De veghe in lanul de secara

parca urmand sirul de slove, ce-a tale ganduri samanara...

Mesajde Shaki » Mie Dec 15, 2004 8:34 am

Oribilul Mosh scrie:Pentru cei care au facut 2 nominalizari : respectivii pe care voi ia-ti votat vor imparti punctul acordat. 0,5 & 0,5 !

ia-tzi o carte de gramatica ~p
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde nocturna » Sâm Dec 18, 2004 10:44 pm

danies scrie:Da-ti si voi

hehe, acuma te potzi scoate shi sa zici ca a fost cu intentzie. de prisos sa mai zic ca era de bun simtz un copirait baicsu acolo.

shi se mai mira lumea de ce n-a intzeles agramatu' sainfeldu'. ar fi chiar o insulta pentru sainfeld ca posesorii demigrantzi de iqu aurolacodovlecian sa ajunga sa priceapa ceva, orice.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Dany_S » Sâm Dec 18, 2004 11:28 pm

de cand te asteptam, Inalta intunecaciune dumneavoastra
-n-a fost cu intentie
-nu stiu toate copiraiturile (ar trebui?)
-mersi de corectie, o sa incerc sa mai fac greseala, nu de alta, dar ca poti da tot inainte cu "agramatu",sa va aduca putina lumina in viatza, care este (c. neatza)

Care lume se mira ca n-am inteles seinfeld? Ca n-a postat nimeni dupa mine, ai avut halucinatii, sunt ceva medicamente care nu le-ai luat dimineata sau ce exact s-a intamplat?
Si de unde ai dedus exact ca nu inteleg Seinfeld? Pt ca am zis ca mi se pare un serial slab?
~p ~p
Imi place logica ta. Presupui, presupui, dar cand vine vorba sa te bazezi pe ceva real....mai dai cu bata-n balta. Ai fi un avocat excelent.

Cu ichiu-ul, pe langa faptul ca ce zisei mai sus cu presupunerile se aplica, evolutzia matale recenta pe forum pune in evidentza in mod negativ nivelul iqului de care dispuneti.

Cu stima, si mai reveniti pe la noi

PS- ah, da, si pt viitor, pt Dumneavoastra, sunt Dl. Demigrant Shef. Multzam
Dany_S
Junior Member

Mesajde nocturna » Sâm Dec 18, 2004 11:41 pm

mai reveniti pe la noi

~p ~p pe la "voi"?! trebe c-o sa fie o zi tare rece in iad cand o sa ajungi matale mod pe literaturi.
o sa incerc sa mai fac greseala

+
medicamente care nu le-ai luat

cat se poate de serios, eu zic mai bine sa incerci sa pui mana pe gramatica, ca de umor ne-am lamurit, n-ai absolut nici un viitor in directzia asta.

aaa da, shi vezi ca eshti offtopic. asta ca sa nu te vaitzi iarashi ca tzatza, ca de ce tzi s-a shters postul.

nocturna

Mesajde Dany_S » Dum Dec 19, 2004 12:07 am

pai draga, fa tu un topic ceva de genul "io sunt mic, nu jtiu nimic, sunt agramat si io un pic" si iti scriu acolo ca sa nu mai fiu , vezi doamne, off-topic

PS-postu de pe aberatii mi se sters aiurea, pe motive de tovarasie de comitet (cine stie, poate vreun pemeu ceva de vaitat ca a ajuns domle', nocti inginereasa auto de serivici pe aberatii, lucru de neconceput pe FC)
Dany_S
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Dec 19, 2004 10:35 am

Dany_S, pe acest thread nu se fac comentarii la ceea ce posteaza userii referitor la greshelile gramaticale ale altor convietuitori de pe acest forum. ai multe alte threaduri pe care poti sa refulezi.

multumesc pentru atentie (c. eu)

Dany_S scrie:nu stiu toate copiraiturile (ar trebui?)

DA. cel putin pe ale mele.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gabuba » Joi Dec 23, 2004 11:23 pm

din ciclul: aurolacul tot aurolac, caci altfel n-ar mai fi aurolac...

eternul si mereu fascinantul aurolac scrie:E o dulcica cand am vorbit pe YM.

mentinand un prezent imperturbabil , mai producem una si trecem peste. reseurile, la stanga va rog!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde baixinho© » Lun Dec 27, 2004 2:16 pm

a pierdut un meci datorita

din cauza.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Publius » Mar Dec 28, 2004 9:45 am

Oribilul Mosh scrie:[...]Doar ca la mine a avut repercusiuni asupra mea..si nu asupra tabloului.

as stirni o discusiune despre o scapaciune de la balamuciune da' deja mi-e tirsha...
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Publius
Junior Member

Mesajde nbm » Mie Dec 29, 2004 11:51 am

Mtz scrie:eu am citit primele 4 volume in 7 zile...si sunt la volumul 5 de care am facut mai greu rost (10x a lot dark_soul)....imi place cum scrie tipa si in general prefer imaginatia bogata in locul cartzilor serioase...Sper sa nu treaca prea jult timp pana apare si la noi volumele 6 si 7 si sa am si de la cine sa le imprumut...mi-e aiurea sa dau 500 000 pe o carte pe care o citesc in 3 zile, cum a fost in cazul volumului 5. Nu pot spune ca sunt fan...doar sunt genul asta de citittor...prefer Coelhio cu orice carte in locul lui Harry :)

si eu sper sa nu treaca prea jult timp pina cind vei invatza acordurile gramaticale care apare in limba romana. dar cum domnisoara prefera coelhio cu orice carte sau imaginatzia bogata in locul cartilor serioase, e greu de crezut ca va imprumuta un manual de gramatica
nbm

10x

Mesajde dumol » Sâm Ian 01, 2005 10:12 pm

riverflow scrie:Asaaaaaaaa.... Am studiat problema cu verbul "a fi " (si nu numai)

Ideea este urmatoarea: in limba romana, cand avem de-a face cu modul imperativ negativ, dupa "nu", la persoana a II-a singular, verbul se pune la infinitiv. Asadar,avem: nu fi obraznic!, nu "pleca !, nu sta , nu veni! (infinitivele verbelor fiind respectiv: a fi, a pleca, a sta, a veni etc.)

[snip more details]

Multam fain pentru explicatii! Am dat de ele cautand pe Google. Tari...
dumol
Junior Member

Mesajde eyewitness » Dum Ian 02, 2005 9:54 am

si inca o interventie ca asta si vei cauta permanent numa pe gugal. momental avertisment
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde supermouse » Lun Ian 03, 2005 7:13 pm

meaculpa scrie:e de fapt un fest anual din cate stiam io...organizat de ozzy insasi...

shi uite asha am aflat de ce gen este Ozzy.... acuma lucrurile is clare
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde Publius » Mar Ian 04, 2005 4:43 pm

Weet-weet scrie: Sacrée vieux !

unde ziceai tu ca traiesti, piu-piu?
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Publius
Junior Member

Mesajde sin ella » Joi Ian 06, 2005 10:10 pm

userul meu preferat, theOffender ;v ;v, care este unul care, printr-un paradox pe care-l creeeeeeeaza, prin care observam ca mai bine nu mai creeeeeeaza nimic, dupa cum ne demonstreaza nu unii, ci chiar el.

exista chiar un paradox prin care sunt unii care demonstreaza ca d-zeu e imperfect. spre exemplu dumnezeu nu poate creea un zid atat de inalt pe care sa nu-l poata sari.
sin ella

preturi scumpe

Mesajde nbm » Vin Ian 07, 2005 1:51 pm

Oribilul Mosh scrie:si cam cat a costat o masa p'acolo ? sunt preturi scumpe ?
fata aia din poza cu castelu, Luiza, cine e ? matusha ta ?

preturile pot fi mici sau mari, iar produsele pot fi scumpe sau ieftine.
dar de cumparat nu cumperi un pretz, ci produsul

adica, preturile nu sunt scumpe sau ieftine, sunt doar unii certati cu limba romana
nbm

Mesajde nocturna » Joi Ian 13, 2005 10:55 am

The offended ashteptam totzi cu infrigurare povestea vietzi tale!:)

vezi ca speri fata cu abordarile astea. :D

nocturna

Mesajde sin ella » Vin Ian 14, 2005 5:13 pm

theOffender declara:

shi pe urma cred ca era vremea cand cineva va arata indivizilor de felul celor de azi (invincibilului shi baiatului cu ochii albashtrii) ca cemeul nu e o societate secreta, exclusivista, ci mai degraba o societate a oamenilor cu bun simtz.

iar pe urma va veni vremea cand cineva a aratat indivizilor de felul celor de maine ca limba romana-i tare grea... au ba?
sin ella

Mesajde gaga » Vin Ian 14, 2005 5:18 pm

TheOffended, am si io o curiozitate, ce ai bre cu Offenderul de esti asa pe urmele lui?
Si de ce te-ai facut tsunami ca sa i-o tragi si cu clona?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde sin ella » Vin Ian 14, 2005 5:24 pm

nu am absolut nimic cu theOffender. pe bune.

si nici un grad de rudenie cu tsunami.
sin ella

Mesajde eyewitness » Vin Ian 14, 2005 5:30 pm

aduc la cunostinta userilor plini de zel in perfectionarea limbii romane ca tredul "clasa muncituare" nu face obiectul de studiu pentru "de veghe ..." . folositi cu incredere celelate surse care sunt din abundenta pe fanclub

multumesc anticipat pt atentie
eyewitness

Mesajde sin ella » Vin Ian 14, 2005 5:48 pm

draga eyewitness,

te anunt pe aceasta cale ca (la fel ca orice user de aici) am dreptul sa vizionez orice thread si sa imi exprim parerea pe acest forum. Nu vad ce ai de obiectat la postul meu. Iti sugerez sa-ti faci treaba de moderator si sa stergi postul lui danone, care este off-topic.

Voi posta acest mesaj si pe sugestii si reclamatii, asa ca poti sa il stergi de aici avand in vedere ca este off-topic.

De asemenea nu cred ca intra in atributiile tale sa faci publice (adica sa postezi pe forum) date despre utilizatori (cum ar fi IP-uri) fara acordul celor implicati. Nu-i asa?

cu placere

Edit:

Poti, te rog, sa-mi dai un singur motiv pentru care ai sters postul MEU, care era ON-TOPIC si nu incalca ABSOLUT NICI O REGULA?
sin ella

Mesajde eyewitness » Vin Ian 14, 2005 5:55 pm

offended
nu fac polemica dar

1/ toate posturile de pe CM sunt scrise intr-o limba romana putin mai "altfel". daca tii neaparat pune pe "de veghe" absolut toate posturile pe care le gasesti in neregula din punctul de vedere al limbii romane. daca ai ales numai postu ofenderului atunci avem o problema in sensul ca se adevereste ce a spus danone mai sus, o vendeta personala ceea ce nu cadreaza cu spiritul forumului.
2/ as aprecia in mod deosebit daca ai putea sa-mi dai link la postul unde am inserat IP-rile unor forumisti. sincer nu-mi amintesc

multumesc
eyewitness

Mesajde gaga » Mar Ian 18, 2005 9:34 am

theOffended scrie:
si nici un grad de rudenie cu tsunami.

1. mintzi
2. cum a spus si eyewitness, posturile de pe cemeu sunt (daca nu s-a prins neuronul matale pana acum ai o problema de intelegere) VOIT AGRAMATE si de aceea nu fac obiectul acestui thread.

daca s-a lamurit, dam case closed, daca nu, deschide matale o polemica pe subforumul de pe Generalitati ca acilea stergem tot ce nu are legatura cu "De veghe" de la postul asta incolo.
gaga

Mesajde h0va » Mie Ian 19, 2005 10:33 pm

aurolacus scrie:Aprorpo, azi am facut genoflexiuni cu 170kg.

bre sa nu te duara genonchii de la atatea genoflecsiuni..

peseu: dedic acest post aniversar (cu #500) tuturor fanilor mei de pretutindeni, mamei mele care m'a alaptat de la o varsta cu putzine luni, tatalui meu care m'a cotonogit cand am venit acasa entuziast shi e'am spus o poesie cu ceaucescu pe care o'nvatzasem la gradinitza, fratelui pe care nu l'am avut shi surorii pe care nu mi'am dorit'o niciodata, cutzelului meu defunct shi nu in ultimul rand iubitei mele care ma dojeneshte mereu ca'm perd tinpu' pe forum in loc sa ma preocup de educatzia mea..numa' bine va urez!

?!
h0va

Mesajde gaga » Lun Ian 24, 2005 2:40 pm

ofendeR scrie:ce-i predispushi la gresheli nu trebuie iertatzi.

cum bine a spus el insusi, parca dorind sa-i ramana numele inscris in galeria "de veghe", daca te intalnesti cu crocodilul NU te iarta :j
gaga

Mesajde nocturna » Mar Ian 25, 2005 11:22 am

Invincible scrie:sa sti ca

irefutabilu nu-i destul, daca nu-i shi agramat.

ba, doctorandu' lu peshte, cand oi trece de clasa a cincea abia atunci sa emitzi pretentzii de la tine.

nocturna

Mesajde nocturna » Joi Ian 27, 2005 11:39 am

theOffender scrie:stramoshilor noshtrii

of, ce-tzi e shi cu emotziile astea.

eu cre'ca margareta matale deja se gandeshte sa-shi caute alt maestru. :D

nocturna

Mesajde nbm » Joi Ian 27, 2005 1:08 pm

te iei de un amarit de "i" in plus si o ratezi pe asta:

theOffender scrie:Nu este vorba deci de parerea izolata a unui minoritatzi.

PS: sublinierea imi apartzine
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde eyewitness » Joi Ian 27, 2005 1:42 pm

io zic sa nu fim chiar atat de malitiosi. ie unele mult mai grave care trece nesemnalate :D
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Carte