lasa...ca asta discutam la noi pe parcela. aici se discuta alte treburi
eye...ce sentimente te incearca ....vazand ca ai peste 50 % din voturi la cel mai important user masculin ? ~)
Oribilul Mosh scrie:ia-ti votat
Oribilul Mosh scrie:arata-mi si mie posturile in care i-am facut ceva !
Aurolacul scrie:Intodeauna ma face sa zambesc cand posteaza. :yD E foarte vorbareatza shi intodeauna are ceva de zis.

Necko n-a fost in viatza ei pe locomotive. si arata-mi si mie posturile in care i-am facut ceva !
Dany_S scrie:mosule, dar n-ar fii mai bine sa se faca si un top diferit cm si locomotive. mai ales cel cu antipatic/enervant sa fie 3 topuri, unul general, unul numai cu cemeisitii si unul numai cu locomotivele ?
mai ales cel cu antipatic/enervant sa fie 3 topuri
moshu: de cate ori posteaza zice ceva amuzant.
nocturna scrie:shaki, tutz copchilu! ai mama, lasa prostiile, fii fata de comitet shi baga vot colosha la antipaticioshi. nu ma face satz ciufulesc ochishorii.

50 de posturi nu mai am, din motive de lipsa back up
.eyewitness scrie:bah voo acolo in montreal va bubuie mintea de ajung schijele pana aici. o parte din useri se chinuie sa creeze o punte intre forumurile esclusiviste si vii matale cu idei nastrusnice.
miraculosule, rezultatele topurilor se fac per total fanclub, lasa-l pe danies sa viseze in continuare

Înapoi la Forum dedicat topurilor si sondajelor aberante
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator