lasa...ca asta discutam la noi pe parcela. aici se discuta alte treburi

eye...ce sentimente te incearca ....vazand ca ai peste 50 % din voturi la cel mai important user masculin ? ~)
Oribilul Mosh scrie:ia-ti votat
Oribilul Mosh scrie:arata-mi si mie posturile in care i-am facut ceva !
Aurolacul scrie:Intodeauna ma face sa zambesc cand posteaza. :yD E foarte vorbareatza shi intodeauna are ceva de zis.
Necko n-a fost in viatza ei pe locomotive. si arata-mi si mie posturile in care i-am facut ceva !
Dany_S scrie:mosule, dar n-ar fii mai bine sa se faca si un top diferit cm si locomotive. mai ales cel cu antipatic/enervant sa fie 3 topuri, unul general, unul numai cu cemeisitii si unul numai cu locomotivele ?
mai ales cel cu antipatic/enervant sa fie 3 topuri
moshu: de cate ori posteaza zice ceva amuzant.
nocturna scrie:shaki, tutz copchilu! ai mama, lasa prostiile, fii fata de comitet shi baga vot colosha la antipaticioshi. nu ma face satz ciufulesc ochishorii.
eyewitness scrie:bah voo acolo in montreal va bubuie mintea de ajung schijele pana aici. o parte din useri se chinuie sa creeze o punte intre forumurile esclusiviste si vii matale cu idei nastrusnice.
miraculosule, rezultatele topurilor se fac per total fanclub, lasa-l pe danies sa viseze in continuare
Înapoi la Forum dedicat topurilor si sondajelor aberante
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori