » Dum Dec 05, 2004 10:42 am

in primul rand, as fi vrut sa dau quote la toate ineptiile din posturile lu' kayla care au iesit in evidenta ca fiind extrem de... naive (daca gabubu a fost bland, de ce sa fiu eu rea...), dar nu le pot selecta avand in vedere ca fiecare propozitie/fraza parca se intrece cu urmatoarea in a-mi dovedi ca donshoara chit ca are 16 ani si parinti 'telectuali (apropos, ce intelegi tu prin termenul "intelectual"?) nu poate sa rationeze dincolo de ceea ce ii este inoculat prin emisiunile pro-psd de la tembelizor si teoriile politice deja digerate(orice incercare de si le formula singura ar fi periculoasa sau poate doar plictisitoare pentru o intelectuala ca tine) pe care si le ia de la mama si tata.
pun pariu ca te uzi toata cand vezi afisele cu nastaselu' si toate realizarile lui, dar totusi, opreste-te un pic, ia o gurita de aer si gandeste-te(stiu ca e greu, dar use the force) la toti pacientii care mor din cauza unui sistem de sanatate deficitar, toti medicii care mor de foame din acelasi motiv, toti profesorii care sunt fortati sa-si ia haine de la second hand pentru a-si putea plati CU GREU si restul necesitatilor, toti batranii cu pensiile sub 1 milion care mor de foame in propriile case, toti ziaristii cu maini rupte, picioare in ghips si ramasi fara slujbe, toti banii din bugetele primariilor care au finantat lacomia baronilor locali psd si, in final, toate manariile pe care bombo si catelusii sai le-au folosit pentru a castiga alegerile (nu stau sa ti le enumar, desi banuiesc ca va fi greu sa te interesezi) din disperarea de a nu cadea de pe tronurile lor facute din banii Romaniei.
nu zic ca basescu e curat ca lacrima, dar dupa ce pesedistii au supt 14 ani la tzatza romaniei, nu crezi ca e timpul sa vedem daca se poate schimba ceva?

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Kayla » Dum Dec 05, 2004 11:47 am

eu nu sunt atat pro psd cat contra d.a. as fi curioasa care sunt aceste mari realizari ale lu domnu basescu pe care le tot ridicati in slavi. sunt foarte constienta ca exista o infinitate de nereguli in tara asta, la care au contribuit din plin si psd-istii, dar totusi cred ca basescu ar putea aduce si mai multe prejudicii la toate nivelurile. si eu, ca toti romanii, imi doresc sa functioneze bine tara. si bunica mea aproape ca murea de foame pt ca la 45 ani de munca avea o pensie de 2 mil. de lei, din care 1 milion mergea pe medicamente si 500 mii pt facturi, deci nu e nevoie sa-mi insirati problemele oamenilor, ca nu traiesc pe luna.
darkshines, prima parte a mesajului este de o prostie destul de mare, asa ca nici nu merita sa raspund.

nu inteleg totusi de ce aceasta "discutie" se invarte in jurul meu. dati-o dracului de treaba, e greu sa acceptati ca exista oameni inteligenti, culti si care pot face ceva cu inteligenta si cultura lor => intelectuali ? v-as ruga sa va vedeti de treaba voastra si sa nu mai comentati asa, in vant, orice va oftica. uite de asta nu merge bine romania, pentru ca la conducere ajung persoane de genul vostru. sper sa nu mai gasesc prin nici un mesaj nici un comentariu in ceea ce priveste calitatea intelectuala a parintilor mei, sursele mele de informare si alte lucruri referitoare la mine personal. limitati-va la subiect, care este politica. daca sunteti asa de destepti cum afirmati, o sa reusiti si asta. te citez, darkshines: "stiu ca e greu, dar use the force".
Kayla

Mesajde darkshines » Dum Dec 05, 2004 11:58 am

nu, n-ai inteles, stai jos, 2.

(mai lectureaza o data mesajul, scoate-ti morcovul din partea dorsala si incearca sa retii ce e esential de-acolo. succes.)

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Kayla » Dum Dec 05, 2004 2:18 pm

am cautat pe net si am gasit dosarul lui basescu. l-am salvat in word si vi-l atasez, sa va uitati si voi pe el, iar atunci sa imi spuneti ca fabulez, daca mai puteti.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Kayla

Mesajde baixinho© » Dum Dec 05, 2004 2:35 pm

tanti kayla, chiar nu ma intereseaza ce scrie acolo, dar cu putina bunavointza, ii fac un dosar lui nastase de nici nufarul nu-l mai spala (si pe dosar si pe bombonici).
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Kayla » Dum Dec 05, 2004 2:45 pm

chiar te rog.
Kayla

Mesajde monk » Dum Dec 05, 2004 7:00 pm

Layka .. ia uite acilea .. nu dosare din trecut ... adevarul din prezent

apasa acilea
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Kayla » Dum Dec 05, 2004 8:55 pm

si... ce relevanta are asta in politica?
sa stii ca si dosarul lui basescu este pana in prezent, deci...
Kayla

Mesajde monk » Dum Dec 05, 2004 9:03 pm

n-ai inteles nimic ... 2 !

la stofa de care da dovada nastase ... ii ia la pula pe aia de la Uniunea Europeana

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Daimon » Dum Dec 05, 2004 10:29 pm

iarasi trebuie sa alegem intre doua rele.. exact ca si acum 4 ani!
Daimon

Mesajde MiG29 » Dum Dec 05, 2004 10:57 pm

deci iar spunetzi prostii.asta cu doo rele ie una dintre ele.basescu nu ie perfect,duame ferejte da ie de vreo 10 ori mai perfect ca poponel.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Izabela » Dum Dec 05, 2004 11:10 pm

Era bine daca esea Pomponel asta,pentru ca cam are fata de diplomat si stie si limbi(probabil si sa dea).Mi-e groaza sa-l vad pe Balcescu prin delegatii.Asta o sa vorbeasca prin semne ca la piata cand iei de la rusi.Tipul e pescar sadea ce mai.
Izabela
Junior Member

Mesajde monk » Dum Dec 05, 2004 11:19 pm

sincer... pt tine ce conteaza ... sa o duci bine la tine in tzara ... sau sa zica John din Texas ca preshedintele romaniei are fatza de mutra.

si stai tu linistita ca marinarii stiu limbi straine multe ca altfel ar naviga doar pe herastrau. ;)

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Izabela » Dum Dec 05, 2004 11:25 pm

"si stai tu linistita ca marinarii stiu limbi straine multe ca altfel ar naviga doar pe herastrau."

Or fi stiind limba pestilor.Ca daca e sa ne luam de multitudinea de specii din oceane ar insemna ca stiu o gramada de limbi.
Izabela
Junior Member

Mesajde monk » Dum Dec 05, 2004 11:29 pm

bun .. deci dupa ratiunea ta un COMANDANT de vapor (in cazul asta al celui mai mare vapor din flota) cand ajunge in turcia sau in italia striga de sus de la timona .... "deschide ba in pula mea ecluza la port baaaaaaaa" si face semne disparat din maini

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Izabela » Dum Dec 05, 2004 11:38 pm

Ba nu,nici vorba de asa ceva.Nu se oboseste el sa strige.El se da pur si simplu jos si se tocmeste prin semne pentru un pret cat de cat bunicel pe nava.Dupa aia isi ia o masina benga si ceva d'ale gurii si vine inapoi la Constanta sa duca alta nava.Si tot asa pana la ultima nava.
Izabela
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Dum Dec 05, 2004 11:44 pm

Kayla scrie:si s-a dezvaluit ar fi agent KGB si ca inainte de 89 ar fi fost turnator la secu.

Iar Nastase provine dintr-o familie de tigani, s-a casatorit cu actuala sotie (Dana) pentru bani, familia acesteia fiind la putere pe vremea comunismului. Si mai intereseaza-te putin de ce facea si ce scria domnu' Nastase inainte de '89. Dupa care, poate stam de vorba.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde cubu » Dum Dec 05, 2004 11:47 pm

~p Bre, eko asta de unde a mai aparut, e geniala...
indescifrabil
cubu

Mesajde sapho » Dum Dec 05, 2004 11:56 pm

Aveti grija ca picati intr-un fel de extremism dintr-asta anti-nastase si implicit pro-basescu.

Mai important decat sa votati schimbarea (ceea ce e un lucru bun) este sa va pastrati cumpatul si "treceti prin filtrul gandirii" (ca sa zic asa) tot ceea ce cititi sau auziti. feriti-va pe cat puteti de manipulare, pentru ca ea exista peste tot, si la putere, si la opozitie, si bineinteles aici, pe forum.
sapho
Junior Member

Mesajde Shaki » Lun Dec 06, 2004 12:03 am

cubu scrie:~p Bre, eko asta de unde a mai aparut, e geniala...

ei de unde, ai si uitat-o pe izabelutza, ce rushine, tz-tz :D
discutzia asta chiar seamana cu a unor oameni din popor, la coada la paine... nastase care "are prestantza, domle", basescu care "a vandut flota"... simplificatzi cat putetzi :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Izabela » Lun Dec 06, 2004 12:08 am

Si uite ca apare o clona special pentru acest subiect ca sa ne spuna cu cine sa votam.Sapho,nu esti cumva vreo clona a userului Vadim?

La noi PSD-ul a impartit pui pe sate.Asta eu cred ca a fost un gest nechibzuit din partea lor, pentru ca taranii din jud. nostru chiar au animale.Eu cred ca au luat-o ca o jignire.Mai ales ca atunci cand ai ce manca ai si minte,nu cred ca si-au facut voturi de la ei.Ne-au confundat cu Moldova pesemne.
Auzi tu, sa dai pescarului peshte in loc sa dai calului ovaz!
Izabela
Junior Member

Mesajde tre » Lun Dec 06, 2004 2:08 am

hehe, chiar ca-ca la coada...

dar sa revenim.

draga domnisoara kayla,
inainte de tuate te-as ruga sa mentionezi si sursele citate in respectivu docoment pe care l-ai postat.

chiar facand abstractie de asta, docomenteaza-te intr-un mod asemanator si despre bombo si-apoi compara rezultatele. sa-m spui p-orma care era 'mai aservit' sistemului dinainte de 89 si care a facut mai mult rau tarii dupa aia. sa-mi comunici sincer concluzia la care-ai ajuns (poti sa-mi spui pe privat daca vrei, nu spun la nimeni in cazu asta ;)).

daca e prea dificil (la analiza ma refer si nu zic la shto) pune in balanta realizarile mai putin abstracte, palpabile, de pe plan intern ale celor 2 cantindati. daca esti din bucuresti e cu atat mai bine, poti sa consideri realizarile pe plan local.

multumesc,
tot ala cu telectualii

si-acum, nu-i asa, raspunsurile la scrisori:

3 motive pro nastase:
o fi el popo, asta nu conteaza, dar in astia patru ani noi am intrat in nato, am inceput negocierile (si aproape le incheiem) cu ue, o ducem de mii de ori mai bine decat o duceam in '96-'00. El a facut macar ceva.

:D daca-mi permiti. a mai zis cineva, nu mai tiu minte cine, te rog ca sa ma scuzi, cum ca numa daca l-am fi avut pe vadim, sau cineva asemanator ca prezidente, n-am fi intrat in nato. apropo stiai ca nato a cam ramas fara obiect de hactivitate de cand cu terminarea razboiului rece, asta cu terorismu fiind mai mult bagatela?

cu ue ti-a zis lumea, e mai mult cosmetica treaba, cu porcu, cu castravecioru de 2,3121421 cm etc. ia-ntreaba agentu ieconomic, orcare ar fi el (mai putin p-aia din obor) cum e cu fiscalitatea si cam cum a crescut numaru taxelor si impozitelor + formulare, aprobari, etc.

cum adica o ducem de mii de ori mai bine? ca mai demult rar puneam de 500k benzina si ma tinea cam 2+ sapt, acu nici o saptamana nu ma tine + ca mi-e rusine sa pun mai putin de atat ;).

3 motive contra basescu:
cat timp a fost ministrul transporturilor, a distrus drumurile nationale, cat timp a fost primar a distrus bucurestiul, plus ca a vandut flota si nu e in stare nici macar sa faca o campanie constructiva (nu a facut decat sa ii denigreze pe psd-isti).

cum ca erau o groaza de panouri cu 'aici sunt banii dvs'. + ca acum ating viteze ceva mai mari pe dn1 si e o placere sa ma dau pe serpentine cand e trafic scazut.

de bucuresti nu posa zic nimic ca nu-s bastinas dar am vazut mai demult la tv cum demolau chioscuri si adunau caini vagabonzi. + metrou' usor, dar cat de util e numa bucurestenii poa sa zica.

mai gandeste-te o data si adu-ti aminte cine a inceput cu putin timp inainte de alegeri cu prostiile.

nu mai spun ca a incercat nu de mult sa distruga relatiile noastre cu exteriorul injurandu-l pe ministrul nu stiu carei tari si alte asemenea. si s-a dezvaluit ar fi agent KGB si ca inainte de 89 ar fi fost turnator la secu.

ehehe, stia el ce stia de i-a injurat p-aia. glumesc of cors.
agent kgb? cum asa? aveau reprezentanta aici? poate vii cu ceva detalii.

a, era o intrebare buna: ce-ntelegi tu prin 'intelectual'?
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde cubu » Lun Dec 06, 2004 2:42 am

Shaki scrie:ei de unde, ai si uitat-o pe izabelutza, ce rushine, tz-tz :D
N-am avut onoarea.
indescifrabil
cubu

Mesajde 7vies » Lun Dec 06, 2004 8:28 am

tre scrie:de bucuresti nu posa zic nimic ca nu-s bastinas dar am vazut mai demult la tv cum demolau chioscuri si adunau caini vagabonzi. + metrou' usor, dar cat de util e numa bucurestenii poa sa zica.

astea au fost mediatizate de presa...
iti zic eu un lucru f. bun pe care l-a facut basescu in bucuresti: a bagat contoare la consumul de apa (ca sa nu mai platim toate pierderile de la conductele sparte)...(bineinteles ca psd-ul s-a opus)...
datorita acestor contoare, am ajuns sa platesc la intretinere cam jumatate din cat plateam inainte (in felul asta am redus la 0 datoriile)...
7vies
Junior Member

Mesajde monk » Lun Dec 06, 2004 10:21 am

eko scrie:La noi PSD-ul a impartit pui pe sate.Asta eu cred ca a fost un gest nechibzuit din partea lor, pentru ca taranii din jud. nostru chiar au animale.Eu cred ca au luat-o ca o jignire.Mai ales ca atunci cand ai ce manca ai si minte,nu cred ca si-au facut voturi de la ei.Ne-au confundat cu Moldova pesemne.
Auzi tu, sa dai pescarului peshte in loc sa dai calului ovaz!

a deci sa-ntzeleg ca daca ti-ar fi dat acu in campanie ceva de care aveai nevoie, bomboane sau altceva ... tu l-ai fi votat pe el ca apoi sa te fure 5 ani la rand ... buna chestie ...

iar la faza cu limba deja o dai in diverse ... in primul rand ca flota nu a vandut-o cand era comandant, ci cand era ministru .. asa ca in locul tau eu as tace si m-as retrage ca poate nu oberva nimeni ca te-ai facut de cacao.

am spus-o si mai repet .... : e pacat ca in romania s-a ajuns sa se voteze cu cine da pui sau bomboane in campania electorala.

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Lea » Lun Dec 06, 2004 10:47 am

tre, la chestia cu intelectualii am raspuns intr-un mesaj mai sus.
si da, se pare ca kgb-ul avea reprezentanta aici. nu mai stiu si alte nume, dar am aflat de la sorin oprescu (coleg de scoala timp de 12 ani cu tata) ca psd voia sa dea publicitatii dosarul ultra detaliat al lui basescu, dar se pare ca au amanat chestia (probabil ca sa nu faca infarct batranii care au votat cu base :))) ). daca vrei, cred ca pot sa cer mai multe detalii.
WR, stiam de bunica tiganca a lui nastase, ca si de casatoria din interes. in general nu prea discriminez, asa ca daca e tigan, sa fie sanatos, iar asta cu materialismul... sunt din ce in ce mai multi care se casatoresc din interes, deci nu e un delict sau ceva atat de grav. am sa caut si dosarul lu' nastase. deocamdata am o problema (aparuta azi-noapte) cu motoarele de cautare, da incerc sa o rezolv.
Lea
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Dec 06, 2004 10:50 am

cubule, lung somn ai mai dormit. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Kayla » Lun Dec 06, 2004 10:51 am

tre, la chestia cu intelectualii am raspuns intr-un mesaj mai sus.
si da, se pare ca kgb-ul ar avea reprezentanta aici. nu mai stiu si alte nume, dar am aflat de la sorin oprescu (coleg de scoala timp de 12 ani cu tata) ca psd voia sa dea publicitatii dosarul ultra detaliat al lui basescu, dar se pare ca au amanat chestia (probabil ca sa nu faca infarct batranii care au votat cu base :))) ). daca vrei, cred ca pot sa cer mai multe detalii.
WR, stiam de bunica tiganca a lui nastase, cat si de casatoria din interes. in general nu prea discriminez, asa ca daca e tigan, sa fie sanatos, iar asta cu materialismul... sunt din ce in ce mai multi care se casatoresc din interes, deci nu e un delict sau ceva atat de grav. am sa caut si dosarul lu' nastase. deocamdata am o problema (aparuta azi-noapte) cu motoarele de cautare, da incerc sa o rezolv.
Kayla

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma